Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Κριός 

Αναμφισβήτητα είστε ανεξάρτητες ιδιοσυγκρασίες, αγαπητοί Κριοί! Ωστόσο, το αστρικό περιβάλλον σας καλεί να αναζητήσετε τη σύμπραξη αυτές τις μέρες. Πρέπει να παραμερίσετε λίγο την περηφάνια σας και να ζητήσετε βοήθεια σε θέματα που σας δυσκολεύουν. Θα διαπιστώσετε ότι άτομα που μοιράζεστε τις ίδιες απόψεις θα σας βοηθήσουν να δώσετε κίνηση στη ζωή σας. Αναζητήστε και προσεγγίστε εκείνους που ομοιάζουν ή είναι συμβατοί με το προσωπικό σας ύφος. Δύο μυαλά είναι πιο αποδοτικά από ένα!

Ταύρος

Καμία πρόκληση δεν μπορεί να σας δυσκολέψει πολύ, αγαπητοί Ταύροι! Είστε τόσο αποδοτικοί, που κάθε γρίφος ή ανταγωνισμός σας φέρνει στις πρώτες θέσεις… Και οι υπόλοιποι πάντα αναρωτιούνται πώς το κάνετε. Με τη Σελήνη στον Ζυγό και τον 6ο Οίκο σας της παραγωγικότητας, είστε ατρόμητοι μπροστά στην ανάληψη οποιουδήποτε καθήκοντος. Φροντίστε μόνο να τηρήσετε τους κανόνες, μέσα από αυτούς θα αποδείξετε και κάποια επιπλέον δεξιότητά σας!

Δίδυμοι

Το πλανητικό σκηνικό σας ωθεί να αναδείξετε την άτακτη πλευρά σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Η περίοδος ενδείκνυται για να αναζητήσετε τη χαρά, την δράση, τρόπους που θα εξωτερικεύσουν την εσωτερική σας ορμή. Ίσως να βλέπετε παντού φανταχτερά ρούχα και να θέλετε να δοκιμάσετε όσα μπορείτε περισσότερα. Ολοκληρώστε τις πιο σημαντικές υποχρεώσεις σας για τη μέρα και μετά μαζέψτε την παρέα σας για αυθόρμητες εξόδους: Έχετε ανάγκη να βγείτε και να διασκεδάσετε με την καρδιά σας!

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, μεταξύ υποχρεώσεων και φίλων να επιλέξετε τους φίλους! Όσο πιεσμένοι κι αν είστε στη δουλειά, ένα άτομο του στενού σας κύκλου θα χρειαστεί βοήθεια και πρέπει να την προσφέρετε. Το μήνυμα θα είναι ξεκάθαρο, για το τι θεωρείτε σημαντικό στη ζωή σας. Δεν είναι απόλυτα ανιδιοτελής μια τέτοια επιλογή, καθώς θα ενδυναμώσει μέσα σας την έννοια των αξιών και των προτεραιοτήτων. Οφείλετε να στηρίζετε τους φίλους, γιατί αύριο πάλι αυτοί θα είναι δίπλα σας!

Λέων

Έχετε πάρει τα πάντα πολύ στα σοβαρά τον τελευταίο καιρό, αγαπητοί Λέοντες! Γι’ αυτό η Σελήνη από τον Ζυγό βάζει λίγη ελαφρότητα στην καθημερινότητά σας. Ξέρετε, για να νιώσετε ικανοποιημένοι δεν χρειάζεστε απαραίτητα χρήμα ή ηγεσία. Ενίοτε αρκεί λίγο γνήσιο χιούμορ. Αυτό θα σας κάνει να βλέπετε τα πάντα πιο αίσια, χωρίς να παρεκκλίνετε από την πορεία σας. Θυμηθείτε το χάρισμά σας να εκτιμάτε την αστεία πλευρά στο καθετί, θα τονώσει την ψυχολογία σας!

Παρθένος

Ούτε ένας υπερήρωας δεν θα μπορούσε να χειριστεί όλα όσα έχετε αναλάβει εσείς, αγαπητοί Παρθένοι! Γι’ αυτό θα σας κάνει καλό να απομακρυνθείτε κάπως από την ένταση που επικρατεί γύρω σας. Αναζητήστε λίγη ηρεμία και ησυχία: Αν είναι εφικτό, εργαστείτε από το σπίτι – και μην εμπλακείτε σε καμία διαμάχη, ακόμα κι αν είστε βέβαιοι ότι μπορείτε να την εξομαλύνετε. Όσο πιο απερίσπαστοι είστε, τόσο πιο γρήγορα θα φτάσετε στη γραμμή τερματισμού!

Ζυγός

Βάλτε τέλος στις ανεπαρκείς σχέσεις, αγαπητοί Ζυγοί! Έχετε καταγράψει ποιους μπορείτε να εμπιστευτείτε, άρα έφτασε η ώρα για οριστικές αποφάσεις. Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας, έχετε τα κότσια να εφαρμόσετε το στιβαρό σας σχέδιο: Αξιοποιήστε τα στοιχεία που έχετε συλλέξει και αρχίστε να πορεύεστε προς την επιτυχία. Η ευθεία οδός θα είναι η πιο αποδοτική για τα ζητούμενά σας. Εστιάστε στην απλότητα, κάντε το πρώτο βήμα και θα νιώσετε την ενέργεια να επιστρέφει πολύ γρήγορα!

Σκορπιός

Η συναισθηματική Σελήνη βγάζει στην επιφάνεια την ευαίσθητη πλευρά σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Δεν υπάρχει λόγος να καταπνίγετε τα συναισθήματά σας: Αν κάποιος ή κάτι σας προκαλεί θλίψη ή θυμό, εκφράστε το. Αφήστε τα δάκρυα να τρέξουν, ανοίξτε την καρδιά σας σε όσους έχουν σημασία για εσάς. Θα ενδυναμώσει τη σχέση σας η γνώση ότι τους υπολογίζετε. Πάντα αυτοί δεν είναι στο πλευρό σας, όταν χρειάζεστε έναν ώμο να στηριχτείτε;

Τοξότης

Βάλτε τους ανθρώπους σε προτεραιότητα, αγαπητοί Τοξότες! Έχετε όρεξη για ειλικρίνεια και ζεστασιά, με τη Σελήνη στον Ζυγό και τον 11ο Οίκο σας της ομάδας. Οι επαφές και οι νέοι τρόποι προσέγγισης των δικών σας ανθρώπων, θα είναι πιο εύκολα από ποτέ. Γι’ αυτό αξιοποιήστε το κλίμα, για να περάσετε όμορφες και δραστήριες στιγμές με τους αγαπημένους σας!

Αιγόκερως

Συνεχίζετε να πιέζεστε για να έχετε τους πάντες ευχαριστημένους, αγαπητοί Αιγόκεροι; Το πλανητικό σκηνικό απαιτεί να ξεγράψετε αυτή τη ματαιότητα! Πάψτε να επαναλαμβάνετε τον εαυτό σας προς άτομα που δεν φαίνεται να καταλαβαίνουν τι λέτε. Πρέπει να γίνετε πιο αυστηροί, να θέσετε ξεκάθαρα όρια που δεν θα επιτρέψετε να περάσουν. Απομακρυνθείτε και περιοριστείτε στα δικά σας θέματα, δεν είστε υποχρεωμένοι να φορτώνεστε το προσωπικό δράμα του καθενός!

Υδροχόος

Κινήστε με ταχύτητα φωτός και λαχταράτε λίγη γαλήνη, αγαπητοί Υδροχόοι; Η απάντηση είναι απλή: Όλα θα μειώσουν τους ρυθμούς τους, μόλις εσείς το αποφασίσετε! Όλη αυτή η έξαρση προκαλείται από τη δική σας αγάπη για δράση, άρα είναι στο χέρι σας να πάρετε την πολυπόθητη ανάσα. Κάντε μια ανάπαυλα και αποτραβηχτείτε λίγο από όλους και όλα. Θα σας κάνει καλό μια συνεδρία γιόγκα, έστω ένα γεύμα με τον εαυτό σας και μόνο!

 Ιχθύες

Τελικά θέλετε να είστε περιζήτητοι ή να κλείσετε για λίγο την πόρτα σας, αγαπητοί Ιχθύες; Δώστε περισσότερη σημασία σε όσα λέγονται και γίνονται γύρω σας: Θα καταφέρετε να εντοπίσετε γκρίνιες ή δυσαρέσκειες από τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Καλό θα είναι να τα λάβετε υπόψιν, την επόμενη φορά που θα θέλετε να προωθήσετε μια ιδέα ή ένα καινούργιο εγχείρημά σας. Χρειάζεστε την πρόσβαση σε πληροφορίες και στοιχεία, γι’ αυτό αποδεχθείτε και τα αρνητικά μαζί με τα θετικά!