Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός 

Είστε πιο δυνατοί και πιο φιλόδοξοι, αγαπητοί Κριοί! Η Σελήνη από τον Αιγόκερω και τον τομέα των επαγγελματικών σας οραμάτων, θα δώσει ώθηση να εξελίξετε περισσότερο τους στόχους σας. Απομακρύνετε το πόδι από το φρένο, βάλτε τα χέρια σταθερά στο τιμόνι και στηριχτείτε για τις μεγάλες ταχύτητες που θα αναπτύξετε. Αργότερα το φεγγάρι θα περάσει στον Υδροχόο και μπορεί στην πορεία σας να εμπλακούν και άλλα άτομα. Γι’ αυτό να έχετε ανοικτά τα μέσα κοινωνικής σας δικτύωσης ώστε να κάνετε άμεση ανταλλαγή απόψεων!

Ταύρος

Μην βάζετε εμπόδια στην έκφρασή σας, αγαπητοί Ταύροι! Με τη Σελήνη αρχικά στον 9ο Οίκο σας των οραμάτων, θα θέλετε να εμπλακείτε σε όσους περισσότερους διαλόγους μπορείτε. Αν βρείτε διστακτική ανταπόκριση, δώστε λίγο χρόνο… Αργότερα το φεγγάρι θα περάσει στον Υδροχόο και τον τομέα σας της καριέρας. Θα έχετε πλέον τα εχέγγυα να αναπληρώσετε τα όποια κενά. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε, είναι να συζητάτε κι όχι να προσπαθείτε να επιβληθείτε. Η καλή σας διάθεση θα βοηθήσει να βάλετε σε εφαρμογή τα μαθήματα που έχετε πάρει και να μεταδώσετε τις γνώσεις σας!

Δίδυμοι

Χρειάζεστε μια ανάπαυλα από τους έντονους ρυθμούς, αγαπητοί Δίδυμοι; Να την προσφέρετε στον εαυτό σας, αν νιώθετε ότι δεν έχετε διάθεση για χειρισμό ευθυνών και υποχρεώσεων! Η μέρα επιτρέπει λίγες επιπλέον ανέσεις, ειδικά αν κάνετε επιλογές που δεν θα επιβαρύνουν τις σχέσεις ή την υγεία σας. Τη διάθεσή σας ορίζει αρχικά το φεγγάρι από τον τομέα σας της οικειότητας, γι’ αυτό ενδείκνυται να εργαστείτε από το σπίτι αν είναι εφικτό. Αργότερα που η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο, θα κεντρίσει τον 9ο Οίκο σας της περιπέτειας. Πλέον μην επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτα να περιορίσει τη χαρά σας: Κάντε ένα διάλειμμα για να διασκεδάσετε και να ξεδώσετε, από άτομα που σας πιέζουν ή να σας αγχώνουν

Καρκίνος

Δεν έχει χαλάσει ο θερμοστάτης σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Αν νιώθετε να ψυχραίνει η ατμόσφαιρα σε μια σχέση, μάλλον είστε υπερβολικά αναποφάσιστοι. Με τη Σελήνη να περνά αργότερα στους Υδροχόους της αφοσίωσης, θα πάψετε να νιώθετε άβολα. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να κάνετε κάποιες ποιοτικές αλλαγές στη ζωή σας. Είναι ιδανική στιγμή για να ελέγξετε ρεαλιστικά την πορεία σας και όσα την εμποδίζουν. Θα σας βοηθήσει να μελετήσετε τα υπέρ και τα κατά της κάθε προοπτικής, για να μην επιλέξετε κάτι που τελικά δεν θα σας προοδεύσει!

Λέων

Προσεγγίζετε την υπερκόπωση, αγαπητοί Λέοντες! Έχετε φορτώσει το πρόγραμμά σας με πολύ περισσότερα απ’ όσα αντέχετε – και θα φτάσετε τον εαυτό σας στα όριά σας. Δεν πρέπει να παρακάμπτετε την υγεία σας ή να αγχώνεστε τόσο. Αν η διάθεσή σας είναι πεσμένη, πρέπει να το αποδεχθείτε αντί να το παλέψετε. Είναι από εκείνες τις φάσεις που θα ωφεληθείτε αν βάλετε στην άκρη τις υποχρεώσεις και φροντίσετε εσάς τους ίδιους!

Παρθένος

Ο δημιουργικός οίστρος θα σας κατακλύσει, αγαπητοί Παρθένοι! Με τη Σελήνη αρχικά στον παραγωγικό 5ο Οίκο σας, δεν θέλετε να χάσετε ούτε σταγόνα από αυτούς τους χυμούς έμπνευσης. Αλλά και αργότερα, που το φεγγάρι θα περάσει στον Υδροχόο και τον τομέα σας της σύμπραξης, δεν υπάρχει λόγος να πορεύεστε μόνοι. Κάθε άνθρωπος που θα συναντήσετε, θα έχει τη δυναμική να σας προσφέρει στήριξη και συμβουλές. Η ερευνητική σας περιέργεια μπορεί να επιφέρει ανέλπιστες συνέργειες, χωρίς να αποκλείονται και οι προσωπικές έλξεις!

Ζυγός

Η διάθεσή σας χρειάζεται φροντίδα, αγαπητοί Ζυγοί! Οι ακτίνες του φεγγαριού πέφτουν στον 4ο Οίκο σας του σπιτιού και της προσωπικής σας φροντίδας. Μπορεί να μην θέλετε καν να ξυπνήσετε, πόσο μάλλον να σηκωθείτε από το κρεβάτι. Κάτι σας προβληματίζει ή έχετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις; Υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να σας στηρίξουν, αρκεί να τους δώσετε χώρο και χρόνο. Μια γυναικεία φιγούρα θα σας δώσει πολύτιμες συμβουλές. Και αργότερα που η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο, θα κεντρίσει τον τομέα του πάθους σας: Ένας δυνατός εσπρέσο αρκεί για να ξαναβρείτε την καλή σας διάθεση!

Σκορπιός

Η ομαδική δουλειά μπορεί να κάνει θαύματα, αγαπητοί Σκορπιοί… Απλώς εσείς προτιμάτε να είστε «μοναχικοί λύκοι»! Υπό ακτίνες της Σελήνης στον Αιγόκερω, θα νιώσετε πιο εύκολο να συμπορευτείτε από το να βρείτε διπλωματικές δικαιολογίες άρνησης. Αυτό που μπορείτε να κάνετε, είναι να εντοπίσετε τους πιο αδύναμους κρίκους στην αλυσίδας παραγωγής. Αρκεί μια ειλικρινή εξέταση στις ικανότητες του καθενός, ώστε να αναλάβει το κατάλληλο πόστο. Αργότερα που η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο, θα σας είναι πιο εύκολο να χειριστείτε τους πάντες με ευγένεια και χωρίς συγκρούσεις!

Τοξότης

Το σπίτι σας είναι καταφύγιο ή το επίκεντρο του άγχους σας, αγαπητοί Τοξότες; Η Σελήνη από τον Αιγόκερω κεντρίζει τον τομέα σας των παραδόσεων. Αυτό που σας ενοχλεί, είναι ότι όλα κυλούν περισσότερο αργά παρά σταθερά! Επειδή η οργάνωση είναι καίριο στοιχείο της ισορροπίας σας, η διαδικασία θα βοηθήσει στην όξυνση της σκέψης σας. Αργότερα που το φεγγάρι θα περάσει στον Υδροχόο, θα φωτίσει τον 3ο Οίκο σας της συνεργασίας. Είναι η ιδανική στιγμή να επιστρατεύσετε τους συμμάχους σας: Για όποια πρόκληση δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε μόνοι, ζητήστε τη βοήθεια ανθρώπων που εμπιστεύεστε!

Αιγόκερως

Δώστε μια πιο καλλιτεχνική χροιά στις δραστηριότητές σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Λίγα λουλούδια στο γραφείο σας ή μια αλλαγή στο περιβάλλον, μπορεί να κάνει θαύματα στη διάθεσή σας. Με τη Σελήνη στα δικά σας εδάφη, η φαντασία θα καθοδηγεί το κάθε αποδοτικό βήμα σας. Αργότερα το φεγγάρι θα περάσει στον Υδροχόο και θα φωτίσει τον τομέα σας των χρημάτων. Η έμπνευση θα μετατεθεί στις πιο πρακτικές πτυχές σας: Η στιγμή είναι αίσια για να πάρετε ρίσκα, αρκεί να είναι υπολογισμένα και να μην επενδύσετε τα πάντα σε αυτά!

Υδροχόος

Υπάρχει μια παρανόηση στο θέμα της συγχώρεσης, αγαπητοί Υδροχόοι: Δεν δίνεται για χάρη των άλλων ατόμων! Είναι ένα δώρο που κάνει ο καθένας στον εαυτό του, για να ανακουφιστεί από το βάρος του θυμού ή της πικρίας. Με τη Σελήνη να κλείνει τον μηνιαίο κύκλο της στον χάρτη σας, έχετε μια θαυμάσια ευκαιρία να απελευθερωθείτε από θέματα που σας ταλαιπώρησαν. Δεν μπορείτε να αλλάξετε το παρελθόν αλλά μπορείτε να διαμορφώσετε το μέλλον σας. Σε συνδυασμό με το πέρασμα του φεγγαριού στο ζώδιό σας αργότερα, θα νιώσετε ήδη πιο χαρωποί και ελαφρύτεροι: Ώρα για διασκέδαση!

Ιχθύες

Τι είδους μυστικά έχετε κρυμμένα μέσα σας, αγαπητοί Ιχθύες; Με τη Σελήνη να φωτίζει τον 11ο Οίκο σας των συμπράξεων, κάποια θα σπρώχνουν να βγουν στην επιφάνεια… Έχει έρθει η ώρα να κάνετε συζητήσεις εξομολόγησης που θα ενδυναμώσουν όλων των ειδών τις σχέσεις σας. Συναντήστε άτομα που εμπιστεύεστε και περάστε αυτή τη διαδικασία. Αργότερα που το φεγγάρι θα περάσει στον Υδροχόο, θα κεντρίσει τον αισθησιακό τομέα σας… Δεν πρέπει να χρονοτριβήσετε με άλλα θέματα και να καθυστερήσετε στο ραντεβού σας