Αστρολογία – Ζώδια: Ερωτικές προβλέψεις

Αστρολογία – Ζώδια: Ερωτικές προβλέψεις

Κριός 

Η επικοινωνία με τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου, σημαίνει πως θα μπορέσεις να καταλάβεις πόσα πρέπει να πεις και πόσα να κρατήσεις για τον εαυτό σου, αυτό το διάστημα… Γιατί υπάρχει περίπτωση ο αυθορμητισμός σου, να οδηγήσει τον εραστή σου στο συμπέρασμα πως είσαι απότομη ή αδιάφορη- κάτι που σίγουρα δεν ισχύει. Αυτό το διάστημα είναι ιδανικό για να διατηρήσεις την όμορφη ροή της επικοινωνίας σας, αλλά να είσαι ενήμερη πως ο εραστής σου, θα σου ασκήσει ακούσια κριτική αν δεν διατηρήσεις μια συμπεριφορά, γλυκιά και απλή.Στα ζωδια σημερα αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταύρος

Ένα ερωτικό πλάνο που άναψε φωτιές μέσα σου στο παρελθόν, αλλά κάπου «σκόνταψε», τώρα αναβιώνει. Αντί να επικεντρωθείς στο γιατί δεν πραγματοποιήθηκε την τελευταία φορά, κοίταξε τι μπορείς να κάνεις, για να γίνει πραγματικότητα τώρα. Μην αρνηθείς στην καρδιά σου την ευκαιρία να ζήσεις κάτι που ξέρεις ότι λαχταράει. Οι περιστάσεις θα είναι πολύ πιο ευνοϊκές τώρα, από ό, τι πριν.

Δίδυμοι

Ακόμα κι αν είσαι απασχολημένη με τη δημιουργία ισχυρών, δομημένων σχεδίων σε άλλους τομείς της ζωής σου, είναι σημαντικό να δεχθείς ότι τα ερωτικά σου, δε θα κερδίσουν τίποτα αν τα προσεγγίσεις με υπολογισμένες και μεθοδικές κινήσεις. Δεν χρειάζεται να ψάχνεις τρόπους για το πώς θα φτάσεις από το Α στο Β, καθώς αυτή η προσέγγιση μπορεί να σκοτώσει τη μαγεία που μπορεί να δημιουργηθεί μόνο από τον αυθορμητισμό σου. Χαλάρωσε και άσε την αγάπη να αναπτυχθεί και να εκδηλωθεί μόνη της. Μην πιστεύεις πως το κάνει με ανόητο τρόπο.

Καρκίνος

Μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά σίγουρα δεν είναι αδύνατο να ικανοποιήσεις τις ερωτικές σου επιθυμίες, διατηρώντας ταυτόχρονα πολλές άλλες δραστηριότητες στη ζωή σου. Η καρδιά σου ξέρει τι θα προτιμούσε να κάνει, αλλά ίσως να μην είσαι σε θέση να παραμερίσεις κάποιες άλλες σημαντικές ευθύνες, αυτή τη στιγμή. Ευτυχώς, ο Κόσμος σε βοηθά να δεις κάποιες καταστάσεις πιο ανοιχτόμυαλα από ό, τι έκανες πρόσφατα. Η χαρά και η διασκέδαση θα μπορούσε τελικά να επιστρέψει στη σχέση σου.

Λέων

Αν είσαι ελεύθερη, τότε μπορεί να γοητευθείς από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, που θα συναντήσεις τυχαία. Ωστόσο, θα υπάρξουν ερωτικά οφέλη, αν αφήσεις να περάσει λίγο χρονικό διάστημα για να γνωρίσεις καλά αυτό το άτομο πριν το ερωτευθείς. Έχεις μεγάλη θετική ενέργεια στη διάθεσή σου….αλλά προσπάθησε να τη χρησιμοποιήσεις για να διατηρήσεις αρχικά, χαλαρή την κατάσταση ανάμεσά σας.

Παρθένος

Μπορεί κάτι που θα πει ο εραστής σου, και θα είναι ενάντια στα δικά σου «πιστεύω», να μη το δεχτείς ή να μη το θεωρήσεις κατάλληλο. Δεν χρειάζεται να ακολουθείς τυφλά ό,τι λέει και ό,τι κάνει. Εμπιστέψου την εσωτερική σου σοφία αν σου λέει, να κρατήσεις κάποια απόσταση ή να μην εμπλακείς με κάτι, που η καρδιά σου αισθάνεται ότι πρέπει να απορρίψεις ή να αρνηθείς. Μην διστάσεις να επισημάνεις τη λανθασμένη συμπεριφορά του εραστή σου, αν νιώθεις πως είναι απαραίτητο να το κάνεις.

Ζυγός
Μπορεί να γνωρίζεις πως ζεις στη ζώνη άνεσης με την σχέση σου, αλλά αυτό δε θα σε απομακρύνει από την επιθυμία σου να ταρακουνήσεις λιγάκι τη ρουτίνα. Αυτό το διάστημα μάλιστα, αυτή η επιθυμία σου θα ενταθεί. Ωστόσο, πρέπει να συνειδητοποιήσεις πως ο μεγάλος αυθορμητισμός από μέρους σου, ίσως να μην βρει την ανάλογη ανταπόκριση από το ταίρι σου. Αν νιώθεις πως έχει γίνει βαρετή η σχέση σου, αυτό πρέπει να αποτελέσει τη βάση για μια ουσιαστική συζήτηση ανάμεσά σας και όχι για μια αυθόρμητη και δυνητικά ανεύθυνη κίνηση.

Σκορπιός

Μπορεί να είναι μια εποχή που θα σκεφτείς πόση ευγνωμοσύνη νιώθεις για τη ζωή σου. Και θα αισθανθείς περισσότερο συναισθηματική αυτό το διάστημα. Θα έχεις περισσότερους από έναν λόγους να νιώθεις ανακουφισμένη ή καθησυχασμένη για τις τρέχουσες ερωτικές σου υποθέσεις. Μπόρεσες να καταλάβεις πόσο σε βοήθησαν οι πρόσφατες εμπειρίες σου, για να γίνεις ισχυρότερη και ανθεκτικότερη, συναισθηματικά. Αν αυτά δεν βοήθησαν μέχρι τώρα τον παθιασμένο σου σκοπό να γίνει πιο σαφής, τότε θα συμβεί πολύ σύντομα.

Τοξότης

Μια προκλητική εξέλιξη στα ερωτικά σου, θα σε ενθαρρύνει να μιλήσεις ωμά για όσα σκέφτεσαι ή όσα νιώθεις. Αλλά θα εκπλαγείς από την αντίσταση θ’ αντιμετωπίσεις από τον εραστή σου, εκεί που πίστευες πως θα σε υποστηρίξει. Ευτυχώς που μπορείς να εκφράσεις τις σκέψεις σου, χωρίς να πληγώσεις τα συναισθήματα του συντρόφου σου. Κάνε μια σοφή επιλογή και να είσαι ευγενική καθώς θα διατυπώνεις τις σκέψεις σου, ακόμη κι αν το ταίρι σου, αγωνίζεται να καταλάβει τί εννοείς.

Αιγόκερως

Αν θέλεις να είσαι παρούσα παντού και πάντα για τον εραστή σου, τότε είναι σημαντικό να εστιάσεις στη σωματική και συναισθηματική σου υγεία. Ο εραστής σου πρέπει να σε βλέπει σε φόρμα και ίσως κάποιες δύσκολες καταστάσεις να σου το κάνουν δύσκολο. Δεν θα φανείς εγωίστρια αν κοιτάξεις τις προσωπικές σου ανάγκες, αυτή τη στιγμή. Αν μη τι άλλο, αποδεικνύει πόσο αφοσιωμένη είσαι, για να κάνεις ό,τι χρειάζεται ώστε να διαμορφώσεις ή να ενισχύσεις τη σχέση σου. Και αυτό θα είναι το είδος της διαβεβαίωσης, που έχει ανάγκη τώρα ο εραστής σου.

Υδροχόος

Αν ο εραστής σου αντιμετωπίζει μια δύσκολη κατάσταση στα θέματά του, τότε είσαι τέλεια τοποθετημένη, για να δημιουργήσεις ένα ευχάριστο και θετικό κλίμα, που αναμφισβήτητα θα φανεί πολύ χρήσιμο. Αν αυτό συνεπάγεται να κάνεις ό, τι μπορείς για να ενισχύσεις την ερωτική σου σχέση ή απλά ν’ ακούσεις το ταίρι σου, θα του δώσεις να καταλάβει πόσο πασχίζεις για την ευτυχία και την ευημερία σας. Να είσαι το θετικό φάρμακο που χρειάζεται!

Ιχθύες

Ίσως να μην χρειαστεί να συνδεθείς με τη διαίσθησή σου για να νιώσεις την ένταση που αρχίζει να σιγοβράζει στα ερωτικά σου. Αυτό ίσως είναι «ηλίου φαεινότερο», αλλά θα νιώσεις απογοήτευση. Έχεις την εξυπνάδα, να διατηρείς όμορφο κλίμα, ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου…. και θα γίνει απείρως ευκολότερο αν διασφαλίσεις, ότι οι ανταλλαγές σας είναι ανοιχτές και δεν κρύβετε τίποτε ο ένας από τον άλλον. Οι βαθύτερες ή πιο έντονες συζητήσεις ή ανταλλαγές….ας περιμένουν κάποια άλλη στιγμή για να εκδηλωθούν.