Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Κριός

Αυτή την εβδομάδα η σκληρή δουλειά, σας οδηγεί στην κορυφή. Την Τρίτη 6 Απριλίου, η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, κάνει ένα εξάγωνο με τον Άρη στους Διδύμους στον οίκο της επικοινωνίας. Μια σπίθα σε μια σχέση σας, εύκολα μπορεί να μετατραπεί σε πυρκαγιά με λίγη βοήθεια από πλευράς σας. Θα ξεκινήσει με την ικανότητα που έχετε στο «δούναι και λαβείν».

Αν σας κάνουν ένα κομπλιμέντο, μην το προσπεράσετε. Απολαύστε ό, τι λαμβάνετε και ό,τι δίνετε! Την Παρασκευή στις 9 Απριλίου, ο Άρης στον οίκο της διαδικασίας σκέψης, κάνει τετράγωνο με τον ονειροπόλο Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Σήμερα, οι αριθμοί φαίνεται πως δεν βγάζουν νόημα…γι’ αυτό μην ασχοληθείτε με τίποτα που να σχετίζεται με αριθμούς. Η μέρα είναι ιδανική, για να ασχοληθείτε με την τέχνη, να κολυμπήσετε ή να παρακολουθήσετε μια ταινία περιπέτειας και ρομαντισμού.

Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα, η επιμονή είναι το κλειδί! Η υπομονή θα σας προσφέρει ανταμοιβές. Την Τρίτη 6 Απριλίου, η Αφροδίτη στον Κριό, κάνει εξάγωνο με τον Άρη στους Διδύμους, στον οίκο των οικονομικών. Ήρθε η ώρα να ασκήσετε τη δύναμη της έκφρασής σας. Έχετε μια φυσική ικανότητα να προσελκύετε υλικά αντικείμενα. Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ασκήσετε αυτή την ικανότητα.

Μπορείτε να ασχοληθείτε με το φενγκ-σουι τοποθετώντας παραστάσεις αυτού που θέλετε, στην είσοδο του σπιτιού σας. Ανάψτε ένα χρυσό κερί για να προσελκύσετε τη θετική ενέργεια. Προς το τέλος της εβδομάδας την Παρασκευή 9 Απριλίου, ο Άρης κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον οίκο των συμμάχων σας. Όλες οι πόρτες ανοίγουν, με δυνατούς υποστηρικτές στο πλευρό σας. Σήμερα, θα ανακαλύψετε το σύνολο των θαυμαστών σας. Όμως είναι εξίσου εύκολο μ’ αυτή την όψη να σας καταλάβει ο φόβος. Μην απορροφήσετε την αρνητικότητα των άλλων. Παραμείνετε πιστοί στις φιλοδοξίες και τις πεποιθήσεις σας.

Δίδυμοι

Δίδυμοι, η καλύτερη συμβουλή είναι να διαβάσετε τις οδηγίες πριν συνεχίσετε. Αυτή την εβδομάδα, θα εξοικονομήσετε χρόνο και προσπάθεια. Την Τρίτη 6 Απριλίου, η Αφροδίτη στον Κριό, κάνει εξάγωνο με τον Άρη στο δικό σας ζώδιο. Έχετε μια διασκεδαστική φύση… που σήμερα επεκτείνεται προς όλα τα μήκη και τα πλάτη. Πιθανώς το λαμπρό χαμόγελό σας να προσελκύσει την προσοχή, σε μια κοινωνική εκδήλωση. Μια φιλία (ή και κάτι περισσότερο) μπορεί να ξεκινήσει σήμερα. Την Παρασκευή 9 Απριλίου, ο Άρης τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στην κορυφή του χάρτη σας. Σήμερα λειτουργείτε με δύο τρόπους (κάτι όχι και τόσο ασυνήθιστο για το ζώδιό σας). Ή ακολουθείτε το ρεύμα της εποχής ή απομονώνεστε. Επίσης δώστε προσοχή στους περισπασμούς.

Καρκίνος

Καρκίνε αυτή την εβδομάδα, μπορεί να σας προσφερθεί κάτι, που δεν γνωρίζατε ότι χρειάζεστε. Την Τρίτη 6 Απριλίου η Αφροδίτη στον Κριό, κάνει εξάγωνο με τον Άρη από τους Διδύμους, στον οίκο της τέχνης και του σχεδιασμού. Σήμερα, ίσως θελήσετε να αναδείξετε το στυλ σας. Μπορεί να διακοσμήσετε το σπίτι σας ή να ανανεώσετε τον εαυτό σας, αγοράζοντας κάτι εντυπωσιακό. Μ’ αυτήν την όψη, ο πειρασμός για αγορές…είναι πολύ δυνατός. Προς το τέλος της εβδομάδας την Παρασκευή 9 Απριλίου, ο Άρης κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον οίκο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και της αφηρημένης σκέψης. Σήμερα είναι η τέλεια μέρα για να προσεγγίσετε τη ζωή σας από μια πιο φιλοσοφική σκοπιά. Σκεφτείτε να βάλετε τις ανάγκες σας σε προτεραιότητα. Όλες είναι σημαντικές, αλλά σήμερα καλό να τους δώσετε την ανάλογη προτεραιότητα. Αυτό ίσως είναι το κατευθυντήριο φως, για πολλές από τις μελλοντικές σας αποφάσεις.

Λέων

Αυτή την εβδομάδα, η θυσία σας για κάποιον άλλον, σας φέρνει πολύ περισσότερα από όσα περιμένατε. Την Τρίτη 6 Απριλίου η Αφροδίτη στον Κριό, κάνει εξάγωνο με τον Άρη στους Διδύμους, στον οίκο της φιλίας. Σήμερα, μπορεί να εμπλακείτε σε μια ευχάριστη σχέση. Μπορεί να είναι μια φιλία που μετατρέπεται σε μια σχέση αγάπης…βαθιάς και ουσιαστικής. Μπορεί επίσης να συνδεθείτε με κάποιον που μοιράζεται τις ίδιες πεποιθήσεις και ιδανικά με σας.

Πρέπει όμως να αναλάβετε πρωτοβουλία για τη συνάντηση ή να ξεκινήσετε εσείς τη συζήτηση. Προς το τέλος της εβδομάδας, την Παρασκευή 9 Απριλίου, ο Άρης στους Διδύμους τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον οίκο των χρηματοοικονομικών. Να είστε προσεκτικοί σήμερα, καθώς μπορεί να ξεκινήσετε διαπραγματεύσεις για κάτι αρκετά ακριβό, που δεν χρειάζεστε. Κι αυτό οφείλεται στην ασάφεια του Ποσειδώνα που μπορεί να κρύψει το πραγματικό κόστος της αγοράς. Μπορεί επίσης να είναι δύσκολο να ρυθμιστεί ένας διακανονισμός, μ’ αυτή την όψη.

Παρθένος

Ένα ζήτημα που αφορά τη φυσική σας κατάσταση, μπορεί να εξαφανιστεί. Αυτή την εβδομάδα, λαμβάνετε τη βοήθεια που χρειάζεστε. Την Τρίτη 6 Απριλίου, η Αφροδίτη στον Κριό, κάνει εξάγωνο με τον Άρη στον οίκο της καριέρας σας. Ενδεχομένως να εξετάσετε θέματα συνταξιοδότησης σήμερα. Ωστόσο μ’ αυτήν την όψη, μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να πάρετε χρήματα που προορίζονται για το μέλλον σας και να τα ξοδέψετε σε κάτι που πιστεύετε πως θα συμβάλλει θετικά στη ζωή σας, τώρα. Προς το τέλος της εβδομάδας, την Παρασκευή 9 Απριλίου, ο Άρης τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα στον οίκο των σχέσεων. Αν ενεργήσατε παρορμητικά νωρίτερα την εβδομάδα… τώρα μπορεί να αισθάνεστε αμφιβολία ή για την ακρίβεια το ταίρι σας να σας επισημάνει πως κάνατε λάθος επιλογές. Τώρα είναι η ώρα που πρέπει να αξιολογήσετε τι κάνετε… και αν λειτουργείτε με τους δικούς σας όρους ή απλά ακολουθείτε το πλήθος.

Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα, η ανάληψη μεγάλων ευθυνών θα εξαντλήσει την ενέργειά σας. Βρείτε τους ρυθμούς σας. Την Τρίτη 6 Απριλίου, ο κυβερνήτης σας Αφροδίτη, ταξιδεύει στον Κριό και στον οίκο των σχέσεων. Σήμερα, δημιουργεί ένα εξάγωνο με τον Άρη στον οίκο των συμβάσεων. Αυτοί οι δύο πλανήτες που συναντώνται σ’ αυτούς τους τομείς της ζωής σας, ίσως ισοδυναμούν με μια πρόταση γάμου – ή με σχέδια γάμου. Μπορεί επίσης να καθίσετε με τον/την αγαπημένο/η σας και να συζητήσετε πώς να συγχωνεύσετε τα οικονομικά σας ή να αγοράσετε ένα σπίτι.

Την Παρασκευή 9 Απριλίου, ο Άρης τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα στον οίκο της καθημερινότητας. Ο Ποσειδώνας διαλύει σχέδια και δομές. Αυτός ο συνδυασμός μπορεί να σας κάνει να νιώσετε αβέβαιοι για την κατεύθυνση που ακολουθείτε ή αν τα πράγματα θα λειτουργήσουν για σας. Όμως ταυτόχρονα, μπορεί ο Ποσειδώνας να σας δώσει το όραμα και ο Άρης να αναλάβει δράση. Εξετάστε αυτή την όψη για να κάνετε θετικά βήματα…και το σύμπαν θα σας βοηθήσει.

Σκορπιός

Ίσως ψάχνετε να απελευθερωθείτε από τις συνεχείς απαιτήσεις των άλλων. Αυτή την εβδομάδα, απλά πρέπει να πείτε «όχι». Την Τρίτη 6 Απριλίου, η Αφροδίτη στον Κριό κάνει εξάγωνο με τον Άρη στον οίκο των πόρων σας. Αυτή είναι μια εύκολη ενέργεια που φέρνει καλές κοινωνικές επαφές και αισιόδοξη προοπτική για τη ζωή. Οι άνθρωποι γύρω σας είναι πρόθυμοι να σας προσφέρουν πράγματα αξίας. Σήμερα, είναι ιδανική μέρα για κοινωνικοποίηση. Την Παρασκευή 9 Απριλίου, ο Άρης τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα στον οίκο του ρομαντισμού. Τώρα οι ενέργειες αναδεύονται και γίνονται παθιασμένες. Ίσως νιώσετε ένα μυρμήγκιασμα στο σώμα, καθώς όλες οι σκέψεις σας αφορούν την οικειότητα και τα πράγματα που θέλετε να κάνετε πίσω από κλειστές πόρτες. Είναι υπέροχη μέρα για να πάρετε τον εραστή σας από το χέρι και να κλείσετε τον κόσμο απ’ έξω…για μερικές ώρες!

Τοξότης

Αυτήν την εβδομάδα, κάποια σχέδια έκτακτης ανάγκης θα σας φανούν χρήσιμα. Είστε προετοιμασμένοι! Την Τρίτη 6 Απριλίου, η Αφροδίτη στον Κριό, κάνει ένα εξάγωνο με τον Άρη στον οίκο των σχέσεων. Αυτή είναι μια από τις σπάνιες όψεις, που τ’ αστέρια ευθυγραμμίζονται υπέρ του έρωτα. Είναι καλή μέρα για να δημοσιεύσετε το προφίλ σας σε έναν διαδικτυακό ιστότοπο γνωριμιών ή να επικοινωνήσετε με άτομα που θεωρείτε ελκυστικά και να ξεκινήσετε μια συζήτηση. Αν είστε ήδη σε σχέση, βρείτε χρόνο για ν’ απολαύσετε υπέροχες στιγμές με το ταίρι σας. Την Παρασκευή 9 Απριλίου, ο Άρης τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα στον οίκο του σπιτιού και της οικογένειας. Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να κάνετε που αφορούν το σπίτι. Όμως ή δεν σας αρέσει ν’ ασχοληθείτε ή είναι κάτι πέρα από τις δυνατότητές σας. Η καλύτερη χρήση αυτής της όψης, είναι να ασχοληθείτε με την πνευματικότητά σας.

Αιγόκερως

Είστε ειδικοί στο να λειτουργείτε σε περιορισμένο πλαίσιο. Αυτή την εβδομάδα, οι άλλοι εντυπωσιάζονται. Την Τρίτη 6 Απριλίου, η Αφροδίτη στον Κριό, κάνει εξάγωνο με τον Άρη στους Διδύμους στον οίκο της βελτίωσης. Σήμερα, θα είστε αρκετά πρόθυμοι να ξοδέψετε κάποια χρήματα για να κάνετε πιο άνετο ή πιο όμορφο το σπιτικό σας. Αυτή είναι μια καλή μέρα για να βρείτε οργανωτικές λύσεις. Προσκαλέστε τον/ην αγαπημένο/η σας στο σπίτι σας και συζητήστε για το κοινό σας μέλλον. Την Παρασκευή 9 Απριλίου, ο Άρης τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα στον οίκο της γραφειοκρατίας και των αριθμών. Ο Ποσειδώνας μπορεί να δημιουργήσει σύγχυση. Τα πράγματα δεν φαίνεται να αυξάνονται. Οι αριθμοί δεν έχουν νόημα. Δεν είναι καλή μέρα για να ασχοληθείτε με τα φορολογικά σας. Είναι όμως μια υπέροχη μέρα, για να σκεφτείτε αυτά που θέλετε να απολαύσετε στη ζωή σας.

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, έχετε την ικανοποίηση να δείτε την πρόοδο ενός πολύτιμου στόχου σας. Η προσπάθειά σας, αποδίδει. Την Τρίτη 6 Απριλίου, η Αφροδίτη κάνει εξάγωνο με τον Άρη στον οίκο του ρομαντισμού. Σήμερα, κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης με κάποιο άτομο, θα συνειδητοποιήσετε πως είστε ερωτευμένοι μαζί του. Μπορεί να είναι κάποιος που γνωρίζετε ήδη ή ένα άτομο που μόλις γνωρίσατε. Το συναίσθημα είναι πραγματικό και δυνατό…και η μέρα είναι ιδανική για να το εκφράστε και να δείτε αν είναι αμοιβαίο.

Προς το τέλος της εβδομάδας, την Παρασκευή 9 Απριλίου, ο Άρης τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα στον οίκο των αξιών. Σήμερα, μπορεί να μην αισθάνεστε τόσο σίγουροι για τον εαυτό σας, καθώς ο Ποσειδώνας μπορεί να καταβάλλει την αυτοπεποίθησή σας. Όμως είναι ιδανική μέρα για να αποκτήσετε ένα μεγαλύτερο όραμα. Αν θέλετε να νιώσετε μεγαλύτερη σιγουριά, τότε σκεφτείτε τι μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσετε τον κόσμο, καθώς ο ιδεαλισμός σας…. σας απομακρύνει από περιορισμένες σκέψεις και φοβίες.

Ιχθύες

Ιχθύες αυτή την εβδομάδα, απολαύστε μια διαδικασία.. καθώς μπορεί να χρειαστεί να επαναλάβετε κάτι, πολλές φορές. Την Τρίτη 6 Απριλίου, η Αφροδίτη στον Κριό, κάνει ένα εξάγωνο με τον Άρη στον οίκο του σπιτιού και της οικογένειας. Σήμερα, μπορεί να ψάχνετε για ένα σπίτι στην κυριολεξία ή να ταξιδέψετε πνευματικά. Σκεφτείτε τρόπους για να εκδηλώσετε τι είναι αυτό που θέλετε. Μπορείτε να εστιάσετε σε δημιουργικές ιδέες για να αποκτήσετε το σπίτι των ονείρων σας. Προς το τέλος της εβδομάδας, την Παρασκευή 9 Απριλίου, ο Άρης τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σας. Αυτή είναι μια ονειροπόλα όψη για τους Ιχθύες. Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι βιώνουν αυτήν την όψη κάνοντας βουτιά στις σκιές, εσείς βλέπετε πιθανότητες κι ευκαιρίες. Αυτή είναι ιδανική μέρα για να εμπνευστείτε από τους προγόνους σας…κοιτώντας παλιές φωτογραφίες ή αγγίζοντας κάποια δικά τους αντικείμενα.