Αστρολογία – Ζώδια: Ερωτοσκόπιο

Αστρολογία – Ζώδια: Ερωτοσκόπιο

Κριός

Ακόμη και η πιο επιτυχημένη σχέση συναντά εμπόδια. Μην αφήνετε τις μικρές αναποδιές να σας ρίχνουν τη διάθεση. Με υπομονή και επιμονή, εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας μπορείτε να ξεπεράσετε τα πάντα.

Ταύρος

Σήμερα φροντίστε τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητάς σας. Εάν είστε οργανωμένοι, εσείς και ο/η σύντροφός σας μπορείτε να τελειώσετε όλες σας τις δουλειές νωρίς, οπότε να σας μείνει αρκετός χρόνος για να κανονίσετε κάτι ρομαντικό για το βράδυ.

Δίδυμοι

Εσείς μπορεί να θέλετε να αποφύγετε τις συγκρούσεις στη σχέση σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να αποφεύγετε να συζητάτε ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν. Διαλέξτε μια χαλαρή στιγμή και πείτε στον/στη σύντροφό σας τι έχετε στο μυαλό σας. Μαζί θα μπορέσετε να βρείτε μια λύση.

Καρκίνος

Εσείς και ο/η σύντροφός σας μπορεί να έχετε διαφορετικές ιδέες για το πώς να χειριστείτε μια κατάσταση. Δώστε τους την αμέριστη προσοχή σας όταν σας εξηγούν τις σκέψεις τους. Αν είστε ευέλικτοι, η μέρα θα εξελιχθεί πιο ομαλά και για τους δυο σας.

Λέων

Σήμερα περάστε λίγο χρόνο για να ολοκληρώσετε κάποια πράγματα που έχετε ήδη ξεκινήσει. Εάν χρειάζεστε έμπνευση, σχεδιάστε να ξεκινήσετε κάτι καινούριο με τον/τη σύντροφό σας, αλλά όχι μέχρι να τακτοποιήσετε τα προηγούμενα.

Παρθένος

Σήμερα μπορεί να θέλετε να κάνετε λίγη ενδοσκόπηση και χρειάζεστε λίγο χρόνο μόνοι σας. Ο/Η σύντροφός σας θα καταλάβει και θα είναι εκεί για σας εάν θέλετε αργότερα να μιλήσετε για αυτό.

Ζυγός

Σήμερα εκφράστε την ευγνωμοσύνη σας για όλα τα μικρά πράγματα που κάνει ο/η σύντροφός σας για να σας ευχαριστήσει. Δείξτε τους ότι ακόμη και όταν δεν το λέτε, εκτιμάτε τον τρόπο που σας κάνουν να νιώθετε ξεχωριστοί.

Σκορπιός

Τα συναισθήματά σας απέναντι στον/στη σύντροφό σας είναι ιδιαίτερα έντονα σήμερα. Δείξτε τους τι έχετε στο μυαλό σας και πώς θα θέλατε να το εκφράσετε. Θα μείνετε κατάπληκτοι από την απάντησή τους.

Τοξότης

Σήμερα μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε μια κατάσταση που σας φαίνεται αξεπέραστη, αλλά μπορείτε να τα καταφέρετε. Πάρτε λίγο χρόνο για να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας, αναλύστε τα πράγματα και ζητήστε από τον/την αγαπημένο/η σας να σας βοηθήσει να την ξεπεράσετε.

Αιγόκερως

Σήμερα αφήστε για λίγο κατά μέρος τις υποχρεώσεις σας και επιτρέψτε στον εαυτό σας να χαλαρώσει. Απολαύστε έναν απογευματινό υπνάκο με τον/τη σύντροφο σας και μπείτε στην κατάλληλη διάθεση για να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις της εβδομάδας που έρχεται.

Υδροχόος

Θα ανακαλύψετε κάτι σήμερα – ένα εστιατόριο, ένα βιβλίο – που δεν μπορείτε να περιμένετε για να το μοιραστείτε με τον/τη σύντροφό σας. Το να παρουσιάζετε ο ένας στον άλλον νέα πράγματα και εμπειρίες είναι από τα πιο διασκεδαστικά πράγματα μιας σχέσης.

Ιχθύες

Σήμερα ενδώστε στην καλλιτεχνική σας πλευρά. Πηγαίνετε σε μια έκθεση στο μουσείο, ή πάρτε το καβαλέτο σας στο πάρκο και κάντε μερικά σκίτσα. Ετοιμάστε ένα ρομαντικό πικ-νικ για τον/την αγαπημένο/η σας και έχετε όλα τα συστατικά για ένα τέλειο ραντεβού.