Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

 Κριός 

Καλώς αγαπάτε τα πολυτελή πράγματα στη ζωή – ενόσω τα αντέχετε οικονομικά, αγαπητοί Κριοί! Αυτό υπογραμμίζει μια συνάντηση ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ουρανό, στον τομέα σας των χρημάτων. Ίσως να επηρεάσει τη συνετή σας κρίση η παρόρμηση να αποκτήσετε ένα καινούργιο λάπτοπ, για παράδειγμα. Αναζητήστε πρώτα μια επιπλέον πηγή εισοδήματος, που θα χρηματοδοτήσουν αυτές τις ανάγκες σας. Η όψη διέπεται από αρκετή καινοτομία, ώστε να το καταφέρετε ακόμα και υπό τις συνθήκες. Να θυμάστε ότι οι ευκαιρίες βρίσκονται στη διασταύρωση της ευφυΐας με τα ζητούμενα!

Ταύρος

Είστε σε ετοιμότητα για κάποια επανάσταση, αγαπητοί Ταύροι; Την ορμή σας τη δίνει μια σύμπραξη της ευαίσθητης Σελήνης με τον απρόβλεπτο Ουρανό στο ζώδιό σας! Ας προσέχουν όσοι βρίσκονται στο περιβάλλον σας, γιατί έχετε «λυμένο το ζωνάρι» σας για καβγά… Σε σημείο να τα βάλετε και με τον εαυτό σας αν δεν ανταποκριθεί κανείς στις προκλήσεις σας. Τι πραγματικά σας συμβαίνει; Αν πρόκειται για μάχη ισχύος, προσέξτε μην πλήξετε το κύρος σας με αυτές τις πρακτικές. Αν δικαίως εξεγείρεστε, να ξέρετε ότι η ευγενής προσέγγιση θα αποφέρει καλύτερα αποτελέσματα!

Δίδυμοι

Δυσκολεύεστε να εστιάσετε σε πρακτικά θέματα, αγαπητοί Δίδυμοι; Επί αυτού ευθύνεται η ευθυγράμμιση της ευαίσθητης Σελήνης με τον ανατρεπτικό Ουρανό, στον 12ο Οίκο σας των λήξεων και της ίασης! Τα συναισθήματα θα πάρουν τα ηνία, γι’ αυτό δεν πρέπει να κάνετε εκπτώσεις στα ζητούμενά σας. Μην πιέσετε τον εαυτό σας για τίποτα, κλείστε εκείνα τα κεφάλαια που νιώθετε ότι δεν σας εξυπηρετούν πλέον σε κάτι. Κλείστε την πόρτα, κλειδώστε τη και πετάξτε το κλειδί!

Καρκίνος

Προσέξτε τα όρια των αντοχών σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Η συναισθηματική Σελήνη συμπράττει με τον μεταμορφωτικό Ουρανό στον 11ο Οίκο σας των ομάδων και της τεχνολογίας. Η όψη θα σας κάνει πιο ανήσυχους και πιο παρορμητικούς, χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα αρνητικό… Γιατί αν θέλατε να προσεγγίσετε νέα μέλη για την ομάδα σας, θα βρεθούν καινοτόμα άτομα στην πορεία σας. Αναζητήστε διαδικτυακά τη στήριξη που αποζητάτε για τις μεγάλες σας ιδέες, μην αναλωθείτε σε συγκρούσεις άνευ ουσίας!

Λέων

Μειώστε λίγο την ταχύτητα σας, αγαπητοί Λέοντες! Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να κάνετε διορθωτικές κινήσεις στην πορεία σας: Η Σελήνη ευθυγραμμίζεται με τον ανατρεπτικό Ουρανό στον 10ο Οίκο σας της καριέρας. Για να μην βάλετε οι ίδιοι εμπόδια στα εργασιακά σας, ακολουθήστε τη διαίσθησή και θα πετύχετε. Με διπλωματικές κινήσεις θα διατηρήσετε τις θέσεις και τα έσοδά σας, ενώ θα διευρύνετε τις δραστηριότητές σας. Αναζητήστε τρόπους να προσφέρετε στο σύνολο, ειδικά αν πρόκειται για έναν σημαντικό κοινωνικό σκοπό!

Παρθένος

Η δίψα να διευρύνετε τους ορίζοντές σας ανεβαίνει κατακόρυφα, αγαπητοί Παρθένοι! Την ευθύνη φέρει η πυροδότηση του 9ου Οίκου σας των οραμάτων, από τη σύμπραξη της Σελήνης με τον Ουρανό. Η ανάγκη σας θα είναι να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους διαφορετικής νοοτροπίας και υπόβαθρου, όπως και να βελτιώσετε το γνωστικό σας πεδίο. Μην θέσετε κανέναν περιορισμό, αφήστε τη φαντασία σας να καλπάσει. Μόνο διασφαλίστε τους όρους και το «κόστος» της κάθε κίνησής σας, γιατί δεν θα μπορείτε να πάρετε τίποτα από αυτά πίσω στη συνέχεια!

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, αντιλαμβάνεστε την υπερβολική σας ευαισθησία… Αλλά δεν βοηθά καθόλου όταν άλλοι σας την υποδεικνύουν! Γι’ αυτό απομακρυνθείτε με κάθε τρόπο, από άτομα που ενδέχεται να πατήσουν όλα τα «κουμπιά» σας. Μια ευθυγράμμιση της αντιδραστικής Σελήνης με τον προκλητικό Ουρανό, κεντρίζει τον 8ο Οίκο σας της ψυχολογία. Επειδή θα είστε νευρικοί και ανυπόμονοι, φροντίστε από νωρίς να το χειριστείτε με σύνεση. Αν αποσπάσετε την προσοχή σας και παραμείνετε ψύχραιμοι σε αυτή την περαστική φάση, θα κερδίσετε πολύ περισσότερα!

Σκορπιός

Δεν είναι βέβαιο ότι μπορείτε να διατηρήσετε την ειρήνη σε μια προσωπική σας σχέση αυτή τη στιγμή, αγαπητοί Σκορπιοί… Γι’ αυτό φταίει μια δόλιο όψη ανάμεσα στη Σελήνη και τον εριστικό Ουρανό στη ζώνη σας των δεσμών! Όσο κι αν θέλετε να φανείτε συγκαταβατικοί, κάποια κίνηση από το ταίρι σας θα ανατρέψει την καλή σας προαίρεση. Κάντε μια παύση πριν μιλήσετε, στόχος σας είναι να ισορροπήσετε και όχι να βουλιάξετε το πλοίο σας!

Τοξότης

Μείνετε μακριά από τα δράματα άλλων, αγαπητοί Τοξότες! Μια προκλητική συνάντηση ανάμεσα στη Σελήνη και τον ιδιόρρυθμο Ουρανό, φωτίζει τον Οίκο σας της προσφοράς και της οργάνωσης. Γι’ αυτό πατήστε τα πόδια σας γερά στο έδαφος και μείνετε εστιασμένοι στους δικούς σας στόχους. Όσο κοιτάτε την ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων, κανείς και τίποτα δεν θα σας εκτρέψει από την πορεία σας. Μην ασχολείστε με την τελειότητα των άλλων, φροντίστε τον εαυτό σας!

Αιγόκερως

Βουτήξτε τη γλώσσα σας στο μυαλό πριν μιλήσετε, αγαπητοί Αιγόκεροι! Αυτό επιτάσσει η σύμπραξη της ευαίσθητης Σελήνη με τον απρόβλεπτο Ουρανό στον 5ο Οίκο σας του δράματος. Μπορεί να πείτε τα πιο αλλόκοτα ή απρόσμενα πράγματα, που να σοκάρουν τους άλλους. Θα χρειαστεί πολύς αυτοέλεγχος και λογοκρισία από μέρους σας για να γίνετε κατανοητοί… Γι’ αυτό αφήστε για άλλη στιγμή τις πιο σημαντικές συζητήσεις. Προτιμήστε να αποστασιοποιηθείτε λίγο, μέχρι να περάσει αυτή η φάση!

Υδροχόος

Η προσοχή σας στρέφεται στο σπιτικό σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Μια ευθυγράμμιση έμπνευσης της Σελήνης με τον παρορμητικό Ουρανό, κεντρίζει την οικιακή σας ζώνη. Αυτή είναι η στιγμή για να κάνετε κάποιες αλλαγές στους χώρους σας, μικρές ή ευρείας κλίμακας. Μόνο μην κάνετε βιαστικές κινήσεις, που μπορεί να μετανιώσετε αργότερα: Καλύτερα να αλλάξετε τη θέση των επίπλων ή τη διακόσμηση επί του παρόντος. Ο βασικός σας γνώμονας πρέπει να είναι η λειτουργικότητα!

Ιχθύες

Αποφύγετε κάθε είδους συγκρούσεις ή/και συμπράξεις, αγαπητοί Ιχθύες! Κανείς δεν θα είναι συμβατός με τον άλλον, γι’ αυτό καμία συμμαχία δεν είναι ασφαλής: Η Σελήνη σας συγκρούεται με τον επαναστάτη Ουρανό στη ζώνη σας της επικοινωνίας, γι’ αυτό η ατμόσφαιρα θα είναι απρόβλεπτη. Ακόμα κι αν έχετε δίκιο, δεν θα μπορείτε να χειριστείτε τη συγκυρία με ψυχραιμία. Καλύτερα να δώσετε λίγες μέρες περιθώριο, μέχρι να καταλαγιάσει η ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων!