Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός

Δεν μπορείτε να είστε οι καλύτεροι φίλοι με όλους, αγαπητοί Κριοί! Κατ’ ακρίβεια, ο στενός σας κύκλος μπορεί να γίνει στενότερος από τώρα και μέχρι τις 9 Μαρτίου… Ο Ερμής περνά ανάδρομος από τους Ιχθύες στον Υδροχόο και τον επικοινωνιακό τομέα σας. Ας είστε πιο επιφυλακτικοί στις επαφές σας με τους άλλους, ίσως κάποιοι να έχουν κρυφά κίνητρα. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα λήξουν όλες οι σχέσεις: Οι φίλοι αποδεικνύονται στις δύσκολες στιγμές. Αξίζει να δοκιμάσετε τις ευθείες προσεγγίσεις, με καλοπροαίρετη διάθεση. Αλλά όπου νιώσετε να συμβιβάζονται οι αξίες σας, καλύτερα να απομακρυνθείτε!

Ταύρος

Επιστρατεύστε το ανέκφραστο πρόσωπό σας, αγαπητοί Ταύροι! Αυτό απαιτεί ο επικοινωνιακός Ερμής, που περνά με την όπισθεν στον Υδροχόο και τον 10ο Οίκο σας της καριέρας. Μέχρι τις 9 του μήνα, ίσως να επικρατήσει κάποια σύγχυση στη συνεργατική δυναμική σας. Γι’ αυτό προτιμήστε να είστε ψύχραιμοι στον εργασιακό χώρο, προκειμένου να αποφύγετε παρεξηγήσεις ή παρερμηνείες. Αλλά η περίοδος ενδείκνυται για να επιθεωρήσετε τα σχέδιά σας για το μέλλον, να θωρακίσετε τη δόμησή τους. Παραμερίστε όσο μπορείτε το συναίσθημα, για να εστιάσετε στην ευρύτερη εικόνα που θέλετε να «ζωγραφίσετε»!

Δίδυμοι

Τι μπορεί να μην κυλήσει όπως έχετε σχεδιάσει, αγαπητοί Δίδυμοι; Ό,τι δεν έχετε διασφαλίσει, όσον αφορά τις συναντήσεις και τις μετακινήσεις σας! Ο επικοινωνιακός Ερμής που σας κυβερνά, περνά ανάδρομος στον Υδροχόο και τον επεκτατικό 9ο Οίκο σας. Από τώρα και μέχρι τις 9 Μαρτίου, επιβεβαιώστε κρατήσεις που έχετε κάνει – και θωρακίστε τις με ταξιδιωτική ασφάλιση. Σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, ακολουθήστε μια ήπια ταχύτητα χωρίς να αποκαλύπτετε όλα τα χαρτιά σας. Θα μιλήσετε για όλα μετά την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία, σε πέντε μέρες!

Καρκίνος

Μην παραβλέπετε καμία λεπτομέρεια, αγαπητοί Καρκίνοι! Ενδέχεται αυτός ο κόκκος άμμου να μετατραπεί σε βουνό, από τώρα και μέχρι τις 9 Μαρτίου. Ο αγγελιαφόρος Ερμής περνά με την όπισθεν στον Υδροχόο, απαιτώντας να μην αφήσετε τίποτα θολό ή χωρίς διασφάλιση. Συγκεντρώστε τώρα όλες τις πληροφορίες και αρχίστε να στήνετε τις συμφωνίες και τα σχέδια για το μέλλον. Αλλά θα αρχίσετε να βάζετε υπογραφές και να αυξάνετε ταχύτητα από την επόμενη εβδομάδα. Σε ρομαντικό επίπεδο, τα αισθήματα μπορεί να φουντώσουν για μια πρώην σχέση. Μην βιαστείτε να κάνετε ανακοινώσεις!

Λέων

Νιώθετε σαν να μην γίνεστε κατανοητοί στο περιβάλλον σας, αγαπητοί Λέοντες; Η ασταθής επικοινωνία θα είναι το σύνηθες αυτές τις μέρες, εξαιτίας του ανάδρομου Ερμή. Περνά με την όπισθεν στον Υδροχόο, όπου θα διαμείνει μέχρι τις 9 Μαρτίου. Αλλά αυτή η «αναστάτωση» μπορεί να φανεί χρήσιμη, στο να κλείσετε εκκρεμότητες που είχατε τελευταίες στη λίστα σας. Επίσης, μπορείτε να επανακαθορίσετε τους ρόλους και τη δυναμική στις προσωπικές και τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Να θυμάστε ότι οι ανάδρομες φάσεις έχουν την τάση να επαναφέρουν το παρελθόν… Κλείστε τα παλιά δράματα – εκτός αν θέλετε να δοκιμάσετε την αναζωπύρωση μιας τέτοιας φλόγας!

Παρθένος

Ενδώστε στην παρόρμησή σας για μια – σχεδόν –εαρινή εκκαθάριση, αγαπητοί Παρθένοι! Από τώρα και μέχρι τις 9 Μαρτίου, ο Ερμής θα διαμένει ανάδρομος στον Υδροχόο και τον τομέα σας της ζωτικότητας. Περάστε από παντού, από ντουλάπες και συρτάρια μέχρι το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο. Πετάξτε ή χαρίστε ό,τι δεν χρησιμοποιείτε πλέον, τακτοποιήστε τα έγγραφά σας και τα οικογενειακά αναμνηστικά. Να ξέρετε ότι κάθε αλλαγή θα τονώσει τη διάθεσή σας και θα ανανεώσει την ενέργεια του περιβάλλοντός σας!

Ζυγός

Πόσους πειρασμούς μπορείτε να χειριστείτε, αγαπητοί Ζυγοί; Οι σχέσεις και οι επικοινωνίες σας θα διέπονται από ανάμικτα μηνύματα αυτή την περίοδο… Από τώρα και μέχρι τις 9 του μήνα ο Ερμής θα διαμένει ανάδρομος στον Υδροχόο και τον 5ο Οίκο σας του πάθους. Ειδικά αν είστε αδέσμευτοι, οι έλξεις θα είναι ταυτόχρονα ενθουσιώδεις και δυσνόητες. Επιστρατεύστε έναν έμπιστο φίλο, που θα σας συμβουλεύει πριν κάνετε το επόμενο βήμα. Χρήσιμη θα φανεί και η δύναμη της θέλησής σας, να μην ενδώσετε στην παγίδα κάποιας πρώην σχέσης που σας πλήγωσε. Αν έχετε σχέση, λίγη πειθαρχία θα ωφελήσει τα κανάλια επικοινωνίας σας: Ας βουτάτε τη γλώσσα σας στο μυαλό πριν μιλήσετε!

Σκορπιός

Νιώθετε να αυξάνετε η θερμοκρασία στο οικιακό περιβάλλον, αγαπητοί Σκορπιοί; Επί αυτού ευθύνεται ο ανάδρομος Ερμής, που περνά με την όπισθεν στον Υδροχόο και τον τομέα του σπιτικού σας.Κάπου θα θολώσει η αρμονία, με την πιθανότητα να προκύπτουν συγκρούσεις και παρεξηγήσεις με όσους συμβιώνετε. Αλλά πριν πανικοβληθείτε, να ξέρετε ότι υπάρχουν τρόποι να αποφύγετε το βαρύ κλίμα. Εστιάστε στη διευθέτηση των εκκρεμοτήτων, θέστε πιο ξεκάθαρα όρια και κανόνες, κάντε όλοι μαζί μια γενική καθαριότητα. Το θετικό αυτής της περιόδου, είναι ότι τελικά μπορεί να ενδυναμώσει τις σχέσεις με την οικογένεια… Ειδικά με μια γυναίκα που λατρεύετε, όπως η μαμά ή μια αγαπημένη θεία!

Τοξότης

Παλεύετε με τα κανάλια συνεννόησής σας, αγαπητοί Τοξότες; Ο ανάδρομος Ερμής περνά με την όπισθεν στον Υδροχόο και τον 3ο Οίκο σας της επικοινωνίας! Να επιλέγετε με προσοχή τι λέτε και σε ποιον από τώρα και μέχρι τις 9 του μήνα. Δεν πρέπει να δημιουργήσετε εμπόδια που θα καθυστερήσουν ή θα ακινητοποιήσουν τα σχέδιά σας. Από την άλλη πλευρά, κάθε επιθεώρηση τώρα θα σας βοηθήσει να βρείτε πιο άρτιες διαδρομές για την εξέλιξή τους. Ποτέ δεν είναι μάταιη λίγη ανασκόπηση, που μπορεί να φέρει ξανά κοντά σας χρήσιμα άτομα από το παρελθόν!

Αιγόκερως

Προσέξτε λίγο περισσότερο τα οικονομικά σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Αυτό επιτάσσει ο ανάδρομος Ερμής, που περνά με την όπισθεν στον Υδροχόο και τον τομέα σας των χρημάτων. Για εσάς αποτελεί ευκαιρία να αποκτήσετε μια κάπως πιο ξεκάθαρη εικόνα της κατάστασής σας. Μπορείτε να αρχίσετε να κάνετε καινούργια σχέδια και να ετοιμάζετε αναλόγως τον προϋπολογισμό σας, για όσα θα βάλετε σε εφαρμογή μετά τις 9 Μαρτίου. Τότε ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία και σας αναμένουν εξαιρετικά θετικές εξελίξεις!

Υδροχόος

Έκπληξη, αγαπητοί Υδροχόοι! Αν και δεν είστε λάτρεις των περιορισμών, αυτή θα αποδειχθεί η πιο αποδοτική πρακτική για εσάς τις επόμενες πέντε μέρες: Ο Ερμής περνά ανάδρομος στο ζώδιό σας. Η απαίτησή του είναι να ξαναβάλετε σε κίνηση το πλάνο της ζωής σας, καθώς τώρα θα εντοπίσετε τα λάθη που κάνατε στο παρελθόν. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και επιθεωρήστε τα σχέδιά σας. Προετοιμαστείτε για την σημαντική πρόοδο που θα αρχίσετε να σημειώνετε από τις 9 Μαρτίου, που ο Ερμής θα γυρίσει σε ορθή πορεία!

Ιχθύες

Έχετε ανάγκη από ηρεμία και αποφυγή κάθε πίεσης, αγαπητοί Ιχθύες! Ο διανοητικός Ερμής βγαίνει ανάδρομος από τα εδάφη σας, για να περάσει στον Υδροχόο και τον 12ο Οίκο σας της νωχελικότητας. Οι προσπάθειες να σχεδιάσετε τα επόμενα βήματα θα είναι κάπως πιο εύκολες, μιας και τώρα θα καταφέρετε να κλείσετε εκκρεμότητες του παρελθόντος. Είναι η ευκαιρία σας να απελευθερωθείτε από ό,τι δεν σας εξυπηρετεί πλέον, για να ανοίξει ο χώρος για τα καινούργια που έπονται. Όλα θα αποκτήσουν ταχύτητα και θετική πορεία, από τις 9 του μήνα που ο Ερμής θα γυρίσει ορθόδρομος!