Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός 

Χαλαρώστε και νιώστε όσο πιο άνετα μπορείτε, αγαπητοί Κριοί! Ο κοινωνικός Ερμής μπαίνει στον Καρκίνο και στον 4ο Οίκο σας του σπιτικού. Η προσοχή σας θα στραφεί στα θέματα του σπιτιού και της οικογένειάς σας, δίνοντας προτεραιότητα στη συναισθηματική πλευρά σας. Απολαύστε τη θαλπωρή των στιγμών με τους δικούς σας ανθρώπους και γίνετε πιο ανέμελοι για τις επόμενες εβδομάδες. Μέχρι τις 26 του μήνα θα χαίρεστε να επισκέπτεστε ή να σας επισκέπτονται, ειδικά θηλυκά του κύκλου σας – μιας και ο Καρκίνος κυβερνά το γυναικείο φύλο!

Ταύρος

Τα τέσσερα χέρια είναι καλύτερη επιλογή από τα δύο, αγαπητοί Ταύροι! Ειδικά αν έχετε όγκο εργασίας ή υποχρεώσεων, η σύμπραξη θα είναι το καλύτερο όπλο για να μεγιστοποιήσετε την απόδοσή σας. Μοιραστείτε το βάρος σας με άτομα που έχουν τη γνώση και την εμπειρία, με τη βοήθεια του στρατηγικού Ερμή που θα ανορθώσει την επικοινωνιακή σας δεινότητα. Βρείτε τρόπους να συμπράξετε με συμμάχους και «ανταγωνιστές» μέχρι τις 26 του μήνα, ο ευρύτερος κύκλος σας μπορεί να ωφεληθεί πολύ από την πρακτική ιδιοσυγκρασία σας!

Δίδυμοι

Προμηθευτείτε επιπλέον επαγγελματικές κάρτες, αγαπητοί Δίδυμοι! Εκεί που θα στρέψετε την ενέργειά σας, εκεί θα εστιαστεί και η αποδοτικότητά σας: Ο μεθοδικός Ερμής που σας καθοδηγεί, θα διαμένει στον Καρκίνο και τον οικονομικό σας τομέα μέχρι τις 26 του μήνα. Είναι η ιδανική συγκυρία για να δικτυώσετε πιο άρτια την ευγλωττία σας. Η ενδυνάμωση των σχέσεων με γνωστούς και φίλους θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε νέες πηγές εισοδήματος ή τουλάχιστον να προσεγγίσετε μια θέση που ονειρευόσασταν μόνο!

Καρκίνος

Τολμήστε να εκφραστείτε, αγαπητοί Καρκίνοι: Από σήμερα καλείστε να σπάσετε τα φίλτρα που σας ανάγκαζαν να καταπιέζετε τα συναισθήματα ή τις απόψεις σας! Ο αγγελιαφόρος Ερμής θα διαμένει στο ζώδιό σας μέχρι τις 26 Ιουνίου, ωθώντας σας να στοιχειοθετήσετε τη γνώμη σας και να την γνωστοποιήσετε. Όσο αξιοθαύμαστη κι αν είναι η τάση σας να προωθείτε τα θετικά των άλλων, αυτή είναι η στιγμή να ασχοληθείτε με τα δικά σας ταλέντα. Η κοινωνική σας επέκταση θα επιτρέψει στους άλλους να σας μάθουν καλύτερα, κάτι που θα σας επιφέρει πολλούς υποστηρικτές αλλά και θαυμαστές!

Λέων

Στραφείτε στα δημιουργικά σας ταλέντα, αγαπητοί Λέοντες! Ο αγγελιαφόρος Ερμή περνά στον Καρκίνο και τον 12ο Οίκο σας της έμπνευσης. Μέχρι τις 26 Ιουνίου έχετε την ευκαιρία να αναδείξετε την καλλιτεχνική σας πλευρά, για να εκφράσετε ακόμα και τα πιο μύχια συναισθήματά σας. Η μουσική, η γραφή, ο χορός, η παρατήρηση της δημιουργικής δουλειάς άλλων, μπορεί να αποβούν μέσα κάθαρσης για την ιδιοσυγκρασία σας. Η επουλωτική διάθεση που θα επικρατεί στην ατμόσφαιρα, θα σας βοηθήσει να χειριστείτε και να απαλλαγείτε από πικρίες του παρελθόντος. Τολμήστε να προσφέρετε κλάδους ελαίας σε όσους έχετε πληγώσει!

Παρθένος

Δώστε ώθηση στο ομαδικό σας πνεύμα, αγαπητοί Παρθένοι! Θα βρίσκεστε σε «λειτουργία» σύμπραξης μέχρι και τις 26 Ιουνίου, που ο κυβερνήτης σας ο Ερμής περνά στον Καρκίνο και τον 11ο Οίκο σας της συνεργασίας. Ενδώστε σε όλες τις παρορμήσεις να αναζητήσετε συμμάχους και ομοϊδεάτες. Όσο αποδοτικοί κι αν είστε μόνοι, σκεφτείτε πόσα οράματά σας θα καταφέρετε να υλοποιήσετε μέσα από την ιδανική ομάδα. Οι άξιοι συνοδοιπόροι σας είναι εκεί έξω, σηκώστε το κεφάλι σας και καλέστε τους κοντά σας!

Ζυγός

Μην παρασυρθείτε απόλυτα από τις καλοκαιρινές θερμοκρασίες, αγαπητοί Ζυγοί… Η καριέρα σας αποκτά τις προϋποθέσεις για να εκτοξευτεί, γι’ αυτό προετοιμαστείτε για απογείωση! Ο φιλόδοξος Ερμής περνά στον Καρκίνο και τον 10ο Οίκο σας της επιτυχίας και των στόχων, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 26 Ιουνίου. Τα εγχειρήματα που επεξεργάζεστε θα αρχίσουν να λαμβάνουν το πράσινο φως, ενώ δεν αποκλείεται να ενταχθείτε σε μια αποδοτική ομάδα που ονειρεύεστε. Αν και η ιδιοσυγκρασία σας δεν αποζητά την προσοχή, αυτός ο κύκλος ενδείκνυται για να παραμερίσετε την μετριοπάθειά σας και να σηκώσετε ψηλά το λάβαρο της επιτυχίας!

Σκορπιός

Μετρήστε τα λόγια σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Ο εκφραστικός Ερμής περνά στον Καρκίνο και στον αφιλτράριστο 9ο Οίκο σας, ωθώντας σας να μιλήσετε έξω από τα δόντια. Προσέξτε μόνο να μην βλάψετε άλλους, στην παρόρμηση να βγάλετε από μέσα σας παράπονα ή πικρίες. Το δηλητηριώδες κεντρί σας μπορεί να διαλύσει μια σημαντική σχέση, γι’ αυτό σκεφτείτε διπλά πριν μιλήσετε ή πριν αναρτήσετε κάτι στα μέσα μαζικής σας δικτύωσης… Τα σχόλια που εσείς θεωρείτε χιουμοριστικά, ας μην αποπνέουν αγένεια ή επίκριση!

Τοξότης

Είναι γεγονός ότι ο έρωτας μπορεί να σας ξεμυαλίσει, αγαπητοί Τοξότες! Αλλά και να θέλετε να κινηθείτε με αργές ταχύτητες, θα δυσκολευτείτε μέχρι τις 26 Ιουνίου. Με τον αυθόρμητο Ερμή στον Καρκίνο και τον ερωτικό 8ο Οίκο σας, μια καινούργια γνωριμία μπορεί να πάρει σύντομα μεγάλες διαστάσεις. Πρέπει να ξεκαθαρίσετε μέσα σας αν πρόκειται για λαγνεία ή βαθύ συναίσθημα, πριν πέσετε σε μια ατραπό που ίσως σας παγιδεύσει. Διοχετεύστε την πνευματική σας δύναμη στη δουλειά και τα λοιπά θέματά σας, προκειμένου να αποσπαστείτε κατά το δυνατόν και να βρείτε ξανά την ισορροπία σας!

Αιγόκερως

Τα δυναμικά δίδυμα παίρνουν τα ηνία, αγαπητοί Αιγόκεροι! Ο Ερμής περνά στον Καρκίνο και τον 7ο Οίκο σας των σοβαρών σχέσεων, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 26 του μήνα. Η προσοχή σας θα εστιαστεί σε εκείνες τις δραστηριότητες που χρειάζονται «συνένοχο στο έγκλημα», γι’ αυτό η επιτυχία θα έρθει μέσα από αυτές τις συμπράξεις. Μείνετε ανοικτοί σε προτάσεις, χειριστείτε άμεσα όποια δυσχέρεια προκύψει, κάντε εσείς το πρώτο βήμα για να προσεγγίσετε το αντικείμενο του πόθου σας!

Υδροχόος

Επιχείρηση: Αρμονία και Ευημερία, αγαπητοί Υδροχόοι! Ένα οργανωμένο πρόγραμμα υγείας και καλής φυσικής κατάστασης χρειάζεται δουλειά, δεν είναι τόσο απλό όσο φαντάζει. Αλλά ο προνοητικός Ερμής από τον Καρκίνο και τον συστηματικό 6ο Οίκο σας, θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε και να ανανεώσετε το πνεύμα και το σώμα σας. Μην σπαταλάτε χρόνο και χρήματα σε άλλες πρακτικές, στρέψτε την προσοχή σας στην καθιέρωση καθημερινών συνηθειών. Εξαφανίστε κάθε διατροφικό πειρασμό από το περιβάλλον, προμηθευτείτε φρούτα και λαχανικά, αποφύγετε οτιδήποτε απορροφά άσκοπα την ενέργειά σας. Όχι μόνο θα βελτιώσετε τη διάθεσή σας, θα νιώσετε να μειώνετε το άγχος σας και η πίεση!

Ιχθύες

Τεντώστε τους μύες σας του φλερτ, αγαπητοί Ιχθύες! Από σήμερα και μέχρι τις 26 Ιουνίου, ο ερωτύλος Ερμής θα βρίσκεται στον Καρκίνο και στον ορμητικό 4ο Οίκο σας. Χωρίς να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια, θα διαχέετε δονήσεις προσέγγισης στην ατμόσφαιρα. Οι αδέσμευτοι Ιχθύες θα βρεθείτε μπροστά σε πολλές προοπτικές με μέλλον. Οι δεσμευμένοι Ιχθύες, ανοίξτε την κάνουλα του πάθους και της σαγήνης και ετοιμαστείτε για μοναδικές στιγμές – εντός και εκτός κρεβατοκάμαρας!