Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός 

Τολμήστε να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα για ένα ρίσκο, αγαπητοί Κριοί! Μην αναμένετε να χτυπήσει το τηλέφωνο με την σπουδαία πρόταση, προωθήστε την εσείς. Έχετε τη βοήθεια του Ερμή στον δημιουργικό 5ο Οίκο σας, που συναντά τον Ουρανό της επέκτασης από την οικονομική σας ζώνη. Η ανόρθωση όσων αφορούν την καριέρα σας και το χρήμα, θα δώσει θετικό πρόσημο σε κάθε τόλμημά σας. Αυτό δεν σημαίνει να κάνετε άλματα χωρίς να κοιτάτε… Σημαίνει ότι έχετε τη δυνατότητα να σημαδέψετε πιο μακριά απ’ όσο νομίζατε ότι φτάνετε!

Ταύρος

Μοιραστείτε την σοφία σας, αγαπητοί Ταύροι! Ο κόσμος θα συρρέει για να ζητήσει τις συμβουλές σας, γι’ αυτό μην πάρετε αψήφιστα τον ρόλο του «ψυχοθεραπευτή» που σας θα απονείμουν… Ο ανοικτόμυαλος Ερμής συμπράττει δυναμικά τον ανθρωπιστή Ουρανό από το ζώδιό σας. Αυτή η όψη μπορεί να σας καταστήσει συναισθηματικό σφουγγάρι εξαιτίας της ζήτησης που θα έχετε. Να προσφέρετε στον κόσμο με χαμόγελο αλλά μην εμπλακείτε στα δράματα των άλλων!

Δίδυμοι

Μην απολογηθείτε για τη διάθεσή σας να απομονωθείτε λίγο, αγαπητοί Δίδυμοι! Ακόμα και η δική σας εξωστρεφής ιδιοσυγκρασία έχει την ανάγκη να επαναφορτίζει τα κοινωνικά της φτερά. Ο χαρωπός Ερμής που σας κυβερνά, σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ουρανό της υπερβολής στον 12ο Οίκο σας της ξεκούρασης. Προτιμήστε τα ήρεμα προγράμματα αντί να βγείτε και να βρεθείτε με πολύ κόσμο. Μείνετε σπίτι για να διαβάσετε ή να δείτε μια καλή ταινία, έχετε κερδίσει αυτό το δικαίωμα!

Καρκίνος

Η συντηρητική ιδιοσυγκρασία σας θα αποδειχθεί σωτήριο όπλο σας αυτή την περίοδο, αγαπητοί Καρκίνοι! Σκεφτείτε το πάρα πολύ πριν δώσετε απάντηση, σε μια πρόταση που ακούγεται άκρως δελεαστική… Η συνάντηση του Ερμή από την οικονομική σας ζώνη με τον αυθόρμητο Ουρανό, θα αποτελέσει την ομάδα στήριξής σας. Μην εμπλέκεστε σε μεγαλύτερα εγχειρήματα απ’ όσα θέλετε να χειριστείτε. Και μην διστάσετε να απορρίψετε κάποιες προτάσεις, προκειμένου να διαφυλάξετε την ηρεμία σας. Με τα μικρά και σταθερά βήματα που σας ταιριάζουν, θα φτάσετε στον προορισμό σας πιο σίγουρα!

Λέων

Μην ακολουθείτε τους πολλούς, αγαπητοί Λέοντες! Η διάθεσή σας θα είναι πολύ ανορθωμένη, καθώς ο ιδιόρρυθμος Ερμής διαμένει στα εδάφη σας. Η όψη του με τον απρόβλεπτο Ουρανό στη ζώνη σας της καριέρας, σας κάνει εξωστρεφείς και δημιουργικούς. Κάθε ιδέα σας μπορεί να λάβει το πρόσημο της επιτυχίας, γι’ αυτό φροντίστε να εστιάσετε μόνο σε νικητήριες ομάδες. Μπορείτε να αυξήσετε τους συμμάχους σας ακόμα και μέσα από νέους κοινωνικούς κύκλους, αρκεί να πρόκειται για ομοϊδεάτες και εξίσου οραματιστές!

Παρθένος

Η οξύτητα του μυαλού σας μπορεί να κάνει θαύματα, αγαπητοί Παρθένοι! Ένα τετράγωνο έντασης ανάμεσα στον αναλυτικό Ερμή και τον ανατρεπτικό Ουρανό, θα σας στρέψει στην επίλυση προβλημάτων. Λίγη επιπλέον έρευνα μπορεί να φέρει κοντά σας τα ιδανικά άτομα για την υλοποίηση ενός μεγαλεπήβολου ονείρου σας. Οι λέξεις θα ρέουν απρόσκοπτα, γι’ αυτό αξιοποιήστε τη συγκυρία όσοι θέλετε να κάνετε δύσκολες συζητήσεις. Όταν φτάσετε στο σημείο του «δεν έχετε να χάσετε κάτι», μόνο ανοδική θα είναι η πορεία σας στο εξής!

Ζυγός

Αποφύγετε να δεσμευτείτε για σχέδια και καθήκοντα, αγαπητοί Ζυγοί! Η ενέργειά σας θα είναι ζωηρή αλλά η διάθεσή σας μπορεί να περάσει από αρκετές εναλλαγές. Ο επαναστάτης Ουρανός συγκρούεται με τον αναλυτικό Ερμή, όψη που σας συνιστά να θέσετε όρια. Με όσο ενθουσιασμό κι αν ξεκινήσετε κάτι, μπορεί η ορμή και το ενδιαφέρον σας να καταλαγιάσουν γρήγορα. Σε καμία περίπτωση μην πιεστείτε να μείνετε ή να πάτε κάπου που δεν θέλετε. Λίγη πνευματική διέγερση με γιόγκα ή ένα αφρόλουτρο με χαλαρωτική μουσική απόψε, θα βοηθήσουν να ξαναβρείτε την ισορροπία σας!

Σκορπιός

Θέλετε να διευρύνετε τους κύκλους σας, αγαπητοί Σκορπιοί; Για να μην κάψετε πολύτιμες γέφυρες, προτιμήστε να κινηθείτε σε διαφορετικά κοινά! Μια σύγκρουση ανάμεσα στον Ερμή και τον πειραματιστή Ουρανό, θα κεντρίσει τις πτυχές σας της καριέρας και των συμπράξεων. Επαφές και συζητήσεις μπορούν να αποκτήσουν ένταση, γι’ αυτό προτιμήστε να λειτουργήσετε πιο αυθόρμητα και αυτοσχεδιαστικά. Πάντως, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να συγκρουστείτε με τους δικούς σας ανθρώπους που πάντα σας στηρίζουν!

Τοξότης

Δεν είστε ο Άτλαντας ούτε πρέπει να κουβαλάτε το βάρος όλου του κόσμου, αγαπητοί Τοξότες! Ο απεριόριστος Ουρανός συγκρούεται με τον Ερμής, στους οίκους σας της προσφοράς και της επέκτασης. Να θυμάστε ότι έχετε πάντα το δικαίωμα αλλά και τη δύναμη να λέτε «όχι». Μην ενδώσετε σε κόλακες που θα σας προσεγγίσουν, παραμείνετε σε επαγρύπνηση για να μην πέσετε σε παγίδες. Μην σας παρασύρει η εικόνα των πραγμάτων, ειδικά όσο αφορά την προσωπική σας ζωή: Δεν χρειάζεται να προσγειωθείτε απότομα!

Αιγόκερως

Είστε έτοιμοι για «επιθέσεις», αγαπητοί Αιγόκεροι; Ο ζωώδης μαγνητισμός σας βγαίνει στην επιφάνεια! Γι’ αυτό ευθύνεται η επαφή του ηλεκτρισμένου Ουρανού με τον ερωτύλο Ερμή, σε όλες τις ερωτικές σας πτυχές. Υπό αυτή την επήρεια, θα είναι εύκολο να μπερδέψετε μια συνήθη γνωριμία με σχέση ζωής… Είτε να προσπεράσετε μια αξιόπιστη επαφή για ένα καινούργιο δέλεαρ. Όσο δεν πρέπει να εμμένετε σε μια σχέση που δεν υπάρχει χημεία, άλλο τόσο δεν πρέπει να στοχεύετε στα ανέφικτα. Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε μια αξιολόγηση στα δεδομένα και τα ζητούμενά σας!

Υδροχόος

Κινηθείτε με γνώμονα την αγάπη, αγαπητοί Υδροχόοι! Ο αυθόρμητος συγκυβερνήτης σας ο Ουρανός, κεντρίζει τον εκφραστικό Ερμή στη ζώνη σας των σχέσεων. Ίσως νιώσετε την ανάγκη να δώσετε κάποιες δεύτερες ευκαιρίες στις πιο στενές επαφές σας. Αν προσέξετε λίγο περισσότερο τους άλλους, θα δείτε και όσα ξεπερνούν την επιφάνεια που κοιτούσατε ως τώρα. Θα σας εκπλήξει ευχάριστα το αποτέλεσμα, μόλις κάνετε την προσπάθεια να επικοινωνήσετε ουσιαστικά!

Ιχθύες

Αδημονείτε να γνωστοποιήσετε ιδέες και σκέψεις σας, αγαπητοί Ιχθύες! Ο εξωστρεφής Ουρανός συγκρούεται με τον μετριοπαθή Ερμή στη ζώνη σας των φιλοδοξιών. Φυσικά και πρέπει να αδράξετε την ευκαιρία ζωής που θα σας προσεγγίσει – ακόμα και αν την λαχταρά επίσης ένα άτομο του στενού σας κύκλου. Οφείλετε στον εαυτό σας να γίνετε ανταγωνιστικοί και όχι να παραμερίσετε. Παίξτε με ευγενή άμιλλα και διεκδικήστε το μέλλον σας, όσο κι αν σας φαντάζει άβολο. Τα σωστά λόγια τη σωστή στιγμή και στο σωστό άτομο, μπορούν να επιφέρουν θαύματα!