Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός

Νιώθετε αυτή την παρορμητική ώθηση, αγαπητοί Κριοί; Με τη Σελήνη στην Παρθένο και τον 6ο Οίκο σας της οργάνωσης, φορέστε τα γάντια σας και πιάστε δουλειά! Σας αρέσει να ξεκινάτε καινούργια εγχειρήματα, ακόμη κι αν ενίοτε η διεκπεραίωσή τους είναι μια διαφορετική ιστορία. Αλλά πλέον τίποτα δεν αναβάλλεται για άλλη μέρα, γι’ αυτό σηκώστε τα μανίκια. Θα σας βοηθήσει πολύ αν ετοιμάσετε μια λίστα προτεραιοτήτων, ώστε να μην χάσετε την εστίασή σας στην πορεία. Αρχεία, χαρτούρα και ρούχα να βρουν τη θέση τους: Ό,τι βλέπετε και δεν σας κάνει να χαμογελάτε, είναι καιρός να το αποχωριστείτε!

Ταύρος

Η εξωστρέφειά σας παίρνει πάλι τα ηνία, αγαπητοί Ταύροι! Η Σελήνη από την Παρθένο και τον 5ο Οίκο σας του πάθους και των ρίσκων, θα σας κάνει ιδιαίτερα αξιοπρόσεκτους. Επειδή θα διέπεστε από ορμητικότητα, ας μελετήσετε το περιβάλλον πριν μπείτε σε έναν χώρο. Κάποιοι ακροατές θα χρειαστούν διακριτική προσέγγιση για να μην θεωρήσουν ότι τους υποτιμάτε. Η μέρα είναι προορισμένη για νίκες: Αξιοποιήστε τη γοητεία και τον μαγνητισμό σας για να κερδίσετε ό,τι κι αν λαχταράτε!

Δίδυμοι

Η ατμόσφαιρα πρέπει να διέπεται από άνεση για εσάς, αγαπητοί Δίδυμοι! Με τη Σελήνη στην Παρθένο και τον 4ο Οίκο σας της χαλάρωσης, θα αποζητήσετε την ησυχία σας. Δεν θα έχετε καμία διάθεση για κοινωνικές δραστηριότητες, γι’ αυτό ενδείκνυται να κρεμάσετε το ταμπελάκι «Μην ενοχλείτε» και να δουλέψετε φορώντας τα ακουστικά σας. Έτσι δεν θα σας απασχολήσει κανένας και θα διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις σας πιο γρήγορα απ’ όσο συνήθως. Αργότερα επιλέξτε ένα ήσυχο δείπνο, μόνοι ή με το ρομαντικό σας έτερο ήμισυ!

Καρκίνος

Προσέξτε να μην εκπέμπετε μηνύματα που δεν θέλετε, αγαπητοί Καρκίνοι! Με τη Σελήνη στην λεπτομερή Παρθένο και τον επικοινωνιακό τομέα σας, τα λόγια σας θα έχουν επιπλέον βαρύτητα. Υπό αυτή την ανορθωτική διάθεση, ίσως να σας φαντάζει βαρετή η προοπτική να ασχοληθείτε με ένα πράγμα κάθε φορά. Η κοινωνική σας ανάγκη θα είναι επίσης σε έξαρση: Είναι καλή στιγμή να μάθετε τα σχέδια των φίλων σας και να ανταλλάξτε απόψεις για τα δικά σας. Το σημείο που πρέπει να προσέξετε, είναι να μην υποσχεθείτε περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να προσφέρετε. Προτιμήστε την απλότητα και τις διερευνητικές επαφές, χωρίς δεσμεύσεις!

Λέων

Η πρακτικότητα φαντάζει εκκεντρική στην ιδιοσυγκρασία σας, αγαπητοί Λέοντες; Με τη Σελήνη στην προσγειωμένη Παρθένο και τον 2ο Οίκο σας των καθημερινών συνηθειών, η δουλειά θα είναι η πρώτη σας σκέψη αλλά η διασκέδαση θα είναι η δεύτερη! Αν αξιοποιήσετε τις παραγωγικές δονήσεις της ατμόσφαιρας, θα ολοκληρώσετε γρήγορα περισσότερα απ’ όσα νομίζετε. Να ξέρετε ότι η συνέπεια και η προσεγμένη εμφάνιση, μπορούν να σας χαρίσουν πολλούς πόντους ανόδου στην κλίμακα ιεραρχίας!

Παρθένος

Όλη η μέρα θα γράφει το όνομά σας, αγαπητοί Παρθένοι! Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σας και ενδυναμώνει τον 1ο Οίκο σας των κινήτρων. Όπως εσείς δεν είστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσετε τους πολλούς, να ξέρετε ότι και οι άλλοι θα δυσκολεύονται να σας ακολουθήσουν: Θα είστε σε υπερδιέγερση και συνεχώς πιο μπροστά. Προσέξτε να μην γίνετε επιδεικτικοί με την αποδοτικότητά σας. Σας συμφέρει να αξιοποιήσετε όλη αυτή την ώθηση, βάζοντας σε σειρά τις υποχρεώσεις και το πρόγραμμά σας για τις επόμενες μέρες!

Ζυγός

Δουλειά; Ποιος έχει όρεξη για δουλειά, αγαπητοί Ζυγοί! Πάντως όχι εσείς, με τη Σελήνη στην Παρθένο και τον 12ο Οίκο σας της ενδοσκόπησης. Αν είναι εφικτό, είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε μια ανάπαυλα από τις υποχρεώσεις σας. Προτιμήστε να αποτιμήσετε τη διαδρομή που έχει διανύσει και τι έπεται: Θα νιώσετε πολύ πιο ήρεμοι, γιατί θα αντιληφθείτε ότι ο όγκος δεν είναι τόσο μεγάλος όσο νομίζατε. Αργότερα μπορείτε να προσφέρετε λίγη περιποίηση στον εαυτό σας, σε ένα σπα ή με ένα τονωτικό μασάζ. Αν σας λείψει λίγη συντροφιά, αρκεστείτε σε ένα ήρεμο φαγητό στο σπίτι και ταινία με φίλους!

Σκορπιός

Όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα, αγαπητοί Σκορπιοί! Αυτός θα είναι ο ευκολότερος δρόμος για εσάς, με τη Σελήνη στην Παρθένο και τον 11ο Οίκο σας της κοινότητας. Επειδή οι συνέργειες θα σας φέρουν πιο κοντά στη γραμμή υλοποίησης των στόχων σας, μην είστε εμμονικοί με τον τρόπο που θέλετε να γίνονται τα πάντα. Ακόμα κι αν τα αποτελέσματα διαφέρουν κάπως από τα επιθυμητά, θα έχετε κερδίσει συμπάθειες και συνέργειες που θα βελτιώσουν το μέλλον σας!

Τοξότης

Τίποτα δεν ανακόπτει την αρσενική δύναμη μέσα σας, αγαπητοί Τοξότες! Αφήστε τις φιλοδοξίες σας να πάρουν το τιμόνι, καθώς η Σελήνη από την Παρθένο ανορθώνει τον ανάλογο 10ο Οίκο σας. Αναζητήστε τις ηγετικές φυσιογνωμίες του κύκλου σας και ακούστε το ένστικτό σας στη λήψη αποφάσεων που θα ωφελήσουν όλες τις πλευρές. Μην εκπλαγείτε αν κληθείτε απρόσμενα σε μια συνάντηση με τις ευνοϊκότερες προοπτικές… Γι’ αυτό να έχετε ενήμερο το βιογραφικό σας και σε σειρά προτεραιότητας τους επαγγελματικούς σας στόχους!

Αιγόκερως

Παραμερίστε την εργασιομανία σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Με τη Σελήνη στην Παρθένο και τον 9ο Οίκο σας της περιπέτειας, ενδώστε στην παρόρμηση για κάποιες αυθόρμητες εξερευνήσεις και ανταλλαγές ιδεών. Μια αλλαγή σκηνικού θα βελτιώσει πολύ την αυτοπεποίθησή σας και θα κάνει τη σκέψη σας να κυλά αβίαστα. Φυσικά έχετε κάποια χρονικά περιθώρια, όμως αυτή η ανανέωση θα επαναφορτίσει τις δημιουργικές σας μπαταρίες!

Υδροχόος

Φορέστε τα ακουστικά και εστιάστε στη δουλειά σας και μόνο, αγαπητοί Υδροχόοι! Μια σειρά σαγηνευτικών μηνυμάτων και υποσχέσεων, μπορεί να απαιτούν ουσιαστική απομόνωσή σας με ένα ιδιαίτερο άτομο: Γι’ αυτό δεν πρέπει να έχετε εκκρεμότητες, πριν ξεκινήσετε για την εκπλήρωση κάθε φαντασίωσής σας. Κάντε ποιοτικές διεκπεραιώσεις και αφήστε για άλλη μέρα τα δυσεπίλυτα θέματα. Η νύχτα σας θέλει απερίσπαστους και με το ερωτικό σας ταμπεραμέντο στα ύψη!

Ιχθύες

Δώστε σημασία σε μια πολλά υποσχόμενη σύμπραξη, αγαπητοί Ιχθύες! Με τη Σελήνη στην συνετή Παρθένο, δεν αποκλείεται να καταλήξετε σε συμφωνία πιο σύντομα απ’ όσο νομίζετε. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε πριν δώσετε τα χέρια, είναι να έχουν τεθεί ξεκάθαρα οι προσδοκίες και των δύο πλευρών. Έχετε μια τάση να συμφωνείτε με τις διαθέσεις των άλλων προκειμένου να είστε αρεστοί, που καταλήγει συνήθως με εσάς να έχετε μετανιώσει. Γι’ αυτό τώρα επιλέξτε να μελετήσετε τις μελλοντικές συνέπειες. Δεν ενέχει καταστροφολογία αυτή η πρακτική, είναι προφύλαξη!