Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός 

Ετοιμαστείτε να ανορθώσετε σε νέα επίπεδα την ικανότητά σας να δικτυώνεστε, αγαπητοί Κριοί! Ο Ήλιος από τους Διδύμους συναντά τη Σελήνη σε μια όψη αίσιας ροής. Αυτή θα σας δώσει την απαραίτητη αυτοπεποίθηση και ώθηση για να εμπνεύσετε πολλούς να συμπράξουν μαζί σας. Αποφασίστε εσείς αν ενδιαφέρεστε να προσελκύσετε συμμάχους από μικροφώνου ή θα κάνετε προσωπικές επαφές. Πάντως όσο πιο μακριά ρίξετε τα δίκτυα σας, τόσο πιο διευρυμένη θα είναι και η επιτυχία σας. Μην διστάσετε να συζητήσετε τα σχέδιά σας και με ένα ιδιαίτερο άτομο, για το οποίο τρέφετε ιδιαίτερο ενδιαφέρον!

Ταύρος

Πρέπει να κάνετε μια συζήτηση από καρδιάς, αγαπητοί Ταύροι; Θα έχετε τις καλύτερες προϋποθέσεις για να χειριστείτε κάθε κατάσταση που σας προβληματίζει, με μεγάλη επιτυχία! Η Σελήνη από τον ευαίσθητο 4ο Οίκο σας, σχηματίζει μια υποστηρικτική όψη με τον εκφραστικό Ήλιο. Αυτή θα είναι η πυξίδα σας για την καλύτερη διαδρομή, ώστε να κερδίσετε σε αυτή την προσέγγιση. Με ειλικρινή διάθεση, μοιραστείτε αναμνήσεις αλλά και τους πιο μύχιους φόβους σας. Απολαύστε αυτή τη νοσταλγική συγκυρία με τα άτομα της οικογένειάς σας!

Δίδυμοι

Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς, αγαπητοί Δίδυμοι! Η Σελήνη από τον 3ο Οίκο σας της επικοινωνίας (που σας χαρακτηρίζει), συναντά τον Ήλιο που βρίσκεται στο ζώδιό σας. Μην διστάσετε να κάνετε φιλόδοξα όνειρα για τη ζωή σας – και να πιστέψετε σε αυτά τα όνειρα! Είναι η ιδανική στιγμή να επεκτείνετε τα όρια των αναζητήσεών σας. Μειώστε τη λίστα των κριτηρίων σας, διερευνήστε ακόμα και την περίπτωση να έλξετε συμμάχους που βρίσκονται σε απόσταση. Αρχίστε να κάνετε σχέδια σας για αποδράσεις, που θα σας φέρουν κοντά με καινούργιους ανθρώπους!

Καρκίνος

Ετοιμαστείτε να δείτε πιο αναλυτικά τα οικονομικά σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Ο Ήλιος από τους Διδύμους συναντά την πραγματιστική Σελήνη στον 2ο Οίκο σας της σταθερότητας. Αυτή η όψη σας καλεί να επικεντρωθείτε στα έσοδα και έξοδα, καθώς έχετε πολλές προοπτικές να ανορθώσετε τα εισοδήματά σας. Η μέρα ενδείκνυται για να χειριστείτε όλες τις πρακτικές εκκρεμότητες, ακόμα και όσες έχουν λιμνάσει λόγω έλλειψης χρόνου. Θα διαπιστώσετε ότι έχετε περισσότερες επιλογές από αυτές που νομίζατε!

Λέων

Βγάλτε στην επιφάνεια την χαρωπή πλευρά σας, αγαπητοί Λέοντες! Είστε σε γιορτινή διάθεση, χάρη στη συνεύρεση της Σελήνης από το ζώδιό σας με τον κυβερνήτη σας τον Ήλιο! Αυτή η καλόγουστη όψη θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τα χρώματα και τα αξεσουάρ που θα μιλήσουν πιο δυνατά από εσάς. Μην διστάσετε να «ντυθείτε» τη διάθεσή σας για ανεμελιά – αλλά και την ανάγκη σας να βρεθείτε στο επίκεντρο της προσοχής. Να είστε βέβαιοι ότι θα δεχθείτε πολλές προσεγγίσεις, από άτομα που θα εκτιμήσουν πολύ τον ανανεωτικό αυθορμητισμό σας!

Παρθένος

Βάλτε λίγη επιπλέον πρόληψη στις προσεγγίσεις σας, αγαπητοί Παρθένοι! Ένα εξάγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και τη Σελήνη, ενδέχεται να βγάλει στην επιφάνεια κάποιες απρόσμενες πληροφορίες! Αν λειτουργούσατε με εικασίες όσο αφορά κάποια άτομα, είναι βέβαιο ότι νιώθετε ανασφαλείς. Γι’ αυτό πρέπει να δώσετε απαντήσεις σε δύσκολα ερωτήματα… Για παράδειγμα, κάποιοι σας παραπλάνησαν εσκεμμένα ή εσείς επιλέγατε να βλέπετε μόνο όσα θέλατε; Δεν μπορείτε να εκτοξεύσετε κατηγορίες, αν εσείς χώνατε το κεφάλι σας στην άμμο. Τώρα θα πάρετε το μάθημα, να διαμορφώνετε τη συνολική εικόνα των πραγμάτων πριν ενδώσετε σε άτομα και καταστάσεις!

Ζυγός

Ξέρετε την παροιμία «Δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι», αγαπητοί Ζυγοί; Μην την σκέφτεστε καθόλου επί του παρόντος, υπό τη συνάντηση ανοικτού πνεύματος του Ήλιου με τη Σελήνη. Είναι χάσιμο χρόνου να σας απασχολεί η άποψη τρίτων, κυρίως γιατί σας εμποδίζει να προσεγγίζετε τα άτομα που αποτελούν έμπνευση για εσάς! Φυσικά κάποιες επαφές σας είναι «κοινωνικά» ιδιόρρυθμες ή και εκκεντρικές – ωστόσο αυτή είναι η μαγεία τους. Παραμερίστε τους κανόνες και απελευθερωθείτε, έχετε να ασχοληθείτε με τα σπουδαία σας οράματα!

Σκορπιός

Ώρα να κάνετε μια δυναμική κίνηση όσο αφορά τα επαγγελματικά σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Η Σελήνη από τον 10ο Οίκο σας των φιλοδοξιών, σχηματίζει μια όψη στήριξης με τον εκφραστικό Ήλιο. Τώρα μπορείτε να εντοπίσετε χωρίς μεσάζοντες τα κατάλληλα άτομα που πρέπει να προσεγγίσετε. Μην σας τρομάξει η εμφάνιση κανενός, ούτε ο τρόπος που λειτουργούν οι άλλοι. Ένα από τα χαρίσματά σας είναι ότι ξεχωρίζετε όπου κι αν βρεθείτε, με την κοινωνική ιδιοσυγκρασία και την άρτιο ένστικτό σας σε έξαρση!

Τοξότης

Βγείτε και εξερευνήστε τον κόσμο που σας ανήκει, αγαπητοί Τοξότες! Χαρείτε την απελευθέρωσή σας από περιορισμούς που είχατε ως τώρα: Να ευχαριστήσετε γι’ αυτό μια όψη της Σελήνης από τον 9ο Οίκο σας της επέκτασης, με τον ορμητικό Ήλιο. Αρχίστε να στήνετε τα ταξιδιωτικά σας σχέδια για το καλοκαίρι, αναζητήστε βιβλία ή σεμινάρια που θα αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για τα επαγγελματικά σας. Τολμήστε να διευρύνετε το γνωστικό και οπτικό σας πεδίο, γιατί η επιτυχία έχει το όνομά σας!

Αιγόκερως

Απαρνηθείτε την αδιάφορη πλευρά σας και εστιάστε στις λεπτομέρειες, αγαπητοί Αιγόκεροι! Μια συνάντηση ανάμεσα στον Ήλιο και τη Σελήνη απαιτεί να το δοκιμάσετε, γιατί η γνώση είναι η πιο αποδοτική στρατηγική. Να ξέρετε ότι θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα αυτή την αναλυτική πλευρά σας όσοι προσεγγίσετε – και θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τα όνειρά σας. Η δημιουργικότητα θα συμπράξει με την υποστηρικτική διάθεση των άλλων, με αποτέλεσμα να απελευθερωθείτε από πολλά βάρη και να ενδυναμώσετε τις σχέσεις σας!

Υδροχόος

Ενδώστε στο βάθος των συναισθημάτων και του πάθους σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Οι πιθανότητες επιτυχίας στην προσέγγιση είναι με το μέρος σας, χάρη στην προωθητική συνάντηση του Ήλιου με την Σελήνη. Για να αποβάλετε κάθε ένταση από την ατμόσφαιρα, προσθέστε λίγο χιούμορ στους διαλόγους με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Πρέπει να εστιάσετε στην ανάταση του πνεύματος και της έμπνευσής σας. Απενεργοποιήστε την τάση σας να φροντίζετε τους πάντες, ενδώστε στην παρόρμηση να βιώσετε όμορφες εμπειρίες!

Ιχθύες

Η φροντίδα του εαυτού σας γίνεται η προτεραιότητά σας, αγαπητοί Ιχθύες: Η Σελήνη από τον Λέοντα διασχίζει τον 6ο Οίκο σας της ευημερίας και ζητά αγάπη για το σώμα σας! Οι υποστηρικτικές ακτίνες του ζωοδότη Ήλιου, θα σας αποδείξουν ότι δεν είναι μια διαδικασία που απαιτεί δαπάνες. Αρκεί να μην ξεχνάτε την εξάσκησή σας και να απολαμβάνετε αγνά και ακατέργαστα προϊόντα. Ειδικά αυτή την εποχή του χρόνου, δεν έχετε δικαιολογία να μην γεμίσετε το ψυγείο σας με φρούτα και λαχανικά! Τα αφεψήματα από βότανα, οι ξηροί καρποί και οι φυσικοί χυμοί μπορούν να γίνουν εύκολα η καλύτερη παρέα σας!