Αστρολογία – Ζώδια: Ερωτοσκόπιο της Κυριακής

Αστρολογία – Ζώδια: Ερωτοσκόπιο της Κυριακής

Κριός

Κρατήστε τις υποσχέσεις που έχετε δώσει στον/στην αγαπημένο/η σας, αλλά μην ανησυχείτε ιδιαίτερα για το πότε. Θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες στο μέλλον για να εκπληρώσετε αυτά που έχετε πει.

Ταύρος

Αν ο/η σύντροφός σας δεν ανταποκρίνεται στα στάνταρ σας για το νοικοκυριό, προσπαθήστε να δείτε τη ζωή από τη δική τους προοπτική. Επικεντρώστε τις προσπάθειες σας στο να είστε ευτυχισμένοι μαζί και όχι στο να επικρατήσει ο ένας πάνω στον άλλον.

Δίδυμοι

Μην προσπαθείτε να αναγκάσετε τον/τη σύντροφό σας να δεχτεί τις αξίες σας. Τα διαφορετικά ιδανικά μπορεί να είναι ακριβώς ο λόγος για τον οποίο η σχέση σας είναι τόσο παθιασμένη.

Καρκίνος

Μην χαλάτε τη σχέση σας εξαιτίας του εγωισμού σας. Προσπαθήστε να δείτε την ευρύτερη εικόνα ο ένας με τα μάτια του άλλου και να είστε σίγουροι ότι μακροπρόθεσμα η σχέση σας θα ωφεληθεί.

Λέων

Αν δεν υπάρχει επίβλεψη μπορεί να γίνουν λάθη. Με το ένα σας μάτι παρακολουθήστε τι κάνει ο/η σύντροφός σας και με το άλλο τα δικά σας καθήκοντα. Όταν έχετε τον έλεγχο είστε στα καλύτερά σας.

Παρθένος

Κάποιες φορές η ισχυρογνωμοσύνη σας ανταμείβεται με αυτά που επιθυμεί η καρδιά σας. Μη βιάζεστε τόσο πολύ να συμβιβαστείτε με τα θέλω του/της συντρόφου σας.

Ζυγός

Εκφράστε τρυφερότητα και καλοσύνη στον/στην αγαπημένο/η σας. Η αισιόδοξη στάση σας θα κάνει τη σχέση σας πιο στενή και θα σας φέρει μια μεγάλη έκπληξη.

Σκορπιός

Βάλτε τη δημιουργικότητά σας να δουλέψει για χάρη της σχέσης σας. Σκεφτείτε μερικές καινούργιες δραστηριότητες που θα μπορούσατε να εξερευνήσετε μαζί με τον/τη σύντροφό σας και θα κάνετε πραγματικότητα όλα όσα ονειρευτήκατε.

Τοξότης

Βρείτε μερικούς ιδιαίτερους τρόπους για να περάσετε χρόνο με τον/την αγαπημένο/η σας, αντί να ξοδεύετε τα χρήματα σας. Το ότι προσέχετε πόσα ξοδεύετε δε σημαίνει ότι θα σταματήσετε να κάνετε ρομαντικά πράγματα ο ένας για τον άλλον.

Αιγόκερως

Αν σήμερα ο/η αγαπημένος/η σας μοιραστεί μαζί σας μια πληροφορία που θα σας εκπλήξει, προσπαθήστε να φανείτε ανοικτόμυαλοι. Πάρτε μια βαθιά ανάσα πριν τους απαντήσετε.

Υδροχόος

Φερθείτε με τρυφερότητα αντί για λογική και εκπλήξτε τον/τη σύντροφό σας. Μπορεί έτσι να ανοίξει ο δρόμος για αυτόν τον ιδιαίτερο σκοπό που αναζητούσατε και οι δύο.

Ιχθύες

Σήμερα προσφέρετε στον/στη σύντροφό σας επιπλέον συναισθηματική υποστήριξη. Η συνεργασία και η συμπόνια επικρατούν σήμερα και θα σας βγάλουν από την κακή διάθεση των τελευταίων ημερών.