Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο από 11 έως 17 Ιουλίου 2022

Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο από 11 έως 17 Ιουλίου 2022

ΚΡΙΟΣ:

Βάζοντας τις σωστές προτεραιότητες θα μειωθούν σημαντικά οι αντιξοότητες. Φροντίστε να μην είστε ιδιότροποι και γκρινιάρηδες, γιατί δε θα είναι συμφέρον σας να εκφραστείτε αρνητικά σε κάτι που θα σας προσφερθεί απλά και εύκολα. Το ίδιο θα ισχύει και για τους δεσμευμένους, καθώς μια τέτοια συμπεριφορά θα κουράσει το σύντροφό σας παρά τις καλές προθέσεις που θα έχει. Βέβαια, ο πρώτος μήνας του χρόνου δε θα σας αφήσει να βαλτώσετε, αφού οι εναλλαγές στον έρωτα θα είναι συνεχείς και τα πράγματα δε θα είναι τόσο επώδυνα.

ΤΑΥΡΟΣ:

Δείτε την παρούσα κατάσταση της προσωπικής σας ζωής από μια άλλη οπτική γωνία, ώστε να κατασταλάξετε ώριμα και να πάρετε μια συγκεκριμένη θέση μπροστά στις εξελίξεις, αλλά και στις ευθύνες της συντροφικής ζωής. Ακόμα και αν δημιουργούσατε μόνοι σας υποσυνείδητα ασάφειες που διαιώνιζαν καταστάσεις, η σημερινή μέρα αποτελεί το τελευταίο στάδιο πειραματισμών στο να ξεκαθαρίσετε ποια είναι τα πρόσωπα που θέλετε να παραμείνουν στη ζωή σας και ποια είναι εκείνα που πρέπει να τα εκτοπίσετε για πάντα.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Στις επαγγελματικές και κοινωνικές σας επαφές, θα βοηθηθείτε να αναβαθμίσετε τη θέση σας μέσα από τις επιμέρους ιεραρχίες, ενώ οι φιλικές σχέσεις μπαίνουν σε πιο σωστές βάσεις καθώς η βοήθεια που θα παίρνετε και θα δίνετε θα σας κάνει να νιώθετε πιο ασφαλείς. Έτσι κι αλλιώς ανήκετε στην κατηγορία ανθρώπων που κυριαρχεί η λογική, αλλά παραμένετε ευαίσθητοι χωρίς βέβαια να σας αρέσουν οι ακραίες εκφράσεις συναισθημάτων, έστω και αν κάποιες φορές παρασύρεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Το σίγουρο είναι πως έχετε ακόμα να κάνετε αρκετή δουλειά στη σχέση σας, αλλά και οι αδέσμευτοι θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στα μηνύματα που στέλνετε στους άλλους, γιατί αν θα είναι μπερδεμένα θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και εντάσεις. Εάν είστε αποφασισμένοι να βρείτε τον ιδανικό σύντροφο, θα πρέπει να αποφύγετε τις ακραίες καταστάσεις, να μην παρασύρεστε από τον ενθουσιασμό σας και το κυριότερο, να μη βιαστείτε να επενδύσετε σε κάποιο άτομο που ακόμα δεν έχετε γνωρίσει καλά. Χρειάζεται να ικανοποιήσετε την εσωτερική σας ανάγκη για χαρά και αρμονία στις προσωπικές σας σχέσεις.

ΛΕΩΝ:

Εγκαινιάζεται μια άλλη εποχή στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και θα το καταλάβετε πιο έντονα. Θα αρχίσετε να εστιάζετε το ενδιαφέρον σας στην παρούσα σχέση σας και το μέλλον της και θα αρχίσουν να βγαίνουν, αν δεν έχει ήδη γίνει, οι ανάγκες και οι ελλείψεις που υπάρχουν. Οι τριγμοί που θα κάνουν την εμφάνισή τους, θα απαιτήσουν ξεκαθαρίσματα και σοβαρές αποφάσεις. Υπάρχει ένας βαθμός επικινδυνότητας αλλά άμα το δείτε από τη θετική του πλευρά θα λάβετε σημαντικά μηνύματα που θα μπορέσετε να τα αξιοποιήσετε στο μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Είναι αυτονόητο πως αρκετές φορές θα νιώσετε ότι εκπέμπετε σε διαφορετικό μήκος κύματος από το σύντροφό σας, αφού δε θα μπορείτε να εκφραστείτε όπως πραγματικά θα νιώθετε. Εάν έχει γίνει πριν καιρό μπορείτε να είστε ήρεμοι ότι έχετε περάσει το «τεστ» και η σχέση σας στηρίζεται σε σωστές βάσεις. Μερικά από τα σενάρια που θα παίζουν από την πλευρά του συντρόφου σας είναι ότι έχετε περισσότερες ευθύνες και λιγότερο χρόνο για την προσωπική σας ζωή, ότι δεν του δίνετε όση σημασία χρειάζεται και ότι έχετε άλλες προτεραιότητες σημαντικότερες από αυτόν.

ΖΥΓΟΣ:

Πρέπει να φροντίσετε να προσαρμόσετε καλύτερα στα μέτρα σας το νέο μοντέλο δέσμευσης που θα δημιουργηθεί, γιατί δε γίνεται πάντα να καταφεύγετε σε υπεκφυγές. Κάποιες παρεξηγήσεις που θα υπάρχουν στο ημερήσιο πρόγραμμα με το σύντροφό σας, θα χρειαστούν τη στρατηγική τους για να λυθούν, καθώς οι στιγμές έντασης θα πρέπει να αποφευχθούν για να μην οξυνθούν περισσότερο τα πνεύματα. Επιβάλλεται να προτιμήσετε τη φιλική προσέγγιση σε ότι θα σας απασχολήσει που θα βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και να κατονομάσετε τις αδυναμίες που εμποδίζουν κατά κάποιο τρόπο τη σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η αναζήτηση της αλήθειας και το θάρρος να την αντιμετωπίσετε, θα δημιουργήσουν σαφώς ένα πολύ καλύτερο κλίμα στις ερωτικές σας υποθέσεις. Όπως φαίνεται βρίσκεστε σε ένα μεταβατικό στάδιο, όπου θα αξιολογείται την ερωτική σας ζωή σύμφωνα με τα βιώματα και τις εμπειρίες σας. Θα σας απασχολήσει έντονα η αίσθηση που σας άφησαν και θα θελήσετε να την επεξεργαστείτε με έναν τρόπο που δε θα αφήνει περιθώρια στις προκαταλήψεις. Τα συναισθήματα που θα πηγάζουν από μέσα σας, θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε μια ουσιαστική ανάπτυξη της ερωτικής σας ζωής.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Αλλάζοντας τη συμπεριφορά σας, έχετε σταματήσει να αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις με ακραίο τρόπο και βλέπετε τα πράγματα πιο καθαρά, αποφεύγοντας τα κακώς εννοούμενα πάθη. Οι αδέσμευτοι τολμήστε να αποδεχθείτε ένα νέο πρόσωπο στην καρδιά σας χωρίς όρους. Η ερωτική σας ζωή δεν έχει πλέον καμία ανάγκη από κρυφές ή καλυμμένες καταστάσεις, οπότε το μόνο που απομένει είναι να είστε αληθινοί. Στη συνέχεια αρχίζουν να διαγράφονται καινούριου ευχάριστοι δρόμοι που δεν είχατε φανταστεί μέχρι τώρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Οι δεσμευμένοι μην αποφύγετε κάποιες κόντρες που θα παρουσιαστούν από μόνες τους, γιατί στη διάρκειά τους θα εκδηλωθούν οι δικές σας ευαισθησίες αλλά και του συντρόφου σας, που είναι σημαντικές για να υπάρχει σύμπνοια στη σχέση σας. Θα έχετε έντονα τη διάθεση να αντιπαραθέσετε αξίες, συναισθήματα και κανόνες που θα αφορούν την κοινή σας πορεία. Οι αθέλητες μεταστροφές της διάθεσής σας θα διαρκέσουν, όπου θα είστε πιο ξεκάθαροι και πιο συγκεκριμένοι, αν και θα δείχνετε μια ψυχική ροπή στην ανταλλαγή λόγων και υποσχέσεων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Οι εσωτερικές σας διαφοροποιήσεις και αναζητήσεις ακόμα και αν κάποιες φορές είναι επώδυνες, σας δίνουν τη δυνατότητα να βάλετε τη ζωή σας σε τάξη και πάνω σε γερές, υγιείς και δημιουργικές βάσεις που δε θα σας προδώσουν γιατί θα εξαρτώνται αποκλειστικά από εσάς. Οι προτάσεις για εσάς τους αδέσμευτους θα είναι όσες και τα πρόσωπα που θα υπάρχουν στη ζωή σας, οπότε ξεκαθαρίστε από την αρχή ποια θα κρατήσετε και ποια θα απορρίψετε. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πισωγυρίσετε σε άτομα που σας περιόρισαν, σας αμφισβήτησαν ή προσπάθησαν να σας πάρουν τα ηνία.

ΙΧΘΥΕΣ:

Ξέρετε καλά πως όταν οι ευθύνες και η κτητικότητα ξεπερνούν τα όριά σας, αρχίζετε να πνίγεστε, οπότε γιατί να το περάσετε ξανά. Με τον ίδιο τρόπο που ξεκινάτε μια σχέση, με αμεσότητα και χωρίς πολλά λόγια, πείτε αντίο και γυρίστε την πλάτη στο παρελθόν ανεπιστρεπτί. Ακολουθήστε το δρόμο που σας πάει μπροστά, επιλέγοντας ένα νέο σύντροφο. Δε χρειάζεται να κρυφτείτε πίσω από ψεύτικες δικαιολογίες για να γλυκάνετε το χάπι, όταν πρόκειται να κάνετε κάτι καλό για τον εαυτό σας και πρέπει να το καταλάβετε,