Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Κριός

Αυτή την εβδομάδα η αναποφασιστικότητα έχει αποχωρήσει και είστε έτοιμοι να προχωρήσετε. Ο  Ήλιος στον Κριό (χρόνια πολλά!) κάνει μια σύνοδο με τον Ερμή στον οίκο του αθλητισμού. Σήμερα θα έχετε μεγάλη ενεργητικότητα. Θα μιλάτε και θα κινείστε γρήγορα. Θα ανταλλάξετε ιδέες μ’ ένα στενό σας φίλο ή κάποιο μέλος της οικογένειάς σας. Υπάρχει κάποιος ετοιμόλογος, που ανταποκρίνεται στις φανταστικές σας ιδέες συμπληρώνοντάς τες.

Σκεφτείτε να σημειώσετε μερικές από τις ιδέες που προκύπτουν κατά τη διάρκεια αυτής της συζήτησης. Την Τρίτη 20 Απριλίου, η Αφροδίτη στον Ταύρο, στον τομέα των οικονομικών, κάνει ένα ημιτετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Σήμερα, ακόμη και τα καλύτερα σχέδια για αγορές ή εξοικονόμησης χρημάτων, πάνε στραβά. Μπορεί να βρείτε το τέλειο πουλόβερ, αλλά δεν θα είναι στο μέγεθός σας. Ή η τηλεφωνική παραγγελία που κάνατε εδώ και μέρες…να μην έφτασε ποτέ. Σήμερα είναι μια καλή μέρα, για να παρακολουθήσετε στενά το πορτοφόλι σας.

Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα απομονώνεστε για να προλάβετε να κάνετε λίγη παραπάνω δουλειά ή για να ξεκουραστείτε. Ο  Ήλιος στον Κριό κάνει σύνοδο με τον Ερμή στον οίκο της πνευματικότητας και της διαίσθησης. Μπορεί να νιώθετε λίγο ανήσυχοι σήμερα….επειδή η ατμόσφαιρα φαίνεται ηλεκτρισμένη. Παρατηρήστε αν τα κατοικίδια που έχετε στο σπίτι, είναι το ίδιο ανήσυχα. Απορροφάτε τους κραδασμούς από το περιβάλλον σας.

Εξετάστε το ενδεχόμενο να καθαρίσετε το χώρο σας, για να καθαρίσει η ενέργεια. Την Τρίτη 20 Απριλίου, η Αφροδίτη στο ζώδιό σας κάνει ημιτετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον τομέα της δικτύωσης. Σήμερα, μπορεί να νιώσετε πως είστε έξω από τα πράγματα. Ενδέχεται να μην έχετε λάβει πρόσκληση για μια εκδήλωση….ή ένας φίλος να μοιράστηκε ένα μυστικό του… αλλά όχι μαζί σας. Αν το καλοσκεφτείτε όμως, μπορεί να διαπιστώσετε πως δεν θέλετε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση, ούτε να ακούσετε αυτά τα μυστικά. Ο λόγος που είστε τόσο καλοί στη συναισθηματική ισορροπία είναι γιατί σας είναι δύσκολο να την ανατρέψετε.

Δίδυμοι

Το τηλέφωνό σας θα χτυπάει συνεχώς από φίλους. Κάποιος που σας ενδιαφέρει, μπορεί να σας επισκεφτεί. . Σήμερα, μπορεί να σχεδιάζετε κάποιες στρατηγικές κινήσεις με μέλη μιας κοινοτικής οργάνωσης ή μιας επαγγελματικής ομάδας δικτύωσης. Μπορεί να ανήκετε σε μια επιτροπή συγκέντρωσης πόρων ή να επιθυμείτε να συμμετάσχετε.

Οποιαδήποτε από αυτές τις δραστηριότητες θα πάει αρκετά καλά, καθώς είστε περισσότερο από ικανοί να διαχειριστείτε τέτοιου είδους θέματα. Την Τρίτη 20 Απριλίου, η Αφροδίτη στον Ταύρο κάνει ένα ημιτετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Παρακολουθήστε τη φήμη σας σήμερα, καθώς κάτι που θα δημοσιεύσετε, ίσως παρερμηνευτεί. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με όσα αναδημοσιεύετε, καθώς δεν έχετε τελειώσει με τις επιπτώσεις της αρχικής ανάρτησης. Η καλύτερη χρήση αυτής της ενέργειας είναι να βρεθείτε στη σκηνή…γιατί εκεί μπορείτε να λάμψετε.

Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα, θα εκμεταλλευτείτε μια επαγγελματική ευκαιρία…και θα αποκτήσετε αναγνώριση. Η εβδομάδα ξεκινά με τον Ήλιο στον Κριό που κάνει σύνοδο με τον Ερμή στον τομέα της καριέρας σας. Ακόμα κι αν δεν εργάζεστε, πρέπει να δουλεύετε στο μυαλό σας κάποια επαγγελματικά σχέδια. Στην πραγματικότητα, ο εγκέφαλός σας λειτουργεί με μεγάλες ταχύτητες τώρα. Ίσως σκέφτεστε να προσληφθείτε σε μια νέα δουλειά με αποτέλεσμα τα δάχτυλά σας να πληκτρολογούν με σβελτάδα το βιογραφικό σας.

Αν είστε επιχειρηματίας, αυτή είναι μια υπέροχη μέρα για να κάνετε ορισμένες δημοσιεύσεις, που αφορούν τον τομέα σας. Την Τρίτη 20 Απριλίου, η Αφροδίτη στον Ταύρο κάνει ημιτετράγωνο με τον Ποσειδώνα στον οίκο της φιλοσοφίας και των πεποιθήσεων. Θα μείνετε προσκολλημένοι στη πίστη σας και θα μάθετε τι είναι αληθινό για σας. Προσέξτε επίσης τους τσαρλατάνους, τις κακές συναναστροφές και τους επιτήδειους. Επειδή μπορεί να παραπλανηθείτε κι αυτό θα κλονίσει τα θεμέλια των πεποιθήσεών σας. Μπορεί επίσης να αγοράσετε κάτι που έχει πολλές επιλογές πληρωμής και δεν θα μπορέσετε να σπάσετε το συμβόλαιο.

Λέων

Αυτή την εβδομάδα, τελειώνετε οριστικά μ’ ένα εκπαιδευτικό ή νομικό ζήτημα. Βρίσκεστε στην τελική ευθεία.  Η σύνοδος Ήλιου/Ερμή πραγματοποιείται στην κορυφή του χάρτη σας. Αφήστε τον κόσμο να μάθει τι σκέφτεστε σήμερα. Αφήστε τις ιδέες σας να λάμψουν. Αυτό ίσως σημαίνει πως αλλάζετε γνώμη για κάποια συμμετοχή σας ή τοποθετείστε πιο σωστά, σε μια διαδικτυακή συζήτηση. Κατά ειρωνικό τρόπο, δεν θέλετε αυτό το διάστημα να τραβήξετε την προσοχή επάνω σας. Όμως υπάρχουν φορές, που πρέπει να σταθείτε στην κορυφή του βουνού και να φωνάξετε.

Την Τρίτη 20 Απριλίου, η Αφροδίτη στον Ταύρο κάνει ημιτετράγωνο με τον Ποσειδώνα στον οίκο των επενδύσεων. Δώστε προσοχή σήμερα επειδή υπάρχει πιθανότητα κάποιο λογιστικό σφάλμα σε μία επένδυση, να σας αποφέρει ένα καλό χρηματικό ποσό. Αποφύγετε τους πωλητές μέσω τηλεφώνου, που θέλουν να σας παρασύρουν σε αγορές και συμφωνητικά. Και το πιο σημαντικό, μην δίνετε προσωπικές πληροφορίες… ανεξάρτητα από το πόσο σοβαρό ακούγεται το άτομο στο τηλέφωνο.

Παρθένος

Υπάρχουν πολλοί που θα σας βοηθήσουν αυτή την εβδομάδα. Η σύνοδος Ήλιου/Ερμή πραγματοπιείται στον οίκο των επενδύσεων. Σήμερα, μπορείτε να κάνετε συμφέρουσες συμφωνίες για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας…και όχι μόνο. Είναι καλή μέρα για να εξετάσετε γενικότερα τις επενδύσεις σας. Έχετε καλό μάτι και έντονο ένστικτο αυτό το διάστημα. Είστε σε θέση να κάνετε τις καλύτερες αγορές. Την Τρίτη 20 Απριλίου, η Αφροδίτη στον Ταύρο κάνει ένα ημιτετράγωνο με τον Ποσειδώνα στον οίκο των σχέσεων. Σήμερα, θα σας παρασύρουν ερωτικά κάποια όμορφα μάτια. Μπορεί να είναι κάποιος περαστικός/η ή κάποιος διάσημος στην τηλεόραση. Αν είστε παντρεμένοι μπορεί να σας παρασύρουν τα όμορφα μάτια του /της συντρόφου σας.

Ζυγός

Υπάρχει ισχυρή ενέργεια σε σχέσεις και συνεργασίες αυτή την εβδομάδα. Μπορεί να παρευρεθείτε σύντομα σ’ ένα γάμο. Ο Ήλιος κάνει σύνοδο με τον Ερμή στον οίκο των σχέσεων. Θα γίνει μια συζήτηση ανάμεσα σε σας και το ταίρι σας γιατί κάποιος από τους δύο έχει να πει κάτι σημαντικό. Είναι θετική η όψη των πλανητών κι ενδεχομένως το μήνυμα να είναι αυτό ακριβώς που θέλετε ν’ ακούσετε. Είναι υπέροχο που μπορείτε να λέτε όμορφες ιστορίες…όμως σήμερα θα σας πιάσει γλωσσοδιάροια. Την Τρίτη 20 Απριλίου, η Αφροδίτη στον Ταύρο κάνει ένα ημι-τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στον οίκο του σπιτιού και της καθημερινότητας. Μπορεί σήμερα να μην επαναλάβετε τη συνηθισμένη ρουτίνα σας. Θα είναι πιο διασκεδαστικό να παρακολουθήσετε μια ρομαντική ταινία ή να ξαπλώσετε στον καναπέ με το ταίρι σας και να συνεχίσετε μια βαθιά συζήτηση που είχατε αφήσει στη μέση πριν λίγες μέρες.

Σκορπιός

Νιώθετε καλύτερα αυτήν την εβδομάδα. Έχετε περισσότερη ενέργεια για να ολοκληρώσετε όσα θέλετε να κάνετε. Ο  Ήλιος κάνει σύνοδο με τον Ερμή στον οίκο των επαγγελματικών. Είναι μια μέρα που θα ασχοληθείτε με την καθαριότητα του σπιτιού. Ίσως πείσετε και τα παιδιά σας να συμμετέχουν. Την Τρίτη 20 Απριλίου, η Αφροδίτη στον Ταύρο κάνει ένα ημιτετράγωνο με τον Ποσειδώνα στον οίκο του ρίσκου και της περιπέτειας. Ίσως ψάχνετε για κάτι διασκεδαστικό, αλλά να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, γιατί δεν θα μπορείτε να κρίνετε με ευκολία τι είναι ασφαλές. Αν κάνετε πεζοπορία, μπορεί να πέσετε στο ποτάμι ή να περάσετε κατά λάθος ένα φίδι, για κλαδί. Σήμερα δεν είναι μια καλή μέρα για μεγάλα ρίσκα – κάτι που για ορισμένους μπορεί να σημαίνει γρήγορη οδήγηση στον αυτοκινητόδρομο.

Τοξότης

Δεν αντέχετε ούτε την παραμικρή στιγμή πλήξης. Αυτή την εβδομάδα ψάχνετε για ενθουσιασμό. Ο Ήλιος κάνει σύνοδο με τον Ερμή στον οίκο της δημιουργικότητας. Είναι ιδανική μέρα για να διασκεδάσετε με άτομα νεότερα από σας ή με τα παιδιά σας. Αν θέλετε να προσθέσετε κι άλλο μέλος στην οικογένεια είναι καλή μέρα για να κάνετε μία προσπάθεια. Αυτή η όψη υποστηρίζει κάθε μορφή δημιουργικότητας… όπως τέχνη, μουσική ή χορό. Στις 20 Απριλίου, η Αφροδίτη στον Ταύρο κάνει ημιτετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, στον οίκο του σπιτιού και της οικογένειας. Σήμερα, κάποιοι λάθος υπολογισμοί, μπορεί να δημιουργήσουν χάος. Μπορεί να ξεχάσετε ανοιχτή τη βρύση και να υπερχείλισε το νερό ή να χαλάσετε κάτι στο σπίτι. Αυτά μπορεί να είναι σημάδια πως επικρατεί ένταση στην οικογενειακή εστία. Κάποιος στο σπίτι θέλει να μιλήσει για να εκτονωθεί. Ακούστε τον.

Αιγόκερως

Ολοκληρώνετε ένα σημαντικό έργο στο σπίτι αυτή την εβδομάδα και η δουλειά σας προκαλεί το θαυμασμό στους άλλους. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, ο Ήλιος στον Κριό σχηματίζει σύνοδο με τον Ερμή στον οίκο των ακινήτων. Αν σκέφτεστε μια μετακόμιση, ίσως βρείτε σήμερα το καινούργιο σας σπίτι. Είναι επίσης καλή μέρα για να πουλήσετε το σπίτι σας – αν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο. Την Τρίτη 20 Απριλίου, η Αφροδίτη στον Ταύρο κάνει ένα ημι-τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στον οίκο των μετακινήσεων. Η μέρα δεν ενδείκνυται για αγορά αυτοκινήτου, μηχανής ή γενικά οποιουδήποτε οχήματος. Αυτή η όψη είναι επίσης δεν ενδείκνυται για διαπραγματεύσεις, επειδή εκτός από τις δυσκολίες που φέρνει, θα δυσκολευτείτε κι εσείς να εκτιμήσετε τις ανάγκες σας. Αν χρειάζεστε ένα νέο όχημα, σκεφτείτε να το αγοράσετε μια άλλη μέρα.

Υδροχόος

Ένα συγγραφικό έργο τελειώνει τελικά….και νιώθετε την αίσθηση της ολοκλήρωσης. Η εβδομάδα ξεκινά με τη σύνοδο Ήλιου/Ερμή στον τομέα της επικοινωνίας. Σήμερα είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί – όπως και οι γύρω σας. Ενδέχεται να βρίσκεστε συνεχώς στο τηλέφωνο και να απαντάτε σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Την Τρίτη 20 Απριλίου, η Αφροδίτη στον Ταύρο κάνει ένα ημιτετράγωνο με τον Ποσειδώνα στον τομέα των οικονομικών. Αποφύγετε διαφημίσεις και τηλεφωνικές κλήσεις πωλητών που υπόσχονται λεφτά με το τσουβάλι, αν τους δώσετε πρώτα κάποια χρήματα. Σήμερα, είστε αρκετά ευαίσθητοι σε θέματα πωλήσεων.

Ιχθύες

Μια οικονομικά βιώσιμη ευκαιρία έρχεται στο δρόμο σας. Η σύνοδος Ήλιου/Ερμή επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σας. Σήμερα, μπορεί να λάβετε ένα απροσδόκητο χρηματικό ποσό ή ένας συγγενής να σας προσφέρει ένα πολύτιμο αντικείμενο. Μπορεί επίσης να ανοίξετε ένα φάκελο που λάβατε πρόσφατα και να βρείτε μέσα μια επιταγή. Είναι επίσης μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με κάποιον που σας οφείλει χρήματα. Την Τρίτη 20 Απριλίου, η Αφροδίτη στον Ταύρο κάνει ένα ημιτετράγωνο με τον Ποσειδώνα στο δικό σας ζώδιο. Σήμερα, μπορεί να αισθάνεστε συνδεδεμένοι με τη φύση και τα ζώα. Είναι καλή στιγμή για να περάσετε χρόνο με τα κατοικίδιά σας. Κάντε μια βόλτα έξω από την πόλη στη φύση ή καθίστε στο πάρκο για να αναζωογονηθείτε.