Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις 12-18/06

Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις 12-18/06

Κριός 

Είστε έτοιμοι να ακολουθήσετε ένα νέο μονοπάτι. Η εβδομάδα ξεκινά με την πανσέληνο στον Τοξότη την Τρίτη 14 Ιουνίου. Μπορεί να νιώθετε λίγο ανήσυχοι τώρα… εξαιτίας της επιθυμίας σας για περιπέτεια. Ο ανοιχτός δρόμος σας καλεί. Μπορεί να ψάχνετε για τιμές εισιτηρίων στο διαδίκτυο. Ακόμα κι αν μόλις επιστρέψατε από ένα ταξίδι, θέλετε να φύγετε ξανά από την πόλη, ακόμα κι αν είναι μόνο για ένα Σαββατοκύριακο. Τις επόμενες μέρες, μπορεί να νιώσετε εγκλωβισμένοι και θα έχετε διάθεση να απελευθερωθείτε.

Την Πέμπτη 16 Ιουνίου υπάρχουν δύο όψεις. Ο ήλιος στους Διδύμους στον Οίκο της επικοινωνίας σας τριγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο της κοινότητάς σας. Μπορεί να δεσμευτείτε σε μια φιλανθρωπική οργάνωση που υποστηρίζει τη γειτονιά ή την πόλη σας. Έχετε ιδεαλιστικές απόψεις και θέλετε να κάνετε τον κόσμο καλύτερο, ειδικά για τους φίλους και την οικογένειά σας. Μπορεί να καλωσορίσετε νέους ανθρώπους στην πόλη ή να ομορφύνετε το περιβάλλον σας μέσω ενός κοινοτικού έργου.

Ταύρος

Θα έχετε την ευκαιρία να φέρετε περισσότερη σταθερότητα στη ζωή σας. Η εβδομάδα ξεκινά με την πανσέληνο στον Τοξότη την Τρίτη 14 Ιουνίου. Τώρα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τα χρέη και τις επενδύσεις σας. Θα αναθεωρήσετε τον ισολογισμό των υποχρεώσεών σας σε σχέση με τα περιουσιακά σας, για να ελέγξετε την πρόοδό σας προς την οικονομική σταθερότητα. Μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να υποβάλετε αίτηση για πιστωτική γραμμή μετοχικού κεφαλαίου ή δάνειο ενοποίησης λογαριασμών για να συμβάλετε στη μείωση των επιτοκίων του καταναλωτικού χρέους. Ίσως πάλι νιώσετε έτοιμοι να μεταπηδήσετε στον επενδυτικό κόσμο. Τώρα αναζητάτε την περιπέτεια και τον ενθουσιασμό ταυτόχρονα, βάζοντας τον εαυτό σας στο δρόμο της επιτυχίας. Την Πέμπτη 16 Ιουνίου υπάρχουν δύο όψεις.

Ο ήλιος στους Διδύμους στον Οίκο των χρημάτων σας τριγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο της καριέρας σας. Μπορεί να σας προσφερθεί μια θέση στη δουλειά σας που φέρνει περισσότερες ευθύνες και τη δυνατότητα να κερδίσετε περισσότερα χρήματα. Ή μπορεί να διαπραγματεύεστε μια νέα δουλειά με μια διαφορετική εταιρεία που προσφέρει περισσότερα προνόμια και ίσως μια ευκαιρία να αγοράσετε μετοχές της εταιρείας με έκπτωση. Αν είστε ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης, βρίσκετε τρόπους για να ενοποιήσετε, να μειώσετε το κόστος και να εστιάσετε στα καλύτερα προϊόντα σας για οικονομική άνθηση.

Δίδυμοι

Είναι καλό να είστε μια κοινωνική πεταλούδα αυτή την εβδομάδα. Την Τρίτη 14 Ιουνίου η πανσέληνος στον Τοξότη θα σας δώσει την ευκαιρία να γνωρίσετε αρκετά άτομα τις επόμενες μέρες. Πιθανόν να παρευρεθείτε σε ένα πάρτι ή μια κοινωνική εκδήλωση. Υπάρχει η δυνατότητα να γνωρίσετε νέους φίλους, πιθανούς μέντορες – ίσως και κάποιες διασημότητες. Με την εξωστρεφή προσωπικότητά σας και τη εξυπνάδα σας, μπορείτε να εντυπωσιάσετε. Θα πετύχετε αν προσπαθήσετε για ένα θετικό αποτέλεσμα, στις συναντήσεις σας. Σκεφτείτε ποιον θέλετε να συναντήσετε και αφήστε τον συγχρονισμό… να κάνει τα υπόλοιπα.

Την Πέμπτη 16 Ιουνίου υπάρχουν δύο όψεις. Ο ήλιος στους Διδύμους (χρόνια πολλά!) τριγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο και στον Οίκο της προσωπικής σας φιλοσοφίας και πίστης. Τώρα ξεκινά το νέο ηλιακό σας έτος. Ίσως εξετάζετε όσα έχετε κάνει τους τελευταίους 12 μήνες. Ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε τα επιτεύγματά σας και στη συνέχεια να κοιτάξετε μπροστά και να σκεφτείτε τι θέλετε να πετύχετε. Καθώς ο Κρόνος κάνει σύνοδο με τον ήλιο των Διδύμων, αναγνωρίστε ότι το Σύμπαν θα παρέχει όλους τους πόρους που χρειάζεστε.. αν είστε πρόθυμοι να καταβάλετε προσπάθεια.

Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα, φροντίζετε τον εαυτό σας. Την Τρίτη 14 Ιουνίου με την πανσέληνο στον Τοξότη, μπορεί να αλλάξετε την καθημερινότητά σας, τις επόμενες μέρες. Ίσως σταματήσετε να πίνετε καφέ. Ίσως πάλι ασχοληθείτε με τη γυμναστική.. ή αποφασίσετε να πηγαίνετε για ύπνο νωρίτερα ώστε να ξεκουράζεστε περισσότερο. Μπορεί επίσης να αρχίσετε να μαγειρεύετε στο σπίτι, αντί να τρώτε έξω συχνά, κάτι που θα εξοικονομήσει χρήματα και θα ωφελήσει παράλληλα την υγεία σας. Είστε στο σωστό δρόμο τώρα.

Την Πέμπτη 16 Ιουνίου υπάρχουν δύο όψεις. Ο ήλιος στους Διδύμους τριγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο των επενδύσεων και των παθητικών πηγών εισοδήματος. Τώρα μπορείτε να εξερευνήσετε τρόπους δημιουργίας εισροής εσόδων που συμπληρώνουν το εισόδημά σας. Μπορείτε να εξετάσετε το μάρκετινγκ θυγατρικών εταιριών για προϊόντα ή υπηρεσίες που χρησιμοποιείτε σε τακτική βάση. Όμως όπως όλες οι πηγές παθητικού εισοδήματος, αυτό ξεκινά με τη σκληρή δουλειά της έρευνας.

Λέων

Αν ασχοληθείτε με κάτι καινούργιο, μπορεί να ζήσετε ένα ρομάντζο. Η εβδομάδα ξεκινά με την πανσέληνο στον Τοξότη την Τρίτη 14 Ιουνίου. Είστε έτοιμοι για περιπέτειες σήμερα… κάτι που σημαίνει πως μαζί με το ταίρι σας, κάνετε κάτι που δεν έχετε ξανακάνει: όπως να δειπνήσετε σε ένα εστιατόριο που ειδικεύεται στη μοριακή γαστρονομία ή να δείτε την πόλη από ένα αερόστατο. Αν ψάχνετε για αγάπη, αυτή είναι μια εξαιρετική μέρα για να βγείτε ένα πρώτο ραντεβού. Θα γνωρίσετε αυτό το άτομο, σε μια από τις εξόδους σας.

Την Πέμπτη 16 Ιουνίου υπάρχουν δύο όψεις. Ο ήλιος στους Διδύμους τριγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Σήμερα, κάποιος σας πλησιάζει για να αποκτήσει επαφή μαζί σας. Αυτό το άτομο μπορεί να σας εκφράσει το θαυμασμό του και να σας πει πως είστε ακριβώς αυτό που ψάχνει. Μπορεί να είναι μια επαγγελματική συνεργασία – και για κάποιους Λέοντες θα οδηγήσει σε ρομαντική σχέση. Με τη συμμετοχή του Κρόνου μπορεί να είναι μια αρκετά σοβαρή ευκαιρία, που ίσως οδηγήσει σε κάτι μακροπρόθεσμο.

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, κάνετε ανακαλύψεις! Την Τρίτη 14 Ιουνίου ανατέλλει η πανσέληνος στον Τοξότη. Θα επικεντρωθείτε στο να απαλλαγείτε από περιττά πράγματα. Είναι μια καλή στιγμή για να ανανεώσετε το σπίτι σας με καινούργια έπιπλα. Μόλις το κάνετε, θα καλέσετε κόσμο για ένα πάρτι στον ανανεωμένο σας χώρο. Την Πέμπτη 16 Ιουνίου υπάρχουν δύο όψεις. Ο ήλιος στους Διδύμους τριγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο της υγείας και της ευεξίας. Ίσως ανακαλύψετε μια νέα σπουδαία φυσική δραστηριότητα, όπως το χορό.

Μπορεί να ερωτευτείτε τα μαθήματα αερόβιας γιόγκα. Αυτή είναι μια καλή μέρα για να εξετάσετε την αντικατάσταση της ανθυγιεινής διατροφής σας με καλύτερες εναλλακτικές, όπως το πράσινο τσάι αντί για τον καφέ και τους φυσικούς χυμούς αντί για τα αναψυκτικά. Δείχνετε αγάπη και σεβασμό για το σώμα σας σήμερα.

Ζυγός 

Αυτή την εβδομάδα, οι ιδέες σας παίρνουν σάρκα και οστά. Την Τρίτη 14 Ιουνίου έχουμε μια πανσέληνο στον Τοξότη και πιθανώς το μυαλό σας είναι εστιασμένο στη γραφειοκρατία. Μπορεί να προσπαθείτε να απαλλαγείτε από το περιττό χαρτομάνι στη ζωή σας.

Από την άλλη, μπορεί να μην έχετε χαρτί για να σαρώνετε φωτογραφίες και σημαντικά έγγραφα. Είναι επίσης μια περίοδος που μπορεί να υπογράψετε μια σύμβαση για εργασία ή να κάνετε μια μεγάλη αγορά.

Με την πανσέληνο του Τοξότη, μπορεί να θέλετε να προχωρήσετε χωρίς δισταγμό, αλλά είστε αρκετά συνετοί ώστε να διαβάσετε προσεκτικά κάθε έγγραφο πριν υπογράψετε. Την Πέμπτη 16 Ιουνίου υπάρχουν δύο όψεις. Ο ήλιος στους Διδύμους τριγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο της δημιουργικότητάς σας.

Οι ιδέες σταθεροποιούνται τώρα αφού τις μεταφέρετε στο χαρτί. Μπορεί να είναι οτιδήποτε, από τη δημιουργία ενός τρισδιάστατου τυπωμένου πρωτοτύπου ως τη σύνταξη ενός προγράμματος για να πάρετε το πτυχίο σας. Είναι μια στιγμή που μπορείτε να μετατρέψετε μία σκέψη στη δημιουργία ενός διαγράμματος ροής ή ένα μοντέλο εργασίας. Απολαύστε τη φαντασία σας και σκεφτείτε αρκετά για να την κάνετε πραγματικότητα. Είστε περισσότερο από ικανοί να τα καταφέρετε.

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα, το σπίτι είναι εκεί που είναι η καρδιά σας. Την Τρίτη 14 Ιουνίου ανατέλλει μια πανσέληνος στον Τοξότη και μπορεί να έχετε διάθεση για ψώνια. Ίσως έχετε καθαρίσει πρόσφατα το χώρο σας και τώρα θέλετε να προσθέσετε μερικά ποιοτικά κομμάτια… Ή μπορεί να αντικαθιστάτε ορισμένα αντικείμενα που έχουν φθαρεί με την πάροδο του χρόνου. Αυτήν τη στιγμή, μια αγορά μπορεί να οδηγήσει σε ακόμη περισσότερες. Αν και μπορείτε να πάρετε μερικές πολύ καλές ευκαιρίες τώρα, θα ήταν πολύ εύκολο να υπερβείτε τον προϋπολογισμό σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε μια ξεκάθαρη ιδέα για το τι θέλετε να αγοράσετε, πριν ξεκινήσετε να ψάχνετε.

Την Πέμπτη 16 Ιουνίου υπάρχουν δύο όψεις. Ο ήλιος στους Διδύμους τριγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο του σπιτιού και της οικογένειας. Τα μέλη της οικογένειάς σας, μπορεί να μαζευτούν για μια γιορτή στο εγγύς μέλλον. Μέρος της ευθύνης για τον προγραμματισμό και τη συγκέντρωση θα μπορούσε να πέσει στους ώμους σας. Και ενώ μπορείτε να ζητήσετε τη βοήθεια των άλλων συγγενών, πολλοί σας πιέζουν να δουλέψετε, να τακτοποιήσετε ή να ολοκληρώσετε τα πράγματα μόνοι σας. Συχνά σας αρέσει να παρακολουθείτε από το περιθώριο, αλλά γι’ αυτό το επερχόμενο γεγονός, θα είστε ο στρατηγός.

Τοξότης

Δημιουργείτε εξαιρετικές σχέσεις αυτή την εβδομάδα! Την Τρίτη 14 Ιουνίου, ανατέλλει η πανσέληνος στο δικό σας ζώδιο. Τώρα είναι καιρός να ολοκληρώσετε τα έργα που είχατε αναλάβει τους τελευταίους έξι μήνες. Τους επόμενους μήνες, θα έχετε τις ευκαιρίες και τους πόρους που χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε μερικά από τα μεγαλύτερα έργα στα οποία ήδη εργάζεστε. Ίσως βρείτε νέα δουλειά, ένα υπέροχο μέρος για να ζήσετε, να ολοκληρώσετε τη συγγραφή του μυθιστορήματός σας ή να ολοκληρώσετε την κατασκευή του αυτοκινήτου σας. Αυτήν τη στιγμή, μπορείτε να βρείτε χρήσιμους ανθρώπους που διαθέτουν τις γνώσεις και τους πόρους που χρειάζεστε και είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν με το έργο σας.

Την Πέμπτη 16 Ιουνίου υπάρχουν δύο όψεις. Ο ήλιος στους Διδύμους στον Οίκο των σχέσεων τριγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο της επικοινωνίας σας. Μαζί με τον/την σύντροφό σας έχετε την ευκαιρία να συναντηθείτε για ένα σημαντικό θέμα. Μπορείτε να κάνετε ενιαίο μέτωπο, συγκεντρώνοντας τις γνώσεις και τις ικανότητές σας για να γίνετε ένα πιο δυνατό ζευγάρι. Αυτή είναι επίσης μια στιγμή που μπορεί να συγχωρήσετε παλιές πληγές και να εργαστείτε σκληρότερα για την εξέλιξη της σχέσης σας. Αν ψάχνετε για αγάπη, καλό είναι να ορίσετε το μέρος για την πρώτη σας συνάντηση.

Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, ήρθε η ώρα να βάλετε τον εαυτό σας πρώτο. Η εβδομάδα ξεκινά με την πανσέληνο στον Τοξότη την Τρίτη 14 Ιουνίου. Δουλεύατε σκληρά αρκετό διάστημα και τώρα χρειάζεστε ξεκούραση. Σήμερα, μπορεί να μην έχετε όρεξη να κάνετε πολλά. Ξεκουραστείτε λοιπόν ακούγοντας λίγη καλή μουσική και διαβάζοντας ένα καλό βιβλίο. Επίσης ξαναπιάστε το ημερολόγιό σας. Το να μεταφέρετε αυτό που σκέφτεστε στο χαρτί μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει να καθαρίσετε λίγο το μυαλό σας. Θα εκπλαγείτε από το πόσα θα καταφέρετε την υπόλοιπη εβδομάδα αν φροντίσετε σήμερα τον εαυτό σας.

Την Πέμπτη 16 Ιουνίου υπάρχουν δύο όψεις. Ο ήλιος στους Διδύμους στον Οίκο της δουλειάς και της ρουτίνας σας τριγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο των οικονομικών σας. Είναι μια καλή μέρα για να ελέγξετε τον προϋπολογισμό σας, να πάρετε επενδυτικές αποφάσεις και να κάνετε μερικά τηλεφωνήματα σε άτομα που σας χρωστούν. Αν δουλεύετε στις πωλήσεις, αυτή η μέρα θα είναι αρκετά προσοδοφόρα. Αν σκέφτεστε μια δεύτερη δουλειά, αυτή είναι μια εξαιρετική μέρα για να ενημερώσετε τους φίλους σας ότι ενδιαφέρεστε. Σήμερα, μπορείτε να αξιοποιήσετε την αποφασιστικότητά σας και τις σημαντικές σας δεξιότητες.

Υδροχόος

Θα διευρύνετε τον κύκλο των φίλων σας! Η εβδομάδα ξεκινά με την πανσέληνο στον Τοξότη την Τρίτη 14 Ιουνίου. Υπάρχουν νέες ευκαιρίες για φιλίες και εξαιρετικές συνδέσεις τώρα. Μπορεί να επισκεφτείτε μέρη στα οποία δεν έχετε πάει εδώ και αρκετό καιρό. Αν νιώθετε ότι δεν είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί τελευταία, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να εμπλακείτε με ομάδες που κάνουν διασκεδαστικές δραστηριότητες όπως μπόουλινγκ, γευσιγνωσία κρασιού ή μαθήματα μαγειρικής.

Μπορείτε επίσης να συναντήσετε ανθρώπους σε εξωτερικούς χώρους κάνοντας αθλήματα, περπατώντας στη φύση ή τρώγοντας το μεσημεριανό σας στο πάρκο. Μέχρι να τελειώσει η μέρα, πολύ πιθανόν να έχετε γνωρίσει τουλάχιστον ένα ενδιαφέρον άτομο.

Την Πέμπτη 16 Ιουνίου υπάρχουν δύο όψεις. Ο ήλιος στους Διδύμους στον Οίκο του ρομαντισμού τριγωνίζει τον Κρόνο στο δικό σας ζώδιο. Ενώ εσείς σκέφτεστε να κάνετε μια δουλειά, κάποιος άλλος έχει άλλα σχέδια. Μπορεί να αποσπαστεί η προσοχή σας, από τον ρομαντισμό. Ίσως ένας συνάδελφος να ενδιαφέρεται περισσότερο για εσάς…. από τις αναφορές της επιχείρησής σας. Ένας πελάτης μπορεί να καθυστερήσει, ώστε να βρείτε χρόνο να συζητήσετε οι δυο σας.

Αν ψάχνετε για αγάπη, μπορεί να είστε λίγο νευρικοί για ένα ραντεβού, γιατί δεν νιώθετε σίγουροι πως είστε έτοιμοι για μια δημόσια εμφάνιση. Όμως υποτιμάτε τον εαυτό σας. Τώρα είναι η ώρα να προχωρήσετε μπροστά.

Ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα, θα διαπιστώσετε ότι οι λέξεις έχουν τη δύναμη να θεραπεύουν.Την Τρίτη 14 Ιουνίου έχουμε μια πανσέληνο στον Τοξότη. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στην παρέα σας. Μπορεί επίσης, ένας καινούργιος προϊστάμενος να φέρει νέες ιδέες και διαδικασίες. Ίσως η εταιρεία στην οποία εργάζεστε, να επεκτείνεται και να δημιουργεί πιθανές ευκαιρίες προώθησης που μπορείτε να εξετάσετε. Ταυτόχρονα, μπορεί να σκέφτεστε μια δική σας δουλειά όπου μπορείτε να ορίσετε το δικό σας ωράριο. Αυτή η ενέργεια της πανσελήνου σάς δίνει μερικές μέρες για να εξετάσετε τα επαγγελματικά σας.

Την Πέμπτη 16 Ιουνίου υπάρχουν δύο όψεις. Ο ήλιος στους Διδύμους στον Οίκο της κατοικίας σας τριγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο. Πιθανόν η κρεβατοκάμαρά σας να χρειάζεται μια ανανέωση, κάτι που θα σας προσφέρει καλύτερο ύπνο. Ίσως θέλετε να διακοσμήσετε εκ νέου την κρεβατοκάμαρά σας για να ενθαρρύνετε τον ρομαντισμό. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι πρέπει να απαλλαγείτε από κάποια έπιπλα που είχατε από το γυμνάσιο και να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε κάθε επίπεδη επιφάνεια στο δωμάτιο σαν ντουλάπα. Ήρθε η ώρα να φτιάξετε ένα μοντέρνο υπνοδωμάτιο, για το ενήλικο άτομο που είστε.