Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Αστρολογία -Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός 

Είναι καιρός να πορευτείτε δυναμικά προς την υλοποίηση των στόχων σας, αγαπητοί Κριοί! Η Σελήνη από το ζώδιό σας, σχηματίζει μια όψη ροής με τον απαιτητικό Άρη από τον 5ο Οίκο σας του πάθους. Γι’ αυτό θα διέπεστε με όλο το θάρρος να διεκδικήσετε τα δικαιώματά σας. Αφήστε τις στρατηγικές και εστιάστε στην αυθεντικότητα – που όσο κι αν σοκάρει κάποιους αρχικά, θα σας ευχαριστήσουν στη συνέχεια. Από την άλλη πλευρά, αν δεν έχετε κάτι στιβαρό που προσβλέπετε οι ίδιοι, στηρίξτε αυτούς που έχουν!

Ταύρος

Να είστε έτοιμοι για πολλές επικοινωνιακές κινήσεις αυτή την περίοδο, αγαπητοί Ταύροι! Τα άστρα θα σας ωθήσουν να βγείτε να συναντήσετε κόσμο, για να προωθήσετε την προσωπική σας ζωή αλλά και την επαγγελματική σας ανέλιξη. Οι αδέσμευτοι θα νιώσετε έντονη έλξη για ένα άτομο που μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Οι δεσμευμένοι Ταύροι, να ξέρετε ότι θα δείτε τη σχέση σας να ανθίζει αν πάρετε πρωτοβουλίες. Να είστε αυθόρμητοι και δεκτικοί στο να δοκιμάσετε νέες εμπειρίες για δύο!

Δίδυμοι

Δεν σας λείπουν οι ευκαιρίες, αγαπητοί Δίδυμοι… Απλώς χτυπάτε σε λάθος πόρτες! Αν και σας αρέσει να είστε εσείς στο επίκεντρο των προβολέων, τώρα πρέπει να αναλάβετε ρόλο στήριξης. Δείξτε πόσο αγαπάτε και εμπιστεύεστε τους δικούς σας ανθρώπους, για να γίνετε οι ήρωές τους και να μεγεθύνετε τα ταλέντα τους. Σκεφτείτε αν μπορείτε να κάνετε κάποιες χρήσιμες γνωριμίες σε άτομα του φιλικού σας κύκλου. Ίσως και να αναλάβετε μέρος των υποχρεώσεών τους, αν πρόκειται για τον εργασιακό σας χώρο. Ακόμα κι αν οι ευχαριστίες καθυστερήσουν λίγο, η συνεργατική σας πρόθεση δεν θα περάσει απαρατήρητη!

Καρκίνος

Αρχίστε να ερευνάτε και θα κατακτήσετε τα ζητούμενά σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Τα άστρα κεντρίζουν τον επαγγελματικό σας τομέα και δίνουν σημαντική ώθηση στην παραγωγικότητά σας. Αυτή θα σας βοηθήσει να βάλετε σε άρτια σειρά όλα τα εγχειρήματά σας που χρειάζονται προσοχή και εστίαση. Μην επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτα να διακόψει τη ροή σας, εκτός από εκείνους που θα σας παράσχουν βοήθεια και στήριξη. Θα τελειώσετε πιο γρήγορα απ’ όσο φαντάζεστε, με πολύ κερδισμένο χρόνο για να διασκεδάσετε αργότερα!

Λέων

Η ειλικρίνεια είναι η καλύτερη πολιτική για την επιτυχία σας, αγαπητοί Λέοντες! Εστιάστε στους στόχους σας και πάρτε αποφάσεις που θα εξυπηρετήσουν τα πιο τολμηρά όνειρά σας μακροπρόθεσμα. Μια πιο φιλοσοφική προσέγγιση θα σας φέρει σε απόσταση αναπνοής από την πραγμάτωση σημαντικών εγχειρημάτων σας. Μην προσπαθήσετε να τα κάνετε όλα μόνοι, έχετε το απαραίτητο δίκτυο στήριξης για να κάνετε τα φιλόδοξα βήματά σας. Να δώσετε σημασία στις λεπτομέρειες, να διαβάζετε τα ψιλά γράμματα και να αφήσετε την έμπνευσή σας να καθοδηγήσει τη δημιουργική σας εξέλιξη!

Παρθένος

Το μυστήριο σας πάει πολύ, αγαπητοί Παρθένοι! Αυτές τις μέρες ακολουθήστε την παρόρμησή σας, φορέστε το ανέκφραστο πρόσωπό σας και μην αποκαλύψετε τα χαρτιά σας. Έτσι θα κρατήσετε έντονο το ενδιαφέρον και την προσοχή πάνω σας. Διατηρήστε τη θετική οπτική σας, γιατί ένα άτομο με ισχύ από μακριά ενδέχεται να σας ανοίξει δρόμους για σημαντικές αλλαγές. Ίσως αυτό να αποτελέσει το έναυσμα που χρειάζεστε για καινούργια εγχειρήματα – ακόμα και σε άλλο ταχυδρομικό κώδικα!

Ζυγός

Περιοριστείτε στην παρέα του ενός ατόμου, αγαπητοί Ζυγοί! Τα άστρα σας καλούν να βάλετε την προσωπική σας ζωή σε προτεραιότητα αυτές τις μέρες. Αν σας έχει ενθουσιάσει μια καινούργια γνωριμία, είναι ευκαιρία να διαπιστώσετε αν τα αισθήματα είναι αμοιβαία πριν προχωρήσετε. Αν είστε δεσμευμένοι, να επιλέξετε με σύνεση τις λέξεις που θα χρησιμοποιήσετε στις συζητήσεις σας. Έχει σημασία η σύμπνοια στα μακροπρόθεσμα βήματα, γι’ αυτό διερευνήστε αν υπάρχει αντίστοιχη διάθεση και από την άλλη πλευρά!

Σκορπιός

Σας αρέσει να επισημαίνετε στους άλλους τα λάθη τους, αγαπητοί Σκορπιοί… Αλλά τι γίνεται με τα δικά σας, αγαπητοί Σκορπιοί; Είναι καιρός να συνειδητοποιήσετε τις αδυναμίες σας και να εστιάσετε στις χρυσές τομές. Πρέπει να γίνετε πιο ουσιαστικοί ακροατές, να μην αναβάλετε άλλο το τηλεφώνημα στην οικογένεια, να έρθετε πιο κοντά με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Καλέστε ένα ιδιαίτερο άτομο για ένα όμορφο δείπνο και συζητήστε τα όνειρά σας. Δεν αποκλείεται να εξελιχθεί στην πιο αποδοτική συζήτηση που έχετε κάνει!

Τοξότης

Ονειροπολείτε τόσο που νιώθετε σαν να πετάτε στα σύννεφα, αγαπητοί Τοξότες; Κρατήστε αυτό το υπέροχο συναίσθημα, που θα σας γεμίσει με δημιουργικές ιδέες! Μια γωνία ανάμεσα στη Σελήνη και τον Άρη, φορτίζει τις μπαταρίες σας και σας κάνει πολυμήχανους. Μην βιαστείτε να γυρίσετε στη γήινη λογική σας και την εκπλήρωση των καθηκόντων σας: Το μέλλον σας επιφυλάσσει πολλές χαρές, γι’ αυτό αφεθείτε στον πειραματισμό χωρίς όρια. Μόνο να κάνετε ένα βήμα τη φορά, για να μην χάνετε την εστίασή σας!

Αιγόκερως

Η δύναμη της διαίσθησής σας είναι οξυμένη, αγαπητοί Αιγόκεροι! Νιώθετε να προσεγγίζουν κάποιες συναισθηματικές αναταράξεις, που ίσως να κεντρίζουν την κυκλοθυμική πλευρά σα. Γι’ αυτό φροντίστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, ειδικά στον επαγγελματικό χώρο. Διαθέτετε αρκετή πειθώ, για να αποκομίσετε όσα σας ενδιαφέρουν χωρίς αντιρρήσεις. Αξιοποιήστε τις αίσιες δονήσεις, για να μετατρέψετε ένα εγχείρημά σας σε πιο αποδοτικό και κερδοφόρο!

Υδροχόος

Επιστρατεύστε την ανοικτόμυαλη οπτική σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Με τη Σελήνη στον κοινοτικό σας τομέα, ίσως κάποιος που τον θεωρούσατε πολέμιο να αποδειχθεί υποστηρικτής των σχεδίων σας. Παραμερίστε τον εγωισμό σας και συνεργαστείτε, για να πετύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα σε όλα τα ζητούμενά σας. Οι γνωριμίες ακόμα και στα πιο απρόβλεπτα μέρη, μπορεί να γίνουν πολύτιμοι αρωγοί των ονείρων σας. Τολμήστε να κάνετε το πρώτο βήμα με μια όμορφη χειρονομία ή ένα κομπλιμέντο, που θα σπάσει αμέσως τον πάγο!

Ιχθύες

Πάλι έχετε οικονομικά προβλήματα, αγαπητοί Ιχθύες; Από τη μία πλευρά πιέζεστε για να καλύψετε τις βασικές σας ανάγκες, από την άλλη ξοδεύετε αλόγιστα για αχρείαστες αγορές! Με τη Σελήνη στον γήινο 2ο Οίκο σας, καλείστε να προσγειωθείτε στον ρεαλιστικό κόσμο. Είναι επιτακτική η ανάγκη να θέσετε πρόγραμμα στον προϋπολογισμό σας – και να το τηρήσετε αυτή τη φορά. Δεν θα λυθούν τα προβλήματά σας με «ψυχοθεραπεία» στα μαγαζιά, θα λυθούν αν αρχίσετε να εργάζεστε με σύνεση και συνέπεια!