Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις
Κριός

Σήμερα θα χρειαστεί να περάσετε λίγο χρόνο για να επεξεργαστείτε τα συναισθηματικά βάρη που κουβαλάτε από προηγούμενες σχέσεις. Μπορεί να έχουν ή να μην έχουν σχέση με το τωρινό σας ταίρι… Αλλά όπως και να έχει, θα πρέπει να τα ξεκαθαρίσετε μέσα σας.

Ταύρος

Μην ανησυχείτε αν το ταίρι σας συμπεριφέρεται κάπως περίεργα. Το ένστικτό σας θα σας πει αν θα πρέπει να παρέμβετε. Η πανίσχυρη διαίσθησή σας είναι το μόνο που χρειάζεστε για να τα βγάλετε πέρα σήμερα.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Στο ταίρι σας αρέσει πολύ που είστε χαλαροί με τα συναισθήματα σας. Πότε-πότε όμως θέλει να του δείχνετε πόσο το αγαπάτε. Ζηλέψτε ή γίνετε κτητικοί μόνο για σήμερα. Κατά βάθος του αρέσει!

Καρκίνος

Η καλή σας ενέργεια σήμερα θα φέρει το ταίρι σας ακόμη πιο κοντά από όσο συνήθως. Θα διαπιστώσετε ότι επικοινωνείτε μεταξύ σας, χωρίς να χρειαστεί να πείτε μία λέξη. Η νύχτα προμηνύεται ιδιαίτερα ερωτική για εσάς τους δύο.

Λέων

Σήμερα δε χρειάζεται να κάνετε κάτι ιδιαίτερο για να κερδίσετε την αγάπη του/της συντρόφου σας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να είστε ο εαυτός σας. Η ζεστασιά και η τρυφερότητά σας είναι το μόνο πράγμα που έχει ανάγκη.

Παρθένος

Εσείς οι δύο θα πρέπει να βγείτε ραντεβού με ένα άλλο ζευγάρι ή να αράξετε με φίλους. Η χαμηλών τόνων κοινωνική ενέργεια θα σας κάνει να αισθανθείτε άνετα, ώστε να έχετε διάθεση σχεδόν για τα πάντα. Παρά ταύτα θα πρέπει να μείνετε και λίγο μόνοι με το ταίρι σας.

Ζυγός

Η κοινωνική σας ζωή είναι πολύ σημαντική σήμερα – και έντονη όσο εσείς θέλετε. Συστήστε στο ταίρι σας σε άτομα που δεν έχει γνωρίσει ακόμη και επανασυνδεθείτε με φίλους από τα παλιά.

Σκορπιός

Τυχόν διαφωνίες σήμερα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, θα λήξουν προς όφελός σας. Μπορείτε βέβαια αν θέλετε να υποχωρήσετε και αφήσετε να περάσει το δικό τους. Η ισχύς σας είναι αδιαμφισβήτητη και θα υποκύψει στη θέλησή σας.

Τοξότης

Η διάθεσή σας είναι αλλού για αλλού σήμερα. Θα πρέπει όμως να συνεχίσετε να είστε ο εαυτό σας. Προσπαθήστε να μην πληγώσετε τα συναισθήματα του/της συντρόφου σας αλλά μην τον/την αφήσετε να σας εγκλωβίσει στα δικά του/της θέλω.

Αιγόκερως

Θα πρέπει να αναγνωρίσετε τα θέματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη σχέση σας… Ακόμα και αν το ταίρι σας τα αποφεύγει μετά βδελυγμίας. Να είστε ευγενικοί αλλά αποφασιστικοί. Βεβαιωθείτε ότι και οι δύο κινείστε στο ίδιο μήκος κύματος.

Υδροχόος

Είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε ένα διάλειμμα από τις καθημερινές σας δουλειές, να προσπαθήσετε να εστιάσετε λίγο βαθύτερα στη ζωή σας. Το ταίρι σας είναι πρόθυμο να σας βοηθήσει. Αν όμως θεωρείτε ότι σας αποσπά την προσοχή, ζητήστε του να μείνετε μόνοι για λίγο.

Ιχθύες

Η σημερινή είναι η τέλεια ρομαντική μέρα και νύχτα για εσάς τους δύο. Για αυτό κάντε χώρο στο πρόγραμμά σας για να μείνετε μόνοι. Το καλύτερο θα ήταν να βγείτε ένα ραντεβού κάπου έξω. Αλλά ακόμη και αν μείνετε μέσα χαλαρώνοντας στον καναπέ, θα περάσετε τέλεια.