Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός

Νιώθετε μια έντονη παρόρμηση για «συμπράξεις», αγαπητοί Κριοί; Ο κυβερνήτης σας ο Άρης μπαίνει στον Ζυγό: Θα κεντρίζει τον 7ο Οίκο σας των σχέσεων όλων των τύπων, μέχρι τις 19 Νοεμβρίου. Πρόκειται για μια περίοδο που θα προσδώσει νέα δυναμική στις συνέργειες, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Μαζί με την ερωτική σας διάθεση, θα ενταθεί και η ανάγκη σας να δεσμευτείτε. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, θα σκέφτεστε το επόμενο βήμα – από μια συμβίωση μέχρι και την επέκταση της οικογένειάς σας. Προσέξτε μόνο την ένταση της ορμής σας, για να μην καταλήξετε να γκρεμίσετε γέφυρες αντί να χτίσετε

Ταύρος

Έχετε περάσει κάποιες έντονες στιγμές στην καθημερινότητά σας τελευταία, αγαπητοί Ταύροι! Αλλά η ατμόσφαιρα αλλάζει, για να δώσετε μεγαλύτερη σημασία στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Σε αυτό θα βοηθήσει η διαμονή του δραστήριου Άρη στον Ζυγό και τον 6ο Οίκο σας της ευημερίας, μέχρι τις 19 Νοεμβρίου. Διαμορφώστε ανάλογα το πρόγραμμά σας, γιατί η περίοδος που μεσολαβεί θα είναι απαιτητική. Εσείς δεν πρέπει να καταπονήσετε τον εαυτό σας, ούτε να παραμελήσετε την εμφάνισή σας. Στήστε ένα αποδοτικό χρονοδιάγραμμα διατροφής και εξάσκησης, που θα εστιάσει στην ισορροπία και την ψυχική σας αρμονία!

Δίδυμοι

Αποχαιρετίστε το προκλητικό κλίμα που επικρατούσε στους στενούς σας κύκλους, αγαπητοί Δίδυμοι! Ο πιεστικός Άρης φεύγει επιτέλους από τον τομέα σας του σπιτιού και της οικογένειας: Περνά στον Ζυγό και τον 5ο Οίκο σας του ρομάντζου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 19 Νοεμβρίου. Να είστε προετοιμασμένοι για θερμές και πικάντικες εμπειρίες, καθώς θα τραβάτε την προσοχή όπου κι αν βρεθείτε. Αφήστε το ένστικτο να σας οδηγήσει, για να εντοπίσετε τα επίδοξα ταίρια σας. Με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει κατακόρυφα, δεν αποκλείεται και μια εγκυμοσύνη!

Καρκίνος

Να είστε έτοιμοι για έντονη δραστηριότητα στους προσωπικούς σας χώρους, αγαπητοί Καρκίνοι! Ο εξωστρεφής Άρης περνά στον Ζυγό και τον τομέα σας το σπιτιού, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 19 Νοεμβρίου. Από τη μία πλευρά θα έχετε διάθεση να είστε λαμπεροί οικοδεσπότες… Από την άλλη θα θέλετε να αποτραβηχτείτε λίγο, για να απολαύσετε τη θαλπωρή του σπιτικού σας. Γι’ αυτό μην παραφορτώσετε τα πρόγραμμά σας, ώστε να έχετε το περιθώριο ελιγμών. Και αν σας πιάσει οίστρος για μια ανακαίνιση ή αλλαγές, φροντίστε να το συζητήσετε με τους υπόλοιπους του σπιτιού: Δεν υπάρχει λόγος να προκληθούν εντάσεις!

Λέων

Πόσα μέτωπα έχετε ανοικτά στο μυαλό σας, αγαπητοί Λέοντες; Ο διεγερτικός Άρης περνά στον Ζυγό και τον επικοινωνιακό τομέα σας, όπου θα διαμείνει μέχρι τις 19 Νοεμβρίου. Από εκεί θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να εξωτερικεύσετε τις φιλόδοξες σκέψεις σας. Φροντίστε να εναλλάσσετε το κοινό σας, για να συλλέξετε πολλές απόψεις αλλά και συμμάχους. Επίσης, στραφείτε και στους ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν: Είναι η ιδανική στιγμή για να ενδυναμώσετε τη μεταξύ σας σχέση!

Παρθένος

Η εύνοια της τύχης και των χρημάτων ανοίγει τις πύλες της για εσάς, αγαπητοί Παρθένοι! Για επτά εβδομάδες ο διεκδικητικός Άρης διέμενε στο ζώδιό σας, βγάζοντας στην επιφάνεια τα χαρίσματα και την ορμή σας. Αν νομίζατε ότι δεν γίνεται να είστε καλύτερα, πλανάστε: Ο πολεμιστής πλανήτης περνά στον Ζυγό και τον τομέα σας των χρημάτων. Κάθε σκέψη σας μπορεί να μεταφραστεί σε μετρητά μέχρι τις 19 Νοεμβρίου, γι’ αυτό μην παραβλέψετε καμία ευκαιρία. Ανανεώστε και αναβαθμίστε τα προφίλ σας στα μέσα μαζικής δικτύωσης, συναντήστε ανθρώπους που κατέχουν θέσεις ισχύος. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε αυτό το διάστημα, είναι να μην παρασυρθείτε από τις εισπράξεις και το παρακάνετε στις δαπάνες!

Ζυγός

Ευχάριστες ειδήσεις για εσάς, αγαπητοί Ζυγοί: Ο φλογερός Άρης θα διαμένει στα δικά σας εδάφη, από σήμερα μέχρι τις 19 Νοεμβρίου! Ετοιμαστείτε να βγείτε από την «απομόνωσή» σας και να φορτιστείτε με ενθουσιασμό για κοινωνικές επαφές. Αξιοποιήστε αυτό το διάστημα για να τονώσετε την πνευματική και σωματική σας ευεξία, για να υλοποιήσετε όσα αποτελούσαν μόνο ιδέες ως τώρα. Θέστε τον εαυτό σας σε προτεραιότητα χωρίς να απολογηθείτε σε κανέναν, επενδύστε στα δικά σας όνειρα!

Σκορπιός

Έχετε ανάγκη από περισσότερη χαλάρωση και ηρεμία, αγαπητοί Σκορπιοί! Θα έχετε την ευκαιρία να το κάνετε πράξη, από σήμερα και μέχρι τις 19 Νοεμβρίου. Ο δραστήριος Άρης περνά στον Ζυγό και τον 12ο Οίκο σας της ξεκούρασης. Πάρτε χρόνο και χώρο για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας και να οξύνετε τη δημιουργικότητά σας. Αξιοποιήστε αυτό το διάστημα για να ξεκαθαρίσετε κάθε εσωτερική «ακαταστασία» αλλά και αυτή των χώρων σας. Πετάξτε ό,τι δεν σας εξυπηρετεί πλέον σε κάτι – κυριολεκτικά και μεταφορικά – και προχωρήστε παρακάτω

Τοξότης

Όλοι για έναν και ένας για όλους, αγαπητοί Τοξότες; Ο παρακινητής Άρης περνά στον Ζυγό και τον 11ο Οίκο σας της ομαδικότητας, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 19 Νοεμβρίου. Πρόκειται για μια εξαιρετικά κοινωνική περίοδο, που θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε τις γνωριμίες σας για την υλοποίηση των σχεδίων σας. Ακόμα κι αν δεν θέλετε να μοιράζεστε τη δόξα, θα σας κάνει καλό να μην είστε πολύ αυστηροί: Παραβλέψτε τις μικρές διαφωνίες, προκειμένου να διανύσετε τη μεγαλύτερη δυνατή απόσταση μέχρι την επιτυχία!

Αιγόκερως

Ενδυθείτε την πιο παραγωγική σας διάθεση, αγαπητοί Αιγόκεροι! Τώρα θα ανακαλύψετε ότι δεν υπάρχει η έννοια των υπερβολικών φιλοδοξιών, με τον διεκδικητικό Άρη στον Ζυγό και τον 10ο Οίκο σας των μακροπρόθεσμων σχεδίων. Η προσοχή σας θα εστιαστεί στους επαγγελματικούς στόχους και την προώθηση της καριέρας σας. Μέχρι τις 19 Νοεμβρίου φροντίστε να προσεγγίσετε τα άτομα με ισχύ του κύκλου σας και να διευρύνετε τις γνωριμίες σας. Στο μεταξύ, να κάνετε συχνά διαλείμματα για να μην επιβαρύνετε την υγεία σας!

Υδροχόος

Ετοιμάστε βαλίτσες, αγαπητοί Υδροχόοι! Η διάθεσή σας για μετακινήσεις θα χτυπήσει κόκκινο, χάρη στο πέρασμα του υπερκινητικού Άρη στον Ζυγό και τον 9ο Οίκο σας της περιπέτειας. Ενδώστε στη διάθεσή σας να δείτε και να μελετήσετε καινούργια μέρη και άλλες κουλτούρες, αναζητήστε τις σχετικές ευκαιρίες στο διαδίκτυο. Η προσαρμοστικότητά σας θα αποδειχθεί καίρια για να αποφασίσετε πού και πότε θα ταξιδέψετε. Αν το πρόγραμμά σας είναι πιεστικό μέχρι τις 19 Νοεμβρίου, φροντίστε να αξιοποιήσετε έστω τα σαββατοκύριακα!

Ιχθύες

Σας αρέσει να δράτε «υπόγεια», αγαπητοί Ιχθύες… Και θα τελειοποιήσετε την τέχνη της αποπλάνησης, από σήμερα μέχρι τις 19 Νοεμβρίου! Σε αυτό θα σας βοηθήσει ο δραστικός Άρης, που περνά στον Ζυγό και τον 8ο Οίκο σας των μυστικών και της λαγνείας. Προετοιμάστε την ανάλογη γκαρνταρόμπα για εντυπωσιακές εμφανίσεις – εκτός και εντός κρεβατοκάμαρας. Προσέξτε μόνο μια πιθανή έξαρση ζήλιας, που μπορεί να σας βάλει να παίξετε παιχνίδια μυαλού. Πάντως, ακόμα και οι πιο ντροπαλοί θα παραγκωνίσετε τους ενδοιασμούς σας και θα ενδώσετε στο πνεύμα της κατάκτησης!