Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις (30/01 – 05/02)

Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις (30/01 – 05/02)

Κριός 

Αυτή την εβδομάδα, νέα ενέργεια εμφανίζεται στο προσκήνιο. Βρίσκεστε σε αρμονία! Την Κυριακή 30 Ιανουαρίου, ο ήλιος στον Υδροχόο στον Οίκο της φιλίας, τετραγωνίζει τον Ουρανό στον Ταύρο, στον Οίκο των αξιών σας. Μπορεί να έχετε γνωρίσει πρόσφατα κάποιον, με τον οποίο στην πορεία θα γίνετε στενοί φίλοι. Ίσως πάλι κάνετε παρέα με εντελώς διαφορετικά άτομα… από ό,τι κάνατε πριν λίγους μήνες. Αυτή τη στιγμή οι απροσδόκητες αλλαγές, σας ωφελούν. Καλό είναι σήμερα, να κάνετε απογραφή των κοινωνικών σας διασυνδέσεων.

Την Τρίτη 1η Φεβρουαρίου η Νέα σελήνη στον Υδροχόο, σηματοδοτεί την έναρξη της χρονιάς της Τίγρης του νερού. Αυτό μετατοπίζει την ενέργεια για ολόκληρη τη χρονιά. Μπορεί να νιώθετε πως βρίσκεστε σε υπερένταση, όμως αυτή η ενέργεια σας προσφέρει αρμονία. Η υδάτινη Τίγρης είναι θαρραλέα, περίεργη, εφευρετική και δεν κάνει πίσω σε μια αντιπαράθεση. Αυτή η ενέργεια δεν αφορά τους καβγάδες. Αντιθέτως… μπορείτε να διοχετεύσετε αυτήν την ορμητική ενέργεια, για να πετύχετε έναν ουσιαστικό στόχο.

Ταύρος

Δεν σας πτοούν οι αλλαγές. Στέκεστε στα πόδια σας… όσο δυνατά κι αν φυσούν οι άνεμοι. Την Κυριακή 30 Ιανουαρίου, ο ήλιος στον Υδροχόο στον Οίκο της καριέρας σας, τετραγωνίζει τον Ουρανό στο δικό σας ζώδιο. Είναι στη φύση σας να μένετε κολλημένοι στο δοκιμασμένο και αληθινό. Εστιάζετε σε ρεαλιστικές αποφάσεις που φέρνουν παραγωγικά και κερδοφόρα αποτελέσματα. Όμως η διαίσθησή σας βρίσκεται σε εγρήγορση. Έρχονται αλλαγές, που θα κλείσουν κάποιες πόρτες και θα ανοίξουν κάποιες άλλες. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να σχεδιάσετε τους στόχους σας, για τη χρονιά που διανύουμε.

Την Τρίτη 1η Φεβρουαρίου η Νέα σελήνη στον Υδροχόο, σηματοδοτεί την έναρξη της χρονιάς της υδάτινης Τίγρης. Τώρα μια νέα ανατρεπτική και απρόβλεπτη ενέργεια εμφανίζεται στο προσκήνιο και πιθανόν κάτι να καταρρεύσει. Έρχεται ένας καταιγισμός νέας ενέργειας, που μπορεί να αυξομειώνει τις τιμές, σε σύντομο χρονικό διάστημα. Φέτος, είναι καλή ιδέα να παραμερίσετε, αφήνοντας τις παρορμητικές ψυχές να τρέξουν πίσω από λαμπερά αντικείμενα. Όταν καταλαγιάσει ο σαματάς, θα δείτε ένα ξεκάθαρο μονοπάτι μπροστά.

Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα, μπορεί να ξυπνήσετε με μια θεόσταλτη έμπνευση. Συλλέγετε νέες πληροφορίες. Την Κυριακή 30 Ιανουαρίου, ο ήλιος στον Υδροχόο στον Οίκο των πεποιθήσεων, τετραγωνίζει τον Ουρανό στον Ταύρο, στον Οίκο της πνευματικότητάς σας. Μπορεί να έχετε μια πνευματική αφύπνιση.. μια θεόσταλτη έμπνευση, όπου μια σειρά γεγονότων σας προσφέρει νέα κατανόηση. Η σύνδεσή σας με τις ανώτερες δυνάμεις αυξάνεται. Είστε όμως ακόμα αρκετά απασχολημένοι με τους περισπασμούς του 21ου αιώνα. Ο διαλογισμός μπορεί να είναι μια πρόκληση, για ένα γρήγορο μυαλό σαν το δικό σας. Σκεφτείτε να μεταφέρετε τις ιδέες σας στο χαρτί.

Την Τρίτη 1η Φεβρουαρίου, η Νέα σελήνη στον Υδροχόο, σηματοδοτεί την έναρξη της χρονιάς της υδάτινης Τίγρης. Αυτή η αισιόδοξη ενέργεια θα σας κάνει να χορεύετε στα δάχτυλα των ποδιών. Υπάρχει περισσότερη ώθηση στο βήμα σας καθώς μεταπηδάτε από το ένα έργο στο άλλο. Αυτή τη χρονιά μπορείτε να ξεκινήσετε μια δεύτερη επιχείρηση που θα αφορά την μεταπώληση vintage ρούχων, τη συγγραφή ενός μη λογοτεχνικού βιβλίου ή την επέκταση της επιχείρησής σας.

Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα, δημιουργείτε μαζί με κάποιον άλλον. Κάνετε μια σύνδεση. Την Κυριακή 30 Ιανουαρίου, ο ήλιος στον Υδροχόο στον Οίκο των πόρων σας, τετραγωνίζει τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο της φιλίας. Μπορεί να εξετάσετε το ενδεχόμενο δημιουργίας μιας επιχείρησης, με ένα φίλο σας. Συνδυάζοντας τις ικανότητές σας θα σημειώσετε μεγάλη πρόοδο. Είναι σημαντικό να οργανωθείτε. Διαφορετικά οι «συναντήσεις» σας, θα μετατραπούν σε φλύαρες συζητήσεις και πολλά γέλια.

Την Τρίτη 1η Φεβρουαρίου, η Νέα σελήνη στον Υδροχόο, σηματοδοτεί την έναρξη της χρονιάς της υδάτινης Τίγρης. Αυτή η Τίγρης, δεν είναι η συνηθισμένη σπιτόγατα. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι οι άνθρωποι είναι πιο διεκδικητικοί, κτητικοί και αγενείς. Το 2022, είναι σημαντικό να κρατήσετε ό,τι είναι αληθινό. Απομακρύνετε ό,τι δεν χρειάζεστε. Κι αυτό που θα μείνει… θα είναι το πολυτιμότερο! Αυτό θα σας δώσει ευτυχία και ευημερία, φέτος.

Λέων

Αυτή την εβδομάδα, θα ερωτευτείτε! Μπορεί όμως να εκπλαγείτε με το αντικείμενο του έρωτά σας. Την Κυριακή 30 Ιανουαρίου ο ήλιος στον Υδροχόο στον Οίκο των σχέσεων, τετραγωνίζει τον Ουρανό στον Ταύρο, στην κορυφή του χάρτη σας. Μπορεί να ερωτευτείτε και να νιώσετε ότι πετάτε. Ίσως είναι μια ολοκαίνουργια σχέση πολύ εκθαμβωτική και λαμπερή. Η εμπλοκή όμως του Ουρανού δηλώνει πως αυτή η ερωτική σχέση, θα είναι ασυνήθιστη. Μπορεί να «ερωτευθείτε» το κουτάβι σας, το νέο σας τηλέφωνο ή τον πρωταγωνιστή μιας νέας τηλεοπτικής σειράς. Γενικά όμως, το συναίσθημα είναι υπέροχο.

Την Τρίτη 1η Φεβρουαρίου, η Νέα σελήνη στον Υδροχόο, σηματοδοτεί την έναρξη της χρονιάς της υδάτινης Τίγρης. Μπορεί να νιώσετε την αμφιλεγόμενη ενέργεια, από την πρώτη μέρα. Οι άνθρωποι είναι έτοιμοι να ακολουθήσουν αυτό που θέλουν και δεν δέχονται το «όχι» για απάντηση. Φέτος, μπορείτε να εστιάσετε την ενέργειά σας στη δημιουργία μιας ομάδας που θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας.

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, μαθαίνετε και ωριμάζετε. Συσσωρεύετε γνώσεις. Την Κυριακή 30 Ιανουαρίου, ο ήλιος στον Υδροχόο στον Οίκο της εργασίας, τετραγωνίζει τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο της περιπέτειας. Μπορεί να χρειαστεί χρόνος και κόπος για να μάθετε κάτι δύσκολο. Μπορείτε όμως να το χειριστείτε απόλυτα. Τα καταφέρνετε καλύτερα όταν αναλύετε μεγάλα έργα, με τη σωστή διαχείριση. Στη συνέχεια, κάντε τα πράγματα ένα βήμα τη φορά.

Την Τρίτη 1η Φεβρουαρίου, η Νέα σελήνη στον Υδροχόο, σηματοδοτεί την έναρξη της χρονιάς της υδάτινης Τίγρης. Έχετε μια φυσική ψυχική αίσθηση, γι’ αυτό και θα νιώσετε την μετατόπιση των ενεργειών. Πιθανόν να δείτε τα πράγματα να διευρύνονται… εκεί που είχαν μπλοκαριστεί πριν. Είναι μια καλή μέρα για να ενημερώσετε τον πίνακα των στόχων σας.

Ζυγός 

Αυτή την εβδομάδα, θα ερωτευτείτε κατά λάθος. Ένα μικρό στραβοπάτημα… και θα νιώσετε ερωτευμένοι. Την Κυριακή 30 Ιανουαρίου, ο ήλιος στον Υδροχόο στον Οίκο του ρομαντισμού και του ρίσκου, τετραγωνίζει τον Ουρανό στον Ταύρο, στον Οίκο της οικειότητας. Μπορεί να ξυπνήσετε σε μια εκπληκτική τοποθεσία ή ν’ αγγίξετε φευγαλέα τα χείλη κάποιου… κατά λάθος. Και θα μπείτε σε ένα ρομάντζο, πιο γρήγορα από ό,τι φανταζόσασταν ποτέ. Αυτό μπορεί να είναι διασκεδαστικό, συναρπαστικό και να σας κάνει να αναρωτιέστε… αν πρέπει να σταματήσετε.

Την Τρίτη 1η Φεβρουαρίου, η Νέα σελήνη στον Υδροχόο, σηματοδοτεί την έναρξη της χρονιάς της υδάτινης Τίγρης. Μπορεί να ξυπνήσετε νιώθοντας αυτή τη νέα αρμονική και συναρπαστική ενέργεια … και να πηδήξετε από χαρά! Εστιάζει μάλιστα, στη γνωριμία με νέους ανθρώπους και στην σύναψη εξαιρετικών συνδέσεων. Μέσα στον επόμενο χρόνο, θα διευρύνετε με ευκολία τον φιλικό σας κύκλο. Μπορεί να σας αρέσει πολύ, η ενέργεια της Τίγρης του νερού!

Σκορπιός

Συμβαίνουν μερικά ενδιαφέροντα πράγματα στο σπίτι αυτή την εβδομάδα. Υπάρχει μια μετατόπιση ενέργειας. Την Κυριακή 30 Ιανουαρίου, ο ήλιος στον Υδροχόο στον Οίκο του σπιτιού, τετραγωνίζει τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο των σχέσεων. Μπορεί να κάνετε ένα μεγάλο άλμα τώρα, μετακομίζοντας με τον σύντροφό σας και οργανώνοντας το νοικοκυριό σας. Μπορεί πάλι, ένα από τα παιδιά σας να μετακομίσει στο δικό του διαμέρισμα και να σας αφήσει άδειο, ένα δωμάτιο. Σήμερα, θα υπάρξουν αλλαγές στο σπίτι.

Την Τρίτη 1η Φεβρουαρίου, η Νέα σελήνη στον Υδροχόο, σηματοδοτεί την έναρξη της χρονιάς της υδάτινης Τίγρης. Μπορεί να νιώσετε ενοχλημένοι μ’ αυτή τη μετατόπιση ενέργειας. Οι άνθρωποι φαίνονται πιο επιθετικοί και αγενείς. Όμως παράλληλα, αυτή θα είναι μια χρονιά πολλών ευκαιριών, καθώς οι άνθρωποι χάνουν από απροσεξία, αυτό που εσείς μπορείτε να δείτε πεντακάθαρα. Ναι, επικρατεί αστάθεια… αλλά υπάρχει και θησαυρός!

Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, η επικοινωνία μπορεί να είναι ευεργετική, αλλά μπορεί και να σας βάλει σε μπελάδες. Σκεφτείτε δύο φορές πριν πατήσετε το κουμπί «αποστολής». Την Κυριακή 30 Ιανουαρίου, ο ήλιος στον Υδροχόο στον Οίκο της επικοινωνίας, τετραγωνίζει τον Ουρανό στον Ταύρο στον εργασιακό σας Οίκο. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν στέλνετε μηνύματα στο αφεντικό ή στους συναδέλφους σας, γιατί είναι εύκολο να στείλετε email σε λάθος άτομο σήμερα. Από την άλλη, μπορεί να είστε ο παραλήπτης ενός τυχαίου email που θα είναι πολύ αποκαλυπτικό. Ίσως μάθετε μια σημαντική αλήθεια.

Την Τρίτη 1η Φεβρουαρίου, η Νέα σελήνη στον Υδροχόο, σηματοδοτεί την έναρξη της χρονιάς της υδάτινης Τίγρης. Μάλλον θα παρατηρήσετε αυτή τη νέα ενέργεια αμέσως. Θα βρει αντίκρισμα στο ριψοκίνδυνο πνεύμα σας, αλλά θα εκνευριστείτε με τις ταραχές, τις φασαρίες και τις βλακείες που τη συνοδεύουν. Όμως είναι μια χρονιά τυχερών περιστάσεων για εσάς, Τοξότη. Πολλά από αυτά για τα οποία εργαζόσασταν τα τελευταία χρόνια.. αποδίδουν καρπούς φέτος!

Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, οι οικονομικές ευκαιρίες είναι μπροστά σας. Ανακαλύπτετε θησαυρό. Την Κυριακή 30 Ιανουαρίου, ο ήλιος στον Υδροχόο στον Οίκο των χρημάτων, τετραγωνίζει τον Ουρανό στον Ταύρο, στον Οίκο της ανάληψης ρίσκου. Σήμερα, μπορεί να αποφασίσετε να ποντάρετε ένα χρηματικό ποσό, σε μια επικίνδυνη επένδυση. Μπορεί να ακούσετε τη συμβουλή κάποιου και να επενδύσετε σε bitcoin. Το ρίσκο μπορεί να φέρει ανταμοιβές αλλά και απώλειες. Σήμερα τα πράγματα μπορούν να εξελιχθούν… με κάθε τρόπο.

Την Τρίτη 1η Φεβρουαρίου η Νέα σελήνη στον Υδροχόο, σηματοδοτεί την έναρξη της χρονιάς της υδάτινης Τίγρης. Φέτος η εστίασή σας είναι στην αξιοποίηση αυτού που ήδη ξέρετε να κάνετε, κλιμακώνοντας την επιχείρηση που ήδη έχετε… και αξιοποιώντας στο έπακρο τις συνδέσεις σας. Αν σας αρέσει ο δρόμος στον οποίο βρίσκεστε, ήρθε η ώρα να πατήσετε γκάζι.

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, η μεταβλητή ενέργεια μπαίνει στην εικόνα. Ευτυχώς που σας αρέσουν οι αλλαγές. Την Κυριακή 30 Ιανουαρίου, ο ήλιος στον Υδροχόο (χρόνια πολλά!) στον Οίκο της αυτονομίας σας, τετραγωνίζει τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο της οικογένειας. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στο σπίτι που θα εκπλήξουν ακόμα κι εσάς. Κάποιος με τον οποίο συγκατοικείτε, μπορεί ξαφνικά να φύγει. Ένα από τα μεγαλύτερα παιδιά σας μπορεί να σας τηλεφωνήσει για να σας πει ότι επιστρέφει. Μπορεί να σας ειδοποιήσει ο σπιτονοικοκύρης σας για αύξηση ενοικίου. Μπορεί επίσης να αξιοποιήσετε αυτήν την ενέργεια, κάνοντας μια ανακαίνιση στο σπίτι σας.

Την Τρίτη 1η Φεβρουαρίου, η Νέα σελήνη στον Υδροχόο σηματοδοτεί την έναρξη της χρονιάς της υδάτινης Τίγρης. Μια συναρπαστική νέα ενέργεια βρίσκεται σε εξέλιξη και μπορεί να τη νιώσετε από την πρώτη μέρα. Υπάρχουν ευκαιρίες για άτομα περιπετειώδη, που έχουν εκκεντρικό πνεύμα. Αυτή η ενέργεια είναι αρκετά ασταθής, γι’ αυτό και είναι απίθανο να βαρεθείτε. Κάντε μεγάλα όνειρα και παρακολουθήστε το Σύμπαν να κάνει σημαντικές συνδέσεις για εσάς.

Ιχθύες

Η καινούργια ενέργεια της εβδομάδας, φέρνει ανθρώπους στη ζωή σας. Ο κύκλος των φίλων σας διευρύνεται. Την Κυριακή 30 Ιανουαρίου, ο ήλιος στον Υδροχόο στον Οίκο της διαίσθησης, τετραγωνίζει τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο της επικοινωνίας σας. Η ψυχική σας ικανότητα είναι άριστη σήμερα. Μπορεί να μελετάτε την ανάγνωση της παλάμης, τις κάρτες ταρώ ή τα ρουνικά σύμβολα. Η ψυχραιμία σας μπορεί να σας οδηγήσει σε μια κερδοφόρα ευκαιρία. Και αν ονειρευτείτε τους αριθμούς του λαχείου, μάλλον θα πρέπει να αγοράσετε ένα.

Την Τρίτη 1η Φεβρουαρίου, η Νέα σελήνη στον Υδροχόο, σηματοδοτεί την έναρξη της χρονιάς της υδάτινης Τίγρης. Τώρα μπορεί να αισθανθείτε τη νέα ενέργεια να έρχεται κατά κύματα. Υπάρχουν μεγάλες ευκαιρίες και πολλές αστάθειες που προέρχονται από αυτή την ενέργεια. Φέτος, οι σχέσεις σας με τους άλλους, θα σας οδηγήσουν σε νέες δουλειές, σχέσεις και εξαιρετικές επενδυτικές συμβουλές. Όσο περισσότερα νέα άτομα γνωρίσετε, τόσο περισσότερες ευκαιρίες θα έχετε.