Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Κριός

Ελέγξτε διπλά όλα τα στοιχεία σας, αγαπητοί Κριοί! Είναι πολύ πιθανό να φανείτε εύπιστοι και να χάσετε την επαφή με τον ρεαλισμό. Γι’ αυτό ευθύνεται μια όψη που θα σχηματίσει ο διανοητικός Ερμής με τον υπερβολικά αισιόδοξο Δία στον ονειροπόλο 9ο Οίκο σας. Θα σας είναι κάπως δύσκολο να εντοπίσετε την αλήθεια σε όσα ακούτε, ενώ δεν αποκλείεται να παραπλανηθείτε από κατεργάρηδες. Για να μην γίνετε αντικείμενο εκμετάλλευσης, αποφύγετε καθετί που γυαλίζει – γιατί μάλλον δεν θα είναι χρυσός!

Ταύρος

Τα πολλά λόγια είναι φτώχια, αγαπητοί Ταύροι! Γι’ αυτό καλείστε να προσέχετε τι αποκαλύπτετε σε δημόσια αφτιά και μάτια. Ένα τετράγωνο έντασης ανάμεσα στον πολυλογά Ερμή και τον αλαζόνα Δία, επιτάσσει να είστε πιστοί φύλακες των μυστικών σας αλλά και των μυστικών των άλλων. Όσο αν νιώθετε τον πειρασμό να τα βγάλετε στη φόρα ακόμα και μέσω κοινωνικών δικτύων, πρώτα σκεφτείτε τον αντίκτυπο προς το πρόσωπό σας. Από την άλλη πλευρά, αν το παρακάνετε με την μυστικοπάθεια, τώρα θα καταλήξετε ότι η διαφάνεια κερδίζει την εμπιστοσύνη. Χωρίς να καρφώσετε κανέναν, μπορείτε να συζητήσετε κάποια πιο προσωπικά σας θέματα.

Δίδυμοι

Η χημεία ανεβάζει τη θερμοκρασία σας, αγαπητοί Δίδυμοι… Αλλά ξέρετε αν θα να έχει διάρκεια; Ένα τετράγωνο σύγχυσης ανάμεσα στον Ερμή και τον Δία, θα σας αποκαλύψει αν είστε ευθυγραμμισμένοι με έναν επαγγελματικό ή ρομαντικό συνέταιρο. Ίσως έχετε ξεχάσει να καλύψετε τα βασικά στη σχέση σας. Τώρα έχετε την ευκαιρία να θέσετε όσα δεν είναι διαπραγματεύσιμα από την κάθε πλευρά. Η συμβιβαστική οδός είναι η συνταγή της διάρκειας!

Καρκίνος

Μοιράζετε υποσχέσεις, αγαπητοί Καρκίνοι; Πριν αποδεχθείτε μια επιπλέον πρόσκληση ή υποχρέωση, επιβεβαιώστε ότι υπάρχει χρόνος στο ημερολόγιό σας! Μια έντονη συνεύρεση του συνετού Ερμή με τον ακόρεστο Δία, μπορεί να σας οδηγήσει σε μη υλοποιήσιμες αναλήψεις. Παράλληλα, είναι μια καλή ευκαιρία να αναβαθμίσετε την οργάνωση της μέρας σας ώστε να αφιερώνετε χρόνο και στον εαυτό σας. Αρχίστε από την ακύρωση όσων δεν σας ενθουσιάζουν!

Λέων

Ο μικρούλης Έρωτας σας πετυχαίνει με τα βέλη του ή σας κεντρίζει για κάποια οδυνηρή αλήθεια, αγαπητοί Λέοντες; Ένα τετράγωνο σύγχυσης ανάμεσα στον αγγελιαφόρο Ερμή και τον υπερβολικό Δία, σχηματίζεται στους τομείς σας της σαγήνης και του ρομάντζου. Αν δεν μπορείτε να καταλήξετε για τη φύση των μηνυμάτων που αποστέλλετε ή λαμβάνετε, θα τα ξεκαθαρίσετε μόνο με ειλικρινή και ουσιαστική συζήτηση. Να είστε έτοιμοι να αποκαλύψετε πόσο ευάλωτοι είστε… Αλλά να το κάνετε αφαιρώντας ένα πέπλο τη φορά!

Παρθένος

Το κουτσομπολιό είναι ο πιο εύκολος αλλά και πιο ευτελής τρόπος για να έρθετε κοντά με άλλους ανθρώπους, αγαπητοί Παρθένοι… Και δεν έχει τελειωμό άπαξ και αρχίσει! Ένα τετράγωνο ρίσκου ανάμεσα στους μεγάλους πολυλογάδες Ερμή και Δία, μπορεί να σας δελεάσει να ρίξετε λάδι στη φωτιά των σχολιασμών. Αντισταθείτε στην παρόρμηση της ανασφάλειας, που αποζητά ανακούφιση με τη δημιουργία «κοινών μετώπων». Επιλέξτε να τιμήσετε την αρχή της Έλινορ Ρούσβελτ: Τα μεγάλα μυαλά συζητούν ιδέες, τα μέτρια μυαλά συζητούν γεγονότα, τα μικρά μυαλά συζητούν τους άλλους!

Ζυγός

Πνευματική υπερφόρτιση – σταματήστε πριν ξεχειλίσει το μυαλό σας, αγαπητοί Ζυγοί! Μια σύγκρουση ανάμεσα στους τιτάνες της πληροφορίας Ερμή και Δία, δίνει πολλές στροφές στη σκέψη σας χωρίς να διαχωρίζετε τι έχει σημασία και τι όχι. Αν σας έχει αγχώσει κάτι σπουδαίο που ετοιμάζετε, προτιμήστε να διασπάσετε τις κινήσεις σας σε πολλά μικρά βήματα. Αντί να τρέχετε αλλά να κυνηγάτε την ουρά σας, εμμείνετε μόνο σε αυτά που αποζητά η καρδιά και όχι το μυαλό σας!

Σκορπιός

Είναι καλύτερα να ζητάτε συγγνώμη ή να ζητάτε την άδεια, αγαπητοί Σκορπιοί; Εξαιτίας ενός τετραγώνου σύγκρουσης ανάμεσα στον Ερμή και τον Δία, ένα μικρό κοινωνικό ολίσθημα μπορεί να εξελιχθεί σε χάος αν προκαλέσετε τους λάθος ανθρώπους. Ίσως να σας παρασύρει τόσο το δικαίωμά σας να μιλήσετε, που ακούσια να σιωπήσετε άλλους. Καλή είναι η ανάγκη ανόρθωσης της αυτοπεποίθησής σας… Όμως δεν πρέπει να ξεπερνά την ευπρέπεια και το μέτρο!

Τοξότης

Επιλέξτε με προσοχή τις μάχες σας, αγαπητοί Τοξότες! Ειδικά σήμερα, που ο κυβερνήτης σας ο Δίας από το ζώδιό σας θα συγκρουστεί με τον υπερευαίσθητο Ερμή. Μπορεί να θίξετε αγαπημένους σας ανθρώπους, θεωρώντας ότι δεν χρειάζεστε μαζί τους φίλτρα ευγένειας. Αντιθέτως, είναι απαραίτητο να εφαρμόζετε την κοινωνική αξιοπρέπεια. Αντί να πείτε «στα έλεγα» σε ένα άτομο που σας λέει το πρόβλημά του, δείξτε κατανόηση και συμπόνια για να ενδυναμώσετε την μεταξύ σας σχέση!

Αιγόκερως

Χρειάζεστε φίλτρα, αγαπητοί Αιγόκεροι! Είστε γνωστοί για τον απότομο τρόπο που εκφράζετε τις απόψεις σας, γι’ αυτό το σύμπαν σας καλεί να σταματάτε τον εαυτό σας πριν μιλήσει. Ο ανεξέλεγκτος Δίας θα κοντραριστεί με τον φαφλατά Ερμή, που σημαίνει ότι και οι πιο καλές προθέσεις σας μπορεί να κεντρίσουν λάθος χορδές. Αν θέλετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις, προγραμματίστε για άλλη μέρα μια σοβαρή συζήτηση: Η ευαισθησία και η ευθιξία των άλλων θα είναι σε έξαρση!

Υδροχόος

Η παρόρμηση ενδέχεται να μπήξει τα δόντια της στο πορτοφόλι σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Ένα τετράγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Δία, μπορεί να σας ωθήσει σε απερίσκεπτες αγορές ή έξαρση βλαβερών συνηθειών όπως το ποτό ή το φαγητό. Πριν πάρετε όλες τις πιστωτικές κάρτες σας βγαίνοντας, ενημερωθείτε για τα υπόλοιπά τους. Ακόμα κι αν έχετε περιθώριο, δεν πρέπει να το αγγίξετε ή να το ξεπεράσετε γιατί δεν θα μπορέσετε να καλύψετε τη ζημιά. Λίγη πρόληψη αξίζει πολύ περισσότερο από κάθε θεραπεία!

Ιχθύες

Ο εργασιακός σας χώρος μπορεί να γίνει κέντρο διερχομένων και περισπασμού, αγαπητοί Ιχθύες! Να το χρεώσετε σε μια σύγκρουση ανάμεσα στον φλύαρο Ερμή από το ζώδιό σας, με τον επεκτατικό Δία!Πώς θα προφυλάξετε τον εαυτό σας; Κλείστε τις εφαρμογές στα μέσα κοινωνικής σας δικτύωσης, χαμηλώστε τον ήχο του τηλεφώνου, πείτε στους φίλους σας ότι θα μιλήσετε αργότερα για τη βραδινή σας έξοδο. Ασχοληθείτε με διαδραστικά καθήκοντα, όπως τηλεφωνήματα και συνεδριάσεις. Θα διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις σας με περισσότερο κέφι και καλή διάθεση!