Αστρολογία -Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Αστρολογία -Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός 

Η πορεία των σχεδίων σας είναι εξαιρετικά αίσια, αγαπητοί Κριοί! Αλλά ακόμη και εσείς οι δυναμικοί, χρειάζεστε μια ανάπαυλα από καιρό σε καιρό. Αυτό συμβουλεύει μια αντίθεση της Σελήνης στον οικιακό σας τομέα, με τον επεκτατικό Δία στη ζώνη σας της καριέρας. Αντί να μένετε αναποφάσιστοι, βάλτε μια πιο χαλαρή νότα στην πορεία σας. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στους φίλους και την οικογένεια, για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας και να ξεκουραστείτε. Έτσι θα δείτε και αν τα εγχειρήματά σας μπορούν να κυλήσουν ακόμα πιο αποδοτικά και γρήγορα στη συνέχεια!

Ταύρος

Μειώστε ταχύτητα για να διαχωρίσετε την αλήθεια από τη μυθοπλασία, αγαπητοί Ταύροι! Μπορεί να είναι πιο δύσκολο απ’ όσο ακούγεται, εξαιτίας μιας αντίθεσης υπερβολών ανάμεσα στη Σελήνη και τον Δία. Γι’ αυτό φροντίστε να έχετε τις αποδείξεις στα χέρια σας, πριν πείτε ή αναρτήσετε οτιδήποτε. Αν είστε αποδέκτης πληροφοριών, ζητήστε να μάθετε και τις πηγές του αποστολέα. Σε κάθε περίπτωση, αφήστε να περάσουν λίγες μέρες αν πρέπει να πάρετε κάποιες οριστικές αποφάσεις!

Δίδυμοι

Μήπως φτάνετε σε σημείο εμμονής με κάποια πράγματα ή θέματα, αγαπητοί Δίδυμοι; Μην βιαστείτε να απαντήσετε, καθώς τα συναισθήματά σας είναι οξυμένα! Μια αντίθεση της ευαίσθητης Σελήνης με τον υπερβολικό Δία, θα σαρώσει τα αισθήματα. Πρέπει οπωσδήποτε να βρείτε τρόπο να προσγειωθείτε, κυριολεκτικά να πατήσετε στη γη. Ο διαλογισμός ή η γιόγκα, ένας περίπατος ή ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο, θα σας βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση!

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, δεν χρειάζεται να κάνετε τα πάντα μόνοι σας! το πιστεύετε ή όχι, πολλοί είναι πρόθυμοι να σας στηρίξουν – ακόμα και από απόσταση. Πρέπει να βρείτε τη γλυκιά σύμπραξη του «εγώ» με το «εμείς»: Και θα έχετε τη βοήθεια μιας αντίθεσης, ανάμεσα στην ανεξάρτητη Σελήνη και τον Δία στον τομέα σας των σχέσεων. Μπορεί να σας φαντάζει πιο γρήγορο και εύκολο να πορεύεστε μόνοι. Αλλά αν αφήσετε το περιθώριο προσέγγισης, θα σας εκπλήξουν ευχάριστα οι σύμμαχοι ζωής που θα αποκτήσετε!

Λέων

Η γενναιοδωρία σας έχει χτυπήσει κόκκινο, αγαπητοί Λέοντες! Επί αυτού σας προειδοποιεί μια αντίθεση της Σελήνης με τον Δία, στους τομείς σας της κατανόησης και της προσφοράς. Είναι καιρός να διακόψετε τις παροχές μέχρι τελευταίας ρανίδας των αντοχών σας… Ενίοτε κι εσείς χρειάζεται μια ανάπαυλα, για να επαναφορτίσετε τις ενεργειακές δεξαμενές σας. Με τη Σελήνη αρωγό σας για λίγες μέρες, είναι η ευκαιρία να κάνετε αυτό το διάλειμμα

Παρθένος

Μειώστε την ταχύτητά σας για να μην κατηγορηθείτε ως υπερβολικοί, αγαπητοί Παρθένοι! Όσο κι αν σας αρέσουν οι αναλύσεις, κάποιες φορές φτάνουν σε σημείο κουτσομπολιού ή δραματοποίησης… Και αν μιλάτε με λάθος άτομα, ρισκάρετε να βλάψετε και το κύρος σας. Κινηθείτε διακριτικά, όσο η Σελήνη βρίσκεται σε αντίθεση με τον Δία στην κοινωνική και θεατρική γωνιά σας. Μην εμπλακείτε σε τίποτα που δεν σας αφορά!

Ζυγός

Πρέπει να εστιάσετε στην ισορροπία της σκέψης σας, αγαπητοί Ζυγοί! Όλοι έχουν απαιτήσεις από εσάς, ενώ και τα οικονομικά θέματα είναι σε έξαρση. Χρεώστε την ανάστατη ατμόσφαιρα στην αντίθεση της Σελήνης με τον Δία, στους τομείς σας των επαγγελματικών και του σπιτιού. Όταν ασχολείστε με τη δουλειά, να είστε απόλυτα προσηλωμένοι εκεί. Όταν χειρίζεστε θέματα των δικών σας ανθρώπων, να έχουν την αμέριστη προσοχή σας!

Σκορπιός

Μην πείτε κανένα «ναι» που δεν εννοείτε, αγαπητοί Σκορπιοί! Αλλά ακόμα και αυτό το τόσο απλό, μπορεί να μην το καταφέρετε. Μια ύπουλη αντίθεση της Σελήνης με τον Δία, ενδέχεται να σας παρασύρει σε συγκυρίες που δεν θέλετε. Εσείς θα χρειάζεστε μια ανάπαυλα από υποχρεώσεις και περιορισμούς… Αλλά αρκεί ένας φίλος σε ανάγκη για να το ανατρέψει. Η συμβουλή των άστρων είναι να αρνηθείτε με ευγένεια – και χωρίς να νιώθετε άσχημα γι’ αυτό!

Τοξότης

Μήπως τα υπάρχοντά σας έχουν «κατακτήσει» εσάς, αγαπητοί Τοξότες; Είναι θαυμάσιο να αποκτάτε τα πολλά που σας αρέσουν… Αρκεί να μπορείτε να περνάτε, να καθαρίσετε και να κινήστε ανάμεσά τους! Είναι καιρός να ξαναδείτε την ισορροπία ανάμεσα στις υλικές και τις πνευματικές σας ανάγκες. Αυτό ορίζει η αντίθεση ανάμεσα στη συναισθηματική Σελήνη και τον επεκτατικό Δία. Ίσως πρέπει πλέον να αρχίσετε να μειώνετε τον όγκο των πραγμάτων σας, χαρίζοντας ή πουλώντας τα!

Αιγόκερως

Κάπου το παρακάνετε, αγαπητοί Αιγόκεροι! Έχετε γεμίσει τη ζωή σας με δραστηριότητες, σε σημείο να μην έχετε χρόνο για τους δικούς σας ανθρώπους. Δεν θα είστε τεμπέληδες ή λιγότερο δημοφιλείς, αν μειώσετε λίγο τον εργασιακό φόρτο και τις μη ρεαλιστικές προσδοκίες σας. Μια αντίθεση ισορροπίας ανάμεσα στη Σελήνη και τον Δία, θα σας βοηθήσει να βρείτε τον τρόπο. Όταν είστε με τους αγαπημένους σας, μην δέχεστε επαγγελματικές κλήσεις. Και μέσα σε όλα, φροντίστε να δίνετε χρόνο και στον εαυτό σας!

Υδροχόος

Πού ταξιδεύετε, αγαπητοί Υδροχόοι; Ο ταξιδιάρης Δίας διασχίζει τον 12ο Οίκο σας της φαντασίας, γι’ αυτό έχετε παρασυρθεί εκτός καθηκόντων. Αλλά σχηματίζει μια αντίθεση έντασης με τη Σελήνη, από τον 6ο Οίκο σας της εργασίας και της προσφοράς. Πρέπει να προσγειωθείτε άμεσα και πλήρως… Τα φανταστικά σας ταξίδια θα πρέπει να περιμένουν λίγο ακόμη. Αν αφήνετε περιθώριο μέσα στη μέρα σας για να χαλαρώνετε, μπορεί και μην τα χρειάζεστε τόσο απελπισμένα!

Ιχθύες

Πρέπει να επανέλθετε στις ομαδικές σας υποχρεώσεις, αγαπητοί Ιχθύες! Όσο κι αν σας αρέσουν οι «ανεξάρτητες» πτήσεις, οι συνεργατικές δράσεις απαιτούν την προσγειωμένη παρουσία σας. Και μια αντίθεση της Σελήνης με τον Δία, δεν θα σας αφήσει περιθώριο επιλογής. Το θετικό της επιλογής να είστε ομαδικοί παίκτες; Άπαξ και κερδίσετε την εμπιστοσύνη των άλλων, θα μπορείτε να κινήστε όπως θέλετε!