Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός 

Είστε έτοιμοι να διατυμπανίσετε ηχηρά ένα «τέλος», αγαπητοί Κριοί; Καλύτερα να μην βιαστείτε, όσο κι αν αδημονείτε να λήξετε μια ενοχλητική και πιεστική κατάσταση. Η Σελήνη σκουντά τον εκρηκτικό κυβερνήτη σας τον Άρη, δείχνοντάς σας ότι ίσως κάτι να αξίζει να περισωθεί. Προτιμήστε να σπάσετε τον πάγο, ώστε και οι υπόλοιποι θα δουν τις καλές προθέσεις σας. Η ευγένειά σας και η σημασία που θα δείξετε στο κάθε άτομο χωριστά, μπορεί να μετατρέψει τους πάντες σε πιστούς θαυμαστές σας!

Ταύρος

Η μέρα σας θα διέπεται από πολλές εντάσεις και πάθη, αγαπητοί Ταύροι! Η συναισθηματική Σελήνη συγκρούεται με τον παρορμητικό Άρη και μαζί κεντρίζουν τα όρια όλων.Είναι βέβαιο ότι έχετε εντοπίσει πολλούς ενδιαφέροντες στόχους. Αλλά για να τους πετύχετε, πρέπει να εστιάσετε την ενέργειά σας σε δημιουργικές ιδέες. Αναζητήστε πιο καινοτόμους και τολμηρούς συμμάχους για να στήσετε την ομάδα της επιτυχίας!

Δίδυμοι

Πόσο αγαπάτε όσα κάνετε, αγαπητοί Δίδυμοι; Λένε ότι αν θέλετε να γίνει μια δουλειά, πρέπει να την αναθέσετε σε ένα δραστήριο άτομο. Με τη Σελήνη να συγκρούεται με τον ριζοσπάστη Άρη, θα συνειδητοποιήσετε ότι συνήθως αναλαμβάνετε περισσότερα απ’ όσα θα έπρεπε. Πρέπει να αποφασίσετε τι θέλετε πραγματικά να κρατήσετε και αναθέστε αλλού τα υπόλοιπα. Αυτή η στρατηγική θα σας βοηθήσει να διεκπεραιώνετε τα πάντα πιο γρήγορα και πιο εύκολα. Έτσι θα αξιοποιήσετε τον κερδισμένο χρόνο για τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας ανθρώπους!

Καρκίνος

Μήπως δυσκολεύεστε να μείνετε σταθεροί σε ένα μέρος, αγαπητοί Καρκίνοι; Γι’ αυτό ευθύνεται μια ανάγκη να διευρύνετε τους συνεργατικούς σας ορίζοντες! Είναι το αποτέλεσμα ενός προκλητικού τετραγώνου της Σελήνης που σας κυβερνά, με τον ασύδοτο Άρη. Θα νιώσετε την ανάγκη να αναζητήσετε καινούργια πεδία δράσης, από μια συνάντηση με φίλους μέχρι την ανταλλαγή ιδεών με συναδέλφους στο γραφείο. Θα δείτε ότι οι πάντες θα σας υποδέχονται με ενθουσιασμό και ακόμη περισσότεροι θα αποζητήσουν την παρέα σας. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να κάνετε το πρώτο τολμηρό βήμα!

Λέων

Αντέχετε να ξεπεράσετε τον εαυτό σας και τις αντοχές σας για να επικρατήσετε των καταστάσεων, αγαπητοί Λέοντες; Ένα τετράγωνο πίεσης ανάμεσα στη Σελήνη και τον Άρη, μπορεί να φτάσει στην έκρηξη τον ωκεανό των συναισθημάτων σας! Η μία αποζητά την τρυφερότητα, ο άλλος μπορεί να γίνει εριστικός. Χωρίς να είναι αυτή η αρχική σας πρόθεση, ενδέχεται να γίνετε σκληροί και ζηλόφθονες. Η συμβουλή των άστρων για εσάς, είναι να αποφύγετε τον διάλογο υπό αυτή την ένταση. Καλύτερα να κάνετε μια βόλτα μόνοι, να καθαρίσει η σκέψη σας και να ανακτήσετε την ψυχραιμία σας!

Παρθένος

Μην προσπαθήσετε να γίνετε ειρηνοποιοί, αγαπητοί Παρθένοι! Για σήμερα ενδείκνυται να μείνετε εστιασμένοι σε όσα σας λέει το ένστικτό σας. Ο επαναστάτης μέσα σας αφυπνίζεται, εξαιτίας μιας σύγκρουσης της αντιδραστικής Σελήνης με τον εκρηκτικό Άρη. Άδικα να αναζητήσετε μια μέση οδό, χωρίς να χρειαστεί να αποχωρίσετε ή να υποχωρήσετε. Αυτό που σας χρειάζεται, είναι μια έντονη δράση που θα εκτονώσει την συσσωρευμένη ενέργεια. Με καινοτόμα σκέψη και ανοικτό πνεύμα, θα εντοπίσετε πιο εύκολα τα καίρια σημεία που πρέπει να λάβετε υπόψιν σας!

Ζυγός

Σίγουρα ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες, αγαπητοί Ζυγοί! Το αν αυτό θα λειτουργήσει υπέρ σας ή όχι, απομένει να το δείτε. Η αισθητική σας μπορεί να εντοπίσει όσα πραγματικά αξίζουν, ωστόσο ο μεγάλος όγκος πληροφοριών μπορεί να σας εξουθενώσει. Η σύγκρουση της Σελήνης με τον ακάματο Άρη, ίσως να μειώσει την ικανότητά σας να συγκεντρώνεστε. Μην επιτρέψετε να σας παρασύρει το άγχος και ο αρνητισμός των άλλων. Θα είστε πιο αποδοτικοί αν επιλέξετε μόνο έναν στόχο, όσο πιο αυτόνομα είναι δυνατόν!

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, προσέξτε να μην σας δαγκώσει το δικό σας το κεντρί! Δεν υπάρχει για όλες οι απόψεις λόγος να εκφράζονται ή να αναρτώνται. Αυτό σας υπογραμμίζει ένα τετράγωνο της δραστήριας Σελήνης με τον απρόβλεπτο Άρη. Αν δεν έχετε κάτι σημαντικό να πείτε, για ποιον λόγο να μιλήσετε; Πρέπει να μετράτε διπλά τα λόγια και τα γραφόμενά σας, μην ξεσηκώνετε μάχες άνευ λόγου και αιτίας!

Τοξότης

Κυλούν όλα ομαλά στο σπιτικό σας, αγαπητοί Τοξότες; Με τη Σελήνη να συγκρούεται με τον προκλητικό Άρη, ίσως να μην νιώθετε καλά με τις συμπράξεις. Η πρόθεσή σας δεν είναι να φανείτε ηγεμονικοί, θέλετε μόνο να νιώσετε ότι εκτιμώνται οι ικανότητες και τα ταλέντα σας. Γι’ αυτό χρειάζεται ελαστικότητα και χειρισμός του κάθε θέματος όταν προκύπτει. Σκεφτείτε την περίπτωση να διαμοιράσετε τις υποχρεώσεις σε μικρότερα βήματα, προκειμένου να διατηρήσετε την ισορροπία χωρίς να κρύβονται πράγματα κάτω από το χαλί!

Αιγόκερως

Προσέξτε την ταχύτητα που αναπτύσσετε, αγαπητοί Αιγόκεροι! Ένα εριστικό τετράγωνο της ευαίσθητης Σελήνης με τον βίαιο Άρη, θα ανεβάσει στα ύψη το ενδιαφέρον για την επαγγελματική σας εξέλιξη. Πρέπει να αποφύγετε κάθε αγενή ή άδικη προσέγγιση, που θα σας κάνει να χάσετε την αυτοσυγκράτησή σας. Μείνετε εστιασμένοι στα καθήκοντά σας, χειριστείτε λεπτομέρειες των δικών σας σχεδίων. Αν νιώσετε την ανάγκη να εκφραστείτε, αρκεστείτε να καταγράψετε τις σκέψεις σας για να κρατήσετε απόσταση ασφαλείας από όλους!

Υδροχόος

Κάθε προειδοποίηση αποτελεί κέρδος, αγαπητοί Υδροχόοι! Γι’ αυτό πριν ξεκινήσετε για μια μάχη, φροντίστε να είστε απόλυτα ενήμεροι για το πού εμπλέκεστε. Το ορμητικό τετράγωνο ανάμεσα στην ευαίσθητη Σελήνη και τον εκρηκτικό Άρη, μπορεί να σας ωθήσει να αποζητήσετε το δίκαιο: Αλλά δεν πρέπει να ξεπερνάτε τα όριά σας. Οπλιστείτε με γεγονότα και δεδομένα που θα αποδεχθούν οι αντίπαλοι. Όσο πιο άρτια τους προσεγγίσετε, θα τους κατανοήσετε και θα τους κερδίσετε!

Ιχθύες

Πόσο μακριά είστε διατεθημένοι να φτάσετε για να υλοποιήσετε τα όνειρά σας, αγαπητοί Ιχθύες; Με τη Σελήνη σε σύγκρουση με τον φιλόδοξο Άρη, μπορεί ο ουρανός είναι το όριό σας. Αλλά οι φίλοι που κατέχουν θέσεις επιρροής, δεν είναι μέσα κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιείτε μόνο για το συμφέρον σας. Η πίεση μπορεί να αποτελέσει σπίρτο, που θα πυροδοτήσει φυτίλια που δεν θέλετε. Γιατί δεν δοκιμάζετε τις δικές σας δυνάμεις, αντί να περιμένετε κινήσεις από άλλους; Και αν είναι απαραίτητοι οι άλλοι, θα πρέπει να τους προσεγγίζετε με ευγένεια και αποδεδειγμένη διάθεση ανταπόδοσης