Αστρολογία – Ζώδια: Ερωτοσκόπιο

Αστρολογία – Ζώδια: Ερωτοσκόπιο

Κριός

Τον τελευταίο καιρό δουλεύετε πολύ οπότε γιατί δεν παίρνετε ρεπό σήμερα για να αφοσιωθείτε στον/στην αγαπημένο/η σας; Πρέπει να τους δείξετε πόσο νοιάζεστε για αυτούς και ότι μετράνε περισσότερο για εσάς από τους επαγγελματικούς σας στόχους.

Ταύρος

Σήμερα αισθάνεστε ιδιαίτερα δημιουργικοί, οπότε αρχίστε να κάνετε σχέδια για κάτι πολύ ιδιαίτερο που θα κάνετε το επόμενο Σαββατοκύριακο. Αφήστε μερικά υπονοούμενα στον/στην αγαπημένο/η σας καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας για να τους κάνετε να ανυπομονούν.

Δίδυμοι

Υποπτεύεστε ότι ο/η αγαπημένος/η σας σας κρύβει κάτι. Πριν βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα σκεφτείτε τι θα μπορούσε να είναι αυτό. Ίσως οργανώνουν μια υπέροχη έκπληξη για εσάς.

Καρκίνος

Η σημερινή μέρα μπορεί να είναι υπέροχη ή χάλια. Τα καλά νέα είναι ότι ο τρόπος που θα εξελιχθεί εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς. Όπως και να έχει, μπορείτε να βασίζεστε στον/στην αγαπημένο/η σας ότι θα βρίσκεται στο πλάι σας ό,τι και αν συμβεί.

Λέων

Δεν μπορείτε πάντα να πετυχαίνετε αυτό που θέλετε. Αν αισθάνεστε ανήσυχοι, μοιραστείτε το με τον/την αγαπημένο/η σας. Θα σας αποσπάσουν την προσοχή με ευχάριστο τρόπο μέχρι να περάσει η δύσκολη στιγμή.

Παρθένος

Είστε πολύ φιλόδοξοι και τον τελευταίο καιρό περνάτε πολλές ώρες στη δουλειά. Ο/Η αγαπημένος/η σας είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικός/ή με την επιθυμία σας να επιτύχετε αλλά μην τους παραμελείτε. Σήμερα είναι η ιδανική μέρα για να χαλαρώσετε τους ρυθμούς σας και να τους ενημερώσετε για τη πρόοδό σας.

Ζυγός

Σήμερα αντισταθείτε στον πειρασμό να αναφέρετε κάποιες παλιές διαφωνίες στον/στην αγαπημένο/η σας, όταν δεν μπορείτε να περάσετε το δικό σας. Επικεντρωθείτε στο εδώ και στο τώρα και αφήστε το παρελθόν στη λήθη.

Σκορπιός

Μην περιμένετε από τον/την αγαπημένο/η σας να κάνει σχέδια σήμερα. Αν υπάρχει κάτι που θέλετε να κάνετε ξεκινήστε το εσείς. Το καλό είναι ότι έτσι θα μπορέσετε να κάνετε τα πράγματα όπως τα θέλετε.

Τοξότης

Αφήστε τις σπατάλες για άλλη φορά και ξεκινήστε την αποταμίευση. Αγοράστε μερικά DVD και προγραμματίστε μερικές ήσυχες βραδιές στο σπίτι με τον/την αγαπημένο/η σας. Όταν είστε μαζί περνάτε πάντα καλά ό,τι και αν κάνετε.

Αιγόκερως

Οι προσπάθειες που έχετε κάνει για τη σχέση σας αρχίζουν να αποδίδουν. Ο/Η αγαπημένος/η σας μπορεί να μη δείχνει την εκτίμησή του/της με τα λόγια αλλά σας το δείχνει με πράξεις και αυτό μετράει περισσότερο.

Υδροχόος

Σήμερα το πρωί αφιερώστε λίγο χρόνο για να οργανώσετε τη μέρα σας ώστε να διευκολύνετε τη καθημερινότητά σας. Αν ο/η αγαπημένος/η σας δυσκολεύεται να ετοιμαστεί, κάντε τους τη χάρη να τους οργανώσετε και αυτούς.

Ιχθύες

Σήμερα μπορεί να πάρετε τις καλύτερες συμβουλές για τη σχέση σας από εκεί που δεν το περιμένετε. Ένα άτομο μεγαλύτερης ηλικίας ή κάποιο πρόσωπο εξουσίας μπορεί να μοιραστείμαζί σας κάποια κόλπα που δεν τα είχατε σκεφτεί ποτέ. Ακούστε τους και δεν θα το μετανιώσετε.