Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις 

Κριός 

Αποζητήστε τις αλληλεπιδράσεις και τον φιλικό σας κύκλο, αγαπητοί Κριοί! Η λογική του δούναι και λαβείν μπορεί να επιφέρει κέρδη και για τις δύο πλευρές, ενώ θα αφαιρέσει και αρκετό βάρος από τους ώμους σας. Αργότερα μπορείτε να μειώσετε τους ρυθμούς και τους πολλούς διαλόγους. Η Σελήνη θα μπει στον Καρκίνο και τον τομέα σας που αποζητά τη γαλήνη του σπιτιού. Αν δεν μπορείτε να ακυρώσετε τα βραδινά σας σχέδια, κάντε πιο ήρεμες επιλογές για την έξοδό σας!

Ταύρος

Μήπως δεν έχετε μέτρο στις δαπάνες σας, αγαπητοί Ταύροι; Τι νόημα έχει να σχολιάζετε την τιμή της ντομάτας στην αγορά, αν πληρώνετε αδρά για καινούργιες – κι άλλες! – μπότες; Τα άστρα σας καλούν να γίνετε πιο ρεαλιστές, χωρίς να στερηθείτε κάποιες μικρές απολαύσεις. Η εστίαση στα καλά βιολογικά προϊόντα ή μια όμορφη βόλτα σε ένα περιποιημένο Καφέ, θα κάνουν τη διαφορά. Όταν είναι χορτασμένα το στομάχι και η ψυχολογία σας, δεν θα αποζητάτε τις υπερβολές!

Δίδυμοι

Επιστρατεύστε λίγο επιπλέον θάρρος και αντοχή, αγαπητοί Δίδυμοι! Η Σελήνη θα βρίσκεται στην αρχή της ημέρας στο ζώδιό σας, άρα πρέπει να διατηρήσετε τα ζητούμενά σας σε προτεραιότητα. Κάντε διαπραγματεύσεις για καλύτερους όρους στις συμφωνίες σας, προωθήστε μια ιδέα σας σε άτομα που μπορούν να τη χρηματοδοτήσουν. Η πειθώ σας θα είναι σε έξαρση, χάρη και στο τρίγωνο του φεγγαριού με τον Ήλιο από τον Υδροχόο. Οι άλλοι θα δυσκολευτούν να απορρίψουν τα αιτήματά σας. Αργότερα που η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο, μπορείτε να μειώσετε την ταχύτητά σας. Μην διστάσετε να εντάξετε και κάποιες πινελιές πολυτέλειας στα σχέδιά σας!

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, τα άστρα σας δίνουν τη συμβουλή της επιτυχίας: Να περιφέρεστε σαν πεταλούδα και να τσιμπάτε σαν μέλισσα! Εντάξτε λίγη τρυφερότητα στη δραστηριότητά σας, με τη Σελήνη να ολοκληρώνει τη διαδρομή της στον συνετό 12ο Οίκο σας. Η ευγενική προσέγγιση θα κάνει τους άλλους να τρώνε από την παλάμη σας… Άρα να ακούσουν τις ιδέες σας και ίσως να συμβάλλουν οικονομικά στην υλοποίησή τους. Και αργότερα που η Σελήνη θα περάσει στα εδάφη σας, μπορείτε να γίνετε πιο διεκδικητικοί. Με το θάρρος και τη γοητεία σας, θα κερδίσετε περισσότερα απ’ όσα φαντάζεστε!

Λέων

Όλοι για έναν και ένας για όλους! Με αυτή την αρχή πρέπει να ανοίξετε τη μέρα σας, αγαπητοί Λέοντες. Ακούστε με ηρεμία τις δομημένες απόψεις και ιδέες των άλλων, που διαφέρουν από τις δικές σας. Το πιο πιθανό είναι να μοιραστείτε ένα όραμα για την επιτυχία και να αποκτήσετε πολλούς καινούργιους συμμάχους. Αργότερα που η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο, θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας. Η ενέργειά σας χρειάζεται επαναφόρτιση, γι’ αυτό χαλαρώστε και ξεκουραστείτε όσο είναι δυνατόν!

Παρθένος

Με την αυτοπεποίθησή σας τονωμένη στοχεύστε στην κορυφή, αγαπητοί Παρθένοι! Η Σελήνη θα φωτίζει τη ζώνη της καριέρας σας κατά το πρώτο μισό της ημέρας: Εκφράστε τις σκέψεις σας τώρα και ελάτε πιο κοντά με ισχυρά άτομα του περιβάλλοντός. Αν αξιοποιήσετε σωστά τον δυναμισμό σας, θα συμμαχήσετε με αυτούς που παίρνουν αποφάσεις και ορίζουν τις τάσεις στον τομέα σας. Να θυμάστε ότι οι «δεύτεροι» ιεραρχικά, έχουν συνήθως περισσότερη επιρροή… Μια αξιοπρεπή σχέση μαζί τους, θα είναι η πιο έξυπνη κίνησή σας εδώ και καιρό!

Ζυγός

Μήπως βάζετε στο πιάτο σας περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να χειριστείτε, αγαπητοί Ζυγοί; Προσέξτε μια τέτοια τάση σας, για να μην βρεθείτε «παραφουσκωμένοι» κυριολεκτικά και μεταφορικά! Αν αρπάζετε ό,τι βρεθεί μπροστά σας, θα συλλέξετε πολλά «σκουπίδια» και θα χάσετε τις ποιοτικές ευκαιρίες που έπονται αργότερα… Προτιμήστε μικρές μερίδες από τους σπουδαίους στόχους σας, αντί να φορτώσετε το πρόγραμμά σας με επαφές που δεν θα σας οδηγήσουν κάπου!

Σκορπιός

Σίγουρα αναζητάτε άτομα που έχετε κοινές απόψεις, αγαπητοί Σκορπιοί. Αλλά δεν πρέπει να αποκαλύψετε ακόμη όλα τα χαρτιά σας! Αυτή την περίοδο, θα συλλέξετε περισσότερους συμμάχους αν αναρωτιούνται τι πραγματικά υπάρχει πίσω από το «λίγο» που συζητάτε μαζί τους. Αργότερα η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και τον 9ο Οίκο σας της ειλικρίνειας. Τότε μπορείτε να συμπράξετε, με μια κοινή στρατηγική που θα ωφελήσει όλες τις πλευρές!

Τοξότης

Θέλετε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο μόνο σε μια ιδιαίτερη σχέση σας, αγαπητοί Τοξότες; Προσέξτε να μην το παρακάνετε με τη «σύμπραξη», σε σημείο να αναπτυχθούν ανταγωνιστικές τάσεις ανάμεσά σας! Αν ο καθένας προσπαθεί να στρέψει τα πράγματα προς την πορεία που προτιμά, κάποιος θα δυσαρεστηθεί από το αποτέλεσμα. Γι’ αυτό ό,τι κι αν θέλετε να κάνετε, φροντίστε να στήσετε πρώτα γερά θεμέλια. Κάντε μια παύση και συζητήστε με ειλικρίνεια τα ζητούμενά σας, για να βρείτε τη χρυσή τομή που θα τους δώσει σάρκα και οστά!

Αιγόκερως

Η τελειομανία σας μπορεί να εντείνει την πίεση που νιώθετε, αγαπητοί Αιγόκεροι! Πρέπει να παραδεχθείτε πόσο επηρεάζει όλους τους τομείς της ζωής σας. Αν γυρίσετε το διακόπτη σας στο συναίσθημα, θα αποκτήσει περισσότερη διαύγεια το κριτήριό σας. Θα νιώσετε ότι κάθε αβεβαιότητα ή ανασφάλειά σας θα χαθεί πολύ γρήγορα. Σοφή επένδυση θα αποτελέσει και η εμπιστοσύνη που θα επιδείξετε στα άτομα που θέλουν και μπορούν να σταθούν στο πλευρό σας!

Υδροχόος

Πόσο εξυπηρετεί πρακτικά η αγάπη που επενδύετε σε μια ιδιαίτερη σχέση σας, αγαπητοί Υδροχόοι; Όσο κι αν απολαμβάνετε την ονειροπόληση και τις καρδούλες που ζωγραφίζετε, μήπως είναι καλύτερα να παραμείνει στο στάδιο της φαντασίας; Η Σελήνη περνά στη ρεαλιστική σας σκέψη το απόγευμα: Θα συνειδητοποιήσετε ότι είναι προτιμότερη η έμπνευση για το εν λόγω άτομο, από τους σχεδιασμούς για ένα κοινό ρόδινο μέλλον… Αλλά αν θέλετε να κάνετε άλλη μια απόπειρα τόνωσης της φλόγας σας, κάντε το με απλότητα!

Ιχθύες

Μην προσπαθήσετε καν να αντισταθείτε στην ευαισθησία σας, αγαπητοί Ιχθύες! Η ιδιοσυγκρασία σας αντλεί μια αίσθηση ελευθερίας από το συναίσθημα, ακόμα κι αν φτάνετε στο σημείο να αποκλίνετε λίγο από κανόνες. Η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και θα κεντρίσει τον 5ο Οίκο σας του πάθους και του ρομάντζου. Βαδίστε με το σκεπτικό που έχετε ορίσει και ανταποκρίνεται στα δικά σας ζητούμενα. Δεν πειράζει αν βάλετε για λίγο σε δεύτερη μοίρα κάποια από τα καθήκοντά σας!