Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός 

Μοιράστε απλόχερα την αγάπη σας, αγαπητοί Κριοί! Ο Ερμής από τον 6ο Οίκο σας της προσφοράς, συμπράττει με τη Σελήνη. Είναι μια ιδιαίτερη ευκαιρία να προσφέρετε με χαμόγελο, η καρδιά σας θα ανθίσει από την θετική ανταπόκριση που θα έχετε. Αναζητήστε τρόπους να επιλύσετε πιθανές παρεξηγήσεις αλλά να ενισχύσετε την έννοια της ηθικής συμπεριφοράς. Όχι μόνο θα νιώσετε εσείς καλά, θα γίνετε και παράδειγμα προς μίμηση σε όλους τους κύκλους σας!

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, κάνετε ταξιδιωτικά όνειρα παρά τους επιβεβλημένους περιορισμούς; Πολύ καλά κάνετε, καθώς έχουν τη δυναμική να πραγματωθούν και να είναι επικά! Με τον Ερμή να φλερτάρει τη Σελήνη, η ανάγκη σας για περιπλάνηση μπορεί να πάρει και ρομαντική τροπή: Αν δεν ενδώσετε σε μια πολυτελή αγορά, μια απλή βόλτα στην αγορά ίσως καταλήξει σε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία… Και δεν αποκλείεται σύντομα να αλλάξετε ταχυδρομικό κώδικα!

Δίδυμοι

Έχετε ανάγκη από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αγαπητοί Δίδυμοι! Η Σελήνη συναντά τον Ερμή στον 4ο Οίκο σας της οικειότητας. Αν είχατε μια αντιπαράθεση με ένα δικό σας άτομο, θα σας είναι δύσκολο να κρατήσετε πλέον κακία. Κάντε μια επίσκεψη στους γονείς σας ή συναντηθείτε με στενούς φίλους στο σπίτι. Δεν χρειάζεται σχέδιο για να περάσετε καλά: Επιλέξτε ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής αν θα μαγειρέψετε, θα δείτε ταινίες ή θα παίξετε επιτραπέζια!

Καρκίνος

Μην εμμένετε στις όποιες προσδοκίες σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Ο εκφραστικός Ερμής στην επικοινωνιακή ζώνη σας, συμπράττει με τη Σελήνη. Μια αυθόρμητη και ειλικρινής παραδοχή των συναισθημάτων σας, θα επιτρέψει να συζητήσετε ακόμα και τα πιο «ευαίσθητα» θέματα. Κανείς δεν κέρδισε χωρίς να ποντάρει, γι’ αυτό πάρτε το ρίσκο και εκφραστείτε. Η περιέργειά σας θα κάνει και το άλλο άτομο να ανοιχτεί… Και είναι βέβαιο ότι τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν ευχάριστα!

Λέων

Η κοινωνική σας πτυχή έχει πολλές μορφές, αγαπητοί Λέοντες! Με τον επικοινωνιακή Ερμή να συναντά τη Σελήνη, θα σκέφτεστε πόσες υποχρεώσεις έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα… Μπορείτε να συνδυάσετε τη διεκπεραίωσή τους με τη συνάντηση με έναν φίλο, που επίσης θέλει να κάνει τα ψώνια του. Κάθε κοινή δράση θα σας τονώσει τη διάθεση, ώστε να συνοδεύσετε τα επαγγελματικά καθήκοντα με ευχάριστη μουσική. Και δεν αποκλείεται μια αναλαμπή για κάτι που σας απασχολεί, ενώ τακτοποιείτε την μπουγάδα σας!

Παρθένος

Κάντε αποστολή σας την προσωπική σας προώθηση, αγαπητοί Παρθένοι! Αυτό επιτάσσει ο αγγελιαφόρος Ερμής στο ζώδιό σας, με σύμβουλό του τη Σελήνη. Είναι καιρός να ανορθώσετε τα όνειρά σας, ειδικά όσον αφορά την καριέρα και τα χρήματα. Αναβαθμίστε τα προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ίσως και αφαιρώντας κάθε υπερβολική ανάρτηση ή φωτογραφία. Στοχεύστε όσο μακριά θέλετε, αρκεί να έχετε καταλήξει στην εικόνα που θα δείξετε. Επίσης, είναι καλή στιγμή να επιθεωρήσετε την γκαρνταρόμπα σας. Αν χρειάζεστε αγορές, ετοιμάστε τη σχετική λίστα!

Ζυγός

Μην αναβάλετε άλλο κάποιες οικιακές εργασίες, αγαπητοί Ζυγοί! Θα έχετε τη στήριξη του Ερμή από τη ζώνη σας της απόδοσης, για να πιάσετε δουλειά. Σηκώστε τα μανίκια, τώρα που η ατμόσφαιρα ευνοεί να έχετε τελειώσει πριν τελειώσει το σαββατοκύριακο. Φυσικά, καλό είναι να έχετε ένα σχέδιο πριν ορμήσετε στα εργαλεία… Για να μην ασχοληθείτε με περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να χειριστείτε. Και με τη Σελήνη στον τομέα σας των φίλων και αγαπημένων, θα λάβετε όση βοήθεια χρειαστείτε!

Σκορπιός

Διαθέστε περισσότερο χρόνο στους άλλους, αγαπητοί Σκορπιοί! Με τον φλύαρο Ερμή να συναντά τη Σελήνη, οι επαφές με φίλους θα αποτελέσουν δέλεαρ. Βγείτε, συζητήστε, σχολιάστε ακόμα και θέματα που συνήθως αποφεύγετε. Η ανταλλαγή απόψεων μπορεί να κάνει τους πάντες πιο καινοτόμους στη σκέψη… Και να καταλήξετε σε πολλά υποσχόμενες συμπράξεις!

Τοξότης

Συνδυάστε την κοινωνικότητά σας με τη στρατηγική, αγαπητοί Τοξότες! Ένα τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τη Σελήνη, κεντρίζει τους τομείς σας της καριέρας και των χρημάτων. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να στρέψετε τα πάντα προς την κατεύθυνση της αφθονίας. Κρατήστε τον ενθουσιασμό σε υψηλά επίπεδα και εξερευνήστε ό,τι λαχταράτε. Επικοινωνήστε με ανθρώπους που σας ενδιαφέρον και κανονίστε μια συνάντηση, ακόμα και για τον επόμενο μήνα. Θα έχετε το ενδιάμεσο περιθώριο για να τελειοποιήσετε τα θέματά σας!

Αιγόκερως

Είστε έτοιμοι να κάνετε προσεγγίσεις, αγαπητοί Αιγόκεροι! Μια συνεύρεση του Ερμή με τη Σελήνη, κεντρίζει την πικάντικη πλευρά σας και ανορθώσει τον παράγοντα του φλερτ. Τα διακριτικά πειράγματα μπορούν να σπάσουν τον πάγο σε μια γνωριμία ή να διαλύσουν μια ένταση με το ταίρι σας. Αξιοποιήστε την έμφυτη αίσθησή σας του χιούμορ, είναι δύσκολο να αντισταθεί κάποιος που χαμογελά!

Υδροχόος

Όσο δυνατοί κι αν νιώθετε, αγαπητοί Υδροχόοι, μην τρέξετε να πάρετε την πρωτιά! Με τον Ερμή στον ιδιαίτερο 8ο Οίκο σας, θα εντοπίσετε ένα εξαιρετικά εχέμυθο άτομο ή έναν μέντορα που έχει διανύσει τη δική σας διαδρομή. Είναι καιρός να πάρετε τον δεύτερο ρόλο – και θα πετύχετε περισσότερα από την κουίντα παρά από τη σκηνή. Μην παραμείνετε μυστικοπαθείς όταν θα κερδίσετε τη σύνδεση: Πείτε ευθέως τα ζητούμενά σας και πώς θέλετε να συνεργαστείτε!

Ιχθύες

Πόση σημασία δίνετε στις λεπτομέρειες, αγαπητοί Ιχθύες; Μια συνάντηση του Ερμή με τη Σελήνη, στρέφει την προσοχή σας σε όσα στοιχεία θα βελτιώσουν την παρούσα θέση σας. Δηλώστε ξεκάθαρα πώς θέλετε να διεκπεραιωθεί το καθετί, χωρίς να παραμελήσετε τα χρονικά όρια. Όσο πιο καινοτόμα σκεφτείτε, τόσο θα βελτιώσετε την ποιότητα του αποτελέσματος. Αυτή η σύμπραξη ευνοεί και τις προσωπικές επαφές, γι’ αυτό προτιμήστε τις αντί του διαδικτύου!