Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Κριός

Το να λύσετε κάτι που σας ανησυχεί σε σχέση με την υγεία σας, μπορεί να αποδειχθεί αγχωτικό γύρω στις 4 Σεπτεμβρίου. Η Αφροδίτη που αγαπάει την ομορφιά, είναι στον έκτο οίκο σας της υγείας. Έρχεται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα που θολώνει τη λογική, από τον δωδέκατο οίκο σας της πνευματικότητας. Αυτή η διέλευση το κάνει ιδιαίτερα δύσκολο να εντοπίσετε τι είναι πραγματικό και τι όχι. Καλύτερη είναι η υπομονή και η αποχή από τη δράση για την ώρα.

Στις 6 Σεπτεμβρίου ο επικοινωνιακός Ερμής στον έκτο οίκο σας της καθημερινότητας, σχηματίζει τετράγωνο με τον επεκτατικό Δία στον ένατο οίκο σας της ανώτερης εκπαίδευσης. Σας παροτρύνει να εξετάσετε νέους τρόπους για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας: Να βελτιώσετε τις ικανότητές σας και να κυνηγήσετε τα επαγγελματικά σας όνειρα. Ρίξτε μεγάλο δίχτυ ενώ ερευνάτε τις επιλογές σας – και μπορεί να βρείτε μια ιδιαίτερα συναρπαστική ευκαιρία.

Ταύρος

Μια έκρηξη δημιουργικότητας μπορεί να σας εμπνεύσει να συνεργαστείτε με συναδέλφους σε καλλιτεχνικές προσπάθειες και ιδέες στις 4 Σεπτεμβρίου. Η συναισθηματική Σελήνη στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων, σχηματίζει θετική γωνία με τον ονειρικό Ποσειδώνα στο ενδέκατο σπίτι σας της δικτύωσης. Εξετάστε το εάν σας εμπνέει διαισθητικά ένα έργο. Αν ναι, πρέπει να προχωρήσετε.

Μπορεί να έχετε αυξημένη σαφήνεια για τη σχέση σας ή το τι θέλετε από τον επόμενο δεσμό σας, στις 6 Σεπτεμβρίου. Η Αφροδίτη των σχέσεων στον πέμπτο οίκο σας του έρωτα, σχηματίζει αρμονική γωνία με τον μετασχηματιστικό Πλούτωνα στον ένατο οίκο σας της περιπέτειας. Καλά θα κάνετε να περάσετε χρόνο με το ταίρι σας: Η διάθεση είναι ιδανική για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας με βαθύ, φυσικό και παθιασμένο τρόπο.

 Δίδυμοι

Μπορεί να βρείτε τρόπο να προσθέσετε περισσότερη αυτοφροντίδα στις καθημερινές σας συνήθειες στις 4 Σεπτεμβρίου. Η συναισθηματική Σελήνη στον έκτο οίκο σας της ρουτίνας, σχηματίζει θετική γωνία με τον ονειρικό Ποσειδώνα στον δέκατο οίκο σας της καριέρας. Θα είστε σε αρμονία με τη διαίσθησή σας αυτή την περίοδο. Γι’ αυτό βεβαιωθείτε ότι έχετε εμπιστοσύνη σε αυτά που σας λέει, αφήστε τη να καθοδηγήσει τα επόμενα βήματά σας.

Αν θέλατε να απολαύσετε περισσότερο χρόνο με το ταίρι σας, έναν καλό φίλο ή πιθανό σύντροφο, σημειώστε την 6η Σεπτεμβρίου. Η συναισθηματική Σελήνη συναντά τον τυχερό Δία στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Αυτή η ευχάριστη διέλευση κάνει τη μέρα τέλεια για να απολαύσετε την παρέα του άλλου. Συνεργαστείτε για έναν κοινό στόχο ή ακόμη και να πάτε τον δεσμό σας στο επόμενο επίπεδο.

 Καρκίνος

Κάντε αυτή τη σημαντική συζήτηση με το ταίρι σας ή έναν συνάδελφο στις 5 Σεπτεμβρίου. Τότε ο περίεργος Ερμής στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας, σχηματίζει αρμονική γωνία με τον Κρόνο στον έβδομο οίκο σας της συνεργασίας. Είστε σε θέση να συνδεθείτε διανοητικά: Να μείνετε στα γεγονότα και να έρθετε πιο κοντά στην υλοποίηση ενός κοινού στόχου μέσω σκληρής δουλειάς.

Στις 6 Σεπτεμβρίου η συναισθηματική Σελήνη και ο τυχερός Δίας ζευγαρώνουν στον έκτο οίκο σας της ευεξίας. Μπορεί να αισθάνεστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι, για ένα νέο πρόγραμμα γυμναστικής ή υγιεινής διατροφής που θέλετε να δοκιμάσετε. Ερευνήστε όλες τις λεπτομέρειες και σκεφτείτε αν ταιριάζει στην καθημερινή σας ζωή. Εφόσον νιώσετε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή, θα είστε έτοιμοι για την επιτυχία.

Λέων

Μπορεί να είστε προετοιμασμένοι να παρουσιάσετε μια φανταστική ιδέα στους προϊσταμένους σας στις 2 Σεπτεμβρίου. Η καλλιτεχνική Αφροδίτη στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος, σχηματίζει τετράγωνο με τον επεκτατικό Δία στον πέμπτο οίκο σας της δημιουργικότητα. Η αίσθηση της διασκέδασης και του παιχνιδιού αναβλύζει από μέσα σας. Αλλά υπάρχει το ρίσκο να γίνετε υπερβολικά αισιόδοξοι, να υπερεκτιμήσετε το πόσα μπορείτε να αναλάβετε. Προσπαθήστε να διατηρήσετε μια πιο μετρημένη προσέγγιση, ώστε να μείνετε σε καλό δρόμο και να φτάσετε ως το τέλος.

Στις 6 Σεπτεμβρίου η συναισθηματική Σελήνη συναντά τον τυχερό Δία, στον πέμπτο οίκο σας του ρομαντισμού. Καθιστά την ημέρα ιδανική για να συνδεθείτε με τον σύντροφό σας ή κάποιον που σας αρέσει. Να είστε αυθόρμητοι και να αφήσετε τη στιγμή να σας οδηγήσει οπουδήποτε. Θα ενισχύσετε τη χημεία σας με μαγικό τρόπο.

Παρθένος

Μπορεί να διαπιστώσετε ότι είναι ευκολότερο να συνεργαστείτε με έναν συνάδελφο ή έναν φίλο σε ένα πρότζεκτ που αγαπάτε στις 4 Σεπτεμβρίου. Τότε η συναισθηματική Σελήνη στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας, σχηματίζει θετική γωνία με τον ονειρικό Ποσειδώνα στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Η ανταλλαγή ιδεών και η εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του άλλου, μπορεί να μετατρέψει το τρελό σας όνειρο σε πραγματικότητα.

Νιώθετε παθιασμένοι, χαρούμενοι και έντονα εστιασμένοι σε νέους τρόπους να εκφραστείτε προς αυτούς που αγαπάτε; Είστε δημιουργικοί στις 6 Σεπτεμβρίου: Η Αφροδίτη των σχέσεων από το ζώδιό σας, σχηματίζει αρμονική γωνία με τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα στον πέμπτο οίκο σας του ρομαντισμού. Αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει τη στιγμή. Αγκαλιάστε πλήρως το ένστικτό σας να γράψετε ελεύθερα ή να κάνετε ζωηρές, παιχνιδιάρικες συζητήσεις. Αυτό μπορεί να προσελκύσει νέες ευκαιρίες, ίσως ακόμη και ανθρώπους που ενισχύουν την ευτυχία σας.

Ζυγός

Θα είστε εξαιρετικά κοινωνικοί στις 6 Σεπτεμβρίου. Η συναισθηματική Σελήνη συναντά τον τυχερό Δία, στον τρίτο οίκο της επικοινωνίας σας. Όχι μόνο θα αισθάνεστε ζωντανοί, θα περνάτε τέλεια με φίλους, αγαπημένους, γείτονες και συναδέλφους. Θα αισθάνεστε αισιόδοξοι για τις σχέσεις σας και θα επιδιώξετε να γνωρίσετε ανθρώπους έξω από τον κύκλο σας για να προωθήσετε νέες συνδέσεις.

Στις 7 Σεπτεμβρίου ο επικοινωνιακός Ερμής είναι στον δωδέκατο οίκο σας της πνευματικότητας. Έρχεται σε αντίθεση με τον ονειρικό Ποσειδώνα στον έκτο οίκο σας της ευεξίας. Αυτή η όψη θέτει τις βάσεις για σύγχυση και παρεξηγήσεις, που θα μπορούσαν να σας αφήσουν εξαντλημένους πνευματικά και σωματικά. Χρησιμοποιήστε τις αγαπημένες σας τεχνικές διαχείρισης του στρες: Βαθιές αναπνοές, γιόγκα, αρωματοθεραπεία. Θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αυτή τη δύσκολη ημέρα, χωρίς να διακινδυνεύσετε την ευημερία σας.

 Σκορπιός

Μπορεί να αισθάνεστε ιδιαίτερα εκκεντρικοί και στοργικοί στις 4 Σεπτεμβρίου. Τότε η συμπονετική Σελήνη στο ζώδιό σας, σχηματίζει αρμονική γωνία με τον ονειρικό Ποσειδώνα στον πέμπτο οίκο σας του ρομαντισμού. Προσπαθήστε συνειδητά να μοιράζεστε αυτά που αισθάνεστε, με το ταίρι σας ή κάποιον άλλο ξεχωριστό. Οτιδήποτε φανταζόσασταν, τώρα μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε πραγματικότητα… Αρκεί να είστε πρόθυμοι να αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από τη στιγμή.

Στις 6 Σεπτεμβρίου η Σελήνη συναντά τον τυχερό Δία, στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος. Καθιστά τη στιγμή ιδανική για να συνδεθείτε με συναδέλφους, προϊσταμένους ή πιθανούς επιχειρηματικούς συνεργάτες: Να μοιραστείτε τις μεγαλύτερες, τις πιο τολμηρές ιδέες σας. Μην διστάζετε να παρουσιάσετε εκείνη την ιδέα που αποτελεί όνειρο – μπορεί να είναι ό,τι καλύτερο!

Τοξότης

Ο καθορισμός ενός φιλόδοξου προσωπικού στόχου, μπορεί να είναι το πρώτο πράγμα στο μυαλό σας στις 6 Σεπτεμβρίου. Τότε η συναισθηματική Σελήνη συναντά τον επεκτατικό Δία στο ζώδιό σας. Νιώθετε ότι μπορείτε να κυριαρχήσετε στον κόσμο: Να ανεβάσετε εύκολα το επίπεδο στην καθημερινότητά σας, ώστε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Όσο περισσότερο συνδεθείτε με τους άλλους για αυτά που θέλετε να πετύχετε, τόσο πιο κερδισμένοι θα βγείτε!

Στις 7 Σεπτεμβρίου ο επικοινωνιακός Ερμής είναι στον δέκατο οίκο σας της καριέρας. Σχηματίζει μια τεταμένη αντίθεση με τον ονειρικό Ποσειδώνα στον τέταρτο οίκο σας της οικιακής ζωής. Είναι ακόμη πιο δύσκολο σήμερα να βρείτε εκείνη την αόριστη ισορροπία, μεταξύ δουλειάς και προσωπική ζωής. Μέρος του προβλήματος είναι ότι δεν ξέρετε όλα τα γεγονότα, για να κάνετε οριστικά σχέδια. Όταν αποκτήσετε διαύγεια, θα έχετε περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας.

 Αιγόκερως

Η πρόοδος σε έναν μακροπρόθεσμο επαγγελματικό στόχο είναι ορατή στις 5 Σεπτεμβρίου. Τότε ο επικοινωνιακός Ερμής στον ένατο οίκο σας της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, σχηματίζει αρμονική γωνία με τον Κρόνο στο ζώδιό σας. Θα είστε έτοιμοι για δουλειά: Να κάνετε αίτηση για μια νέα ευκαιρία ή να εγγραφείτε σε μια εκπαίδευση που θα βελτιώσει τις ικανότητές σας. Εάν έχετε να λάβετε μια σημαντική απόφαση που θα έχει συνέπειες στην καριέρα σας, θα νιώσετε έτοιμοι να κάνετε την κίνησή σας.

Στις 6 Σεπτεμβρίου η συναισθηματική Σελήνη και ο τυχερός Δίας, συναντιούνται στον δωδέκατο οίκο σας της πνευματικότητας. Σας εμπνέουν να διευρύνετε το μυαλό σας, με τρόπους που τροφοδοτούν τη σκέψη και την καρδιά σας. Η συνεργασία με έναν επαγγελματία ή η εκμάθηση των Ταρώ – παραδείγματος χάριν – μπορεί να είναι ακριβώς ό,τι λαχταράει η ψυχή σας τώρα.

Υδροχόος

Παλεύετε να φτάσετε στο ίδιο μήκος κύματος με το ταίρι ή έναν αγαπημένο σας για ένα κρίσιμο οικονομικό θέμα στις 4 Σεπτεμβρίου; Η καλλιτεχνική Αφροδίτη στον όγδοο οίκο σας των κοινών πόρων, σχηματίζει αντίθεση με τον ονειρικό Ποσειδώνα στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος. Το ζήτημα είναι ότι δεν έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Περιμένετε μέχρι να περάσει η ομίχλη και θα βρείτε τη λύση.

Θα αποκτήσετε καθαρότητα σχετικά με τους στενότερους δεσμούς σας και τον τρόπο που σας εξυπηρετούν στις 6 Σεπτεμβρίου. Η Αφροδίτη των σχέσεων θα είναι στον όγδοο οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας. Θα σχηματίσει αρμονική γωνία με τον μετασχηματιστικό Πλούτωνα στον δωδέκατο οίκο σας της πνευματικότητας. Μοιραστείτε τα βαθύτερα και πιο έντονα συναισθήματά σας: Αυτό θα ενισχύσει την αίσθηση σύνδεσης με τους άλλους και ταυτόχρονα θα σας βοηθήσει να καταλάβετε καλύτερα το πώς αισθάνεστε.

Ιχθύες

Φαντασιώνεστε ένα συναρπαστικό μεγάλο ταξίδι; Ένα μάθημα που θα σας επιτρέψει να βελτιώσετε τις καλλιτεχνικές σας δεξιότητες και να διευρύνετε την οπτική σας: Στις 4 Σεπτεμβρίου η συναισθηματική Σελήνη είναι στον ένατο οίκο σας της περιπέτειας. Θα σχηματίσει αρμονική γωνία με τον ονειρικό Ποσειδώνα στο ζώδιό σας. Αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει αυτές τις σκέψεις… Έπειτα σκεφτείτε αυτά που η καρδιά σας ζητά να μετατρέψετε σε συγκεκριμένους στόχους. Αν διαισθητικά νιώθετε ότι κάτι είναι σωστό, αξίζει να το κυνηγήσετε.

Στις 6 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη θα είναι στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Θα σχηματίσει αρμονική γωνία με τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα στον ενδέκατο οίκο σας της φιλίας. Αυτή η όψη ενισχύει τη ζεστασιά και τη χαρά στους ρομαντικούς και πλατωνικούς δεσμούς σας. Ένα ομαδικό ραντεβού, ένα πάρτι ή κάποια άλλη ευκαιρία να απολαύσετε την παρέα των αγαπημένων σας, θα σας κάνει πολύ χαρούμενους.