Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός 

Νιώθατε κάπως μειωμένη τη δημιουργικότητα και την εκφραστικότητά σας, αγαπητοί Κριοί; Επί αυτού ευθυνόταν ο κυκλοθυμικός και ανάδρομος Ερμής, που κινιόταν στον Λέοντα από τις 7 του μήνα. Τώρα επιστρέφει με την όπισθεν στον Καρκίνο μέχρι τις 31 Ιουλίου. Φωτίζοντας το σπιτικό και την οικογένεια, η αρμονία θα αρχίσει να επανέρχεται. Θα καταφέρετε να ξεκαθαρίσετε τις όποιες παρεξηγήσεις, να εξαλείψετε το βαρύ κλίμα με όσους διαμένετε υπό την ίδια στέγη. Συμφιλιωθείτε με φίλους, αγκαλιάστε το ταίρι σας, απομακρύνετε όσους εκμεταλλεύονται την ευγένειά σας. Προχωρήστε στη διευθέτηση εκκρεμοτήτων στο σπιτικό σας και θέστε πιο ξεκάθαρα όρια!

Ταύρος

Παλεύετε με τις αποφάσεις σας, αγαπητοί Ταύροι; Ο αναλυτικός Ερμής διέσχιζε ανάδρομος τον Λέοντα από τις 7 Ιουλίου, δυσκολεύοντας τον τομέα των σχέσεών σας. Τώρα επιστρέφει με την όπισθεν στον Καρκίνο και τον επικοινωνιακό οίκο σας, μέχρι τις 31 του μήνα. Ίσως κάποια εμπόδια να καθυστέρησαν ή να ακινητοποίησαν τα σχέδιά σας. Ωστόσο, ίσως να συνειδητοποιήσετε ότι σας βοήθησαν να βρείτε πιο άρτια διαδρομή για την εξέλιξή τους. Ποτέ δεν είναι μάταιη λίγη ενδελεχή επισκόπηση, γι’ αυτό πλέον θα είστε πιο επιφυλακτικοί με πρόσωπα και πράγματα!

Δίδυμοι

Πάρτε βαθιά ανάσα και χαλαρώστε λίγο το «ζωνάρι» σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Με τον ανάδρομο Ερμή να προκαλεί τον οικονομικό σας τομέα από τις 7 Ιουλίου, αναγκαστήκατε να είστε πιο αυστηροί με τα χρήματά σας. Τώρα επιστρέφει με την όπισθεν στον Καρκίνο μέχρι τις 31 του μήνα, κάνει κάπως πιο ξεκάθαρη την εικόνα των πραγμάτων. Αρχίστε να κάνετε καινούργια σχέδια και να αξιοποιείτε τα μαθήματα που πήρατε ως τώρα. Ετοιμάστε αναλόγως τον προϋπολογισμό σας, γιατί όσα έπονται έχουν τη δυναμική να είναι πιο θετικά απ’ όσο φανταστήκατε

 Καρκίνος

Δεν είστε λάτρεις των περιορισμών και της λογοκρισίας, αγαπητοί Καρκίνοι! Αλλά για τις επόμενες δύο εβδομάδες, αυτή θα είναι η πιο αποδοτική πρακτική για εσάς. Ο εκφραστικός Ερμής επιστρέφει με την όπισθεν στο ζώδιό σας και θα παραμείνει έτσι μέχρι τις 31 του μήνα, αφού γύρισε ανάδρομος στον Λέοντα στις 7 Ιουλίου. Η απαίτησή του είναι να ξαναβάλετε σε κίνηση το πλάνο της ζωής σας, τώρα που έχετε εντοπίσει ποια λάθη κάνατε στο παρελθόν. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και αρχίστε, με όλα τα μάτια και τα αφτιά στραμμένα πάνω σας. Να λέτε την αλήθεια σας, με σκέψη και σύνεση!

Λέων

Έχετε ανάγκη από λίγη ηρεμία και χαλάρωση, αγαπητοί Λέοντες; Αυτό οφείλεται στον ανάδρομο Ερμή, που διέμενε στο ζώδιό σας από τις 7 Ιουλίου. Τώρα περνά με την όπισθεν στον Καρκίνο και κεντρίζει τον 12ο Οίκο σας της ενδοσκόπησης. Οι προσπάθειες να σχεδιάσετε τις επόμενες κινήσεις σας θα είναι κάπως πιο εύκολες, καθώς θα απομακρυνθούν όσοι σας αμφισβήτησαν. Ωστόσο, συνεχίστε να σκέφτεστε διπλά σε ποιον και για τι μιλάτε… Όλα θα αποκτήσουν όλα πιο σταθερή ταχύτητα από τις 31 του μήνα, που ο Ερμής θα γυρίσει σε ορθή πορεία!

Παρθένος

Ο ανάδρομος Ερμής σας χειρίζεται με ευγένεια και καλοσύνη, αγαπητοί Παρθένοι! Μπορεί να θόλωσε λίγο την έκφρασή σας από τις 7 Ιουλίου, που γύρισε ανάδρομος στον Λέοντα. Αλλά τώρα περνά με την όπισθεν στον Καρκίνο και τον τομέα σας της έκφρασης και της τεχνολογίας. Να ακούτε το ένστικτό σας σε όποια παρόρμηση αφορά την επαφή σας με πολύ κόσμο. Μελετήστε τις πιθανές επαγγελματικές και τεχνολογικές διευρύνσεις σας, αναβαθμίστε τον εξοπλισμό σας, διασφαλίστε τα προφίλ σας στα μέσα μαζικής δικτύωσης. Κάντε όλη την προετοιμασία, για να δείτε μετά τις 31 του μήνα τη δημοτικότητά σας να εκτοξεύεται!

Ζυγός

Να είστε ξεκάθαροι και σαφείς με τα ζητούμενά σας, αγαπητοί Ζυγοί! Αυτό απαιτεί ο επικοινωνιακός Ερμής, που περνά με την όπισθεν στον Καρκίνο και τη ζώνη της καριέρας σας. Από τις 7 Ιουλίου διέσχιζε ανάδρομος τον Λέοντα και επέφερε σύγχυση στη συνεργατική δυναμική σας. Για δύο ακόμη εβδομάδες, σας καλεί να είστε ψύχραιμοι και επεξηγηματικοί, για να μην προκύψουν πρόσθετες παρεξηγήσεις ή παρερμηνείες. Φροντίστε να έχετε διασφαλίσει και γραπτώς τις όποιες συμφωνίες σας και να ασχολείστε προσωπικά με την κάθε επιθυμητή προσέγγιση!

Σκορπιός

Τι μπορεί να είναι πιο απρόβλεπτο, από έναν Σκορπιό στη διάρκεια μιας ανάδρομης πορείας του Ερμή; Να περνά ο επικοινωνιακός πλανήτης με την όπισθεν στον εκφραστικό 9ο Οίκο σας! Αυτό θα συμβεί μέχρι τις 31 Ιουλίου, που ο Ερμής θα διαμένει ανάδρομος στον Καρκίνο. Τώρα θα σας φανεί κάπως δύσκολο να χειριστείτε ρωγμές ή αμφιβολίες στις προθέσεις των ατόμων γύρω σας. Σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο αυτές οι καταστάσεις θα επιβαρύνουν την ψυχολογία σας. Αν πρόκειται να κάνετε ταξίδια ή μετακινήσεις, ελέγξτε διπλά τις κρατήσεις σας!

Τοξότης

Έχετε κρυμμένους «σκελετούς» στην ντουλάπα σας, αγαπητοί Ταύροι; Από τώρα και μέχρι τις 31 Ιουλίου, ο επικοινωνιακός Ερμής επιστρέφει με την όπισθεν στον Καρκίνο και θα σας κεντρίσει να αποκαλύψετε τα μυστικά σας. Φυσικά δικαιούστε να έχετε την προϊστορία σας, ωστόσο κάποια πράγματα βαραίνουν την ψυχή σας. Αν επιλέξετε να τα εξωτερικεύσετε, αξιοποιείτε το πλεονέκτημα να τα εκφράσετε με τον δικό σας τρόπο – και όχι όπως μπορεί να αποκαλυφθούν από κακοπροαίρετους!

Αιγόκερως

Ταλαντεύεστε όσο αφορά τις σχέσεις σας, αγαπητοί Αιγόκεροι; Ο φλύαρος Ερμής κινείται ανάδρομος από τις 7 Ιουλίου στα εδάφη του Λέοντα και σας έκανε επιφυλακτικούς ως προς το τι και ποιους να εμπιστεύεστε. Από τώρα και μέχρι τις 31 του μήνα θα διαμένει ανάδρομος στον Καρκίνο, εντείνοντας τις ανησυχίες σας για το μέλλον. Να επιλέγετε με προσοχή τα λόγια σας, ειδικά όταν θεωρείτε κάτι «αθώο» ή καλοπροαίρετο… Πολλά άτομα γύρω σας έχουν άλλα κίνητρα από τα εμφανή!

Υδροχόος

Μήπως έχετε παραμελήσει τη φροντίδα της φυσικής σας κατάστασης, αγαπητοί Υδροχόοι; Είναι καιρός να εστιάσετε ξανά στην υγεία και την ευημερία σας! Από τώρα και μέχρι τις 31 Ιουλίου, ο Ερμής επιστρέφει με την όπισθεν στον Καρκίνο και τον τομέα σας της ζωτικότητας. Από εκεί σας καλεί να κάνετε αναστροφή και στις δικές σας συνήθειες, με αλλαγές που θα ανορθώσουν τη διάθεση και την αυτοπεποίθησή σας. Κάντε την ευημερία σας την προσωπική σας αποστολή, για να μειώσετε το άγχος και να τονώσετε τις αντοχές σας!

Ιχθύες

Κλειδώστε το στόμα σας, αγαπητοί Ιχθύες! Οι σχέσεις και οι επικοινωνίες σας περνούν από δοκιμασίες από τις 7 Ιουλίου, που ο Ερμής γύρισε ανάδρομος στον Λέοντα. Από τώρα και μέχρι τις 31 του μήνα ο εκφραστικός πλανήτης θα διασχίζει με την όπισθεν τον Καρκίνο και τον 5ο Οίκο σας του πάθους. Κάπου έχετε χάσει την έμπνευση και στην εστίαση στις πραγματικές επιθυμίες σας. Γι’ αυτό πρέπει να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί με τα κανάλια επικοινωνίας σας: Να βουτάτε τη γλώσσα σας στο μυαλό πριν μιλήσετε!