Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός 

Έχετε το χάρισμα να κερδίζετε την προσοχή των άλλων, αγαπητοί Κριοί. Αυτό να αναμένετε ότι θα αμβλυνθεί, υπό την γοητευτική Σελήνη στον Σκορπιό! Η έλξη που ασκείτε θα σας κάνει ακαταμάχητους. Η εχεμύθειά σας θα σας καταστήσει δέκτες πολλών μυστικών, που πρέπει να διαφυλάξετε ως κόρη οφθαλμού. Δεν αποκλείεται ένα άτομο να σας δοκιμάζει, γι’ αυτό αξιοποιήστε έξυπνα τη συγκυρία. Θα έχετε πολλά περισσότερα οφέλη από αυτές τις προσεγγίσεις και την αγαστή σχέση σας με όλους!

Ταύρος

Τεντώστε τα επικοινωνιακά σας κέρατα, αγαπητοί Ταύροι! Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και τον τομέα σας των σχέσεων. Από εκεί θα σας ωθήσει να βελτιώσετε αισθητά την ατμόσφαιρα σε όλων των ειδών της συμπράξεις σας. Οι αδέσμευτοι θα νιώσετε τα βέλη του έρωτα για ένα άτομο που μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Οι δεσμευμένοι Ταύροι, να ξέρετε ότι πρέπει να κάνετε κάτι επιπλέον για να δείτε τη σχέση σας να ανθίζει. Πάρτε πρωτοβουλίες για να δοκιμάσετε νέες χαρές για δύο – στην κουζίνα ή την κρεβατοκάμαρα!

Δίδυμοι

Λένε ότι ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες. Αλλά εσείς, αγαπητοί Δίδυμοι, δεν πρέπει να σπάτε τα κεφάλι σας αυτή την περίοδο με μικροπράγματα. Είναι η στιγμή να δώσετε λίγη περισσότερη σημασία στην ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων και να θέσετε προτεραιότητες. Όσο χρόνο κι αν χρειαστείτε, αφιερώστε τον στην οργάνωσή σας. Αν έχετε συναντήσεις για επαγγελματικά θέματα, διανθίστε τις συζητήσεις σας με φιλικές νότες για να θερμάνετε την ατμόσφαιρα. Με την απλότητα και το επικοινωνιακό σας χάρισμα, θα διασφαλίσετε το πιο ευνοϊκό αποτέλεσμα για εσάς!

Καρκίνος

Είστε στην καλύτερη στιγμή για να προωθήσετε τον εαυτό σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Η παρουσία της Σελήνης στον Σκορπιό και τον 5ο Οίκο σας της επίδειξης, σας προκαλεί ακόμα και να δοκιμάσετε μια πιο τολμηρή ενδυματολογική επιλογή απ’ όσο συνηθίζετε. Επίσης ευνοούνται οι δυναμικές ρομαντικές προσεγγίσεις, τώρα που είστε ακαταμάχητοι… Δικαιούστε ενίοτε να βγάζετε κι εσείς την ντίβα από μέσα σας, έχετε τα φόντα για να πετύχετε τα καλύτερα!

Λέων

Αποποιηθείτε το ψυχρό ύφος του πόκερ, αγαπητοί Λέοντες. Με τη Σελήνη στον Σκορπιό, το πιο πιθανό είναι να παραείστε κακοδιάθετοι για κάτι τέτοιο! Επειδή δεν θέλετε να χαλάσετε τη διάθεση και των υπολοίπων στο περιβάλλον σας, προτιμήστε να φανείτε ειλικρινείς. Οι άνθρωποι που αγαπάτε θα δείξουν κατανόηση και θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αυτή τη δύσκολη φάση. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε να στραφείτε μέσα σας για λίγη ενδοσκόπηση. Σιγήστε το τηλέφωνο, βάλτε μουσική, καταγράψτε τις σκέψεις σας αν θέλετε!

Παρθένος

Δεν έχετε χρόνο για χάσιμο, αγαπητοί Παρθένοι! Υπό την επήρεια της πιεστικής Σελήνης στον Σκορπιό, ασχοληθείτε με τις σοβαρές πτυχές των θεμάτων σας. Πριν κάνετε οποιαδήποτε σημαντική κίνηση, μπορείτε να ζητήσετε τις απόψεις άλλων ατόμων με γνώση επί του θέματος. Έτσι θα κερδίσετε χρόνο από την έρευνα στις αμέτρητες σελίδες του διαδικτύου. Αν και κάθε τελική απόφαση εναπόκειται σε εσάς και μόνο, οι οπτικές των έμπειρων θα διευρύνουν πολύ τις επιλογές σας. Και δεν αποκλείεται κάποιες από αυτές να σας εκπλήξουν ευχάριστα!

Ζυγός

Η εντολή της ημέρας για εσάς, αγαπητοί Ζυγοί; Κάντε μια ανάπαυλα για να απολαύσετε τις μικρές χαρές! Η παρουσία της Σελήνης στον αισθησιακό Σκορπιό ευνοεί τις σχέσεις κάθε είδους – και θα ευνοηθείτε αν τους αφιερώσετε περισσότερο χρόνο. Μιας και η ομορφιά είναι η κινητήριος δύναμή σας, χρησιμοποιήστε τη ως έναυσμα. Ποτέ δεν είναι αργά να φτιάξετε λεμονάδα, με τα λεμόνια που σας δίνει η ζωή. Αν θεωρείτε ότι μια ιδέα σας έχει υπόσταση, κάντε μια προσπάθεια ακόμη. Καθ’ οδόν μπορεί να κάνετε και κάποιες πικάντικες γνωριμίες!

Σκορπιός

Παραμερίστε για σήμερα τις απαιτήσεις και τις πιέσεις, αγαπητοί Σκορπιοί! Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σας στον 1ο Οίκο της προσωπικότητας. Βάλτε σε προτεραιότητα τις υποχρεώσεις και φροντίστε να αφήσετε χρόνο για όσα αγαπάτε να κάνετε. Μήπως λέτε στους άλλους αυτά που θέλουν να ακούσουν, αντί γι’ αυτά που θα έπρεπε; Ξεχάστε τις στρατηγικές και εστιάστε στην αυθεντικότητα. Η αλήθεια και η ευγένεια είναι αυτά που θα σας φέρουν συμμάχους και υποστηρικτές!

Τοξότης

Τα εγκόσμια σας καλούν, αγαπητοί Τοξότες! Με τη Σελήνη στον Σκορπιό και τον 12ο Οίκο σας της εσωτερικότητας, μάλλον θα δυσκολευτείτε να εστιάσετε στον ρεαλισμό. Γι’ αυτό αν κάποιος φαντάζει να σας ακούει με προσοχή, το πιο πιθανό είναι να θέλει να εκμαιεύσει πληροφορίες από εσάς. Φροντίστε να αποφύγετε να αποκαλύψετε τα μυστικά σας ή να μιλήσετε για άλλα άτομα. Κρατήστε την προσωπική σας ζωή για εσάς. Μην ασχοληθείτε με το πώς θα πραγματώσετε τους στόχους σας, οραματιστείτε πώς θα είστε όταν υλοποιηθούν!

Αιγόκερως

Πάρτε παρουσίες, αγαπητοί Αιγόκεροι! Με τη Σελήνη στον Σκορπιό και τον 11ο Οίκο σας των συνεργασιών, θα λάβετε μια σημαντική ώθηση παραγωγικότητας. Αυτή θα σας βοηθήσει να βάλετε σε καλή σειρά όλα τα εγχειρήματά σας, επιστρατεύοντας συμμάχους και υποστηρικτές. Γιατί να μην σκεφτείτε και την πιθανότητα να προσεγγίσετε και επιπλέον αξιόλογα άτομα αυτή την περίοδο. Διαμοιράζοντας τον όγκο εργασίας θα τελειώσετε πιο γρήγορα απ’ όσο φαντάζεστε, με πολύ κερδισμένο χρόνο για να διασκεδάσετε αργότερα!

Υδροχόος

Διευρύνετε τους ορίζοντες σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Με τη Σελήνη στον Σκορπιό και τον 10ο Οίκο σας των φιλοδοξιών, δεν υπάρχει λόγος να χρονοτριβείτε με συντηρητισμούς. θέματα. Κινηθείτε γρήγορα προς τους στόχους σας, παίρνοντας ακόμα και ρίσκα που δεν θα τολμούσαν άλλοι. Με την επιπλέον εύνοια όσο αφορά την πορεία σας, απευθυνθείτε στα άτομα του κύκλου σας που έχουν τεχνογνωσία στο αντικείμενό σας. Οι σοφές συμβουλές τους θα εκτοξεύσουν τη δράση σας αλλά και θα ενδυναμώσουν τη μεταξύ σας σχέση!

Ιχθύες

Πόσο καυστικοί ή επικριτικοί μπορείτε να γίνετε, αγαπητοί Ιχθύες; Με τη Σελήνη στον Σκορπιό και τον 9ο Οίκο σας της ειλικρίνειας, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε στον πειρασμό… Αλλά ακόμα και τότε, προσπαθήστε να μην παραμερίσετε κάθε ικμάδα κατανόησης. Επιλέξτε να μιλήσετε ιδιωτικά με άτομα που μπορεί να θιχτούν από τα λεγόμενά σας, για να μην ξεκινήσετε πολέμους. Επίσης, αποφύγετε να απαντήσετε σε μηνύματα: Αποθηκεύστε τα και δείτε τα αύριο, θα ευχαριστείτε τον εαυτό σας γι’ αυτή τη σύνεση