Αστρολογία – Ζώδια: Ερωτικό ωροσκόπιο Νοεμβρίου

Αστρολογία – Ζώδια: Ερωτικό ωροσκόπιο Νοεμβρίου

Κριός 

Ο Νοέμβριος μπορεί να είναι ψυχρός αλλά η σεξουαλική ζωή σας είναι καυτή, χάρη στην Αφροδίτη που μπαίνει στον Τοξότη την 1η Νοεμβρίου. Ο Τοξότης είναι εδώ για να σας βοηθήσει στο παιχνίδι σας και να φροντίσει ότι πάντα θα βρίσκετε τον στόχο σας.Ωστόσο, ο τρελός έρωτας βγαίνει εκτός ελέγχου με την Πανσέληνο στον Ταύρο στις 12, που σας προσγειώνει στην πραγματικότητα. Έχετε πολλά «συναισθήματα» και δεν ξέρετε αν η αγάπη που αισθάνεστε είναι αληθινή ή αν το σεξ σας κάνει να νιώθετε πράγματα. Ξεκαθαρίστε αυτά τα συναισθήματα και μπείτε και πάλι στο παιχνίδι μόλις ο Άρης μπει στον γοητευτικό Σκορπιό στις 18. Ένα ρομαντικό ραντεβού μπορεί να είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε.

Αν η σεξουαλική ζωή σας γίνει λίγο χαοτική, μη φοβάστε! Ο Ερμής ορθοδρομεί στις 20 και φέρνει ξανά την τάξη στην κρεβατοκάμαρα. Μην ξανανοίξετε τους λογαριασμούς σας στις εφαρμογές ραντεβού ακόμα. Αντίθετα, ξεκουραστείτε αυτή την περίοδο. Η Αφροδίτη μπαίνει στον σταθερό Αιγόκερω στις 25 Νοεμβρίου και σας ενθαρρύνει να εναλλάξετε τον ερωτικό μαραθώνιο με αγκαλιές. Μην ανησυχείτε. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε ολόκληρο το βράδυ όταν η νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 26 σας κάνει να νιώθετε καυτοί και έτοιμοι για δράση!

 Ταύρος

Αφήστε το στον Νοέμβριο και η ερωτική ζωή σας θα μπει στη βαθιά ψύξη. Όχι μόνο ο Ερμής είναι ακόμα ανάδρομος, αλλά η Αφροδίτη μπαίνει στον φλογερό Τοξότη την 1η Νοεμβρίου. Αυτό μπορεί να προκαλέσει λίγη ένταση μεταξύ σε σας και τον εραστή σας, αλλά όχι την ερωτική ένταση. Θέλετε τα ίδια πράγματα; Έχετε τα ίδια βίτσια; Αν όχι, μπορεί να είναι καλύτερο να έχετε μια σοβαρή, μη σέξι συζήτηση.

Η καλύτερη ημέρα για να το κάνετε είναι στις 12, όταν η Πανσέληνος είναι στο ζώδιό σας. Μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε την ικανοποίηση που λαχταρούσατε. Αυτή η καλή ενέργεια συνεχίζει μέχρι τις 18 Νοεμβρίου, όταν ο Άρης μπαίνει στον Σκορπιό και σας ενθαρρύνει να φροντίσετε τον εαυτό σας. Ποιος λέει ότι δεν μπορείτε να βρείτε απόλαυση μόνοι σας;

Η σεξουαλική ορμή σας επιστρέφει στα φυσιολογικά όταν ο Ερμής ορθοδρομήσει στις 20 και ο Ήλιος μπει στον Τοξότη δύο ημέρες αργότερα. Μπείτε πάλι στο παιχνίδι όταν η Αφροδίτη μπει στον Αιγόκερω στις 25 Νοεμβρίου. Μην ξεχνάτε, κανένα ρίσκο σημαίνει και κανένα κέρδος. Η νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 26 σάς ενθαρρύνει να γίνετε πιο τολμηροί στην κρεβατοκάμαρα. Δώστε στο ταίρι σας αναμνήσεις που θα τους κρατούν ζεστούς τον κρύο χειμώνα.

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη μπαίνει στον φλογερό Τοξότη την 1η Νοεμβρίου και σας κάνει πιο ανοιχτούς με πολλούς τρόπους. Ανοίξτε το μυαλό και την καρδιά σας σε νέους ανθρώπους και εμπειρίες. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να παρασυρθεί από στιγμές ευφορίας και δείξτε την ευαισθησία σας στο ταίρι σας. Σχεδιάστε μια βραδιά με φίλους στις 12. Η Πανσέληνος στον σοφό Ταύρο σάς δίνει μερικές πολύ καλές συμβουλές. Ακούστε τες!

Ο μήνας γίνεται περισσότερο καυτός ενώ ο Άρης μπαίνει στον Σκορπιό στις 18 Νοεμβρίου και σας κάνει ακαταμάχητους. Φλερτάρετε όσο θέλετε. Είναι πολύ καλό για την αυτοπεποίθησή σας (και δεν χρειάζεται να πούμε ότι είστε επαγγελματίες). Μην δεσμευτείτε σε κανέναν άλλο, Δίδυμοι. Ο Ερμής ορθοδρομεί στις 20 και σας βοηθά να αποφασίσετε αν θέλετε μια ακόμα περιπέτεια ή μια πραγματική σχέση. Ο Ήλιος μπαίνει στον Τοξότη δυο μέρες αργότερα και μπορεί να σας πείσει να κάνετε ένα πιο σοβαρό βήμα με το ταίρι σας.

Παρουσιάζονται δυσκολίες στη σεξουαλική ζωή σας όταν η Αφροδίτη μπαίνει στον Αιγόκερω στις 25. Δεν είστε πια συντονισμένοι με τον εραστή σας. Διορθώστε την κατάσταση την επόμενη ημέρα, όταν η νέα Σελήνη είναι στον Τοξότη, σχεδιάζοντας μια περιπετειώδη βραδιά. Κρατήστε ανοιχτό το μυαλό σας!

Καρκίνος

Δυστυχώς δεν γίνεται κάθε μέρα να είναι γεμάτη παιχνίδια και αγκαλιές. Αυτό το γεγονός το καταλαβαίνετε πολύ έντονα όταν η Αφροδίτη μπαίνει στον Τοξότη την 1η Νοεμβρίου και σας χαρίζει μια περίοδο ξηρασίας. Δεν τρέχει, Καρκίνοι! Χρησιμοποιήστε αυτόν τον χρόνο για να χαλαρώσετε και να εξερευνήσετε τον εαυτό σας. Η σεξουαλική ορμή σας θα ξαναζωντανέψει με την Πανσέληνο στον Ταύρο στις 12. Ένα σέξι άτομο θα σας χαρίσει νέες και συναρπαστικές δυνατότητες. Περίεργοι;

Ικανοποιήστε την περιέργειά σας όταν ο Άρης μπει στον σέξι Σκορπιό στις 18 Νοεμβρίου. Δοκιμάστε κάτι τρελό. Μπορεί να οδηγήσει σε νέο εραστή ή σε κάτι που σας αρέσει! Η περίοδος ξηρασίας σας τελειώνει επισήμως όταν ο Ερμής ορθοδρομήσει στις 20 και σας χαρίσει πολύ αναγκαία απελευθέρωση. Μέχρι τις 22 Νοεμβρίου, ο Ήλιος θα είναι στον Τοξότη και εσείς θα είστε στο κρεβάτι με τον εραστή σας.

Ναι, υπάρχουν χιλιάδες πράγματα που θα έπρεπε να κάνετε πριν τις γιορτές, αλλά στις 26 το σεξ θα είναι η προτεραιότητα με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω. Το ταίρι σας θα ενθουσιαστεί. Γίνετε δημιουργικοί στην κρεβατοκάμαρα όταν η νέα Σελήνη είναι στον ενθουσιώδη Τοξότη την επόμενη ημέρα. Ίσως με λίγη κρέμα σαντιγί;

Λέων

Εντάξει, η ερωτική ζωή σας ήταν λίγο δύσκολη τελευταία. Ο ανάδρομος Ερμής πάντα χαλούσε τη διάθεση. Ευτυχώς, παίρνετε μια ώθηση από το τόξο του Έρωτα όταν η Αφροδίτη μπαίνει στον Τοξότη την 1η Νοεμβρίου. Ο Τοξότης θα σας οδηγήσει πάλι στην πορεία του έρωτα για να ξαναβρείτε τη φόρμα σας.

Αντί να επικεντρώνεστε στις ερωτοτροπίες με το ταίρι σας, πηγαίνετε τους σε ένα χαλαρό ραντεβού όταν η Πανσέληνος είναι στον Ταύρο στις 12. Το καλό φαγητό και η σωστή αισθητική θα φτιάξει τη διάθεση για μια βραδιά απόλαυσης. Αν έχετε κολλήσει σε ερωτικό τέλμα τελευταία, ο Άρης είναι εδώ για να βοηθήσει. Ο Άρης μπαίνει στον σέξι Σκορπιό στις 18 Νοεμβρίου και σας δίνει φρέσκια οπτική. Αυτό που έλειπα γίνεται ξαφνικά ξεκάθαρο. Ο έρωτας βελτιώνεται όταν ο Ερμής ορθοδρομεί στις 20. Δείξτε στο ταίρι σας πόσο σας έλειψε.

Η Αφροδίτη μπαίνει στον Αιγόκερω στις 25 Νοεμβρίου και σταματά τις ερωτοτροπίες για αρκετή ώρα ώστε να γίνουν μερικές σοβαρές ερωτήσεις. Να φέρετε το ταίρι σας σε οικογενειακό δείπνο; Ευτυχώς, η ερωτική ζωή σας ανεβαίνει ξανά με τη νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 26 και η ορμή σας κορυφώνεται. Χρησιμοποιήστε τη διάθεσή σας για θεατρινισμούς για να παίξετε μερικούς ρόλους στην κρεβατοκάμαρα.

Παρθένος

Είστε ευχαριστημένοι με την ερωτική ζωή σας; Η Αφροδίτη μπαίνει στον Τοξότη την 1η Νοεμβρίου και σας κάνει να σκεφτείτε αν ικανοποιούνται οι σεξουαλικές ανάγκες σας. Αν όχι, μπορείτε να φροντίστε εσείς τον εαυτό σας. Για την ακρίβεια, η αυτοφροντίδα ενθαρρύνεται όταν η Πανσέληνος είναι στον φιλήδονο Ταύρο στις 12. Παραγγείλτε αυτό το ερωτικό παιχνίδι που βρίσκεται στη λίστα αγορών σας. Πείτε το πρώιμο δώρο για τις γιορτές.

Στείλτε μήνυμα στο αγαπημένο σας φλερτ όταν ο Άρης μπει στον σέξι Σκορπιό στις 18 Νοεμβρίου. Δεν χρειάζεστε κάτι σοβαρό, μερικούς καλούς οργασμούς και μετά μερικές αγκαλιές που θα σας ανακουφίσουν από το στρες. Σχεδιάστε δείπνο με φίλους όταν ορθοδρομήσει ο Ερμής στις 20. Μπορούν να σας δώσουν συμβουλές ή να σας γνωρίσουν κάποιον. Ο Ήλιος μπαίνει στον Τοξότη στις 22 Νοεμβρίου και σας δίνει έντονα συναισθήματα. Μην κοιμηθείτε με κανέναν μέχρι να τα ξεκαθαρίσετε.

Αφήστε το σώμα σας να μιλήσει όταν η Αφροδίτη μπει στον Αιγόκερω στις 25. Η γλώσσα του σώματος τους θα σας πει όλα όσα πρέπει να ξέρετε. Παίξτε το καλοί την επόμενη ημέρα με τη νέα Σελήνη στον Τοξότη και θα πάρετε μια γενναιόδωρη ανταμοιβή.

Ζυγός 

Η σεξουαλική ορμή σας ξεπερνά το ταβάνι όταν η Αφροδίτη μπαίνει στον περιπετειώδη Τοξότη την 1η Νοεμβρίου. Εσείς και το τελευταίο σας φλερτ δεν μπορείτε να κρατήσετε τα χέρια σας μακριά ο ένας απ’ τον άλλο. Η συναισθηματική σας σύνδεση κάνει την ερωτική ζωή σας ακόμα καλύτερη. Χαρίστε στον εραστή σας μια αισθησιακή βραδιά όταν η Πανσέληνος είναι στον Ταύρο στις 12. Αρωματικά κεριά, ρομαντική μουσική, σατέν σεντόνια –οι λεπτομέρειες προσθέτουν μαγεία στη βραδιά.

Κρατήστε τα πράγματα απλά όταν ο Άρης μπει στον άπιαστο Σκορπιό στις 18 Νοεμβρίου. Θέλετε να μάθετε αν θα είναι κάτι παραπάνω στην πορεία κι εκείνοι θέλουν απλά να σας κάνουν να αναστενάξετε. Ακολουθήστε τη ροή, Ζυγοί. Οι μεγάλες ερωτήσεις μπορούν να περιμένουν. Περάστε την ημέρα μαζί όταν ο Ήλιος μπει στον Τοξότη στις 22. Ένα μεσημεριανό ραντεβού μπορεί να οδηγήσει σε απογευματινές εκπλήξεις.

Να είστε ανοιχτοί με τα συναισθήματά σας όταν η Αφροδίτη μπει στον αφοσιωμένο Αιγόκερω στις 25 Νοεμβρίου. Επιτρέποντας στον εαυτό σας να δείξει ευαισθησία, θα κάνετε το σεξ πολύ πιο προσωπικό. Μέχρι τη νέα Σελήνη στον Τοξότη την επόμενη ημέρα, εσείς και ο εραστής σας θα είστε σε απόλυτη αρμονία. Μπορεί ακόμη και να μην βγείτε από την κρεβατοκάμαρα μέχρι την άνοιξη!

Σκορπιός

Αγαπάτε έναν καλό οργασμό, Σκορπιοί. Ωστόσο, μην επικεντρωθείτε τόσο πολύ στη δική σας απόλαυση που ξεχνάτε τις ανάγκες του συντρόφου σας. Η Αφροδίτη μπαίνει στον φλογερό Τοξότη την 1η Νοεμβρίου, γι’ αυτό δώστε παραπάνω προσοχή στο ταίρι σας. Μάθετε τα σημεία που τους χαρίζουν ευχαρίστηση και πόσο δείξτε τους πόσο σας αρέσει να τους κάνετε να αναστενάζουν. Θα ανταμειφθείτε για τις προσπάθειές σας με την Πανσέληνο στον Ταύρο στις 12. Θα πονάτε λίγο το πρωί, αλλά θα αξίζει τον κόπο.

Ο Άρης μπαίνει στο ζώδιό σας στις 18 Νοεμβρίου και σας φέρνει μερικές καυτές φαντασιώσεις. Κάντε αυτές τις φαντασιώσεις πραγματικότητα όταν ορθοδρομήσει ο Ερμής στις 20. Θα μπορείτε ξανά να εκφράσετε αυτά που θέλετε. Τα όνειρα γίνονται όντως πραγματικότητα (τα πονηρά, τουλάχιστον). Περάστε την 22α Νοεμβρίου με το ταίρι σας. Ο

Ήλιος μπαίνει στον Τοξότη και σας χαρίζει αυτοπεποίθηση να δοκιμάσετε νέα πράγματα στην κρεβατοκάμαρα. Η Αφροδίτη μπαίνει στον Αιγόκερω στις 25 και φέρνει λίγο στρες όταν το ταίρι σας ζητά κάτι παραπάνω από σας. Μην φρικάρετε. Ένα δείπνο είναι μόνο! Αν κρατήσετε τη ψυχραιμία σας, η επόμενη βραδιά θα είναι αρκετά συναρπαστική με τη νέα Σελήνη στον Τοξότη. Απολαύστε το!

Τοξότης

Αυτός είναι ο μήνας σας, Τοξότες! Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σας την 1η Νοεμβρίου και σας ενθαρρύνει να πέσετε στο κρεβάτι. Μπορεί να γνωρίσετε κάποιον σέξι άγνωστο που θα σας κρατήσει ζεστούς τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Καλέστε τον εραστή σας σε πεζοπορία όταν η Πανσέληνος είναι στον Ταύρο στις 12. Θα γυμνάσετε όλο το σώμα σας με διάφορους τρόπους.

Ο Άρης μπαίνει στον κυκλοθυμικό Σκορπιό στις 18 και χαλάει τον ρομαντισμό. Εσείς και το ταίρι σας μπορεί να ενδιαφέρεστε για διαφορετικά πράγματα. Η ένταση θα λυθεί όταν ορθοδρομήσει ο Ερμής στις 20 και θα κάνει πιο εύκολη την επικοινωνία σας. Αν θέλετε κάτι, απλώς ζητήστε το (ή παρακαλέστε).

Όλοι ξέρουμε ότι η διέγερση είναι σημαντική στο σεξ, αλλά όταν ο Ήλιος μπει στο ζώδιό σας στις 22 Νοεμβρίου, μην ξεχνάτε να διεγείρετε και το μυαλό του συντρόφου σας, όπως και… τα υπόλοιπα μέρη. Ένα λεκτικό καβγαδάκι μπορεί να είναι το δικό σας στυλ προκαταρκτικών. Η Αφροδίτη μπαίνει στον Αιγόκερω στις 25 και σας ενθαρρύνει να κοιμηθείτε λίγο (ναι, μόνο ύπνο). Χρειάζεστε να ξεκουραστείτε για τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 26, που θα φέρει πολλή σεξουαλική ενέργεια για το υπόλοιπο του μήνα.

Αιγόκερως

Είστε πολύ εργατικό ζώδιο, Αιγόκεροι. Ωστόσο, ενώ κάνετε την καθημερινή δουλειά σας, η Αφροδίτη μπαίνει στον Τοξότη την 1η Νοεμβρίου και σας ενθαρρύνει να φέρετε τη δουλίτσα στην κρεβατοκάμαρα. Μην ξεχνάτε ότι μόνο δουλειά και καθόλου παιχνίδι κάνει τη σεξουαλική ζωή βαρετή. Η Πανσέληνος στον Ταύρο στις 12 σας ενθαρρύνει να δείξετε την ευαισθησία σας στον εραστή σας, η οποία θα δυναμώσει τον δεσμό σας και θα κάνει το σεξ πιο προσωπικό.

Προσέξτε στις 18 Νοεμβρίου. Ο Άρης μπαίνει στον κυκλοθυμικό Σκορπιό και σας κάνει υπερευαίσθητους και όχι με τον καλό τρόπο. Μην παίρνετε τα πάντα τόσο σοβαρά. Η επικοινωνία βελτιώνεται όταν ο Ερμής ορθοδρομεί στις 20. Σχεδιάστε μια σέξι βραδιά που θα τους κάνει να παραδοθούν στη γοητεία σας. Σας αρέσει η επιτυχία σε κάθε τομέα της ζωής σας, έτσι όταν ο Ήλιος μπει στον Τοξότη στις 22 Νοεμβρίου, βάλτε στόχο να γίνετε οι καλύτεροι εραστές που μπορείτε. Όχι, δεν χρειάζεται να μάθετε τρελές στάσεις. Απλά δείξτε προσοχή.

Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σας στις 25 και σας βοηθά να καταλάβετε τι χρειάζεστε στην κρεβατοκάμαρα. Δέσιμο; Παρακάλια; Συναισθηματική οικειότητα; Η μισή απόλαυση είναι στην ανακάλυψη, Αιγόκεροι. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη την επόμενη ημέρα μπορεί να οδηγήσει σε μια βραδιά τρελού πάθους.

Υδροχόος

Ουάου, Υδροχόοι! Η σεξουαλική ορμή σας ξεπερνά κάθε προηγούμενο όταν η Αφροδίτη μπαίνει στον φλογερό Τοξότη την 1η Νοεμβρίου. Μην αντιστέκεστε στις ορμές σας, αποδεχτείτε τες! Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να πάρετε λίγη απόλαυση. Η Πανσέληνος στον Ταύρο στις 20 σάς χαρίζει γνώσεις για την ερωτική ζωή σας. Είτε ανακαλύψετε ένα νέο γλυκό σημείο ή τον λόγο που είστε τόσο παιχνιδιάρηδες, θα καταλάβετε πολλά.

Μόλις ικανοποιήσετε τις σεξουαλικές ορμές σας, ο Άρης μπαίνει στον Σκορπιό στις 18 και σας ενθαρρύνει να φροντίσετε τον εαυτό σας. Κάντε ένα μασάζ σε όλο το σώμα. Ο Ερμής ορθοδρομεί στις 20 και μπορεί να σας αφήσει σεξουαλικά ανικανοποίητους, αλλά μην στείλετε ακόμα μήνυμα σε μια περιστασιακή επαφή. Έχετε υπομονή. Ο Ήλιος μπαίνει στον Τοξότη στις 22 Νοεμβρίου και μπορεί να φέρει τρομερό σεξ που αξίζει την αναμονή.

Ήσασταν πολύ απορροφημένοι με τη δική σας απόλαυση αυτόν τον μήνα, πράγμα καταπληκτικό! Ωστόσο, όταν η Αφροδίτη μπει στον Αιγόκερω στις 25, επικεντρωθείτε στην απόλαυση του ταιριού σας. Το να τους βλέπετε να ικανοποιούνται είναι μέρος την δικής σας απόλαυσης. Μην παρασκέφτεστε τα πάντα όταν η νέα Σελήνη είναι στον Τοξότη την επόμενη ημέρα. Μπορεί να σας χαλάσει η διάθεση. Αντίθετα, επιτρέψετε στον εαυτό σας να νιώσει την απόλαυση που σας χαρίζει ο εραστής σας.

Ιχθύες

Πάντα ήσασταν ονειροπόλοι, Ιχθύες, αλλά οι φαντασιώσεις σας μπορεί να γίνουν πολύ καυτές όταν η Αφροδίτη μπει στον Τοξότη την 1η Νοεμβρίου. Παρασυρθείτε από τα πονηρά σας όνειρα, αλλά μην συγκρίνετε τον εραστή σας με την εκδοχή της φαντασίας σας. Αυτή είναι η συνταγή για την απογοήτευση.

Μπορεί να θέλετε να χαθείτε στις φαντασιώσεις σας με την Πανσέληνο στον Ταύρο στις 12, η οποία σας προκαλεί πονοκέφαλο. Σας αγνοεί το ταίρι σας; Σας αγαπά πραγματικά ή είναι απλώς μια περαστική σχέση; Τα ανάμεικτα μηνύματα θα σας κάνουν να επιστρέψετε τρέχοντας στα ρομαντικά μυθιστορήματα σας. Εκμεταλλευτείτε την είσοδο του Άρη στον Σκορπιό στις 18 Νοεμβρίου για να λύσετε αυτό το συναισθηματικό πρόβλημα ή μείνετε με το φανταστικό ερωτικό ενδιαφέρον σας.

Τι θέλετε πραγματικά από έναν εραστή; Οι φαντασιώσεις σας μπορεί να σας λένε κάτι. Ο Ερμής ορθοδρομεί στις 20 και κάνει το νόημα των ερωτικών ονείρων σας ξεκάθαρο. Ξέρετε τι θέλετε, πηγαίνετε να το πάρετε! Η Αφροδίτη μπαίνει στον Αιγόκερω στις 25 Νοεμβρίου και σας βοηθά να εκφράσετε το τι και ποιον θέλετε στην κρεβατοκάμαρα. Θα πάρετε αυτό που ζητήσατε με τη νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 26. Τα όνειρα γίνονται όντως πραγματικότητα!