Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός 

Μπορείτε να απολαύσετε περισσότερο την ανέμελη πτυχή σας, αγαπητοί Κριοί! Θα έχετε τη βοήθεια ενός τριγώνου έμπνευσης ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ήλιο που αγαπά την ψυχαγωγία. Για όποιο μήνυμα θέλετε να περάσετε, προσθέστε το χιούμορ στους διαλόγους με τα άτομα που απευθύνεστε. Η ευχάριστη και διανθισμένη προσέγγιση, θα ωφελήσει πολύ να τραβήξετε την προσοχή που σας ενδιαφέρει. Μόνο μην το παρακάνετε με τα αστεία, για να μην μειώσετε την αξιοπιστία σας!

Ταύρος

Δώστε λίγη περισσότερη προσοχή στην ανάγκη σας για συμπράξεις, αγαπητοί Ταύροι… Δεν πρέπει να σας παρασύρει, σε σημείο να εκτραπείτε από την πορεία σας! Ο ζωοδότης Ήλιος στον 4ο Οίκο σας του σπιτιού, συμπράττει με τη Σελήνη και ίσως θολώσει τα όρια της «υπερβολικής άνεσης». Αν λαχταράτε να έρθετε πιο κοντά με ένα άτομο μην διστάσετε να δείξετε την ευάλωτη πλευρά σας. Αρκεί να είστε βέβαιοι ότι θα το εκτιμήσει και δεν θα το εκμεταλλευτεί!

Δίδυμοι

Θέλετε να θίξετε κάποιο ευαίσθητο ή άβολο θέμα με ένα αγαπημένο άτομο, αγαπητοί Δίδυμοι; Θα σας διευκολύνει ένα τρίγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και τη Σελήνη, στους τομείς σας της επικοινωνίας και των σχέσεων. Η προσέγγιση θα γίνει ομαλά, αρκεί να παραμείνετε στα όρια της ειλικρίνειας και της καλής πρόθεσης. Επειδή είστε σε θέση να βλέπετε με διαύγεια όλες τις πλευρές, πρέπει να μιλήσετε όσο πιο υπεύθυνα μπορείτε. Μόνο μην το παρακάνετε με την ανάλυση, γιατί ρισκάρετε να βγείτε εκτός θέματος!

Καρκίνος

Τολμήστε τις φιλόδοξες οικονομικές σας κινήσεις, αγαπητοί Καρκίνοι! Αυτό σας συμβουλεύει ένα τρίγωνο του Ήλιου στον τομέα σας των χρημάτων, με τη Σελήνη στον 6ο Οίκο σας της δουλειάς. Με το στοιχείο της Φωτιάς παρόν, θα εντοπίσετε εύκολα τους τρόπους προσέγγισης των κατάλληλων ευκαιριών. Μην σας απασχολήσουν οι προϋποθέσεις ασφάλειας, όπως το σταθερό εισόδημα και η εργασιακή μονιμότητα: Δράστε με γνώμονα το «δουλέψτε για να ζήσετε, όχι ζήστε για να δουλεύετε». Ένα από τα χαρίσματά σας είναι να ζυγίζετε την ατμόσφαιρα και να κατανοείτε πότε είναι η στιγμή να κάνετε αλλαγές!

Λέων

Μην πάρετε τα μάτια σας από το έπαθλο, αγαπητοί Λέοντες! Ο Ήλιος στα δικά σας εδάφη, διαβεβαιώνει ότι αυτή είναι η στιγμή να προωθήσετε περισσότερο τον εαυτό σας. Και η σύμπραξή του με τη Σελήνη στη ζώνη σας της φήμης, είναι μια δυναμική ευκαιρία να φωταγωγήσετε το όνομά σας. Η αυτοπεποίθηση είναι η καλύτερη ώθηση για να εμπνεύσετε πολλούς να συμπράξουν μαζί σας. Όσο πιο μακριά ρίξετε τα δίκτυα σας, τόσο πιο διευρυμένη θα είναι η επιτυχία σας!

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, είναι άλλο να στηρίζετε έναν φίλο και άλλο να είστε σαν «γραμμή έκτακτης βοήθειας»! Μην φτάνετε στο σημείο να εξαντλείτε κάθε απόθεμα κατανόησης, προκειμένου να προσφέρετε στους άλλους. Αν και πολλοί στρέφονται σε εσάς για στήριξη, ποιος ρωτά αν έχετε χρόνο ή κάτι να συζητήσετε εσείς; Ένα τρίγωνο ενδοσκόπησης ανάμεσα στον Ήλιο και τη Σελήνη, σας καλεί να μην ανοίξετε τον θάλαμο εξομολογήσεων… Κάποια στιγμή πρέπει να προωθήσετε και τα δικά σας ζητούμενα, γι’ αυτό στραφείτε εκεί!

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, είναι καιρός να πάψετε να παιδεύεστε και να αναζητήσετε στήριξη! Ο Ήλιος λάμπει στη ζώνη σας των συνεργασιών, απ’ όπου σχηματίζει τρίγωνο με τη Σελήνη στον κοινωνικό σας τομέα. Με απλά λόγια, πρέπει επιτέλους να επιλέξετε τον πιο απλό τρόπο ζωής, με τους ανθρώπους που είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν. Και αν κάποιοι σας ευεργέτησαν με την γενναιοδωρία τους, φροντίστε να δείξετε την εκτίμησή σας με ένα γεύμα ή ένα δώρο!

Σκορπιός

Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς, αγαπητοί Σκορπιοί! Αν και το γνωρίζετε, η ιδιοσυγκρασία σας δεν αγαπά τα μεγάλα ρίσκα. Αλλά κάτι που απασχολεί το μυαλό σας εδώ και καιρό, έχει τώρα τα εχέγγυα να επιφέρει επιτυχίες. Ένα ευνοϊκό τρίγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και τη Σελήνη, στηρίζει κάθε φιλόδοξο όνειρο. Και για να βάλετε τις ιδέες σας σε κίνηση, πρέπει να κάνετε αυτό το υπολογισμένο άλμα πίστης!

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, η ειλικρίνεια είναι ίδιον της ιδιοσυγκρασίας σας – κεκαλυμμένη ή ωμή! Και οι άλλοι την εκτιμούν τις περισσότερες φορές. Αλλά ένα τρίγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και τη Σελήνη, μπορεί να σας κάνει κάπως απότομους στον τρόπο που θα εκφραστείτε. Η αλήθεια δεν χρειάζεται να βλάπτει την αξιοπρέπεια κανενός… Γι’ αυτό όποιο θέμα κι αν θίξετε, φροντίστε να το κάνετε εκλεπτυσμένα και διακριτικά. Οι προσωπικές επιθέσεις κάτω από τη ζώνη, μπορεί να σας μετατρέψουν σε εμπαθείς!

Αιγόκερως

Μην πιέζεστε περισσότερο απ’ όσο έχετε διάθεση, αγαπητοί Αιγόκεροι! Ο Ήλιος και η Σελήνη συναντώνται στους πιο χαλαρούς και ενδοσκοπικούς τομείς σας, γι’ αυτή η ταχύτητά σας θα είναι μειωμένη. Ίσως προτιμήσετε να εστιάσετε την ενέργειά σας σε δημιουργικές ενασχολήσεις αντί των καθηκόντων σας. Δώστε αυτό τον χρόνο στον εαυτό σας, ακόμα κι αν είναι για να τον φροντίσετε με έναν περίπατο και λίγες επιπλέον ώρες ύπνου!

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, κανείς δεν αμφισβητεί την αποτελεσματικότητά σας – ακόμα κι αν είναι κάπως πεσμένη… Αν τα χρονοδιαγράμματα πιέζουν, μήπως πρέπει να σκεφτείτε τις εναλλακτικές σας αντί να τα κάνετε όλα μόνοι σας; Ο Ήλιος στον συνεργατικό σας Οίκο, συστήνει να παραμερίσετε το πείσμα και να ζητήσετε υποστήριξη από τα κατάλληλα άτομα. Ακόμα κι αν κάποια πράγματα δεν διεκπεραιωθούν με τον δικό σας τρόπο, σημασία έχει ότι θα γίνουν πιο γρήγορα ή με μακροπρόθεσμα αποτελέσματα!

Ιχθύες

Οι εργασιακές σας υποχρεώσεις λαμβάνουν προτεραιότητα, αγαπητοί Ιχθύες! Αυτό απαιτεί ένα τρίγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ήλιο, στους τομείς σας της καριέρας και του καθήκοντος. Πρέπει να βρείτε ξανά τα κίνητρα, ώστε να είστε πιο συνεπείς στη διεκπεραίωση των καθηκόντων σας. Στήστε ένα αποδοτικό πρόγραμμα που δεν θα σας πιέζει και θα είναι ευχάριστο. Σύντομα θα αρχίσετε να έχετε καλύτερα αποτελέσματα, γιατί πάντα οι πράξεις είναι πιο δυνατές από τα λόγια!