Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός 

Αγαπητοί Κριοί, μην αρκεστείτε στο να λέτε πώς νιώθετε για τους αγαπημένους σας… Δείξτε το και με πράξεις! Μια ευθυγράμμιση της εκφραστικής Σελήνης με την τρυφερή Αφροδίτη στο ζώδιό σας, ορίζει να γίνετε πιο εκδηλωτικοί. Δώστε μια θερμή αγκαλιά στους φίλους, γεμίστε κομπλιμέντα τους δικούς σας, κάντε μια αυθόρμητη απόδραση με το ταίρι σας. Αφήστε τις αναστολές και μην αφήσετε σε κανέναν το περιθώριο της αμφιβολίας. Επίσης, είναι ιδανική στιγμή για να περιποιηθείτε και τον εαυτό σας. Κάντε ένα τονωτικό μασάζ, ντυθείτε και βγείτε για ένα προσεγμένο δείπνο απόψε!

Ταύρος

Μην βγάλετε τα γυαλιά της αισιοδοξίας για κανέναν και τίποτα, αγαπητοί Ταύροι! Η Σελήνη συναντά την Αφροδίτη που σας κυβερνά στον 12ο Οίκο σας της φαντασίας. Τώρα μπορείτε να κοιτάξετε τα πάντα μέσα από τον φακό του ιδεατού: Αντί να αναζητάτε αδυναμίες και ψεγάδια στους άλλους, δείτε τα καλύτερα και λαμπρότερα στοιχεία τους. Και όσο πιο ψηλά ανεβάζετε τον πήχη για τους άλλους, τόσο περισσότερα περιθώρια τους δίνετε να σας εκπλήξουν ευχάριστα!

Δίδυμοι

Η ομαδικότητα παίρνει τα ηνία των καταστάσεων, αγαπητοί Δίδυμοι! Εμπιστευθείτε γι’ αυτό μια αρμονική συνάντηση της Σελήνης με την ειρηνοποιό Αφροδίτη, στον 11ο Οίκο σας των συμπράξεων. Να είστε βέβαιοι ότι θα προκύπτουν συνεργασίες όπου κι αν βρεθείτε, γι’ αυτό ακούστε με προσοχή τις θέσεις των ανθρώπων που θα συναντάτε.Σας αναμένουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες ακόμα και στα πιο απρόβλεπτα μέρη. Και οι ενθουσιώδεις συζητήσεις μπορεί να φέρουν πολύ κοντά, όχι μόνο τα πνεύματα αλλά και τις καρδιές!

Καρκίνος

Οι δυνατές σχέσεις είναι ακρογωνιαίος λίθος της επιτυχίας, αγαπητοί Καρκίνοι! Αξιοποιήστε το φυσικό σας χάρισμα να κάνετε επαφές και φρεσκάρετε τις επικοινωνιακές σας μεθόδους. Η εκφραστική Σελήνη που σας κυβερνά, συναντά την προοδευτική Αφροδίτη στον 10ο Οίκο σας των φιλοδοξιών. Είναι η ιδανική στιγμή να προσεγγίσετε τους ισχυρούς του κύκλου σας, με πολλές προοπτικές να ανελιχθείτε ιεραρχικά στον τομέα σας. Παράλληλα, ενδέχεται να συνεργαστείτε με ένα άτομο από τον εργασιακό σας χώρο για το επόμενο εγχείρημά σας!

Λέων

Αναδείξτε τα ταλέντα σας και γίνετε πρέσβεις του κόσμου, αγαπητοί Λέοντες! Η εύγλωττη Σελήνη και η ευγενής Αφροδίτη συμπράττουν στον ειρηνευτή 9ο Οίκο σας, για να εξαλείψουν καθετί που θεωρείται διαχωρισμός. Αν κάτι σας φοβίζει, αρχίστε με ένα άτομο για να χτίσετε γέφυρες εμπιστοσύνης. Προσεγγίστε τις διαφυλετικές επαφές σας και προτιμήστε την ειλικρίνεια από τη διπλωματία. Για όποιους μπορεί να σας αντισταθούν αρχικά, οργανώστε ένα ευχάριστο γεύμα και όλα θα πάρουν συναρπαστική πορεία!

Παρθένος

Αφήστε τη ζάχαρη και πιάστε τα μπαχαρικά, αγαπητοί Παρθένοι! Η ερωτική Σελήνη χορεύει ένα λάγνο ταγκό με την γοητευτική Αφροδίτη στον αισθησιακό 8ο Οίκο σας. Ακόμα κι αν είναι Πέμπτη, η ατμόσφαιρα γίνεται αρκετά πικάντικη για να μείνετε λίγο περισσότερο στο κρεβάτι με το ταίρι σας. Και όταν τελικά σηκωθείτε, κάντε τολμηρές ενδυματολογικές επιλογές. Γιατί να μην φορέσετε ένα καπέλο, να προτιμήσετε ένα μαύρο σύνολο ή ένα δερμάτινο; Με τα δυνατά συναισθήματα να φουντώνουν κι άλλο, κανονίστε μια βραδινή έξοδο. Οι συζητήσεις μπορεί απρόσμενα να πάρουν πιο ερωτική χροιά!

Ζυγός
Αγαπητοί Ζυγοί, εσείς γνωρίζετε πολύ καλά ότι κερδίζετε περισσότερα με το «μέλι» παρά με το «ξύδι»! Αλλά θα σας το επιβεβαιώσει μια σύμπραξη της ομιλητικής Σελήνης με την γοητευτική Αφροδίτη που σας κυβερνά. Ως ειδήμονες της αισθητικής, θα φτάσετε στα αποτελέσματα που αποζητάτε με την ευγένεια και τη χάρη σας. Ωστόσο, μην στραφείτε στον δικό σας «τρόπο», γιατί θα απομακρύνετε ανθρώπους: Λίγη ελαστικότητα θα ισορροπήσει την εξίσωση. Αν είστε αδέσμευτοι, να αναζητήσετε ένα ταίρι που να είναι σέξι αλλά και με προσωπικότητα. Είναι πολύ πιθανό να το βρείτε στον περίγυρό σας, γι’ αυτό τολμήστε να φλερτάρετε και να ανοίξετε συζήτηση!

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, είναι καιρός να εντάξετε περισσότερη χαρά και δημιουργικότητα στην καθημερινότητά σας! Δείξτε στον εαυτό σας πόσο τον αγαπάτε, με ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο ή ένα ανανεωτικό μασάζ. Ετοιμάστε για εσάς και την αγαπημένη σας παρέα ένα «πράσινο» γεύμα με πολλές βιταμίνες. Λίγα φρέσκα λουλούδια στο βάζο και η μουσική που σας εμπνέει, μπορούν να κάνουν θαύματα στην ψυχολογία και τη διάθεσή σας!

Τοξότης

Η αγάπη πλανάται στον αέρα και σας καλεί να την εισπνεύσετε, αγαπητοί Τοξότες! Μια γλυκιά συνάντηση της Σελήνης με τη ρομαντική Αφροδίτη, φροντίζει να βγάλει στην επιφάνεια το συναίσθημα και την έμπνευσή σας. Αν δεν έχετε προγραμματίσει ακόμη την έξοδό σας, αρχίστε να καταγράφετε πού θα γίνουν οι πιο σημαντικές δράσεις. Ξεχάστε κάθε σχέδιο για μια ήρεμη ατμόσφαιρα, εκτός αν επιλέξετε εσείς να χάσετε τις καλύτερες στιγμές για έρωτα και διασκέδαση… Φορέστε τα πιο ακαταμάχητα ρούχα σας, πάρτε το ταίρι ή την μεγάλη παρέα σας και βγείτε για κάθε αυθόρμητη περιπέτεια!

Αιγόκερως

Ώρα για φροντίδα του εαυτού σας και ξεκούραση, αγαπητοί Αιγόκεροι! Η Σελήνη και η Αφροδίτη της ισορροπίας συναντώνται στον 4ο Οίκο σας της περιποίησης. Οι μέρες που πέρασαν ήταν αρκετά πιεστικές, γι’ αυτό τα άστρα σας συστήνουν μια ανάπαυλα. Περιοριστείτε στο ταίρι σας και τους άλλους ανθρώπους του στενού σας κύκλου, ώστε να τους δείξετε την αγάπη και την εκτίμησή σας. Στείλτε ένα δώρο σε έναν συνάδελφο που πρόσφατα σας βοήθησε σε μια δύσκολη στιγμή. Όποια κατάθεση κάνετε στην τράπεζα της ευαισθησίας και του συναισθήματος, θα ενδυναμώσει το πλαίσιο στήριξής σας!

Υδροχόος

Η εντολή των άστρων απαιτεί κατανόηση και συμπόνια, αγαπητοί Υδροχόοι! Η Σελήνη και η ευγενική Αφροδίτη συναντώνται στον 3ο Οίκο σας της έκφρασης. Πείτε στο ιδιαίτερο άτομο της ζωής σας πόσο το εκτιμάτε, ακόμα κι αν θεωρείτε δεδομένο ότι το γνωρίζει. Κανέναν δεν έβλαψε λίγη επιβεβαίωση, ειδικά όταν είναι γνήσια. Μιας και η ατμόσφαιρα ευνοεί την επικοινωνία, να είστε βέβαιοι ότι η έκφραση θα ενδυναμώσει τις πιο στενές σας σχέσεις!

Ιχθύες

Ετοιμαστείτε να «δείξετε το χρήμα», αγαπητοί Ιχθύες! Καθώς η Σελήνη και η Αφροδίτη της πολυτέλειας συναντώνται στον 2ο Οίκο σας των οικονομικών, θα αποζητήσετε το κάτι παραπάνω… Κάντε ένα δωράκι στον εαυτό σας και το ταίρι σας ή κανονίστε μια έξοδο για να καλοπιάσετε τους ουρανίσκους σας με αισθησιακές γεύσεις. Υπό αυτή την επήρεια, δεν χρειάζεται κόπος αλλά τρόπος. Μπορείτε να έχετε τα καλύτερα, αφού κάνετε ενδελεχή έρευνα και λειτουργήσετε ευέλικτα με το πορτοφόλι σας!