Αστρολογία – Ζώδια: Ερωτικές προβλέψεις

Αστρολογία – Ζώδια: Ερωτικές προβλέψεις

Κριός 

Ο έρωτας αποκτά μια πιο φιλόδοξη χροιά, χάρη στη σημερινή σεληνιακή έκλειψη. Αν πιστεύεις πως υπάρχουν μεγάλες αλλαγές μπροστά σου, τότε έχεις απόλυτο δίκιο. Τα νέα όνειρα και οι καινούργιες προοπτικές, θα σε κάνουν να πάρεις πιο σοβαρά την ερωτική σου σχέση. Το πολύ σοβαρά βέβαια, δε σημαίνει να είσαι υπερβολικά προσεκτική ή επιφυλακτική. Μπορείς να συνδυάσεις όμορφα την περιπέτεια, με την δόμηση ισχυρών θεμελίων για να πετύχεις την ευχάριστη ανάπτυξη που επιθυμείς.

Ταύρος

Θα ανακαλύψεις ένα πλήθος από νέες ιδέες για να βελτιώσεις τα ερωτικά σου! Ιδιαίτερα χάρη στη σημερινή Σεληνιακή Έκλειψη, που σε προτρέπει να κάνεις μεγαλύτερα και πιο τολμηρά όνειρα. Πριν σου αποκαλύψουν όμως τις πραγματικές τους δυνατότητες, μην αποτρέψεις τις εμπνεύσεις σου… Επειδή είναι μια στιγμή για ρομαντική εξερεύνηση, περιπέτεια… και επιδίωξη αυτού που φαίνεται σταθερό και λογικό.

Δίδυμοι

Η σημερινή σεληνιακή έκλειψη σου επισημαίνει πως είσαι έτοιμη ν’ αφήσεις πίσω σου τους παλιούς ρομαντικούς φόβους και ν’ αρπάξεις όποια ευκαιρία σου παρουσιαστεί, σχετική με την ερωτική σου ζωή. Αν αφήσεις πίσω σου αυτό που ανέβαλλε την ερωτική σου ζωή, θα σε βοηθήσει για ν’ ανακτήσεις την αυτοπεποίθησή σου. Η σταθερότητα που εμφανίζεται όσο κινείσαι σε λογικά κι εφικτά σχέδια, θα δημιουργήσει μια αισθησιακή ατμόσφαιρα στα ερωτικά σου!

Καρκίνος

Η σημερινή σεληνιακή έκλειψη, στοχεύει σε σχέσεις και δεσμεύσεις, καθιστώντας την μια ιδανική στιγμή για σένα και το ταίρι σου…επειδή μπορείτε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή κάποιου άλλου είδους συνεργασία. Ό,τι επιδιώξεις τώρα με λογική θα φρεσκάρει την ενέργεια στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερη, τότε πρόκειται να δεις με μεγαλύτερο ρεαλισμό τα ρομαντικά σου όνειρα. Η καινούργια φιλοσοφία σου, θα διασφαλίσει ότι τουλάχιστον ένα απ’ αυτά, θα γίνει πραγματικότητα, στο εγγύς μέλλον.

Λέων

Η υπογραφή σου, που είναι η αναζωογονητική γοητεία και η ξεγνοιασιά σου, είναι πηγές χαράς για σένα τώρα. Ιδιαίτερα αν αλληλοεπιδράς με κάποιο άτομο που σ’ ενδιαφέρει πολύ. Ωστόσο, η σημερινή σεληνιακή έκλειψη σε ενημερώνει πως η δημιουργία καινούργιων σχέσεων, βασίζεται στην ικανότητά σου ν’ αφήσεις πίσω σου παλιές ερωτικές συμπεριφορές ή συνήθειες. Αν πρόσφατα έδειχνες σποραδικά την αγάπη και τη στοργή σου στο ταίρι σου, τώρα θα είσαι πιο σταθερή στην έκφραση των συναισθημάτων σου.

Παρθένος

Η σημερινή Σεληνιακή Έκλειψη σε προτρέπει να διαθέσεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο στα ερωτικά σου. Και μια καλή αρχή θα είναι, να επιλέξεις την ερωτική σου ζωή πάνω από τα επαγγελματικά σου. Αν συνεργάζεσαι με το ταίρι σου, φρόντισε να του θυμίζεις πόσο ξεχωριστός είναι για σένα και πόσα σημαίνει για σένα η υποστήριξή του. Αυτή η στάση, θα ισχυροποιήσει τη σχέση σου και θα την κάνει πιο σταθερή.

Ζυγός
Υπάρχουν τρόποι που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να ενισχύσεις την σχέση σου. Με μια Σεληνιακή Έκλειψη που επηρεάζει τα συναισθηματικά σου θεμέλια, ένα καινούργιο και πολύ δυνατό κεφάλαιο ξεκινά με τον εραστή σου. Θα μπορέσεις να κοιτάξεις το παρελθόν σας, πιο ρεαλιστικά. Και αν θέλεις να επισημοποιήσεις τη σχέση σου μαζί του….τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να το κάνεις!

Σκορπιός

Η έκφραση των σκέψεων, των συναισθημάτων και των επιθυμιών σου, είναι το θέμα που σε αφορά….καθώς η Σεληνιακή Έκλειψη στοχεύει τον τομέα της επικοινωνίας σου. Η πρόκληση όμως είναι, ν’ αφήσεις τη φαντασία σου να οργιάζει με τις παθιασμένες δυνατότητες ενώ παράλληλα παραμένει συνδεδεμένη με την πραγματικότητα. Μην ανησυχείς αν το ερωτικό σου μήνυμα φαίνεται πολύ πρακτικό. Επειδή ο εραστής σου ξέρει καλά… πως ό,τι λες το εννοείς.

Τοξότης

Αν είσαι σε σχέση, τότε παρακολούθησε να κοινά οικονομικά σας, γιατί αυτή η σεληνιακή έκλειψη στοχεύει στο εισόδημά σου. Θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνεις μια συζήτηση με το ταίρι σου σχετικά με την εξοικονόμηση χρημάτων. Ανεξάρτητα από τα αν είσαι σε σχέση ή ελεύθερη, να ξέρεις πως η ερωτική σου ζωή, θα βιώσει ασφαλέστερες οικονομικές βάσεις. Το να κινείσαι λογικά σχετικά με τα έσοδα και τα έξοδά σου, είναι η αρχή για να τα καταφέρεις.

Αιγόκερως

Η Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιό σου, φωτίζει το πώς και γιατί, πρέπει να αφήσεις τον πόνο του παρελθόντος ή την προηγούμενη σχέση σου εκεί που ανήκει. Οι εξελίξεις που προκύπτουν, δε σε εμποδίζουν να ελέγχεις το ερωτικό σου πεπρωμένο. Αυτή είναι η στιγμή να διευρύνεις τις προοπτικές σου και να ορίσεις – ή να επαναπροσδιορίσεις – τον παθιασμένο σκοπό σου. Η απελευθέρωση ενός συναισθηματικού περιορισμού που σε κρατάει πίσω, είναι απαραίτητη.

Υδροχόος

Η σημερινή σεληνιακή έκλειψη προαναγγέλλει ένα τέλος και μια νέα αρχή στην ερωτική σου ζωή. Κλείνοντας ένα κεφάλαιο, θα μπορέσεις να αγκαλιάσεις ένα νέο που ξεδιπλώνεται και που προσφέρει περισσότερη αφθονία. Αυτό που αφήνεις πίσω σου…. έχει εκπληρώσει τον σκοπό του. Προετοιμάσου για ένα νέο και βελτιωμένο όραμα στα ερωτικά σου, που φέρνει μαζί του ένα ευπρόσδεκτο αίσθημα απελευθέρωσης!

Ιχθύες

Η σημερινή σεληνιακή έκλειψη επηρεάζει την κοινωνική σου δικτύωση. Σου υπενθυμίζει επίσης πόσο σε υποστηρίζει, για να εγκαταλείψεις τον παλιό τρόπο προσέγγισης των ερωτικών σου…ειδικά αν η επέκταση του κοινωνικού σου κύκλου είναι σημαντική. Ενθαρρύνεσαι ν’ ακολουθήσεις τον έρωτα με ελεύθερο κι απεριόριστο τρόπο. Ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση, ανακαλύπτεις την καινούργια στάση σου, απέναντι στον έρωτα και το ρομαντισμό! Κι αυτό θα έχει τα πλεονεκτήματά του