Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός 

Η αποφασιστικότητα είναι ίδιον του χαρακτήρα σας, αγαπητοί Κριοί. Ωστόσο, θα είναι καλό να «διαβάζετε» κάθε χώρο που μπαίνετε ώστε να μην σας συνεπάρει η ορμή σας! Αυτή η υπερβολική αυτοπεποίθηση οφείλεται στη Σελήνη, που βρίσκεται στα δικά σας εδάφη και ευνοεί τους προσωπικούς σας στόχους. Αλλά δέχεται την επιθεωρητική ματιά της συνεργατικής Αφροδίτης, από τον επαγγελματικό σας τομέα. Καλή η αυτοπεποίθηση, όταν δεν φτάνει σε σημείο έπαρσης. Γι’ αυτό πρέπει να παραμείνετε ταπεινοί ακόμα κι αν ηγείστε των καταστάσεων, για να δώσετε το λαμπρό παράδειγμα!

Ταύρος

Χρειάζεστε ισορροπίες, αγαπητοί Ταύροι! Έχετε ανοίξει πολλά μέτωπα ταυτόχρονα και ίσως να φορτίζετε υπερβολικά το σύστημά σας. Αν και δεν θέλετε να διακόψετε τη ροή της θετικής ενέργειας, πρέπει να δώσετε χρόνο στην ανασυγκρότησή σας. Η Σελήνη από τον 12ο Οίκο σας της φαντασίας, συγκρούεται με την Αφροδίτη των αξιών στον 9ο Οίκο σας της περιπέτειας. Πρέπει να αποποιηθείτε κάποιες ευθύνες και να αρχίσετε να απλοποιείτε τις πρακτικές σας. Καλή είναι η αισιοδοξία, αρκεί να την διοχετεύετε εστιασμένα σε έναν στόχο κάθε φορά!

Δίδυμοι

Πόσα από τα συναισθήματά σας πρέπει να αποκαλύπτετε, αγαπητοί Δίδυμοι; Είστε εξαιρετικά κοινωνικοί, ωστόσο ενίοτε δεν ξεχωρίζετε σε ποιους να ανοιχτείτε και πόσο! Καλύτερα να είστε επιφυλακτικοί παρά να απογοητευτείτε: Αυτό επιτάσσει η παρορμητική Σελήνη από τον Κριό, που συναντά την συναισθηματική Αφροδίτη. Το στοιχείο που πρέπει να προσέξετε, είναι να μην αποκαλύπτετε παραπάνω απ’ όσα πρέπει, σε άτομα που δεν ξέρετε αν μπορείτε να εμπιστευτείτε ακόμη. Να το έχετε υπόψιν σας, πριν εντάξετε νεοφερμένους στην παρέα σας!

Καρκίνος

Η φιλόδοξη πλευρά σας αναλαμβάνει το τιμόνι, αγαπητοί Καρκίνοι! Τολμήστε να κλείσετε την εργασιακή εβδομάδα με μια δραστική κίνηση για την καριέρα σας. Θα έχετε στήριξη από μια «συμπλοκή», ανάμεσα στη Σελήνη και την Αφροδίτη. Τώρα μπορείτε να κάνετε τις απαραίτητες επαφές και να κλείσετε συναντήσεις για την επόμενη εβδομάδα. Προτιμήστε την ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων – και αν χρειαστείτε συμβουλές, να τις ζητήσετε από άτομα που εμπιστεύεστε!

Λέων

Σας γίνονται τα παθήματα μαθήματα, αγαπητοί Λέοντες; Αν ναι, θα είστε πιο συγκρατημένοι όσον αφορά κάποιες τολμηρές κινήσεις που σκέφτεστε! Η Σελήνη από τον ενθουσιώδη 9ο Οίκο σας, θα σας βοηθήσει να δείτε την ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων. Και το τετράγωνό της με τη δημιουργική Αφροδίτη, θα σας κατευθύνει στη ρεαλιστική σκέψη. Πού τελειώνει το «πραγματικό» και αρχίζει ο φόβος της αποτυχίας; Το μέτρο και η σύνεση είναι τα όπλα που πρέπει να αξιοποιήσετε τώρα!

Παρθένος

Ποιος τόλμησε να πει ότι είστε ψυχροί σαν ξυλάγγουρα, αγαπητοί Παρθένοι; Με την αισιοδοξία και την ορμή που επενδύετε στα οράματά σας, θα αποδείξετε το αντίθετο περίτρανα! Η Αφροδίτη της αγάπης φουντώνει τον 5ο Οίκο σας του πάθους, ενώ δέχεται «οχλήσεις» από τη Σελήνη στον τομέα σας της έντασης. Γι’ αυτό να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, με τους πολλούς που θα συρρέουν γύρω σας σαν πεταλουδίτσες στη φλόγα: Δεν αποκλείεται σε αυτούς να περιλαμβάνονται και ανεπιθύμητοι θαυμαστές. Δεν έχετε χώρο στη ζωή σας για άλλους απαιτητικούς ή γκρινιάρηδες. Γυρίστε τους προβολείς προς τους στόχους που εσείς έχετε επιλέξει να θέσετε.

Ζυγός

Μην χώνετε άλλα θέματα κάτω από το χαλί γιατί θα εκραγείτε, αγαπητοί Ζυγοί! Παρά την ειρηνευτική ιδιοσυγκρασία σας, τέτοιες προσεγγίσεις θα σας γυρίζουν στο εξής μπούμερανγκ. Η Σελήνη από τον «σταράτο» Κριό, κεντρίζει την Αφροδίτη της αρμονίας που σας κυβερνά. Είναι καιρός να κάνετε εκείνη την άβολη αλλά ειλικρινή συζήτηση, αφού έχετε κατασταλάξει σε αυτά που σας ενοχλούν. Άτομα που εμπιστεύεστε μπορούν να σας βοηθήσουν να τα εντοπίσετε. Έτσι ο διάλογός σας θα είναι πιο εστιασμένος και παραγωγικός!

Σκορπιός

Τα υψηλά επίπεδα άγχους μπορούν να καταστρέψουν μια πολύ παραγωγική μέρα, αγαπητοί Σκορπιοί! Για να μην γίνει η πίεση δίκοπο μαχαίρι, καταπολεμήστε τη με άσκηση για να αποφορτιστείτε. Η ορμητική Σελήνη στον αποδοτικό 6ο Οίκο σας, σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη στον τομέα σας της έκφρασης. Γι’ αυτό κάντε ένα διάλειμμα όταν νιώσετε τα νεύρα σας να τεντώνονται. Ένας περίπατος θα οξυγονώσει το μυαλό σας και θα βάλει σε σειρά τις σκέψεις σας!

Τοξότης

Προσέξτε αν η φήμη σας αυξηθεί απότομα, αγαπητοί Τοξότες… Μπορεί να το παρακάνετε με την «δραματοποίηση», όσο κι αν δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας! Η Σελήνη από τον τομέα σας του πάθους και η Αφροδίτη από τον προσγειωμένο 2ο Οίκο σας, πυροδοτούν τους θεατρινισμούς. Γι’ αυτό μην δώσετε στις καταστάσεις περισσότερη αξία απ’ όση τους αρμόζει. Η προβολή σας δεν πρέπει να εμπεριέχει έπαρση, αφήστε και στους άλλους χώρο να φανούν. Η σύγκριση θα σας καταστήσει πρωταγωνιστές έτσι κι αλλιώς!

Αιγόκερως

Όλοι για έναν και ένας… για τον ένα; Αγαπητοί Αιγόκεροι, είναι πιθανό κάποιος να σας θαμπώσει με την πρώτη εντύπωση. Αλλά θα μπορεί στη συνέχεια να πραγματώσει τα λεγόμενά του ή εσείς να θέσετε υγιή όρια στην οικειότητα; Η Σελήνη από τον Κριό σας προειδοποιεί να μην βιαστείτε να εμπλακείτε σε καινούργιες γνωριμίες. Σε αυτό συναινεί και η διπλωμάτης Αφροδίτη, που βρίσκεται στα εδάφη σας. Όσο γοητευτικοί κι αν είναι κάποιοι άνθρωποι, ενδέχεται να έχουν κάποια κρυφά κίνητρα. Κρατήστε τις αποστάσεις σας και αρκεστείτε στην παρατήρηση για λίγο!

Υδροχόος

Η φαντασία σας λειτουργεί υπερωριακά, αγαπητοί Υδροχόοι! Η Σελήνη στον 3ο Οίκο σας της περιέργειας, σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη στον τομέα σας της ονειροπόλησης και της διαίσθησης. Υπό αυτή την επήρεια, ίσως δυσκολευτείτε να διαχωρίσετε τις πραγματικά εφικτές ιδέες σας. Αλλά με τη δημιουργική σκέψη σας σε έξαρση, η περίοδος ενδείκνυται για να «ορίσετε» τα επόμενα εγχειρήματά σας. Ακολουθήστε τη μούσα σας και κάνετε τον έλεγχο ρεαλισμού αργότερα!

Ιχθύες

Αφήστε τις μικρότητες και τους χαρακτηρισμούς για τους άλλους, αγαπητοί Ιχθύες! Επειδή οι σκέψεις θα στροβιλίζονται στο μυαλό σας, δεν πρέπει να ενδώσετε στον ανταγωνισμό. Η Σελήνη από τον ορμητικό Κριό συγκρούεται με την Αφροδίτη της αρμονίας – και μπορεί να αντιδράσετε σε προκλήσεις. Αλλά επειδή κάποιοι θα τις απευθύνουν από ανασφάλεια, κλείστε τις συνδέσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ασχοληθείτε μόνο με τις υποχρεώσεις σας. Θα έχετε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, αν τις χωρίσετε σε μικρά βήματα και κάνετε ένα την κάθε φορά!