Αστρολογία – Ζώδια: Ερωτικές προβλέψεις, ταρώ

Αστρολογία – Ζώδια: Ερωτικές προβλέψεις, ταρώ
Ταρώ Κριός
Κάρτα: Το έξι των ξιφών

Δεν ήταν εύκολο να πετύχετε ή να αφήσετε ορισμένα πράγματα. Μπορεί να έχετε μερικές κακές αναμνήσεις που είστε έτοιμοι να αφήσετε, ώστε να απολαύσετε ένα πιο λαμπερό μέλλον. Το έξι των ξιφών επιβεβαιώνει ότι αυτοί οι δύσκολοι καιροί δεν σας ωφελούν πλέον. Μάθατε πολλά απ’ το παρελθόν. Δεν θα κάνετε τα ίδια λάθη στο μέλλον. Πρέπει να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας.

Ταρώ Ταύρος
Κάρτα: Ο Βασιλιάς των Ξιφών

Υπάρχουν στιγμές που πρέπει να καθαρίσετε τις σκέψεις σας και να βρείτε κι ένα μέρος για να το κάνετε. Μπορεί πολλά πράγματα να απαιτούν την προσοχή σας αυτή τη στιγμή και να είναι δύσκολο να τακτοποιήσετε τη σκέψη σας. Είναι να σημαντικό να μείνετε στο παρόν αυτή τη στιγμή και να μην επιτρέψετε στον γρήγορο ρυθμός της ζωής να πνίξει την εσωτερική φωνή σας.

Ταρώ Δίδυμοι
Κάρτα: Ο Ιππότης των ράβδων

Είστε παθιασμένα άτομα που έχουν πολλά να προσφέρουν στον κόσμο. Δεν πρέπει να διστάσετε να κάνετε αυτό που έχετε βάλει στο μυαλό σας. Ακολουθήστε τα όνειρά σας. Ακολουθήστε μια προσπάθεια που πιστεύετε και την βλέπετε ήδη μέσα στο μυαλό σας κι ας μην έχει αρχίσει.

Ταρω Καρκίνος
Κάρτα: Το εφτά των κυπέλλων

Κάντε μια ευχή, αλλά ξεκινήστε και τις πράξεις. Έχετε φανταστεί αυτά που θέλετε πολύ καιρό και έχετε την ευκαιρία να ακολουθήσετε ένα όνειρο ή στόχο σας. Ποτέ δεν είναι εύκολο να εκτεθείτε εκεί έξω και να κάνετε κάτι που δεν έχετε δοκιμάσει. Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί που σέβεστε και θαυμάζετε που δεν είχαν τίποτα και τώρα έχουν περισσότερα απ’ όσα τόλμησαν ποτέ να ονειρευτούν. Θα μπορούσατε να είστε εσείς.

Ταρώ Λέων
Κάρτα: Το δέκα των ξιφών

Μια πικρή αλήθεια είναι ότι στη ζωή δεν μπορείς να εμπιστεύεσαι τους πάντες. Είναι καλύτερο να κρατάτε τον κύκλο των ανθρώπων που εμπιστεύεστε μικρό, έτσι ώστε όταν χρειάζεστε έναν φίλο ή θέλετε έναν ώμο για να κλάψετε, να έχετε κάποιον που μπορείτε να εμπιστευτείτε τους φόβους και τα σκοτεινά μυστικά σας.
Αλλά δεν είναι όλοι προετοιμασμένοι ή ικανοί να παίξουν αυτόν τον ρόλο στη ζωή. Βεβαιωθείτε ότι εμπιστεύεστε αυτούς που ήδη ξέρετε ότι έχουν καλό χαρακτήρα.

Ταρώ Παρθένος
Κάρτα: Ο Άσος των Κυπέλλων

Έχετε περισσότερα απ’ όσα τολμούσατε να φανταστείτε τώρα. Μπορεί αυτός να είναι ένας θετικός οιωνός για το μέλλον, γιατί θα σας φροντίζει και θα σας παρέχει ένα άτομο που αγαπάτε.
Ωστόσο, έχετε επίσης την ικανότητα να δημιουργήσετε αφθονία στη ζωή σας με το να βρείτε το άτομο που είναι γραφτό να είστε μαζί και να μην συμβιβαστείτε με τίποτα λιγότερο.

Ταρώ Ζυγός
Κάρτα: Το εννιά των πεντάκτινων

Μερικά χρήματα ή πλούτος φτάνει σε σας. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το αν μπορείτε να πάρετε κάτι. Σκεφτείτε ότι έχετε ήδη τα χρήματα και μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

Ταρώ Σκορπιός
Κάρτα: Η Βασίλισσα των ξιφών

Δείτε τη ζωή σας γεμάτη και όχι άδεια. Υπάρχουν στιγμές που πρέπει να αφήσετε κάτι και να βιώσετε πόνο για λίγο, ώστε να βρείτε τη χαρά που θέλετε στο μέλλον.
Μπορεί να μην θέλετε να βιώσετε θλίψη, αλλά μέρος της εξέλιξης είναι και το να μην παίρνει πάντα αυτό που θες.

Ταρώ Τοξότης
Κάρτα: Ο Ιεροφάντης

Δεν χρειάζεται να κάνετε ότι κάνουν όλοι, γιατί φαίνεται να είναι η μόνη επιλογή που έχετε. Η ιστορία έχει παράσχει πολλά μαθήματα ζωής και δεν υπάρχει λόγος να μην μάθετε από το παρελθόν. Μπορεί να μάθετε και απ’ το παρόν και να χρησιμοποιήσετε τα μαθήματα για να φτιάξετε το μέλλον που αγαπάτε.

Ταρώ Αιγόκερως
Κάρτα: Ο Ακόλουθος των ξιφών

Μια έκθεση ή νέα από έναν φίλο μπορεί να καθυστερούν. Αν περιμένετε να ακούσετε από κάποιον για σχέδια που θέλετε να κάνετε, μην πιστέψετε ότι σας έχουν ξεχάσει. Κάντε την πρώτη κίνηση για να βεβαιωθείτε ότι είναι όλοι καλά.

Ταρώ Υδροχόος
Κάρτα: Το πέντε των ξιφών

Όταν έχετε περάσει πόνο ή απογοήτευση, είναι δύσκολο να αγαπήσετε ξανά. Ο κόσμος δεν είναι τρομακτικό μέρος. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θα θελαν να είναι στο πλευρό σας και να σας βοηθήσουν να καταλάβετε ότι η αγάπη είναι όμορφη.

Ταρώ Ιχθύες
Κάρτα: Το εφτά των πεντάκτινων

Προσπαθήστε να μην είστε πολύ αφηρημένοι και περάσει η μέρα χωρίς να έχετε κάνει τίποτα. Έχετε πίστη σε αυτά που έχετε και κάντε αυτά που πρέπει για να φτάσετε εκεί που θέλετε.