Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός 

Αγαπητοί Κριοί, ετοιμαστείτε για αλλαγές στην αισθησιακή σας πτυχή! Η λάγνα Αφροδίτη μπαίνει στον Σκορπιό και τον ερωτικό 8ο Οίκο σας, όπου θα παραμείνει μέχρι την 1η Νοεμβρίου. Από εκεί θα κάνει ανεξάντλητη τη διάθεσή σας για γοητεία, έλξη και σαγήνη. Όσοι είστε ήδη δεσμευμένοι, δώστε λίγη επιπλέον προσοχή στο ταίρι σας. Θα βελτιώσει πολύ τη σχέση σας η τρυφερότητα, ειδικά πίσω από κλειστές πόρτες. Οι αδέσμευτοι οφείλετε στον εαυτό σας να κάνετε ενδελεχή έρευνα, χωρίς να μειώσετε τα κριτήριά σας. Η τελειομανία σας αντέχει λίγη οπισθοχώρηση, προκειμένου να εντοπίσετε το άτομο που θα ανταποκρίνεται στα σημαντικά ζητούμενά σας: Εμπιστοσύνη, κοινά ενδιαφέροντα και πάθος!

Ταύρος

Το «δύο» θα γίνει το μαγικό νούμερο για εσάς, αγαπητοί Ταύροι! Ένας νέος κύκλος τριών εβδομάδων ανοίγει, καθώς η κυβερνήτης σας η ρομαντική Αφροδίτη θα διασχίζει τον Σκορπιό και τον 7ο Οίκο σας των σχέσεων μέχρι την 1η Νοεμβρίου. Αν ο δικός σας δεσμός έχει βαλτώσει, τώρα θα εντοπίσετε ποιος από τους δυο σας έχει πρόβλημα με τη δέσμευση. Αν διατηρείτε μια όμορφη σχέση, το πιο πιθανό είναι να κάνετε αβίαστα το επόμενο βήμα τώρα. Οι αδέσμευτοι καλείστε να κοινωνικοποιηθείτε ακολουθώντας το ένστικτό σας, αντί να αναλύετε τα πάντα!

Δίδυμοι

Η αγάπη και η ευημερία μπορούν να συνυπάρχουν απολαυστικά, αγαπητοί Δίδυμοι! Η Αφροδίτη της ομορφιάς μπαίνει στον Σκορπιό και τον 6ο Οίκο σας της υγείας, όπου θα παραμείνει μέχρι την 1η Νοεμβρίου. Αρχικά καθορίστε τι σημαίνει για εσάς «υγιής σχέση», αντί να περιμένετε ότι το ταίρι σας θα αλλάξει ωε δια μαγείας. Αν θέλετε περισσότερη ασφάλεια ή αφοσίωση, θίξτε το με ευγένεια και εκφράστε την ανάγκη σας. Οι αδέσμευτοι στραφείτε στην ανανέωσή σας, εστιάζοντας στη σωστή άσκηση και διατροφή. Η τόνωση της φυσικής σας κατάστασης, θα κάνει θαύματα στην αυτοπεποίθηση και τις αντοχές σας!

Καρκίνος

Ετοιμαστείτε να διαπρέψετε σε όλων των τύπων τις «πασαρέλες», αγαπητοί Καρκίνοι! Η προσοχή σας θα στραφεί στην προβολή σας, καθώς η πλανεύτρα Αφροδίτη θα διαμένει στον Σκορπιό και τον 5ο Οίκο σας της λάμψης και του πάθους μέχρι την 1η Νοεμβρίου. Η προσωπική σας ζωή μπορεί να πάρει ανέλπιστα αίσιες τροπές, με τον μαγνητισμό που θα εκπέμπετε. Έχετε τα φόντα να πετύχετε πολλά τώρα και για τα επαγγελματικά οράματά σας… Αρκεί να είστε αποφασισμένοι να επιστρατεύσετε τη δημιουργικότητά σας και να απολαύσετε τη διαδρομή!

Λέων

Νιώθετε να αποκτάτε μια πρωτόγνωρη έγνοια για το σπιτικό σας, αγαπητοί Λέοντες; Η δημιουργική Αφροδίτη περνά στον Σκορπιό και τον 4ο Οίκο σας, προκειμένου να στρέψει την προσοχή σας στα του οίκου σας. Θα έχετε όλο το χρόνο με το μέρος σας για να τακτοποιήσετε, να καθαρίσετε και να ανανεώσετε τους χώρους σας μέχρι την 1η Νοεμβρίου. Ο στόχος σας θα είναι να δημιουργήσετε εκείνο το «λημέρι» που θα σας χαλαρώνει και θα σας ηρεμεί. Θα εκπλαγείτε ευχάριστα από την αλλαγή της ενέργειας, σε σημείο να θέλετε να γίνετε οι οικοδεσπότες για την παρέα!

Παρθένος

Είστε έτοιμοι να κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο, αγαπητοί Παρθένοι; Η πλανεύτρα Αφροδίτη θα διασχίζει τον Σκορπιό και τον 3ο Οίκο σας της δημοτικότητας, μέχρι την 1η Νοεμβρίου. Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να τονώσετε τις ικανότητές σας στο φλερτ αλλά και την οργάνωση του προγράμματός σας. Αν είστε αδέσμευτοι, θα βρεθείτε σε καινούργιους χώρους με πολλά επίδοξα ταίρια: Γι’ αυτό απολαύστε την ποικιλία και μην βιαστείτε να αρκεστείτε σε ένα πιάτο. Αν είστε δεσμευμένοι, ο παράγοντας της διασκέδασης θα εισβάλλει στο πρόγραμμά σας και θα απαιτεί όλο πιο συχνές δράσεις για δύο!

Ζυγός

Η ιδιοσυγκρασία σας συναρπάζεται από την ομορφιά και την άνεση, αγαπητοί Ζυγοί! Η κυβερνήτης σας η ηδονιστική Αφροδίτη, θα διαμένει στον Σκορπιό και τον αισθησιακό 2ο Οίκο σας μέχρι την 1η Νοεμβρίου. Τώρα θα νιώσετε να εντείνεται η λαχτάρα σας για τις πολυτέλειες της ζωής. Αλλά επειδή η θεά της αρμονίας θα κεντρίσει και τον οικονομικό τομέα σας, πρέπει να αποφύγετε τις παρορμητικές δαπάνες. Αξιοποιήστε την περίοδο για να στήσετε έναν νέο προϋπολογισμό, που πρώτα θα καλύπτει τις υποχρεώσεις σας και μετά θα ικανοποιεί τα καπρίτσια σας. Αν αξιοποιήσετε τη γοητεία σας, θα βρεθείτε κοντά στα κατάλληλα άτομα για να ανοίξετε αυτή την καινούργια πορεία σας!

Σκορπιός

Είστε απλά ακαταμάχητοι, αγαπητοί Σκορπιοί! Με την αισθησιακή Αφροδίτη να διανύει χορεύοντας το ζώδιό σας μέχρι την 1η Νοεμβρίου, όλα τα μάτια θα είναι καρφωμένα πάνω σας. Εσείς καλείστε να κάνετε τα πάντα, προκειμένου να αξιοποιήσετε αυτή την επίσκεψη προς όφελός σας. Αγαπήστε περισσότερο τον εαυτό σας, αν θέλετε να προσελκύσετε ένα καινούργιο ταίρι ή να αφυπνίσετε το υπάρχον. Κάντε συχνά διαλείμματα για να φορτίζετε τις μπαταρίες σας, φροντίστε περισσότερο το σώμα σας. Εκμεταλλευτείτε την στυλίστα του σύμπαντος για να ανανεώσετε την εμφάνισή σας!

Τοξότης

Επιτέλους απομακρύνονται από τη ζωή σας τα συναισθηματικά βαμπίρ, αγαπητοί Τοξότες! Σε αυτό θα βοηθήσει η Αφροδίτη της αρμονίας, που θα διαμένει ως την 1η Νοεμβρίου στον Σκορπιό και τον 12ο Οίκο σας των ολοκληρώσεων και της ξεκούρασης. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να απαλλαγείτε από καθετί τοξικό. Θέστε ξεκάθαρα τα όριά σας, δηλώστε πόσο πολύτιμος είναι ο χρόνος σας: Αποδείξτε ότι έχετε αποφασίσει να τον περάσετε μόνο με τους ανθρώπους που σας ανορθώνουν αντί να απομυζούν τη ενέργειά σας!

Αιγόκερως

Είναι καιρός να προσθέσετε στόχους στις συμπράξεις σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Η τρυφερή Αφροδίτη να διαμένει στον Σκορπιό και τον 11ο Οίκο σας της κοινότητας, μέχρι την 1η Νοεμβρίου. Δεν αποκλείεται θα ανάψει τώρα πράσινο φως σε έναν ιδιαίτερο σκοπό, για τον οποίο ανέκαθεν τρέφατε ιδιαίτερη αδυναμία. Με τον 11ο Οίκο να αφορά και την τεχνολογία, τα μέσα μαζικής δικτύωσης μπορούν να γίνουν το καλύτερο εργαλείο για κάθε είδους διεύρυνσή σας. Απευθυνθείτε στον κοινωνικό σας κύκλο και σας περιμένουν μόνο επιτυχίες!

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, πόσο συνεργατικοί είστε στον εργασιακό σας χώρο; Ο δρόμος για την κορυφή δεν πρέπει να αφορά συνομωσίες και απάτες. Και εσείς γνωρίζετε ότι οι ειλικρινείς σχέσεις με άτομα επιρροής, είναι ο καλύτερος τρόπος για να σας περιλαμβάνουν στα σχέδιά τους. Με την χαρισματική Αφροδίτη στον 10ο Οίκο σας της καριέρας μέχρι την 1η Νοεμβρίου, οι επαφές σας θα ανορθώσουν τα μελλοντικά σας βήματα. Επιστρατεύστε τη γνήσια γοητεία σας και θα δείτε να σας προσεγγίζουν καινούργιες ευκαιρίες, περισσότερο στη διάρκεια ενός γεύματος παρά μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων!

Ιχθύες

Ο αχανής και πολύχρωμος κόσμος σας καλεί, αγαπητοί Ιχθύες! Ποιο είναι το ιδεώδες σενάριο για το επόμενο σχέδιό σας; Με την περιπετειώδη Αφροδίτη στον Σκορπιό και τον 9ο Οίκο σας των ταξιδιών μέχρι την 1η Νοεμβρίου, είστε ήδη στη θέση του οδηγού ή στην πρώτη θέση του αεροπλάνου. Οι αδέσμευτοι ενδέχεται να βρείτε την αγάπη μακριά από την έδρα σας. Οι δεσμευμένοι Ιχθύες, αφήστε την ασυγκράτητη φαντασία σας να οργανώσει την καλύτερη παθιασμένη απόδραση για δύο!