Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός 

Μήπως οι κινήσεις υπολείπονται σχεδιασμού, αγαπητοί Κριοί; Τα θέλετε όλα και τα θέλετε τώρα, ωστόσο πρώτα πρέπει να καταβάλετε τον απαραίτητο κόπο! Αυτό σας υπογραμμίζει μια κοσμική σύγκρουση, ανάμεσα στον σταθερό Κρόνο στον 10ο Οίκο σας της καριέρας και τον παρορμητικό Ερμή στο ζώδιό σας. Θα είναι δύσκολο να διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις σας αν αναζητάτε παρακάμψεις. Και δεν αποκλείεται πολλά να γυρίσουν εναντίον σας. Το πιο συνετό για εσάς, είναι να ζητήσετε βοήθεια. Αγκαλιάστε το συνεργατικό πνεύμα!

Ταύρος

Ενίοτε η αλήθεια ξεπερνά και την πιο τολμηρή φαντασία, αγαπητοί Ταύροι! Οι ποικίλες εναλλακτικές έχουν την τιμητική τους, καθώς ο Κρόνος της ακεραιότητας συγκρούεται με τον φλύαρο Ερμή στον νεφελώδη 12ο Οίκο σας. Όσο καλές κι αν είναι οι προθέσεις σας, τα λόγια ενδέχεται να σας οδηγήσουν στην αντίθετη κατεύθυνση από την επιθυμητή. Οι άλλοι υπολογίζουν τη γνώμη σας, γι’ αυτό προσέξτε πού την εκφράζετε. Μια φιλοφρόνηση και προσεκτική επιλογή των λέξεών σας, ίσως να περισώσουν κάτι. Να θυμάστε ότι όλοι είναι αθώοι μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο!

Δίδυμοι

Ανοίξτε τα χαρτιά σας πριν αποκαλυφθούν από μόνα τους, αγαπητοί Δίδυμοι! Ο επικριτικός Κρόνος συγκρούεται με τον ειλικρινή κυβερνήτη σας τον Ερμή, ωθώντας σας να πείτε την αλήθεια έτσι κι αλλιώς. Αυτή η συγκυρία μπορεί να σας ωθήσει να εκφράσετε τις απόψεις με τέτοιο τρόπο, που να απομακρύνετε φίλους ή συνεργάτες. Θα είναι συνετό να πάρετε μια βαθιά ανάσα πριν μιλήσετε, γιατί ενδέχεται να εκφραστείτε ως θυμωμένοι ή επιθετικοί. Επειδή έχετε την ευκαιρία να ενδυναμώσετε πολλές σχέσεις τώρα, επιλέξτε με περισσότερη προσοχή τα λόγια σας  σήμερα.

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, το σύμπαν σας χτυπά προειδοποιητικό καμπανάκι: Θα είναι πολύ εύκολο να απορροφηθείτε από τα θέματα άλλων και να αμελήσετε τις δικές σας υποχρεώσεις! Με τον αυστηρό Κρόνο να συγκρούεται με τον Ερμή της ταχύτητας, θα είστε επιρρεπείς στους περισπασμούς. Μην υπονομεύσετε άλλο την εργασία σας, σπαταλώντας ώρες στο τηλέφωνο ή το διαδίκτυο για να αναλύετε προβλήματα τρίτων. Προσηλωθείτε στο αντικείμενό σας και αποζητήστε τρόπους να τονώσετε την έμπνευση και την αυτοπεποίθησή σας!

Λέων

Ξανασκεφτείτε την απόφασή σας να ρίξετε τίτλους τέλους σε ένα θέμα σας, αγαπητοί Λέοντες! Αυτό σας συστήνει η αντιπαλότητα ανάμεσα στον οργανωτικό Κρόνο με τον Ερμή, που κεντρίζει τον 9ο Οίκο σας της διαύγειας. Δεν αποκλείεται να στέλνετε αντικρουόμενα μηνύματα σε ένα άτομο που σας ενδιαφέρει – και αυτό να δυσκολεύει την προσέγγισή σας. Εσείς θεωρείτε κολακευτική την προσοχή σας, όμως δεν γίνονται αντιληπτές οι προθέσεις σας. Επειδή χρειάζεστε ανασύνταξη, δώστε λίγες μέρες περιθώριο στο σχέδιό σας και επανέρχεστε με πιο αίσιες προοπτικές!

Παρθένος

Μέχρι πού μπορεί να σας φτάσει μια πύρινη έλξη, αγαπητοί Παρθένοι; Ο Κρόνος της δόμησης συγκρούεται με τον Ερμή στον 8ο Οίκο σας της οικειότητας, βάζοντας υπό τον προβολέα τις σημαντικές σχέσεις σας! Είναι εύκολο να σας παρασύρει η σαγήνη ενός ιδιαίτερου ατόμου – αλλά το σύμπαν σας προειδοποιεί: Η χημεία σας μπορεί να είναι τόσο θερμή, που να εκραγεί στα χέρια σας! Κάντε την έρευνα που πρέπει για το εν λόγω άτομο, για να διασφαλίσετε την ακεραιότητά του. Αν δεν είναι το «ιδανικό», προχωρήστε γρήγορα παρακάτω!

Ζυγός

Γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα ότι δεν υπάρχει «εγώ» στις ομάδες, αγαπητοί Ζυγοί. Και παρά το ότι έχετε να χειριστείτε πολλά, δεν ζητάτε βοήθεια! Με το τετράγωνο έντασης ανάμεσα στον περήφανο Κρόνο και τον Ερμή, δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια προσποίησης. Τι προσπαθείτε να αποδείξετε, σηκώνοντας τόσο βάρος μόνοι; Δεν αποτρέπετε κάτι με την πρακτική σας, στην ουσία ρισκάρετε τη συνολική αποτελεσματικότητα. Κανείς δεν μπορεί να διαβάσει τη σκέψη σας, γι’ αυτό αρχίστε να εξωτερικεύετε τις ανάγκες σας πριν ξεσπάσετε την πιο απρόβλεπτη στιγμή!

Σκορπιός

Πόσο ακόμη θα υπόσχεστε πολλά αλλά δεν θα υλοποιείτε, αγαπητοί Σκορπιοί; Μια έντονη σύγκρουση του Κρόνου των θυσιών με τον Ερμή στον τομέα της απόδοσής σας, θολώνει την κρίση σας για όσα μπορείτε να χειριστείτε. Πλέον ίσως χρειάζεται να πάρετε κάποιες δύσκολες αποφάσεις για όσα αναλαμβάνετε. Όσο κι αν εκτιμάτε κάποιους, οι εργασιακές πρακτικές σας δεν συνάδουν. Θα βοηθήσει μια ειλικρινή συζήτηση, αρκεί να παραμείνετε ρεαλιστές. Αν υπάρχει και προσωπική πτυχή σε όλο αυτό, προτιμήστε να προχωρήστε ανεξάρτητα παρά να ρισκάρετε τη σχέση σας!

Τοξότης

Μην βιαστείτε να γνωστοποιήσετε τα μεγαλεπήβολα σχέδιά σας, αγαπητοί Τοξότες! Ο πραγματιστής Κρόνος συγκρούεται με τον ευφυή Ερμή, διχάζοντας κάπως την ευρύτερη εικόνα. Αν θεωρούσατε ότι ένα εγχείρημά σας βρίσκεται σε καλή πορεία, θα διαπιστώσετε ότι χρειάζεται επιπλέον δουλειά για να αποδώσει. Αυτή η παρακώληση μπορεί να αποδειχθεί και ευλογία: Θα σας δώσει χρόνο να ξαναδείτε τις λεπτομέρειες του σχεδίου σας – και ίσως έτσι να κερδίσετε περισσότερα. Όπου χρειάζεται, ζητήστε τη συμβουλή ατόμων που εκτιμάτε!

Αιγόκερως

Η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιό σας για πάνω από έναν χρόνο, έχει ανορθώσει την αποδοτικότητά σας. Αλλά μια σύγκρουσή του με τον Ερμή, ίσως να σας φέρει αντιμέτωπους με αμφισβητίες. Αγαπητοί Αιγόκεροι, είναι πιθανό να παρασυρθείτε στο ρόλο του σωτήρα ενός αγαπημένου σας ανθρώπου. Η στιγμή δεν είναι καλή για να παρατάτε τα πάντα, γι’ αυτό πρέπει να βρείτε εναλλακτικές να αποδείξετε την αγάπη σας. Προσφέρετε μια συμβουλή αλλά διευκρινίστε την πίεση του χρόνου σας. Αν δεν θέσετε όρια, οι άλλοι θα συνεχίσουν να ζητούν από εσάς!

Υδροχόος

Μειώστε την ορμή σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Πριν βάλετε τη σφραγίδα σε ένα εγχείρημά σας, ζητήστε και τη γνώμη ενός ανθρώπου που εμπιστεύεστε. Ο αυστηρός Κρόνος από τον 12ο Οίκο σας των λήξεων, σχηματίζει ένα τετράγωνο έντασης με τον Ερμή στον επικοινωνιακό σας τομέα. Ίσως βιάζεστε να κρίνετε και να κλείσετε την πόρτα σε μια επώδυνη κατάσταση. Η οπτική ενός τρίτου μπορεί να σας αποκαλύψει πτυχές που σας διέφυγαν, ώστε να ηρεμήσετε και να πάψετε να υποφέρετε. Κάθε χροιά άγχους ή θυμού, μπορεί να κάψει άδικα καίριες γέφυρες!

Ιχθύες

Προβλήματα στον παράδεισο, αγαπητοί Ιχθύες; Μια δύσκολη όψη ανάμεσα στον παρορμητικό Κρόνο και τον Ερμή, κεντρίζει τον 2ο Οίκο σας της ασφάλειας! Καλό θα είναι να μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, για τους υπεύθυνους κάποιων εντάσεων στο περιβάλλον σας. Επειδή τα πράγματα δεν θα είναι ξεκάθαρα και πολλά θα έχουν διαφύγει της προσοχής σας, αναλάβετε μόνο τον ρόλο του διαιτητή. Παραμείνετε ουδέτεροι, ακούστε και τις δύο πλευρές, προτείνετε λύσεις συμβιβασμού και συνεργασίας!