Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός 

Τολμήστε να γίνετε πιο επιδεικτικοί, αγαπητοί Κριοί! Μπορεί και να μην προλαβαίνετε να καταγράφετε τις ιδέες σας, χάρη στη Σελήνη στον 11ο Οίκο σας της καινοτομίας. Όσο φορτωμένο κι αν είναι το πρόγραμμά σας, βρείτε χρόνο για δοκιμές: Μπορείτε να απολαύσετε αυτό το κύμα ευφυΐας χωρίς να προσβλέπετε σε κάποιο αποτέλεσμα. Όλα και όλοι θα αποτελούν πηγή έμπνευσης, γι αυτό ανοιχτείτε και διευρύνετε τους κύκλους σας. Όσο περισσότεροι, τόσο πιο ευτυχισμένοι θα νιώθετε!

Ταύρος

Μην βιαστείτε να κάνετε σκληρά παζάρια, αγαπητοί Ταύροι! Με τη Σελήνη στον Υδροχόο και την επαγγελματική σας ζώνη, χρειάζεται περισσότερη προσοχή σε όσα θέλετε να πείτε. Θα σας ωφελήσει μια ήρεμη διαπραγμάτευση, γι’ αυτό ξεκινήστε πιο χαλαρά απ’ όσο θα ήταν αναμενόμενο. Είστε ειδήμονες στη σωστή διαχείριση των συζητήσεων, προκειμένου να διασφαλίσετε αγαστές σχέσεις και για το μέλλον. Αυτό που δεν πρέπει να κάνετε σήμερα, είναι να φανείτε ανυπόμονοι στις επαγγελματικές συναντήσεις!

Δίδυμοι

Φτάνει η αναμονή για να πάρουν άλλοι πρωτοβουλίες, αγαπητοί Δίδυμοι! Η Σελήνη από τον ανοιχτόμυαλο 9ο Οίκο σας, θα πυροδοτήσει την ανάγκη σας για δράση και περιπέτεια. Αξιοποιήστε τη συγκυρία για να πάρετε ακόμα και ρίσκα, προκειμένου να κάνετε πράξη όσα έχετε σχεδιάσει. Αν αναζητάτε το επόμενο ταίρι σας ή θέλετε να αναθερμάνετε την υπάρχουσα σχέση σας, ορμήστε και κάντε τις προτάσεις σας. Ενδώστε στον αυθορμητισμό και παραμείνετε αισιόδοξοι, δεν έχετε τίποτα να χάσετε!

Καρκίνος

Μήπως νιώθετε πιο ευαίσθητοι απ’ όσο συνήθως, αγαπητοί Καρκίνοι; Με τη Σελήνη στον 8ο Οίκο σας των έντονων συναισθημάτων, είναι πιθανό να γίνετε «σφουγγάρι» των δονήσεων σε όποιο περιβάλλον κι αν βρεθείτε. Όλοι περνούν τέτοιες φάσεις κτητικότητας, γι’ αυτό να είστε επιλεκτικοί στα άτομα που θα επιλέξετε να είναι γύρω σας. Θα έχετε την ανάγκη να δώσετε μια μεγάλη αγκαλιά σε όλους – ωστόσο δεν πρέπει να εμπλακείτε με ενεργειακά βαμπίρ. Όσο πιο γρήγορα τα εντοπίσετε και απομακρυνθείτε, τόσο πιο γρήγορα θα βρείτε ξανά την ισορροπία σας!

Λέων

Αποζητήστε τα ζυγισμένα «δούναι και λαβείν» στις σχέσεις σας, αγαπητοί Λέοντες! Η Σελήνη από τον Υδροχόο θα φωτίσει τον τομέα των δυναμικών σας συμπράξεων. Αξιοποιήστε την τρυφερότητα στην ατμόσφαιρα και αναζητήστε τη δημιουργική συνέργια με το ταίρι σας. Αν κάποιες κοινές υποχρεώσεις σας βάλτωσαν τον τελευταίο καιρό, αυτή είναι η ιδανική μέρα για να τις ισορροπήσετε ξανά. Αν είστε αδέσμευτοι, αλλάξτε λίγο την οπτική της αναζήτησής σας και βγείτε να δοκιμάσετε καινούργια κριτήρια… Το μόνο που πρέπει να προσέξετε υπό αυτές τις ανανεώσεις, είναι να είστε πιο ελαστικοί και δεκτικοί!

Παρθένος

Ώρα για εκκαθαρίσεις, αγαπητοί Παρθένοι! Με τη Σελήνη στον 6ο Οίκο σας της αποδοτικότητας, είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλετε τάξη σε όλους τους τομείς. Παραμερίστε για λίγο την παραγωγικότητα και διερευνήστε τους κατάλληλους τρόπους οργάνωσής σας. Είτε πορεύεστε αυτόνομα είτε σας πιέζει κάποιος προϊστάμενος, μόνο έτσι θα νιώσετε πιο ανακουφισμένοι και ήρεμοι. Με προτεραιότητες και σημασία στις λεπτομέρειες, η μέρα σας θα κυλήσει πιο εύκολα και με περισσότερα αποτελέσματα!

Ζυγός

Φτάνει πια με την μετριοπάθεια, αγαπητοί Ζυγοί! Η Σελήνη φωτίζει τον επιδεικτικό 5ο Οίκο σας και σας εμπνέει: Πιστέψτε περισσότερο στον εαυτό σας και δείξτε το. Αρκετά με την ευγένεια και την αναμονή της κατάλληλης στιγμής για να εκφραστείτε. Αναδειχθείτε τώρα, χωρίς να αυτολογοκρίνεστε. Τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, το μόνο που χρειάζεστε είναι το πάθος και τον στόχο. Είστε μια αξιοσημείωτη δύναμη – και είναι καιρός να το συνειδητοποιήσουν και οι άλλοι!

Σκορπιός

Σκεφτείτε διπλά τις προτάσεις που σας προσεγγίζουν, αγαπητοί Σκορπιοί: Ειδικά αν δεν γνωρίζετε καλά όλα τα άτομα της παρέας, θα νιώσετε καλύτερα στη θαλπωρή του σπιτιού σας! Η Σελήνη βρίσκεται στον 4ο Οίκο σας του σπιτικού και της οικογένειας. Η ανάγκη σας θα είναι να διαθέσετε περισσότερο χρόνο και χώρο στα άτομα με τα οποία έχετε μοιραστεί πολλά… Τα σκαμπανεβάσματα είναι αυτά που δυναμώνουν τους γνήσιους δεσμούς, γι’ αυτό θυμηθείτε από κοινού τη ζεστασιά των αναμνήσεών σας!

Τοξότης

Νιώθετε την ανάγκη να κινηθείτε προς κάθε κατεύθυνση, αγαπητοί Τοξότες; Γι’ αυτό ευθύνεται η Σελήνη από τον Υδροχόο, που δονεί την ευγλωττία σας και τονώνει το χάρισμά σας στην πειθώ! Είναι μια συγκυρία που θα σας ωθήσει να ανοίξετε την πόρτα των επαφών σας, ειδικά αν βρίσκεστε σε φάση αναζήτησης συνεργατών για ένα εγχείρημά σας. Η στιγμή είναι ιδανική για να βγείτε και να διερευνήσετε την αγορά… Μόνο φροντίστε να δώσετε σε κάθε καινούργια γνωριμία τον χρόνο που χρειάζεται, ώστε να εμπεδωθεί και η απαραίτητη εμπιστοσύνη!

Αιγόκερως

Δώστε ψήφο εμπιστοσύνης στο πορτοφόλι σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Καλό είναι να σας απασχολούν τα χρήματά σας, αρκεί στις σκέψεις σας να περιλάβετε και τον σωστό τρόπο που θα τα δαπανήσετε. Με την Σελήνη στον τομέα σας των οικονομικών, ενισχύεται η και ανθρωπιστική σας πτυχή. Τα μετρητά στην αγορά είναι αυτά που θα αναζωογονήσουν τα καταστήματα της περιοχής σας, γι’ αυτό φροντίστε να ενισχύσετε όσους προσπαθούν προς αυτή την κατεύθυνση. Στραφείτε σε προϊόντα και εταιρίες με ηθική προς τους ανθρώπους και το περιβάλλον, είτε κάντε αγορές από ομάδες με φιλανθρωπική δράση.

Υδροχόος

Όλοι οι προβολείς είναι στραμμένοι πάνω σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Η Σελήνη βρίσκεται στα ιδιαίτερα διαμερίσματά σας και σας καλεί να ανοίξετε τους διακόπτες της γοητείας σας. Φροντίστε να αφήσετε περιθώριο προσέγγισης στα άτομα που σας ενδιαφέρουν πραγματικά. Μην φορτώσετε το πρόγραμμά σας με τα σχέδια ανθρώπων που σας είναι αδιάφοροι… Κρατήστε ελεύθερο χρόνο για να γευτείτε τα πάθη σας, σε πρακτικό ή δημιουργικό επίπεδο!

Ιχθύες

Μήπως αισθάνεστε κάπως αργοκίνητοι, αγαπητοί Ιχθύες; Χρεώστε την έλλειψη ενέργειας στη Σελήνη, που βρίσκεται στον Υδροχόο και τον νωχελικό 12ο Οίκο σας. Αν δεν έχετε το περιθώριο να πάρετε άδεια, ενδείκνυται να ασχοληθείτε μόνο με τα απολύτως απαραίτητα. Σχολάσετε το γρηγορότερο δυνατόν και αποφύγετε τις πολυπληθείς εξόδους για το βράδυ. Ειδικά αν έχετε να πάρετε μια σημαντική απόφαση, πηγαίνετε νωρίς για ύπνο και η απάντηση θα έρθει στο όνειρό σας – κυριολεκτικά!