Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Κριός 

Η λέξη-κλειδί γι’ αυτή την εβδομάδα είναι «ευκαιρία». Είναι σαν να έφτασε ο καιρός της συγκομιδής. Η εβδομάδα ξεκινά με την πανσέληνο στο Ζυγό την Κυριακή 28 Μαρτίου, φωτίζοντας τον οίκο των σχέσεων. Ξεκαθαρίζετε διάφορα θέματα που αφορούν μια σχέση σας. Καθώς βλέπετε τα πράγματα πιο καθαρά, μπορείτε να λάβετε μέτρα για να εμβαθύνετε αυτήν τη σύνδεση. Τη Δευτέρα 29 Μαρτίου, ο Ερμής στους Ιχθύες στον οίκο της διαίσθησης κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα, πλανήτη της πνευματικότητας. Αυτή η μέρα είναι καλή για προσευχή και διαλογισμό.

Ταύρος

Θα έχετε πληθώρα επιλογών, αυτήν την εβδομάδα. Υπάρχει θετική ενέργεια από πολλές κατευθύνσεις. Η εβδομάδα ξεκινά με την πανσέληνο στο Ζυγό την Κυριακή 28 Μαρτίου, που φωτίζει τον οίκο της συγκομιδής. Τις επόμενες εβδομάδες, μπορεί να εξετάσετε τα αποτελέσματα των δραστηριοτήτων σας – θετικά και αρνητικά. Αυτή η ανάλυση μπορεί να σας βοηθήσει να πάρετε αποφάσεις για ν’ ακολουθήσετε μια καινούργια κατεύθυνση. Τη Δευτέρα 29 Μαρτίου, ο Ερμής, στον οίκο των συνεργασιών, δημιουργεί μία σύνοδο με τον ασαφή Ποσειδώνα. Ίσως δεν μπορούσατε να συμβαδίσετε με την ομάδα σας τους τελευταίους μήνες, όμως τώρα παρατηρείται η απουσία σας. Είναι καλό να επικοινωνήσετε με τους συναδέλφους σας και να τους ενημερώσετε για τις κινήσεις σας. Αυτή η στάση, ίσως ανοίξει καινούργιες ευκαιρίες για σας!

Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα, πολλοί δρόμοι οδηγούν στην επιτυχία. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε πώς θα φτάσετε σ’ αυτή. Την Κυριακή 28 Μαρτίου, η πανσέληνος στο Ζυγό, φωτίζει τον οίκο της διασκέδασης, του ρομαντισμού και της ανάληψης ρίσκων. Τις επόμενες δύο εβδομάδες, υπάρχουν ενδιαφέρουσες δυνατότητες για τη δημιουργία σχέσης. Θα χτυπηθείτε από τα βέλη του Έρωτα! Τη Δευτέρα 29 Μαρτίου, ο κυβερνήτης σας Ερμής, βρίσκεται στους Ιχθύες, στην κορυφή του χάρτη σας. Κινείται σε μια σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον οίκο της καριέρας σας. Ο Ερμής αντιπροσωπεύει την επικοινωνία και ο Ποσειδώνας διαλύει τα όρια…γι’ αυτό και η φωνή σας μπορεί να ακουστεί πολύ πιο δυνατά από το συνηθισμένο. Αν θέλετε να αυξήσετε τον αριθμό των ακολούθων σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καλό είναι να κάνετε κάποιες δημοσιεύσεις τώρα.

Καρκίνος

Υπάρχουν εύκολοι τρόποι αντιμετώπισης κάποιων εμποδίων αυτήν την εβδομάδα. Την Κυριακή 28 Μαρτίου, η πανσέληνος στο Ζυγό φωτίζει τον οίκο του σπιτιού και της οικογένειας. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως κάποιος έρχεται ή κάποιος φεύγει. Μπορεί επίσης να σημαίνει πως όλη η οικογένεια δραστηριοποιείται και κάνει ετοιμασίες για ένα εορταστικό γεγονός. Υπάρχει επίσης θετική ενέργεια, για να εξετάσετε το ενδεχόμενο της επένδυσης σε ένα ακίνητο. Τη Δευτέρα 29 Μαρτίου, ο Ερμής στους Ιχθύες, στον οίκο της θρησκείας και της πνευματικότητας, σχηματίζει μια σύνοδο με τον μυστικιστικό Ποσειδώνα. Αυτή την ημέρα ίσως βιώσετε μια μαγική εμπειρία. Καλό είναι να ασχοληθείτε με το διαλογισμό ή με το διάβασμα πνευματικών βιβλίων. Ίσως δεχτείτε μία επιφοίτηση και αλλάξει η διαδικασία σκέψης σας.

Λέων

Θα λάβετε βοήθεια και υποστήριξη αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 28 Μαρτίου, η πανσέληνος στο Ζυγό φωτίζει τον οίκο της επικοινωνίας. Τώρα είστε το επίκεντρο της προσοχής όλων. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να δημοσιεύσετε ένα βιβλίο σας, να ανοίξετε ένα διαδικτυακό κανάλι ή να αναλάβετε την συνδιάσκεψη της εταιρείας στην οποία εργάζεστε. Τη Δευτέρα 29 Μαρτίου, ο Ερμής στον οίκο των πόρων, δημιουργεί μια σύνοδο με τον ονειρικό Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Η διαίσθησή σας είναι ισχυρή και η φαντασία σας καταπληκτική! Σε ό,τι αφορά όμως την εξισορρόπηση των οικονομικών σας, αυτή η όψη δεν βοηθάει. Ξεχάστε λοιπόν για σήμερα τα λογιστικά σας βιβλία. Πάρτε καλύτερα τον/ την αγαπημένο/η σας από το χέρι και πηγαίνετε μια ρομαντική βόλτα.

Παρθένος

Οι σταδιακές βελτιώσεις αποδίδουν. Αυτήν την εβδομάδα, δουλεύετε με επιτυχία. Την Κυριακή 28 Μαρτίου, η πανσέληνος στο Ζυγό φωτίζει τον οίκο των οικονομικών σας. Τις επόμενες δύο εβδομάδες, έχετε περισσότερες ευκαιρίες από το συνηθισμένο για να αυξήσετε τα έσοδά σας και να ανακαλύψετε πρόσθετες πηγές εσόδων. Τη Δευτέρα 29 Μαρτίου, ο κυβερνήτης σας Ερμής, στον οίκο των σχέσεων, σχηματίζει μια σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Μπορεί να έχετε μια ρομαντική συνάντηση. Αν είστε ήδη σε σχέση, αυτή η μέρα θα είναι ιδιαίτερα ρομαντική για σας. Αν ψάχνετε για σχέση, αυτή είναι μια καταπληκτική ενέργεια για να κάνετε μια υπέροχη γνωριμία. Θα ήταν καλή ιδέα να ψάξετε στους διαδικτυακούς ιστότοπους γνωριμιών και να «κλείσετε το μάτι» στα άτομα που θεωρείτε ελκυστικά.

Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα, οι άνθρωποι κάνουνε σειρά για να σας βοηθήσουν. Στις 28 Μαρτίου, γίνεται η πανσέληνος στο δικό σας ζώδιο. Αυτό το γεγονός, σηματοδοτεί την πιο σημαντική περίοδο για σας, αυτή τη χρονιά. Τις επόμενες δύο εβδομάδες, έχετε μεγάλη τύχη και αρκετή βοήθεια. Μπορεί να δημιουργήσετε μια νέα ερωτική σχέση ή να κάνετε μια καινούργια επαγγελματική συνεργασία. Τη Δευτέρα 29 Μαρτίου, ο Ερμής στους Ιχθύες, στον οίκο της καθημερινότητας κάνει σύνοδο με τον οραματιστή Ποσειδώνα. Γράψτε στο ημερολόγιό σας, ποια είναι η ιδανική μέρα για σας. Με αυτόν τον τρόπο, ευθυγραμμίζεστε με το νόμο της έλξης.

Σκορπιός

Υπάρχουν πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες για σας, αυτήν την εβδομάδα. Την Κυριακή 28 Μαρτίου, η πανσέληνος στο Ζυγό φωτίζει τον οίκο της διαίσθησης. Τις επόμενες δύο εβδομάδες, ίσως θελήσετε να μάθετε το μέλλον σας. Τη Δευτέρα 29 Μαρτίου, ο Ερμής στους Ιχθύες, στον οίκο του ρομαντισμού και της διασκέδασης, δημιουργεί μια σύνοδο, με τον ονειρικό Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Μια ρομαντική βραδιά με τον/την αγαπημένο/η σας είναι στο πρόγραμμα! Αν ψάχνετε για αγάπη, μπορεί να συναντήσετε κάποιο άτομο με το οποίο θα έχετε μεγάλη χημεία και θα κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει γρηγορότερα.

Τοξότης

Αυτήν την εβδομάδα, έχετε στη διάθεσή σας, περισσότερους από έναν δρόμους, για να φτάσετε εκεί που θέλετε να πάτε. Την Κυριακή 28 Μαρτίου, η πανσέληνος στο Ζυγό, φωτίζει τον οίκο της φιλίας. Υπήρξαν αρκετές προκλήσεις το τελευταίο 12μηνο για κάποιον τόσο αλαζονικό όσο εσείς. Για τις επόμενες δύο εβδομάδες, δίνετε έμφαση στην προσέγγιση φίλων, με τους οποίους δεν έχετε μιλήσει εδώ και καιρό. Αυτό μπορεί να γίνει μέσα από το διαδίκτυο ή προσωπικά. Τη Δευτέρα 29 Μαρτίου, ο Ερμής στους Ιχθύες, στον οίκο του σπιτιού και της οικογένειας, σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα. Μπορεί να μην είστε πλέον σίγουροι, αν θέλετε να συνεχίσετε να μένετε στο ίδιο σπίτι. Πιθανόν το Σύμπαν να σας δώσει κάποιες ενδείξεις, πως ήρθε η ώρα να μετακομίσετε.

Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, οι πόρτες ανοίγουν εύκολα για σας. Την Κυριακή 28 Μαρτίου, η πανσέληνος στο Ζυγό φωτίζει τον οίκο της καριέρας σας. Για τις επόμενες δύο εβδομάδες, είστε ιδιαίτερα αξιοπρόσεκτοι με όλα όσα κάνετε. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την ανάληψη ενός σημαντικού έργου στη δουλειά σας, ή κάτι που σχετίζεται με τα κοινωνικά μέσα. Τη Δευτέρα 29 Μαρτίου, ο Ερμής στους Ιχθύες, στον οίκο της επικοινωνίας κάνει σύνοδο με τον ομιχλώδη Ποσειδώνα. Σήμερα οι επικοινωνίες μπορεί να μην είναι τόσο σαφείς όσο θα θέλατε. Ελέγξτε τα μηνύματα που θέλετε να στείλετε, δύο και τρεις φορές. Παράλληλα μπορεί να μην καταλαβαίνετε αυτό που σας λένε οι άλλοι. Γι’ αυτό πριν υποθέσετε πως ο/η αγαπημένος/η σας, σας επικρίνει για κάτι….τσεκάρετέ το!

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, βλέπετε δυνατότητες! Ο νόμος της έλξης λειτουργεί για σας. Την Κυριακή 28 Μαρτίου, η πανσέληνος στο Ζυγό, φωτίζει τον οίκο της πνευματικότητας. Για τις επόμενες δύο εβδομάδες, εστιάστε στο διαλογισμό. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να συνδεθείτε με το Σύμπαν. Τη Δευτέρα 29 Μαρτίου, ο Ερμής στους Ιχθύες κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον οίκο των οικονομικών σας. Τώρα η διαίσθησή σας και τα χρήματα…είναι πολύ συνδεδεμένα. Ό,τι κι αν αντιμετωπίσετε….εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Είναι επίσης καλή ιδέα να προσέχετε το πορτοφόλι ή τη τσάντα σας, όταν κυκλοφορείτε έξω.

Ιχθύες

Αυτήν την εβδομάδα, όλα τα εμπόδια, διαλύονται μπροστά στα μάτια σας. Την Κυριακή 28 Μαρτίου, η πανσέληνος στο Ζυγό είναι στον οίκο των πόρων σας. Αυτό φωτίζει διαφορετικές επενδυτικές δυνατότητες ή ευκαιρίες δανεισμού χρημάτων με καλό επιτόκιο. Αν έχετε επιχείρηση, ίσως κάνετε συζητήσεις σχετικά με ένα δάνειο. Τη Δευτέρα 29 Μαρτίου, ο Ερμής, στο ζώδιό σας, κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον οίκο της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Σήμερα, είναι καλή ιδέα να ασχοληθείτε με την περιποίηση του εαυτού σας!