Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός 

Πρέπει να κοιτάτε τη ρεαλιστική εικόνα των πραγμάτων, αγαπητοί Κριοί! Το Πρώτο Τέταρτο της Σελήνης στον Τοξότη και τον 9ο Οίκο σας του οραματισμού, ενδέχεται να φέρει στο προσκήνιο μια βιάση σε θέματα εστίασης και διαύγειας για το μέλλον. Πρέπει να διευρύνετε το οπτικό σας πεδίο, τόσο όσο αφορά τη ζωή σας όσο και για την κατεύθυνση που θέλετε να της δώσετε. Αξιοποιήστε το πλανητικό κλίμα, για να ξεκολλήσετε από παλιές πρακτικές και να περάσετε στη δράση. Χρειάζεστε ένα αποδοτικό σχέδιο, για να αρχίσετε να βλέπετε τις πτυχές επιτυχίας της ζωής σας!

Ταύρος

Νιώθετε υπερβολικά παθιασμένοι ή ανταγωνιστικοί, αγαπητοί Ταύροι; Αυτό οφείλεται στο Πρώτο Τέταρτο της Σελήνης στον Τοξότη και τον 8ο Οίκο σας του παθιασμένου ερωτισμού! Δεν πρέπει να βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις για την υπάρχουσα σχέση σας, είτε για ένα καινούργιο αίσθημα. Αν γίνετε πολύ πιεστικοί, ίσως χάσετε την καίρια στιγμή να δημιουργήσετε λίγο μυστήριο… Αυτές οι ακτίνες ισορροπίας θα σας βοηθήσουν να βρείτε τη χρυσή τομή, μόλις μειώσετε λίγο την ταχύτητά σας. Έτσι θα ενταθεί ο ενθουσιασμός και η κάθε επαφή θα έχει διάρκεια. Στο μεταξύ, φροντίστε να απολαύσετε τη διαδρομή και οι δύο πλευρές!

Δίδυμοι

Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να βρείτε τη σταθερότητα στις διαπροσωπικές επαφές σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Ως ζώδιο του Αέρα, χρειάζεστε και την ακεραιότητα των άλλων για να μην αμφισβητείτε τη δική σας πορεία. Το Πρώτο Τέταρτο της Σελήνης στον Τοξότη και τον τομέα σας των σχέσεων, θα σας εμπνεύσει να τις κοιτάξετε από διαφορετική οπτική. Παρακάμψτε τα μισόλογα, ανοίξτε τα χαρτιά σας στο τραπέζι και απαιτήστε το ίδιο από τους άλλους. Να θυμάστε ότι η αυτοπεποίθησή σας ανορθώνεται όταν υποστηρίζετε τις αρχές σας – ακόμα κι αν κάποιοι διαφωνούν με εσάς!

Καρκίνος

Εστιάστε, αγαπητοί Καρκίνοι! Το Τέταρτο της Σελήνης στον Τοξότη, κεντρίζει τον 6ο Οίκο σας της εργασίας και της προσφοράς. Είναι βέβαιο ότι θα νιώσετε πιο ισορροπημένοι αν απομακρύνετε κάθε περισπασμό και κλείσετε τον «αυτόματο πιλότο». Έχετε πολλά να χειριστείτε και υπάρχει ο χρόνος να τα διεκπεραιώσετε. Αρκεί να μην παρασύρεστε από άλλα θέματα: Ό,τι μπορεί να αποσπάσει την προσοχή σας, επιλέξτε να το αναθέσετε σε άλλους. Αυτά που θα σας πάνε στην επιτυχία θα σας κρατούν σε εγρήγορση και θα απολαύσετε τη διαδρομή!

Λέων

Είστε έτοιμοι να «μεταδώσετε» με κάθε λεπτομέρεια σε όλους τι πρόσφατες κινήσεις σας, αγαπητοί Λέοντες; Επί αυτού ευθύνεται το Πρώτο Τέταρτο της Σελήνης στον Τοξότη και τον 4ο Οίκο σας της έκφρασης. Ως ζώδιο της Φωτιάς και ο Τοξότης, θα κεντρίσει τη θεατρική – αλλά και δραματική – πτυχή σας! Γι’ αυτό πρέπει να βρείτε τη χρυσή τομή, ανάμεσα στην παρόρμησή σας και την εγκράτεια. Θα κερδίσετε περισσότερα με μια ρεαλιστική έκθεση της κατάστασης. Όσο πιο σύντομοι και περιεκτικοί είστε, τόσο θα ερεθίζετε τη φαντασία του ακροατηρίου σας!

Παρθένος

Μην πιεστείτε αν δεν έχετε όρεξη για ψυχαγωγικές δραστηριότητες, αγαπητοί Παρθένοι. Το Πρώτο Τέταρτο Σελήνης στον Τοξότη, κεντρίζει τον 4ο Οίκο σας του σπιτιού και σας καλεί να ακολουθήσετε την καρδιά σας. Θα έχετε περισσότερη διάθεση να μείνετε στη «φωλιά» σας, ίσως με τη συντροφιά ενός ακόμη ήρεμου ατόμου. Αποζητήστε νότες ισορροπίας και θαλπωρής, με λίγη γιόγκα ή χαλαρές ενασχολήσεις. Έτσι θα αποστασιοποιηθείτε από κάθε αρνητική ενέργεια και θα εισπνεύσετε γαλήνη και ηρεμία!

Ζυγός

Νιώθετε σαν να τρέχετε ενάντια στον χρόνο, αγαπητοί Ζυγοί; Κάντε μια στάση και πάρτε μια βαθιά ανάσα, μην πιέζεστε άλλο με τα χρονοδιαγράμματα! Η πιο αργή και σταθερή προσέγγιση θα σας φέρει πιο κοντά στη γραμμή τερματισμού. Το Πρώτο Τέταρτο της Σελήνης αναδύεται στον Τοξότη και τον 3ο Οίκο των πνευματικών διεργασιών σας. Δώστε έμφαση στο χειρισμό των καταστάσεων: Αυτές οι εξισορροπητικές ακτίνες μπορούν να σας βοηθήσουν να στρέψετε τις συγκυρίες προς όφελός σας. Στήστε ένα αποδοτικό πλάνο και ακολουθήστε το, παραμένοντας προσγειωμένοι και επί του θέματος!

Σκορπιός

Χρειάζεστε νέα οπτική για τους στόχους σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Πάψτε να κυνηγάτε την «ουρά σας» και στραφείτε στον επανασυντονισμό των συνεργατών σας. Το Πρώτο Τέταρτο της Σελήνης στον Τοξότη και τον 2ο Οίκο σας της επιμέλειας, απαιτεί να εντοπίσετε την αιτία κάθε διαρροής και απώλειας. Αρχίστε με έναν ρεαλιστικό έλεγχο των χειρισμών σας, για να δείτε ποια σημεία χρειάζονται βελτίωση και οργάνωση. Θέστε τα απαραίτητα κίνητρα στον εαυτό σας και τους άλλους, ακολουθήστε το πλάνο που θα στήσετε και θα μπείτε σύντομα ξανά σε ορθή πορεία!

Τοξότης

Έχετε το πράσινο φως του σύμπαντος να εστιάσετε στην ανεξαρτησία σας και τον εαυτό σας! Αγαπητοί Τοξότες, το Πρώτο Τέταρτο της Σελήνης αναδύεται στο ζώδιό σας, για να σας γεμίσει παραγωγική ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Ακόμα κι αν έχετε καθυστερήσει κάποιες υποχρεώσεις σας, μην γίνετε πιεστικοί με τον εαυτό σας και τους υπόλοιπους στο εργασιακό περιβάλλον. Έχετε τα προσόντα και το κίνητρο να αντεπεξέλθετε. Το μόνο που σας χρειάζεται, είναι να αφιερώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας για να ξεκαθαρίσετε τις προτεραιότητές σας!

Αιγόκερως

Πότε ήταν η τελευταία φορά που εστιάσατε στην προσωπική σας ηρεμία, αγαπητοί Αιγόκεροι; Το Πρώτο Τέταρτο της Σελήνης αναδύεται στον Τοξότη και τον 12ο Οίκο σας της αποσυμφόρησης. Καιρός να γίνεται πιο ενδοσκοπικοί και ουσιαστικά εξισορροπητικοί. Αν θέλατε να κάνετε συγκεκριμένες κινήσεις αλλά δεν καταφέρνατε να τις ξεκινήσετε, ελέγξτε τις επικοινωνιακές σας μεθόδους. Ενίοτε, το πρόβλημα βρίσκεται στο ότι παίρνετε τα πάντα προσωπικά και όχι πρακτικά!

Υδροχόος

Επιστρέψατε, αγαπητοί Υδροχόοι! Μετά από την απαραίτητη θερινή ανάπαυλα, τώρα πρέπει να επανασυνδεθείτε με τα καθήκοντα και τις ομάδες σας. Μόνο φροντίστε να κινηθείτε με μέτρο για να μην εξαντλήσετε τα αποθέματά σας, τόσο τα υλικά όσο και τα ψυχικά. Το Πρώτο Τέταρτο της Σελήνης στον Τοξότη και τον 11ο Οίκο σας των συνεργιών, ξεδιπλώνει και πάλι τα κοινωνικά σας φτερά. Απαντήστε στις κλήσεις και τις προσκλήσεις των δικών σας ανθρώπων. Μόνο να θυμάστε ότι δεν είστε υποχρεωμένοι να παρευρεθείτε παντού!

Ιχθύες

Πώς πάει η ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και τη ζωή σας, αγαπητοί Ιχθύες; Ίσως να έχετε εστιάσει περισσότερο προς τη μία πλευρά χωρίς να το καταλάβετε. Αλλά με το Πρώτο Τέταρτο της Σελήνης στον Τοξότη και τον τομέα της καριέρας σας, θα έχετε το περιθώριο να κάνετε διορθώσεις. Αρχίστε να κάνετε δίκαιη διανομή του χρόνου σας, δίνοντας προτεραιότητα τον εαυτό σας. Δεν θα αποφύγετε κανένα συναίσθημα αν βουτήξετε στη δουλειά: Τα άστρα σας καλούν να χειριστείτε άμεσα όσα σας στενοχωρούν, πριν σας πνίξουν!