Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις, 19/09/22 – 25/09/22

Όλα τα βλέμματα στρέφονται στις σχέσεις και τις συνεργασίες

Το ξεκίνημα της εβδομάδας στις 19 Σεπτεμβρίου το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα είναι μία θετική όψη, θα υπάρξουν ανοίγματα, δεν θα λείψουν τα αποκαλυπτικά συμβάντα που θα δώσουν φως στις σκοτεινές υποθέσεις.

Φεύγει η αμφιβολία και η αμφισβήτηση, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα. Τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, δυναμικότητα, θα προκύψουν ευκαιρίες που θα δώσουν ώθηση στις σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για πρωτοβουλίες και ρίσκα, οι μεθοδικές ενέργειες θα οδηγήσουν σε βελτίωση.

Η εβδομάδα θα είναι έντονη καθώς οι αστρολογικές συγκυρίες οδηγούν σε αλλαγές ενεργειών και αιφνιδιαστικά γεγονότα που θα επηρεάσουν προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις.

Στις 19/9 η αντίθεση του ανάδρομου Ερμή από τον Ζυγό με τον ανάδρομο Δία στον Κριό είναι πιθανό να οδηγήσει σε λανθασμένες εκτιμήσεις και επιπολαιότητα. Ιδιαίτερα σε συζητήσεις που αφορούν την προσωπική και επαγγελματική μας ζωή θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί καθώς υπερβολές και αμετροέπεια θα οδηγήσουν σε δεσμεύσεις στις οποίες δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε.

Την ίδια μέρα το τρίγωνο του Ήλιου από την Παρθένο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δίνει την ευκαιρία να διαχειριστούμε επαγγελματικά θέματα και υποθέσεις που μας απασχολούν καθημερινά με αποτελεσματικό τρόπο. Διαίσθηση και αποφασιστικότητα βοηθούν να ξεπεράσουμε εμπόδια και να κλείσουμε υποθέσεις που μας ταλαιπωρούν το τελευταίο χρονικό διάστημα. Πιθανό είναι να υπάρξουν εξελίξεις και σε οικονομικό επίπεδο που θα μας ικανοποιήσουν απόλυτα.

Στις 20/9 το τρίγωνο της Αφροδίτης από την Παρθένο με τον Ουρανό στον Ταύρο προμηνύει νέα πρόσωπα στη ζωή μας που έρχονται αιφνιδιαστικά για να ανατρέψουν την ρουτίνα και την καθημερινότητα. Είναι σημαντικό να αφεθούμε στην στιγμή και να μην επιτρέψουμε σε εμμονές και προκαταλήψεις να μπουν εμπόδιο στην εξέλιξη των σχέσεων μας. Θετικές αλλαγές μπορεί να υπάρξουν και σε ότι αφορά τον χώρο της δουλειάς που θα μας ανανεώσουν και θα οδηγήσουν σε ένα νέο επαγγελματικό μονοπάτι.

Στις 23/9 ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό στρέφοντας την προσοχή μας σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Σηματοδοτεί την Φθινοπωρινή Ισημερία και το τελευταίο τρίμηνο του χρόνου που θα είναι έντονο και θα οδηγήσει σε σημαντικές αλλαγές. Με τον Ήλιο στο ζώδιο των σχέσεων και των συνεργασιών επικεντρώνουμε το ενδιαφέρον μας κυρίως στα πρόσωπα που παίζουν κυρίαρχο ρόλο στη ζωή μας. Νέες σχέσεις και γνωριμίες κεντρίζουν την προσοχή μας και αλλάζουν τα δεδομένα στην προσωπική μας πορεία.

Την ίδια μέρα ο Ερμής περνάει ανάδρομος στην Παρθένο επαναφέροντας στο προσκήνιο ζητήματα στον χώρο της δουλειάς που δεν έχουμε τακτοποιήσει. Επαγγελματικές και γραφειοκρατικές εκκρεμότητες έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και απαιτούν λύσεις. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε στον τρόπο που αντιδρούμε καθώς η διάθεση να επικρίνουμε τους άλλους είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα.

Στις 24/9 η αντίθεση της Αφροδίτης από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες εντείνει τις ψευδαισθήσεις και τις αυταπάτες στην προσωπική μας ζωή. Οφείλουμε να κρατήσουμε μικρό καλάθι απέναντι σε πρόσωπα που μπορεί να υπόσχονται πολλά γιατί το πιθανότερο είναι να απογοητευτούμε. Μετριοπαθείς θα πρέπει να είμαστε και σε ότι αφορά την επαγγελματική μας ζωή αφού είναι πιθανό να μας προσεγγίσουν πρόσωπα που έχουν κρυφά κίνητρα και σκοπούς.