Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

 Κριός

Το μέλλον σας διαγράφεται αίσιο και δυναμικό, αγαπητοί Κριοί! Η συνεύρεση της Σελήνης με τον ορμητικό Άρη, κεντρίζει τον 5ο Οίκο σας της αγάπης. Είστε έτοιμοι να κατακτήσετε όλο τον κόσμο και δεν θα σταματήσετε μέχρι να το καταφέρετε. Μην εκπλαγείτε αν πραγματωθούν οι ευσεβείς πόθοι σας, με το άτομο που φλερτάρετε μέσω μηνυμάτων. Η αυτοπεποίθησή σας θα είναι μεταδοτική και ο περίγυρος θα λατρέψει αυτή την ερωτική πλευρά σας!

Ταύρος

«Σπίτι μου σπιτάκι μου»: Αυτή είναι η κορωνίδα της ιδιοσυγκρασίας σας, αγαπητοί Ταύροι! Την τονώνει η συνάντηση της Σελήνης με τον Άρη της ορμής, στον 4ο Οίκο του σπιτικού σας. Είναι καιρός να κάνετε εκκαθαρίσεις, για να αρχίσει να ρέει απρόσκοπτα η θετική ενέργεια. Αν κάτι δεν σας αρέσει εκεί που ζείτε, είναι η ιδανική στιγμή να αρχίσετε να επισκέπτεστε αγγελίες κατοικιών. Αλλά μην εστιάσετε μόνο στο σπίτι αυτές τις μέρες. Ώθηση θα λάβει επίσης η προσωπική σας αλλά και η ανάγκη σας να φροντίσετε τον εαυτό σας. Σκεφτείτε λίγη εξάσκηση, παρέα με το ταίρι σας!

Δίδυμοι

Είχατε υπόψιν σας να κινηθείτε αργά και ήρεμα, αγαπητοί Δίδυμοι; Δεν πρόκειται! Η συνεύρεση της Σελήνης με τον Άρη κεντρίζει τον 3ο Οίκο σας και σας ετοιμάζει για περιπέτειες! Να είστε έτοιμοι για δημιουργικές και ρομαντικές εξερευνήσεις, σε παλιά αλλά και καινούργια μέρη… Και όσο περισσότερα τα καινούργια, τόσο το καλύτερο. Είναι η κατάλληλη στιγμή να προωθήσετε τα ταλέντα σας και θα διαπρέψετε μπροστά σε οποιοδήποτε κοινό!

Καρκίνος

Τα οικονομικά σας χρειάζονται προσοχή, αγαπητοί Καρκίνοι! Οι απερίσκεπτες δαπάνες μπορεί να σας έχουν φέρει σε δύσκολη θέση. Όμως η Σελήνη θα συναντήσει τον Άρη, στον 2ο Οίκο σας της εργασίας και των χρημάτων. Πλέον θα νιώσετε την ανάγκη να εστιάσετε την ενέργειά σας στην εύρεση νέων πηγών εισοδήματος. Οι συμπαντικές δονήσεις θα ενισχύσουν κάθε νέα ιδέα σας, μιας και ευνοούνται όλα τα καινούργια εγχειρήματα. Η διευθέτηση εκκρεμοτήτων θα βελτιώσει επιπλέον την πρόοδό σας, γι’ αυτό εστιάστε εκεί και ξεκινήστε

Λέων

Δεν θα μπορούσατε να είστε πιο ευνοημένοι, αγαπητοί Λέοντες! Ο Ερμής έχει λήξει την ανάδρομη πορεία του, ενώ η Σελήνη θα συνευρεθεί με τον ασυγκράτητο Άρη. Η ώθησή σας θα είναι να κυνηγήσετε τα πιο φιλόδοξα όνειρά σας. Διαθέτετε την απαραίτητη αντοχή και το όραμα, γι’ αυτό μην χάσετε ούτε λεπτό από αυτή την κοσμική εύνοια. Αφού καθαρίσετε τους φακούς της οπτικής σας, στραφείτε στην πιο βασική προτεραιότητα: εσάς! Εκφραστείτε, ειδικά αν αναζητάτε συνεργάτη ή το επόμενο ταίρι σας. Μείνετε ανοικτοί για κάθε πιθανότητα, γιατί ποτέ δεν ξέρετε πίσω από ποια πόρτα σας αναμένει η τύχη!

Παρθένος

Μην προσπαθήσετε καν να μεταμορφωθείτε σε κάτι που δεν σας εκφράζει, αγαπητοί Παρθένοι! Η Σελήνη συναντά τον Άρη των αντοχών, στον 12ο Οίκο σας της παράδοσης. Το θάρρος σας θα γράψει υπερωρίες – και δεν αποκλείεται να λήξετε οριστικά όσα σας πικραίνουν. Αφού κάνετε έναν έλεγχο ρεαλισμού πριν από κάθε κίνησή σας, επιλέξτε να συγχωρήσετε, να ξεπεράσετε και να προχωρήσετε παρακάτω. Οι συμβουλές φιλικών σας ατόμων μπορούν να φανούν χρήσιμες, μιας και θα σας δείξουν καινούργια μονοπάτια για το μέλλον σας!

Ζυγός

Είναι ο περίγυρός σας τόσο υποστηρικτικός απέναντί σας όσο εσείς προς όλους, αγαπητοί Ζυγοί; Αυτό το ερώτημα θα κυριαρχήσει καθώς η Σελήνη συναντά τον ορμητικό Άρη, στον 11ο Οίκο σας της ομαδικότητας και του ακτιβισμού. Δεν θέλετε να δράτε απαιτητικά, όμως αν δεν επιβάλετε κάποιον βαθμό πειθαρχίας η ομάδα δεν θα φτάσει στους στόχους. Η ελαστικότητα και ο χειρισμός του κάθε θέματος όταν προκύπτει, είναι η πιο αποδοτική τακτική. Σκεφτείτε και το να χωρίσετε το δυναμικό σε μικρότερες ομάδες, προκειμένου να διατηρήσετε την απαραίτητη ισορροπία και αρμονία στις επιδιώξεις σας!

Σκορπιός

Μπείτε στη γραμμή της αφετηρίας, αγαπητοί Σκορπιοί! Η Σελήνη συναντά τον Άρη και μαζί τονώνουν τον 10ο Οίκο σας των Φιλοδοξιών. Η ανταγωνιστική σας διάθεση θα λάμψει μέσα από την συμπονετική σας φύση, γι’ αυτό φροντίστε να αξιοποιήσετε τη συγκυρία. Έχει φτάσει η στιγμή να καταλήξετε σοβαρά σε αυτά που θέλετε από τη ζωή σας, να ορίσετε τα δικά σας επιτεύγματα. Αποβάλετε κάθε περισπασμό από το μυαλό σας, εστιάστε στα βήματα που πρέπει να γίνουν, καταγράψτε ακόμα και τα χρονικά σας όρια και ξεκινήστε!

Τοξότης

Η περιπετειώδης ιδιοσυγκρασία σας είναι γνωστή για τον εντοπισμό συνεχώς καινούργιων ευκαιριών, αγαπητοί Τοξότες! Ο Ερμής έχει επιστρέψει σε ορθή πορεία, η Σελήνη συναντά τον Άρη στον Λέοντα και τον 9ο Οίκο σας της περιπλάνησης. Μην σπαταλήσετε άλλο χρόνο για να διερευνήσετε αν κάτι είναι ρεαλιστικό ή όχι. Εκφράσετε στις μεγαλεπήβολες προθέσεις σας και φροντίστε ώστε και οι υπόλοιποι να τις δουν από τη δική σας σκοπιά. Αξιοποιήστε αυτές τις «όλα είναι πιθανά» δονήσεις, για να μετατρέψετε τους πάντες σε πιστούς οπαδούς και θαυμαστές σας!

Αιγόκερως

Είστε έτοιμοι για όλα, αγαπητοί Αιγόκεροι; Με τη συνεύρεση ανάμεσα στη Σελήνη και τον Άρη στον 8ο Οίκο σας του πάθους, μπορεί να κάνετε άλματα χωρίς να κοιτάτε καν πού πατάτε! Τα άτομα του περιβάλλοντός σας θα έλκονται σαν μαγνήτης να σας προσεγγίσουν και να ακούσουν όσα έχετε να πείτε. Απολαύσετε την προσοχή που θα λάβετε και αξιοποιήστε την ισχύ σας αυτές τις μέρες: Αν αναζητάτε έναν δημιουργικό συνεργάτη ή το επόμενο ταίρι σας, μπορεί να βρίσκεται στην επόμενη τολμηρή σας κίνηση!

Υδροχόος

Η αγάπη σας φαντάζει πιο ενδιαφέρουσα από ποτέ, αγαπητοί Υδροχόοι! Η Σελήνη θα συναντήσει τον παθιασμένο Άρη στον 7ο Οίκο σας των σχέσεων, εστιάζοντας στους πιο στενούς σας δεσμούς. Τολμήστε να αναδείξετε την πιο τρυφερή πλευρά σας, να πείτε όσα νομίζετε σωστά. Αλλά φροντίστε να ακούτε με προσοχή και όσα λέει η άλλη πλευρά: Μόνο με ανοικτό πνεύμα θα εντοπίσετε τα καίρια σημεία που αξίζει να λάβετε υπόψιν σας!

Ιχθύες

Βάλτε τάξη στο καθημερινό σας πρόγραμμα, αγαπητοί Ιχθύες! Η Σελήνη συναντά τον παρακινητή Άρη στον 6ο Οίκο σας της υγείας και της ευημερίας. Θα νιώσετε την ανάγκη να ασχοληθείτε με την ουσία των πραγμάτων: Αποφασίστε τι θέλετε να κρατήσετε και διώξτε ό,τι δεν χρησιμοποιείτε, μέχρι να νιώσετε ανακουφισμένοι και απελευθερωμένοι. Δώστε έμφαση στην ευεξία σας, φορέστε τα αθλητικά σας και βγείτε για λίγη καρδιοτονωτική άσκηση!