Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός 

Δεν μπορείτε να καταλήξετε προς τα πού θέλετε να στραφείτε, αγαπητοί Κριοί! Γι’ αυτό ευθύνεται ένα τετράγωνο, ανάμεσα στη Σελήνη στον 5ο Οίκο σας του πάθους και τον ευμετάβλητο Ουρανό. Να συναντήσετε τους φίλους σας ή να περάσετε χρόνο με το ταίρι σας; Τα άστρα σας συμβουλεύουν να μην εμπλακείτε σε καταναγκαστικές κοινωνικές ενασχολήσεις. Μην πιέσετε τον εαυτό σας για καμία συνάντηση, γιατί θα καταλήξετε να εκνευριστείτε και να ξεσπάσετε σε ανθρώπους που δεν φταίνε. Ακολουθήστε την καρδιά σας και να είστε όσο πιο διπλωματικοί μπορείτε!

Ταύρος

Είστε εξουθενωμένοι και αποζητάτε τη «φωλιά» σας, αγαπητοί Ταύροι; Ενδέχεται να διχαστείτε ανάμεσα στα οικογενειακά σας καθήκοντα και την ξεκούραση που λαχταράτε. Αυτό προκαλεί μια αντίθεση ανάμεσα στη Σελήνη και τον απελευθερωτικό Ουρανό. Όσο κι αν λατρεύετε τους δικούς σας ανθρώπους, κατά πάσα πιθανότητα τους έχετε παραμελήσει τον τελευταίο καιρό. Μην γίνεστε πιο μελοδραματικοί απ’ όσο πρέπει, μαζέψτε το κουράγιο σας και περάστε χρόνο μαζί τους. Το πιο πιθανό είναι να εκπλαγείτε ευχάριστα μετά από αυτή την μικρή παραχώρηση

Δίδυμοι

Έχετε κάποιες τάσεις που δεν τιμούν την κοινωνική ιδιοσυγκρασία σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Την πρόκληση να τις αντιληφθείτε σας την απευθύνει ένα τετράγωνο έντασης, ανάμεσα στη Σελήνη από τον Λέοντα και τον αντιδραστικό Ουρανό. Προτιμάτε να σπαταλάτε τον χρόνο σας σε μικροπράγματα, προκειμένου να αποφύγετε κάποια σημαντικά θέματα. Είτε μια διαφωνία με ένα φιλικό άτομο, σας οδηγεί στο να αναρωτιέστε γιατί το βάλατε στη ζωή σας. Όσο «διασκεδαστικά» κι αν είναι τα δράματα, ξέρετε τις απαντήσεις. Η συμβουλή των άστρων είναι να μην καταστρέψετε τη διάθεσή σας με την αχρείαστη διόγκωση καταστάσεων. Λίγη ψυχραιμία αρκεί, μέχρι να περάσει αυτή η δυσχερής ατμόσφαιρα!

Καρκίνος

Διαφυλάξτε τα όρια των αντοχών σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Δεν πρέπει να προθυμοποιείστε να κάνετε τα πάντα, χωρίς να υπολογίζετε το κόστος. Αυτό σας ξεκαθαρίζει μια σύγκρουση ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ουρανό του ελεύθερου πνεύματος. Είναι μια όψη που δεν θα ωφελήσει το σκεπτικό σας «όσο περισσότερα τόσο το καλύτερο»: Έτσι γίνεστε ο χειρότερος εχθρός του εαυτού σας. Για να αποφύγετε αναπάντεχες συγκρούσεις, προσέξτε τις απερίσκεπτες απαντήσεις. Προτιμήστε να κινηθείτε με συμβιβαστική διάθεση, για να μην κάψετε γέφυρες!

Λέων

Να είστε προετοιμασμένοι για μια επαναστατική τάση, αγαπητοί Λέοντες! Η Σελήνη από το ζώδιό σας φουντώνει την ανεξάρτητη φύση σας… Όμως μια όψη της με τον προκλητικό Ουρανό, θα σας κάνει πιο ισχυρογνώμονες απ’ όσο χρειάζεται. Επειδή θα είστε νευρικοί και ανυπόμονοι, συνειδητοποιήστε το από νωρίς και αντιμετωπίστε το με σύνεση. Δεν πρέπει να εκφραστείτε με αγένεια και αλαζονεία, δεν θα κερδίσετε τα ζητούμενά σας. Ηρεμήστε, χαμηλώστε τους τόνους σας και ξεπεράστε με συναινετική διάθεση αυτή τη δυσχερή φάση.

Παρθένος

Νιώθετε κάπως κυκλοθυμικοί, αγαπητοί Παρθένοι; Σίγουρα, εξαιτίας ενός τετραγώνου, ανάμεσα στη Σελήνη από τον Λέοντα και τον εριστικό Ουρανό. Εκεί που ήσασταν βέβαιοι ότι είχατε καταλήξει σε όσους και όσα χρειάζεστε, μια φωνή μέσα στο κεφάλι σας ίσως να σας τρέψει αλλού… Μην προσπαθήσετε να επιλέξετε ανάμεσα στη χαλάρωση και το να ακολουθήσετε τη ροή των πραγμάτων. Προτιμήστε να επικρατήσετε των αρνητικών σκέψεων, με γνώμονα την περαστική φύση αυτής της ατμόσφαιρας!

Ζυγός

Καταρρίψτε την εικόνα ότι είστε προβλεπόμενοι, αγαπητοί Ζυγοί! Η Σελήνη από τον Λέοντα και τον 11ο Οίκο της ανεξαρτησίας σας, σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον αυτόνομο Ουρανό. Θα κάνετε πολλούς να τα χάσουν με τις απρόσμενες κινήσεις σας, καθώς η ιδιοσυγκρασία σας έχει την τάση να λειτουργεί ισορροπημένα και με πρόγραμμα. Η παρορμητική σας ανάγκη θα υπερισχύει τόσο, που θα νιώθετε σαν να μην έχετε άλλη επιλογή. Έχετε… Ωστόσο, αυτή η όψη θα αποβεί προς όφελός σας αν φορτίσει την ενέργειά σας. Δεν πειράζει να βάλετε τις υποχρεώσεις σε δεύτερη μοίρα για λίγο, αρκεί να μην επηρεαστεί το πρόγραμμα και τα συναισθήματα άλλων!

Σκορπιός

Τολμήστε μια πιο συνετή προσέγγιση όλων των θεμάτων σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Ένα ύπουλο τετράγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον ανέμελο Ουρανό, μπορεί να σας βάλει εμπόδια στην καθημερινότητα με τους δικούς σας ανθρώπους. Αφήστε τους ανταγωνισμούς, αν θέλετε να είστε συνεπείς σε όσα έχετε υποσχεθεί. Δεν χρειάζονται αντιπαραθέσεις – ούτε θα κερδίσετε κάτι αν δείχνετε να προτιμάτε τις φιλοδοξίες σας. Αποδείξτε ότι μπορείτε να αποδεχθείτε τα λάθη σας για να κατευνάσετε το κλίμα.

Τοξότης

Υποχρεώσεις; Ποιες υποχρεώσεις; Αγαπητοί Τοξότες, μην περιμένετε να ακολουθήσετε πρόγραμμα, καθώς η Σελήνη από τον 9ο Οίκο σας της ελευθερίας συγκρούεται με τον ανατρεπτικό Ουρανό. Δεν χρειάζεται να βρείτε δικαιολογίες, προτιμήστε να είστε ειλικρινείς για τη διάθεσή σας. Φροντίστε να δώσετε στον εαυτό σας την ανάπαυλα που έχετε ανάγκη, απομακρυνθείτε από άτομα και συγκυρίες που σας πιέζουν. Μπορείτε να αλλάξετε τη σειρά που κάνετε τα πράγματα, προκειμένου να αποβάλετε από τη ζωή σας όσα σας μπλοκάρουν!

Αιγόκερως

Κρατήστε πιο σφικτά το πορτοφόλι σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Πρέπει να σκεφτείτε ό,τι αφορά τα χρήματά σας και πώς θα τα αξιοποιήσετε καλύτερα. Μια ανήσυχη σύγκρουση ανάμεσα στη Σελήνη και τον παρορμητικό Ουρανό, μπορεί να σας βάλει σε πειρασμό να κάνετε αχρείαστες σπατάλες. Χωρίς να πέσετε στην παγίδα της αυστηρής οικονομίας, χρειάζεστε μια ευρύτερη οπτική των δεδομένων σας. Αν δεν έχετε κεφάλαια να επενδύσετε, σκεφτείτε πώς θα αξιοποιήσετε εσάς τους ίδιους για ένα καλύτερο μέλλον. Κάθε επιδέξιο εγχείρημα μπορεί να σας επιφέρει περισσότερα κέρδη απ’ όσα φαντάζεστε, αν μεταξύ άλλων σας χαρίζει ασφάλεια και ικανοποίηση!

Υδροχόος

Αποφύγετε τις συγκρούσεις, αγαπητοί Υδροχόοι! Τα ταίρι σας ή ένας στενός φίλος μπορεί να προκαλέσει τις αντοχές σας: Γι’ αυτό ευθύνεται ένα δόλιο τετράγωνο, της Σελήνης από τον 7ο Οίκο σας των σχέσεων με τον συγκυβερνήτη σας τον Ουρανό. Δεν θέλετε να σας περιορίσει ή να σας κατευθύνει κανένας, ακόμα κι αν φέρεστε κάπως εγωκεντρικά ή παρορμητικά. Τα άστρα σας συστήνουν να βρείτε την χρυσή τομή. Να είστε ειλικρινείς με την ανάγκη σας για αυτονομία, αποδεικνύονται ότι δεν στερείτε από την άλλη πλευρά την προσοχή που δικαιούται!

Ιχθύες

Χρειάζεστε ξεκαθαρίσματα, αγαπητοί Ιχθύες! Με αυτό να ασχοληθείτε άμεσα, καθώς η Σελήνη από τον αναλυτικό 6ο Οίκο σας συγκρούεται με τον μαχητικό Ουρανό. Ίσως κάποια φιλικά σας άτομα δεν φάνηκαν συνεπή στις υποσχέσεις τους. Αποφασίστε αν θα τα συγχωρήσετε ξανά αφού το συζητήσετε – ή θα τα βγάλετε πλέον από τη ζωή σας. Εστιάστε στους ανθρώπους που τιμούν τον λόγο τους, ακόμα κι αν είναι λιγότερο συναρπαστικοί. Και μην πέσετε εσείς στην παγίδα των υπερβολικών αντιδράσεων. Καλύτερα να αρνηθείτε όσα δεν μπορείτε να χειριστείτε, παρά να υπάρξουν απογοητεύσεις εκ των υστέρων!