Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Κριός 

Πορευτείτε δυναμικά προς την υλοποίηση των στόχων σας, αγαπητοί Κριοί! Η Σελήνη θα βρίσκεται στον εύγλωττο 3ο Οίκο σας το πρώτο μισό της ημέρας: Αξιοποιήστε τη συγκυρία για να κάνετε όλες τις επαγγελματικές επαφές σας, δια ζώσης ή ηλεκτρονικά. Κινηθείτε γρήγορα, γιατί οι επικοινωνιακές δονήσεις θα μειωθούν κάπως αργότερα. Η Σελήνη θα περάσει στον 4ο Οίκο σας που αποζητά την θαλπωρή. Από εκεί θα στρέψει την προσοχή σας στην ενδυνάμωση της σχέσης με τους δικούς σας ανθρώπους. Το βραδάκι ενδείκνυται και για ρομαντικές προτάσεις!

Ταύρος

Ζορίζεστε σε οικονομικό επίπεδο, αγαπητοί Ταύροι; Αφιερώστε το πρώτο μισό της ημέρας στο να μελετήσετε ξανά τον προϋπολογισμό σας! Μπορείτε να κλείσετε τώρα «τρύπες» εκεί, διεκπεραιώνοντας εκκρεμότητες και βάζοντας προτεραιότητες. Θα ανακουφιστείτε όταν απελευθερωθείτε από τις πιεστικές λεπτομέρειες. Αργότερα προσέξτε περισσότερο τους ανθρώπους του κύκλου σας… Οι πολλοί και αταίριαστοι, μπορεί να προκαλέσουν αχρείαστες διχόνοιες. Δώστε σημασία και στα δικά σας σχόλια, για να μην θίξετε κάποιον άθελά σας!

Δίδυμοι

Μπορείτε να ηγηθείτε με «βελούδινη» αντί για σιδερένια πυγμή, αγαπητοί Δίδυμοι! Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας το πρωί, μπορείτε να πορευτείτε δυναμικά προς την υλοποίηση των ονείρων σας. Θα έχετε το απαραίτητο θάρρος – και θράσος! – να διεκδικήσετε τα δικαιώματά σας. Αφήστε τις στρατηγικές και παραμείνετε αυθεντικοί, για να κάνετε περισσότερες συμμαχίες απ’ όσες φαντάζεστε. Όλη αυτή η συντροφικότητα θα αποδειχθεί πολύτιμη και αργότερα, που η Σελήνη θα περάσει στον αποδοτικό 2ο Οίκο σας. Ένα όμορφο δείπνο είναι ό,τι χρειάζεται η ομάδα, για τη συλλογική καλή δουλειά!

Καρκίνος

Μην σας θορυβήσει μια πιθανή νωχελικότητα στο πρώτο μισό της ημέρας, αγαπητοί Καρκίνοι! Όσα κι αν μείνουν ημιτελή, θα τα χειριστείτε αργότερα που η Σελήνη θα περάσει στα δικά σας εδάφη. Από εκεί θα σας ωθήσει να βγείτε και να συναντήσετε κόσμο, για να προωθήσετε την επαγγελματική αλλά και την προσωπική σας ζωή. Οι αδέσμευτοι ίσως νιώσετε έντονη έλξη για ένα άτομο που μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Οι δεσμευμένοι Καρκίνοι να ξέρετε ότι θα δείτε τη σχέση σας να ανθίζει, αν πάρετε πρωτοβουλίες. Να είστε αυθόρμητοι και δεκτικοί στο να δοκιμάσετε νέες εμπειρίες για δύο!

Λέων

Ποιος ορίζει ότι οι δουλειές γίνονται μόνο στον εργασιακό χώρο, αγαπητοί Λέοντες; Με τη Σελήνη στην καινοτόμα ζώνη σας το πρώτο μισό της ημέρας, μπορείτε να πάτε τη συνεργατική σας διάθεση παντού! Δείξτε πόσο εμπιστεύεστε τους ανθρώπους της ομάδας σας, για να γίνετε οι ήρωές τους και να μεγεθύνετε τα ταλέντα τους. Αργότερα το φεγγάρι θα περάσει στον 12ο Οίκο σας της ονειροπόλησης. Είναι καιρός να παραμερίσετε τα εργασιακά θέματα και να προγραμματίσετε την έξοδό σας. Αλλά για να έχετε αντοχές για χορό μέχρι πρωίας, φροντίστε να πάρετε έναν υπνάκο πριν βγείτε!

Παρθένος

Μπορείτε να κατακτήσετε ό,τι κι αν στοχεύσετε, αγαπητοί Παρθένοι! Με τη Σελήνη στον 10ο Οίκο σας των φιλοδοξιών το πρωί, παίρνετε σημαντική ώθηση στην παραγωγικότητά σας. Αυτή θα σας βοηθήσει να βάλετε σε άρτια σειρά όλα τα εγχειρήματά σας που χρειάζονται εστίαση. Μην επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτα να διακόψει τη ροή σας, εκτός από εκείνους που θα σας παράσχουν βοήθεια και στήριξη. Αργότερα η Σελήνη περνά στον 11ο Οίκο σας της ψυχαγωγίας… Την κατάλληλη στιγμή για να οργανώσετε τις εξόδους σας. Βρεθείτε με φίλους – και όσο περισσότεροι, τόσο το καλύτερο!

Ζυγός

Οι δυνατότητές σας είναι ατέλειωτες, αγαπητοί Ζυγοί! Εστιάστε στους στόχους σας στο πρώτο μισό της ημέρας, που η Σελήνη θα βρίσκεται στον 9ο Οίκο σας της επέκτασης. Αναζητήστε πορείες που θα εξυπηρετήσουν τα όνειρά σας μακροπρόθεσμα. Αργότερα η Σελήνη περνά στον 10ο Οίκο σας των φιλοδοξιών… Και μην εκπλαγείτε αν βρεθείτε σε απόσταση αναπνοής από την πραγμάτωση ενός σημαντικού σας εγχειρήματος. Μην προσπαθήσετε να τα κάνετε όλα μόνοι, έχετε το απαραίτητο δίκτυο στήριξης για να κάνετε τα επόμενα βήματά σας!

Σκορπιός

Απομονωθείτε για να αποδώσετε περισσότερο, αγαπητοί Σκορπιοί! Με τη Σελήνη στον 8ο Οίκο σας της εστίασης το πρωί, ακούστε το ένστικτό σας και μείνετε ανέκφραστοι για τις κινήσεις σας: Δεν πρέπει να αποκαλύψετε τα χαρτιά σας ακόμα. Αργότερα που η Σελήνη θα περάσει στον εξωστρεφή 9ο Οίκο σας, θα έχετε κρατήσει έντονο το ενδιαφέρον και την προσοχή πάνω σας. Διατηρήστε τη θετική οπτική σας, γιατί ένα άτομο από μακριά ενδέχεται να σας ανοίξει δρόμους για σημαντικές αλλαγές!

Τοξότης

Δεν μπορείτε να βγάλετε από τη σκέψη σας ένα συγκεκριμένο άτομο, αγαπητοί Τοξότες; Ακόμα κι αν έχετε καιρό να επικοινωνήσετε, κάντε κίνηση επαφής το πρώτο μισό της ημέρας. Η Σελήνη θα βρίσκεται στον 7ο Οίκο σας των «άλλων», δίνοντάς σας απόλυτη διαύγεια για το ναυάγιο αυτής της σχέσης. Τώρα θα εκτιμήσετε τα μαθήματα που πήρατε από αυτή την εμπειρία. Αργότερα η Σελήνη περνά στον Καρκίνο και τον 8ο Οίκο σας της οικειότητας. Βάλτε την προσωπική σας ζωή σε προτεραιότητα, δεσμευμένοι και αδέσμευτοι Τοξότες. Έχει σημασία η σύμπνοια στα μακροπρόθεσμα βήματα, γι’ αυτό διερευνήστε τις προθέσεις της άλλης πλευράς!

Αιγόκερως

Μην αμελήσετε τον χυμό και την εξάσκησή σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Η Σελήνη περνά το πρωινό στη ζώνη σας της ευημερία, απαιτώντας προσεγμένη διατροφή και εστίαση στην υγεία σας. Ενδυναμώστε και τονώστε το σώμα σας, για να βοηθήσετε και την πνευματική σας διαύγεια. Η γιόγκα και ο διαλογισμός μπορούν να κάνουν θαύματα στην ισορροπία σας. Αργότερα η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και τον 7ο Οίκο σας των σχέσεων. Γίνετε πιο ουσιαστικοί ακροατές και ελάτε πιο κοντά με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Καλέστε ένα ιδιαίτερο άτομο για ένα όμορφο δείπνο και συζητήστε τα όνειρά σας. Δεν αποκλείεται να εξελιχθεί στην πιο αποδοτική συζήτηση που έχετε κάνει!

Υδροχόος

Μήπως έχετε μια τάση προς την υπερβολή, αγαπητοί Υδροχόοι; Όσο υπέροχο κι αν είναι το συναίσθημα της απογείωσης, μην ξεχνάτε την περίπτωση να προσγειωθείτε σύντομα! Η Σελήνη βρίσκεται το πρωί στον 5ο Οίκο σας της έξαρσης, γι’ αυτό ίσως δεν σκέφτεστε ιδιαίτερα τους άλλους… Αλλά οι δικοί σας άνθρωποι παρακολουθούν και αγχώνονται. Ευτυχώς, αργότερα η Σελήνη περνά στον 6ο Οίκο σας της υγιούς ισορροπίας. Έτσι θα βρείτε ξανά τη λογική και τη διαύγειά σας. Κάντε πιο ομαλή τη μετάβαση με λίγη γυμναστική και ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο πριν βγείτε!

Ιχθύες

Είναι πιθανό να μην θέλετε καν να σηκωθείτε από το κρεβάτι, αγαπητοί Ιχθύες. Επί αυτού ευθύνεται η Σελήνη, που το πρωί σας κάνει νωχελικούς. Αλλά αργότερα η ατμόσφαιρα θα γίνει πιο ανέμελη, καθώς το φεγγάρι θα περάσει στον 5ο Οίκο σας της διασκέδασης. Αξιοποιήστε αυτές τις αίσιες δονήσεις, για να κάνετε λαμπερά ψυχαγωγικά σχέδια με την καλύτερη παρέα σας. Προαιρετικά, πάρτε και μια αλλαξιά ρούχα μαζί σας όταν βγείτε από το σπίτι… Ποτέ δεν ξέρετε πού μπορεί να σας ταξιδέψει το κέφι σας!