Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Κριός 

Απογειώνεστε αυτήν την εβδομάδα καθώς τα έργα και τα σχέδιά σας κυλάνε ομαλά. Προσέξτε όμως την προσγείωση, στο τέλος της εβδομάδας. Με το νέο φεγγάρι στο ζώδιό σας …η Αφροδίτη – που βρίσκεται κι αυτή στο ζώδιό σας – τετραγωνίζει τον Πλούτωνα στον οίκο της φήμης. Αυτή η νέα σελήνη σας ενεργοποιεί…. για την καινούργια χρονιά.

Σε συνδυασμό μάλιστα με το τετράγωνο Αφροδίτης / Πλούτωνα υποδεικνύει ότι μπορεί να έχετε εμμονή με κάποιο άτομο, ένα μέρος ή μια ιδέα. Αυτή η έλξη ή η εμμονή…. θα κάνει την καρδιά σας να χτυπά γρηγορότερα και θα νιώσετε ενθουσιασμένοι. Την Τρίτη 13 Απριλίου, ο Ήλιος στον Κριό (χαρούμενα γενέθλια!) κάνει εξάγωνο με τον Άρη στους Διδύμους, στον οίκο της επικοινωνίας. Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να νιώσετε πίστη στην ικανότητά σας να κατανοείτε δύσκολα θέματα. Μπορεί να αφορούν ένα νομικό έγγραφο ή την προσπάθεια αποκρυπτογράφησης του λεξιλογίου ενός νεαρού ατόμου στην οικογένεια. Είτε παλεύετε με νομικά θέματα είτε προσπαθείτε να βρείτε ποιο εικονίδιο – emoji – ταιριάζει στο μήνυμά σας…..εμπιστευτείτε τον εαυτό σας.

Ταύρος

Ταύρε θα είστε μια μηχανή παραγωγής, αυτή την εβδομάδα. Προσέξτε μόνο κάποιες παρεμβολές κι εμπόδια στα έργα σας, στο τελείωμα της εβδομάδας.  Η Αφροδίτη βρίσκεται στο σημείο ανόδου του χάρτη σας, τετραγωνίζοντας τον Πλούτωνα.. Αυτοί οι δύο πλανήτες βρίσκονται σε εξαιρετικά αισθητό σημείο… αποκαλύπτοντας κάποια κτητικότητα ή ζήλια από πλευράς σας. Η νέα σελήνη που φωτίζει τον οίκο των μυστικών, μπορεί να σας δώσει κάποιες πληροφορίες.

Προσπαθήστε όμως να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας…επειδή θα παρουσιαστούν περισσότερες πληροφορίες τις επόμενες εβδομάδες. Την Τρίτη, 13 Απριλίου, ο Ήλιος στον Κριό κάνει ένα εξάγωνο με τον Άρη στον οίκο των οικονομικών σας. Τώρα επιστρέφετε στη σωστή πορεία και αναλαμβάνετε τον συνηθισμένο ηγετικό σας ρόλο, όσον αφορά τα οικονομικά. Θα μπορούσατε να βοηθήσετε ένα μέλος της οικογένειας να εξισορροπήσει τον προϋπολογισμό του, ή να δουλέψετε πάνω στα δικά σας οικονομικά και να βρείτε τρόπους για να εξοικονομήσετε επιπλέον χρήματα. Αν είστε προσεκτικοί, θα έχετε μεγαλύτερη οικονομική επιτυχία.

Δίδυμοι

Κάποιοι μπορεί να σας ενθαρρύνουν αυτήν την εβδομάδα…αλλά μην το θεωρείτε δεδομένο. Στο τέλος της εβδομάδας, μπορεί να υπάρχει αμηχανία και παρατεταμένη σιωπή. Η Αφροδίτη – επίσης στον Κριό – τετραγωνίζει τον Πλούτωνα στον οίκο των πόρων. Σήμερα, θα έχετε εμμονή με την οικονομική σας ασφάλεια.

Έχετε τη δυνατότητα να εξασφαλίσετε μια χρηματοδότηση την επόμενη εβδομάδα, που θα ξεμπλοκάρει μια δύσκολη κατάσταση ή θα επεκτείνει την επιχείρησή σας. Όμως αυτό το επίπεδο εμμονής και εστίασης μπορεί να μην σας επιτρέψει να δείτε όλες τις δυνατότητες. Ζητήστε συμβουλές από έναν φίλο. Την Τρίτη 13 Απριλίου, ο Ήλιος στον Κριό κάνει ένα εξάγωνο με τον Άρη στο ζώδιο των Διδύμων. Σήμερα μπορείτε να ολοκληρώσετε το έργο…. μιας ολόκληρης ομάδας ανθρώπων. Το μυαλό σας στροφάρει πολύ γρήγορα και μπορείτε να κάνετε δύσκολες επιλογές με ευκολία. Στο τέλος της ημέρας, αν εξακολουθείτε να αισθάνεστε γεμάτοι ενέργεια, σκεφτείτε το ενδεχόμενο να ασκηθείτε.

Καρκίνος

Καρκίνε, κάνετε μια εντυπωσιακή εμφάνιση αυτήν την εβδομάδα! Όμως μην επαναπαυτείτε στις δάφνες σας. Η εβδομάδα ξεκινάμε το νέο φεγγάρι στον Κριό να φωτίζει τον οίκο της καριέρας σας. Ταυτόχρονα, η Αφροδίτη στον Κριό κάνει ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον οίκο των συνεργασιών. Το νέο φεγγάρι υπογραμμίζει τις καλές σας προθέσεις. Σκέφτεστε επίσης συναισθηματικά, ένα άτομο που γνωρίζετε καλά. Αυτή η σχέση, μπορεί να ξύσει πληγές. Σήμερα όμως, θα ήταν καλύτερα να αφήσετε τα πάντα να ηρεμήσουν. Την Τρίτη 13 Απριλίου, ο Ήλιος στον Κριό στον οίκο των αξιών, κάνει ένα εξάγωνο με τον Άρη στον οίκο της πνευματικότητας. Η απελευθέρωση ενός προσωπικού εμποδίου, μπορεί να σας βοηθήσει πολύ στην καριέρα σας. Αυτό μπορεί να σχετίζεται με τη νευρικότητα της επιτυχίας ή το φόβο της συντριβής. Και σήμερα, μπορείτε να το αφήσετε να φύγει.

Λέων

Όλα τα μάτια είναι στραμμένα πάνω σας αυτήν την εβδομάδα Λέοντα, καθώς έχετε τις απαντήσεις. Αλλά στο τέλος της εβδομάδας, ίσως «δαγκώσετε» περισσότερο από ό, τι μπορείτε να «μασήσετε». Η εβδομάδα ξεκινά με το νέο φεγγάρι στον Κριό στον οίκο της σοφίας και της πνευματικότητας. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Κριό κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον οίκο της ευεξίας. Σήμερα, θα δεσμευτείτε για καλύτερη διατροφή, δουλειά η στοργική σχέση. Κι αυτή η στάση σας, θα οδηγήσει σε μελλοντική επιτυχία. Την Τρίτη 13 Απριλίου, ο Ήλιος στον οίκο της εκπαίδευσης, κάνει εξάγωνο με τον Άρη στους Διδύμους, στον οίκο της κοινότητας. Μπορεί να ασχολείστε με θέματα που αφορούν το σχολείο του παιδιού σας ή να ανήκετε σε μια σχολική επιτροπή. Σήμερα, η φροντίδα των άλλων μπορεί να σας ωφελήσει με τρόπους που θα γίνουν εμφανείς, τις επόμενες εβδομάδες.

Παρθένος

Παρθένε αυτήν την εβδομάδα, θα έχετε χρυσές ευκαιρίες. Αλλά μην περιμένετε πολύ καιρό για να τις εξαργυρώσετε. Η εβδομάδα ξεκινά με το νέο φεγγάρι στον Κριό στον οίκο των πόρων σας. Ταυτόχρονα, η Αφροδίτη- επίσης στον Κριό- κάνει ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον οίκο του ρίσκου. Μπορεί να ενθουσιαστείτε απίστευτα για μια ευκαιρία αγοράς μετοχών ή ομολόγων σήμερα. Η ικανότητά σας να κάνετε μια βαθιά ανάλυση σε ενημερωτικά δελτία ή υπολογισμούς, είναι πολύ καλή σήμερα.

Δεν είναι ώρα για ενστικτώδης αποφάσεις. Κάντε την έρευνά σας για να βρείτε τις απαντήσεις που χρειάζεστε. Την Τρίτη 13 Απριλίου, ο Ήλιος στον Κριό κάνει ένα εξάγωνο με τον Άρη στον οίκο της καριέρας. Σήμερα, η επικοινωνία με τη διοίκηση μπορεί να αποδειχθεί πολύ χρήσιμη. Φαίνεται πως είστε ανοιχτοί στις προτάσεις των άλλων και λαμβάνετε προσεκτικά μέτρα. Μπορεί να σας δοθεί η ευκαιρία να βοηθήσετε την εταιρεία σας μέσω διδασκαλίας ή παροχής συμβουλών. Αυτή είναι επίσης μια υπέροχη μέρα για να κάνετε συμβάσεις εργασίας.

Ζυγός

Άλλοι κρατούν την πόρτα ανοιχτή για σας αυτήν την εβδομάδα. Αλλά μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ίσως χρειαστεί να ανοίξετε εσείς αυτή την πόρτα για τον εαυτό σας. Η εβδομάδα ξεκινά  με το νέο φεγγάρι στον Κριό, φωτίζοντας το σπίτι των σχέσεων. Ταυτόχρονα η Αφροδίτη – ο πλανητικός κυβερνήτης σας- κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον οίκο του σπιτιού και της οικογένειας. Ίσως υπάρξει διαμάχη στο σπίτι, καθώς εστιάζετε στο δικό σας μονοπάτι.

Το πρόβλημα ίσως οφείλεται στη ζήλια ενός μέλους της οικογένειάς σας. Όμως γενικά δεν σας αρέσουν οι αντιπαραθέσεις… και έτσι μπορεί να εργαστείτε σκληρά για να συμφιλιωθείτε. Την Τρίτη 13 Απριλίου, ο Ήλιος στον Κριό κάνει ένα εξάγωνο με τον Άρη στους Διδύμους στον οίκο της φιλοσοφίας. Σήμερα, έχετε πίστη στην ικανότητά σας να πετύχετε, αλλά πρέπει να αναλάβετε δράση για να αποδείξετε την αξία σας. Αυτή η όψη μπορεί να σας δώσει απίστευτη ενεργητικότητα. Ίσως όμως αποφασίσετε να την ξοδέψετε στη μελέτη κι όχι στην εφαρμογή. Επικεντρωθείτε σ’ αυτό που μπορείτε να παράγετε σήμερα.

Σκορπιός

Σκορπιέ είστε πολύ αποτελεσματικοί αυτήν την εβδομάδα, ξεφυλλίζοντας τη λίστα με τις δραστηριότητες που πρέπει να κάνετε. Αλλά μέχρι το τέλος της εβδομάδας, μπορεί να εξαντληθείτε. Η εβδομάδα ξεκινά  με το νέο φεγγάρι στο Ζυγό στον οίκο της καθημερινότητας. Ταυτόχρονα, η Αφροδίτη στον Κριό κάνει ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, στον οίκο της πνευματικότητας. Σήμερα, έχετε τη δύναμη να ξεπεράσετε μια μακροχρόνια συνήθεια.

Την Τρίτη 13 Απριλίου, ο Ήλιος στον Κριό στον οίκο της εργασίας, κάνει εξάγωνο με τον Άρη στον οίκο των επενδύσεων. Σήμερα, μπορείτε να κερδίσετε χρήματα – ειδικά παθητικό εισόδημα- αν αφιερώσετε χρόνο και προσπάθεια για να ελέγξετε τις επενδύσεις σας. Επικοινωνήστε με επαγγελματίες στο χώρο των επενδύσεων για να πάρετε τις συμβουλές τους. Κοιτάξτε πού μπορείτε να αποκομίσετε κέρδη ή πού να προσαρμόσετε τις επενδύσεις σας… για μελλοντικά έσοδα.

Τοξότης

Μπορείτε να διασκεδάσετε αυτήν την εβδομάδα, Τοξότη. Προς το τέλος όμως της εβδομάδας, θα αποφασίσετε να συγκρατηθείτε. Η εβδομάδα ξεκινά με το νέο φεγγάρι στον Κριό στον οίκο της διασκέδασης και της περιπέτειας. Ταυτόχρονα, η Αφροδίτη κάνει ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον οίκο των χρημάτων. Εκτός από τυχόν περιορισμούς που επιβάλλονται από τον κόσμο, σήμερα μπορεί να νιώσετε περιορισμένοι λόγω της δικής σας οικονομικής εικόνας. Ήρθε η ώρα για δημιουργικές σκέψεις ώστε να καταφέρετε να εκδηλώσετε αυτό που θέλετε… με τους πόρους που έχετε τώρα στη διάθεσή σας.

Αυτό είναι πιο εφικτό από όσο νομίζετε. Την Τρίτη, 13 Απριλίου, ο Ήλιος στον Κριό στον οίκο της δημιουργικότητας, κάνει εξάγωνο με τον Άρη στον οίκο των συνεργασιών. Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ζητήσετε τη βοήθεια κάποιου. Μπορεί να είναι το ταίρι σας ή ένας στενός σας φίλος. Επιλέξτε κάποιον που είναι τόσο τολμηρός όσο εσείς και αναλάβετε δράση για έναν αγαπημένο στόχο….όπως περισσότερη προσωπική ελευθερία, ή τρόπους για να ενσωματώσετε τις αγαπημένες σας δραστηριότητες στην καθημερινή σας ζωή.

Αιγόκερως

Αιγόκερε θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε πολλά σημαντικά έργα αυτήν την εβδομάδα. Ελέγξτε όμως δυο φορές τις σημειώσεις σας, για να μην χάσετε τίποτα. Η εβδομάδα ξεκινά με το νέο φεγγάρι στον Κριό στον οίκο της οικογένειας. Ταυτόχρονα η Αφροδίτη στον Κριό τετραγωνίζει τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας. Σήμερα, μπορεί να υπάρξει αναταραχή στο σπίτι. Είναι πιθανό κάτι να χαλάσει και να χρειάζεται δαπανηρή επισκευή.

Θα μπείτε στον πειρασμό να τα πετάξετε και να κάνετε καινούργιες αγορές. Όμως αυτή είναι μια καλή μέρα για να ακούσετε τι θέλουν οι άλλοι και να σκεφτούν τι θέλετε εσείς. Προσπαθήστε να βρείτε κοινό έδαφος. Την Τρίτη, 13 Απριλίου, ο Ήλιος στον Κριό κάνει ένα εξάγωνο με τον Άρη στον οίκο της εργασίας και της καθημερινότητας. Αυτή είναι μια υπέροχη μέρα για να ξεκινήσετε υγιεινή διατροφή και άσκηση. Είναι μια όψη υψηλής ενέργειας που μπορεί να σας φέρει ουσιαστική ικανοποίηση αν την αξιοποιήσετε για την ευημερία σας.

Υδροχόος

Υδροχόε είστε αρκετά δημοφιλείς αυτή την εβδομάδα. Όλοι θέλουν να μιλήσουν μαζί σας! Η εβδομάδα ξεκινά με το νέο φεγγάρι στον Κριό στον οίκο της κατανόησης. Ταυτόχρονα, η Αφροδίτη στον Κριό κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον οίκο της κρυφής σας δύναμης. Σήμερα μπορεί να «ξεκλειδώσετε» ένα ταλέντο που δεν γνωρίζατε ότι είχατε. Μπορεί να σκοντάψετε σε μερικές πληροφορίες που σας δημιουργούν μια νέα εμμονή.

Την Τρίτη, 13 Απριλίου, ο Ήλιος στον οίκο της κίνησης κάνει εξάγωνο με τον Άρη στον οίκο της περιπέτειας. Σήμερα είναι μια υπέροχη μέρα για να πάρετε το ποδήλατο και να βγείτε στους δρόμους. Εναλλακτικά, μπορείτε να παρακολουθήσετε κάποια μαθήματα χορού. Σπάστε τη ρουτίνα σας… και χορέψτε.

Ιχθύες

Η οικονομική επιτυχία είναι εφικτή αυτή την εβδομάδα. Αλλά να είστε προσεκτικοί, διαφορετικά θα ξοδέψετε τα έξτρα χρήματα που θα λάβετε. Η εβδομάδα ξεκινά με το νέο φεγγάρι στον Κριό να φωτίζει τον οίκο των οικονομικών σας. Ταυτόχρονα, η Αφροδίτη στον Κριό κάνει ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον οίκο των χρημάτων. Ίσως σκέφτεστε πως έχετε κολλήσει οικονομικά. Ίσως δεν μπορείτε να αυξήσετε τον μισθό σας χωρίς να προσθέσετε περισσότερες ώρες ή χωρίς να αποκτήσετε ένα πτυχίο.

Ήρθε η ώρα να εξετάσετε νέες δυνατότητες και πιθανές εισροές εσόδων. Τώρα, το Σύμπαν μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε νέες κατευθύνσεις. Την Τρίτη 13 Απριλίου, ο Ήλιος στον Κριό κάνει εξάγωνο με τον Άρη στον οίκο της οικογένειας. Σήμερα, μπορείτε να περάσετε υπέροχα με την οικογένειά σας. Αν βρίσκεστε σε μια νέα ερωτική σχέση, είναι πιθανό να συγκατοικήσετε.. και ενώ η σχέση δεν έχει ξεκαθαρίσει…υπάρχει ακόμα ο ενθουσιασμός της δημιουργίας ενός κοινού σπιτικού.