Αστρολογία – Ζώδια: Ερωτοσκόπιο

Αστρολογία – Ζώδια: Ερωτοσκόπιο

Κριός

Δουλειές, δουλειές, δουλειές! Σε κανέναν δεν αρέσει να τις κάνει, περιλαμβανομένου και του εαυτού σας. Αλλά θα τελειώσετε τα καθημερινά σας καθήκοντα πολύ πιο γρήγορα αν σας βοηθήσει ο/η αγαπημένος/η σας. Μοιραστείτε τις δουλειές και τα βαρετά καθήκοντα και όταν τελειώσετε γιορτάστε το με τον δικό σας μοναδικό τρόπο.

Ταύρος

Γιατί είστε τόσο σοβαροί; Κάντε κάτι διασκεδαστικό με τον/την αγαπημένο/η σας σήμερα. Κανονίστε ένα τουρνουά μίνι γκολφ μεταξύ σας ή πηγαίνετε σινεμά για να δείτε μια απολαυστική κωμωδία. Κάντε κάτι για να γελάσετε παρέα.

Δίδυμοι

Μήπως τον τελευταίο καιρό δυσκολεύεστε να πάρετε αποφάσεις; Μοιραστείτε τα προβλήματα σας με τον/τη σύντροφό σας για να σας δώσουν μια άλλη προοπτική και ζητήστε τη συμβουλή τους. Θα σας βοηθήσει να δείτε τις προκλήσεις της ζωής με άλλα μάτια.

Καρκίνος

Το πρωινό στο κρεβάτι δεν θα έπρεπε να σερβίρεται μόνο το πρωί. Περιποιηθείτε τον/την αγαπημένο/η σας με γεύματα στο κρεβάτι όλες τις ώρες της μέρας. Φτιάξτε τους όλα τα αγαπημένα τους φαγητά. Μην ξεχάσετε να βάλετε ένα λουλούδι στο δίσκο και να τον σερβίρετε με ένα φιλί.

Λέων

Σήμερα βάλτε σε τάξη τα οικονομικά σας καταρτίζοντας έναν προϋπολογισμό που να ταιριάζει και στους δύο. Κόψτε τα αχρείαστα έξοδα που δεν εξυπηρετούν τον οικονομικό σας προγραμματισμό. Εξοικονομήστε κάθε ευρώ που μπορείτε για μελλοντικούς στόχους.

Παρθένος

Ξεκαθαρίστε τα συναισθήματα σας. Πετάξτε τους φόβους και τις ανασφάλειες που σας προκάλεσαν οι αποτυχημένες σχέσεις του παρελθόντος και αφήστε στην άκρη τα συναισθηματικά σας βάρη. Ήρθε η ώρα να οργανώσετε την ερωτική σας ζωή.

Ζυγός

Μην αφήνετε τα άγχη σας να χαλάσουν τις ισορροπίες στη σχέση σας. Αν χρειάζεστε βοήθεια από τον/την αγαπημένο/η σας, ζητήστε τη. Μερικές φορές το μόνο που χρειάζεται είναι κάποιος/α να μας ακούσει πραγματικά για να ξαναβρούμε τους ρυθμούς μας.

Σκορπιός

Το να επιχειρηματολογείτε είναι αυτό που κάνετε καλύτερα. Ωστόσο, θα πρέπει να μάθετε να επιλέγετε πότε θα πρέπει να διαφωνήσετε με τον/την αγαπημένο/η σας. Καμία συζήτηση δεν αξίζει τόσο ώστε να πληγωθούν τα συναισθήματα του/της συντρόφου σας. Επιλέξτε προσεκτικά τι θα πείτε και φερθείτε δίκαια.

Τοξότης

Μπορεί να σκέφτεστε να ζητήσετε αύξηση από το αφεντικό σας, αλλά ίσως θα πρέπει να το ξεχάσετε για τώρα και να προσπαθήσετε να ζήσετε με όσα μέσα διαθέτετε. Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας μπορείτε να βρείτε τρόπους για να κάνετε οικονομία χωρίς να ανησυχείτε. Εξάλλου, το να περνάτε ποιοτικό χρόνο μαζί δεν κοστίζει τίποτα.

Αιγόκερως

Ενώ ο/η αγαπημένος/η σας είναι απασχολημένος/η με τις δουλειές του/της εσείς βρείτε την ευκαιρία να επανασυνδεθείτε με φίλους που μένουν μακριά και έχετε καιρό να δείτε. Πείτε τα νέα σας και μοιραστείτε τις επιτυχίες και τις αποτυχίες σας.

Υδροχόος

Ίσως τελικά ο/η αγαπημένος/η σας να είναι πιο προσγειωμένος/η από όσο νομίζατε αρχικά. Χρησιμοποιήστε αυτό το χαρακτηριστικό τους προς όφελός σας, όταν αισθάνεστε καταβεβλημένοι από τις προκλήσεις της ζωής.

Ιχθύες

Οι σχέσεις δε χρειάζεται να είναι απόλυτα ξεκαθαρισμένες από την αρχή. Απλά πέστε με τα μούτρα και δείτε τι θα γίνει στη συνέχεια. Θα βρείτε τρόπο να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις που θα προκύψουν αργότερα. Μη χαλάτε τη διασκέδαση αναλύοντας υπερβολικά τα πράγματα.