Αστρολογία – Ζώδια: Ερωτικές προβλέψεις

Αστρολογία – Ζώδια: Ερωτικές προβλέψεις

 Κριός

Σήμερα αισθάνεστε κάπως μελαγχολικοί και ευαίσθητοι. Δεν ξέρετε αν θέλετε να σας παρηγορήσει το ταίρι σας ή να σας αφήσει στην ησυχία σας. Όπως και να έχει, μοιραστείτε μαζί του τα συναισθήματά σας.

Ταύρος

Η σημερινή μέρα σας βρίσκει σε φιλοσοφική διάθεση. Μπορεί να θέλετε να περάσετε λίγο χρόνο μόνοι με τις σκέψεις σας. Αργότερα θα μπορέσετε να μοιραστείτε όσα σας απασχολούν με το ταίρι σας και να ζητήσετε την άποψή του.

 Δίδυμοι

Χρησιμοποιήστε το χιούμορ για να ξεπεράσετε μια δύσκολη κατάσταση που θα προκύψει με το ταίρι σας σήμερα. Αν καταφέρτε να το κάνετε να γελάσει ενώ συζητάτε για όσα σας απασχολούν, θα καταφέρετε και να το κάνετε να συνεργαστεί.

Καρκίνος

Σήμερα αισθάνεστε κάπως εσωστρεφείς. Κάντε μια προσπάθεια όμως να ανοιχτείτε στο ταίρι σας. Θα σας βοηθήσει να βγείτε από το καβούκι σας και στο τέλος θα ωφεληθείτε και οι δύο. Εξάλλου η σημερινή είναι μέρα αγάπης.

Λέων

Σήμερα αναπολείτε τις περσινές γιορτές. Το πιθανότερο είναι ότι θα είχατε ταξιδέψει κάπου όμορφα με το ταίρι σας. Δυστυχώς φέτος οι συνθήκες είναι διαφορετικές. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να κάνετε σχέδια για το μέλλον. Μπείτε σε ταξιδιωτικά site και προγραμματίστε την επόμενή σας περιπέτεια.

Παρθένος

Σήμερα τακτοποιήστε τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις. Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που επικοινωνήσατε με τους πιο ηλικιωμένους συγγενείς σας. Δώστε τους λίγη χαρά.

Ζυγός

Μην ντρέπεστε να κάνετε ριζοσπαστικές προτάσεις στο ταίρι σας σήμερα. Το πιθανότερο είναι ότι η ανταπόκρισή του θα είναι θετική. Μπορεί μάλιστα να σας εκπλήξει με μερικές δικές του ιδέες.

Σκορπιός

Σήμερα θα πρέπει να εξετάσετε πιο προσεκτικά κάτι που μοιάζει πολύ καλό για να είναι αληθινό. Δώστε στο ταίρι σας τις λεπτομέρειες και τσεκάρετε την αντίδρασή του. Αν και οι δύο πιστεύετε ότι κάτι δεν πάει καλά, ίσως θα ήταν καλύτερα να το προσπεράσετε.

 Τοξότης

Θα σας ωφελήσει να είστε παρατηρητικοί σήμερα. Το ταίρι σας μπορεί να έχει κάτι στο μυαλό του αλλά να μην είναι ακόμη έτοιμο να το μοιραστεί μαζί σας. Αν δώσετε τη δέουσα προσοχή, θα καταφέρετε να διαβάσετε τα σημάδια που σας δίνει.

Αιγόκερως

Όλα φαίνονται να πηγαίνουν υπερβολικά γρήγορα τώρα. Αν αισθάνεστε ότι καταβάλλεστε, κάντε ένα διάλειμμα και αφήστε το ταίρι σας να σας ηρεμήσει. Δώστε στον εαυτό σας μια ευκαιρία να αφήσετε οτιδήποτε βαραίνει τους ώμους σας.

Υδροχόος

Ξεκινήστε από νωρίς σήμερα και θα εκπλαγείτε από το πόσα πράγματα μπορείτε να καταφέρετε. Κάντε ένα σχέδιο με το ταίρι σας, ώστε να επιτύχετε και οι δύο όσα θέλετε. Δυο μυαλά λειτουργούν καλύτερα από ένα.

Ιχθύες

Προσπαθήστε να μην βγάλετε μια αυτάρεσκη συμπεριφορά προς το ταίρι σας σήμερα. Μπορεί οι απόψεις σας να διαφέρουν αλλά μην επιμένετε ότι η δική σας είναι πάντα η πιο σωστή. Θα χρειαστεί να συμβιβαστείτε για να τα πάτε καλά.