Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Κριός

Αυτή την εβδομάδα, ατενίζετε τις πιθανότητες. Βρίσκεστε στο αρχικό τετράγωνο. Την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου, ο Ερμής στον Αιγόκερω στον Οίκο της φήμης κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Σήμερα, θα απολαύσετε τη δόξα. Θα λάβετε κομπλιμέντα για ένα δώρο που προσφέρατε ή για ένα εξαιρετικό γεύμα που φτιάξατε. Σήμερα, όλοι επαινούν την καλή δουλειά που κάνατε.

Την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου, ο Άρης στον Τοξότη στον Οίκο των ταξιδιών, κάνει χιαστί με τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο των δαπανών σας. Η μετάβαση από το ένα μέρος στο άλλο, είναι δύσκολη και δαπανηρή σήμερα. Η προσπάθεια να τσιγκουνευτείτε το ταξί ή να ξεφύγετε από μια χρέωση αποσκευών στο αεροδρόμιο, μπορεί να σας κοστίσει με άλλους τρόπους. Καλό είναι να ζητάτε έκπτωση όπου κι αν πάτε σήμερα.

Ταύρος

Πράγματα που σας ενοχλούσαν, τώρα σας φαίνονται συνηθισμένα. Αυτή την εβδομάδα, βλέπετε προσωπική ανάπτυξη. Την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου, ο Ερμής στον Αιγόκερω στον Οίκο των ταξιδιών κάνει εξάγωνο στον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο της φιλίας. Σήμερα, θα περάσετε χρόνο με άτομα που σας ενδιαφέρουν πραγματικά. Θα γελάσετε, θα διασκεδάσετε παίζοντας ένα επιτραπέζιο παιχνίδι, ή τρώγοντας επιδόρπιο με ένα μπουκάλι κρασί. Κάτι τέτοιες στιγμές, κάνουν όλη τη σκληρή δουλειά σας να αξίζει τον κόπο.

Την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου, ο Άρης στον Τοξότη στον Οίκο των επενδύσεων κάνει χιαστί με τον Ουρανό στο δικό σας ζώδιο. Οι διακυμάνσεις στην αγορά μπορεί να προκαλούν νευρικότητα στους ανθρώπους γύρω σας. Ακόμα κι αν δεν έχετε μετοχές ή ομόλογα, καταλαβαίνετε πως οι διαταραχές στη Wall Street μπορούν να οδηγήσουν σε πτώση της αγοράς. Ταυτόχρονα, συνειδητοποιείτε πως ίσως είναι μια ευκαιρία για εσάς να αγοράσετε κάποιες μετοχές. Δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας σήμερα για να ανακαλύψετε κάποιες ευκαιρίες, στον κόσμο των επενδύσεων.

Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα μπορείτε ή να ακολουθήσετε τους άλλους ή να ακολουθήσετε την καρδιά σας. Την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου, ο Ερμής στον Αιγόκερω στον Οίκο των επενδύσεων κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο της δημοτικότητάς σας. Σήμερα θα μπείτε στον πειρασμό να κυνηγήσετε μια επενδυτική συμβουλή ή μια καυτή μετοχή. Όλα τα «ψαγμένα» παιδιά στο διαδίκτυο, μιλούν για μια νέα επενδυτική ενίσχυση ή κάποια ύποπτη ασφάλεια. Ίσως μπείτε στον πειρασμό να ενταχθείτε στη «συμμορία».

Προσέξτε όμως την πίεση από τους άλλους σήμερα, καθώς ο Ποσειδώνας μπορεί να κάνει τα πράγματα να φαίνονται πιο ελκυστικά από ό,τι είναι στην πραγματικότητα. Την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου, ο Άρης στον Τοξότη στον Οίκο των σχέσεων, κάνει χιαστί με τον Ουρανό στον Οίκο των επικίνδυνων σχέσεων. Μπορεί να έχετε μια ρομαντική συνάντηση που είναι απροσδόκητη και μάλλον απαγορευμένη. Μπορεί να μην το ξεκινήσατε εσείς… όμως είναι πολύ δελεαστικό για να το απορρίψετε. Ένας πρώην εραστής μπορεί να εμφανιστεί δείχνοντας υπέροχος… και να έχει λίγο χρόνο στη διάθεσή του. Πριν ακολουθήσετε τον «μαγικό αυλητή» σκεφτείτε τι έχετε στο σπίτι.

Καρκίνος

Προσελκύετε μια ενδιαφέρουσα προσοχή αυτή την εβδομάδα. Όλοι φαίνεται πως θέλουν να ξέρουν τι κάνετε. Την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου, ο Ερμής στον Αιγόκερω στον Οίκο των σχέσεων κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο των επίσημων δεσμεύσεών σας. Τώρα που έχετε συστήσει τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σας στους φίλους και την οικογένειά σας, θα δεχτείτε ερωτήσεις για το μέλλον. Κάποιος μπορεί να ρωτήσει πότε πρόκειται να αλλάξετε την κατάσταση της σχέσης σας. Και η γιαγιά σας δεν θα διστάσει να ρωτήσει πότε θα ορίσετε ημερομηνία γάμου.

Την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου, ο Άρης στον Τοξότη στον Οίκο της εργασίας, κάνει χιαστί με τον Ουρανό στον Οίκο της τεχνολογίας. Σήμερα, μην ξεχάσετε να αποθηκεύσετε την εργασία σας. Να είστε προσεκτικοί αν πίνετε καφέ κοντά στο νέο σας φορητό υπολογιστή. Ίσως ο σκύλος σας μπερδευτεί στα καλώδια και ρίξει την οθόνη από το γραφείο σας. Σήμερα θα είναι μια μέρα ατυχημάτων, ειδικά σε θέματα γύρω από την τεχνολογία. Είναι μια καλή στιγμή για να ελέγξετε τα πάντα δύο φορές και να βεβαιωθείτε ότι όλα είναι ασφαλή.

Λέων

Αυτή την εβδομάδα, μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με τον πειρασμό. Θα εμφανιστούν μερικές γλυκές επιλογές. Την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου, ο Ερμής στον Αιγόκερω στον Οίκο της ρουτίνας κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο των εμμονών σας. Αυτό το κουτί με τα μελομακάρονα φαίνεται να σας καλεί.. μόλις έχετε ήδη τελειώσει το πιάτο με τους κουραμπιέδες που έστειλε η μαμά σας. Σήμερα, θα είναι δύσκολο να αποφύγετε τον πειρασμό.

Την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου, ο Άρης στον Τοξότη στον ρομαντικό σας Οίκο, κάνει χιαστί με τον Ουρανό στον Οίκο των επαγγελματικών σας ευθυνών. Σήμερα, το ταίρι σας μπορεί να θέλει να «παίξει», αλλά έχετε δουλειά που πρέπει να κάνετε. Μπορεί να σας καλέσουν να αναλάβετε βάρδια την τελευταία στιγμή ή να αντικαταστήσετε κάποιον, που βρίσκεται σε άδεια. Η ουσία είναι ότι τα σχέδιά σας για διασκέδαση, ίσως χρειαστεί να ακυρωθούν. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε σήμερα, είναι να είστε ευέλικτοι και να προσαρμοστείτε.

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, ο ρομαντισμός μπορεί να είναι γλυκός κι ενδεχομένως λίγο άτακτος. Θα περάσετε καλά. Την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου, ο Ερμής στον Αιγόκερω στον Οίκο του ρομαντισμού κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο των σχέσεων. Μπορεί να ψιθυρίζετε γλυκά ερωτόλογα στο αυτί της αγαπημένης ή του αγαπημένου σας. Κι αυτό θα έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα, προσφέροντάς σας μια ρομαντική περιπέτεια. Θα γευτείτε γλυκιές απολαύσεις!

Την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου, ο Άρης στον Τοξότη στον Οίκο της ιδιοκτησίας σας, κάνει χιαστί με τον Ουρανό στον Ταύρο, στον Οίκο των συμβολαίων και των συμφωνιών. Μπορεί να κάνετε μια αγορά σήμερα που απαιτεί να υπογράψετε κάτι. Ίσως είναι μια μίσθωση διαμερίσματος ή μια μεγάλη αγορά για το σπίτι. Μπορεί να περιηγηθείτε σ’ ένα μικροσκοπικό σπίτι καθώς ο πωλητής είναι έτοιμος με τα συμβόλαια. Ετοιμαστείτε να κάνετε παζάρια. Σήμερα όλα… είναι θέμα διαπραγμάτευσης.

Ζυγός 

Αυτή την εβδομάδα, αποφασίζετε τι θα μείνει και τι θα φύγει. Είστε διορατικός. Την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου, ο Ερμής στον Αιγόκερω στον Οίκο του σπιτιού και της οικογένειας, κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο της ρουτίνας. Μπορεί να αποφασίσετε ότι υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα στο σπίτι σας… και να συγκεντρώσετε ό,τι δεν χρησιμοποιείτε για να τα πουλήσετε μέσω Facebook ή για να τα στείλετε σε ένα φιλανθρωπικό κατάστημα. Καθαρίζετε τα παλιά και αφήνετε περισσότερο χώρο στη ζωή σας.

Την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου, ο Άρης στον Τοξότη στον Οίκο της επικοινωνίας, κάνει χιαστί με τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο των τραπεζών και των χρεών. Σήμερα, είναι πολύ εύκολο να μπερδευτείτε και κατά λάθος να πατήσετε «υπόλοιπο πληρωμής» αντί να πληρώσετε το ελάχιστο. Αυτό θα ζημιώσει τον τραπεζικό λογαριασμό σας – ή ίσως χάσετε εντελώς μια πληρωμή. Θα προσπαθήσετε να βεβαιωθείτε ότι ένα χρέος καλύπτεται ή θα βοηθήσετε κάποιον άλλο να καλύψει το χρέος του.

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα, ζυγίζετε κάποιες επιλογές με την οικογένεια. Έχετε πόρους για να αντλήσετε από αυτούς. Την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου, ο Ερμής στον Αιγόκερω στον επικοινωνιακό σας Οίκο κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο των παιδιών σας. Ίσως καθίσετε με τα παιδιά σας για να κάνετε μια μακρά συζήτηση. Με τα μικρότερα παιδιά, μπορεί να παίξετε παιχνίδια μαζί, βλέποντας πώς αντιμετωπίζουν τις επιλογές τους. Τα μεγαλύτερα παιδιά μπορεί να σας μιλήσουν για τα μελλοντικά τους σχέδια και για την καριέρα που θέλουν να ακολουθήσουν. Αυτή είναι μια μέρα που θα σας ανοίξει τα μάτια.

Την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου, ο Άρης στον Τοξότη στον Οίκο των χρημάτων, κάνει χιαστί με τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο των συνεργασιών σας. Εσείς και η αγαπημένη ή ο αγαπημένος σας δεν έχετε την ίδια άποψη για μια μεγάλη αγορά ή για το αν θα δανείσετε χρήματα σε ένα μέλος της οικογένειας. Θα χρειαστούν κάποιοι συμβιβασμοί, ώστε και οι δύο να νιώσετε πως οι απόψεις σας εισακούστηκαν και αντιμετωπίστηκαν με σεβασμό. Αν συναντήσετε αντίσταση σήμερα, προχωρήστε αργά. Θα μπορέσετε να διαπραγματευτείτε μια συμφωνία.

Τοξότης

Μπορεί να αλλάξετε απόψεις αυτή την εβδομάδα. Είστε πάντα ανοιχτός σε νέες ιδέες. Την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου, ο Ερμής στον Αιγόκερω στον Οίκο των χρημάτων, κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο των θεμελίων σας. Το ποσό των χρημάτων που διαθέτετε, συνδέεται συγκεκριμένα με τις πεποιθήσεις που διαμορφώσατε νωρίς στη ζωή σας.

Αν συνεχίσετε να αγγίζετε το ανώτατο όριο, είναι απαραίτητες μερικές καινοτόμες λύσεις. Είναι μια καλή μέρα για να εξετάσετε τις ιδέες σας σχετικά με τα χρήματα και τη δυνατότητα κερδών. Μπορείτε να διαλύσετε τους περιορισμούς σας. Την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου, ο Άρης στο δικό σας ζώδιο και στον Οίκο της αυτοπεποίθησης, κάνει χιαστί με τον Ουρανό στον Ταύρο στον εργασιακό σας Οίκο.

Μπορεί να παρουσιαστεί μια ευκαιρία στη δουλειά σας που σας ξεβολεύει, αλλά σας παρέχει την πρόκληση και το όραμα που χρειάζεστε για να προχωρήσετε. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να πέσετε με τα μούτρα στη δουλειά και να ενημερώσετε τον προϊστάμενό σας, ότι θα αναλάβετε τα ηνία. Μπορεί να χρειαστεί να πουλήσετε στον εργοδότη σας μια ιδέα, αλλά θα αξίζει τον κόπο.

Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, ανεβαίνετε προς την επιτυχία. Φτάνετε σε νέα ύψη. Την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου, ο Ερμής στο δικό σας ζώδιο κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον οίκο της κίνησης. Μπορεί να κάνετε πεζοπορία, αναρρίχηση ή ποδηλασία.

Ίσως βρίσκεστε στο γυμναστήριο. Σήμερα, έχετε ενέργεια και την ευκαιρία να ιδρώσετε. Την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου, ο Άρης στον Τοξότη στον Οίκο των μυστικών σας, κάνει χιαστί με τον Ουρανό στον Ταύρο στον ρομαντικό σας Οίκο.

Κάποιος μπορεί να σας αποκαλύψει πως σας λατρεύει… και να νιώθετε άβολα όταν βρίσκεστε κοντά του. Ίσως χρειαστεί να κάνετε μια συζήτηση μαζί του για το μέλλον. Πρώτα όμως, θα πρέπει να αποφασίσετε αν θέλετε να συνεχίσετε αυτήν την πιθανή σχέση.

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, βοηθάτε τους άλλους και βελτιώνετε τον εαυτό σας. Αγκαλιάζετε την αλλαγή. Την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου, ο Ερμής στον Αιγόκερω στον Οίκο της ξεκούρασης και της ανάρρωσης, κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο της άνεσης. Μπορεί το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας να κοιμάστε ή να περάσετε τις γιορτές με τις πυτζάμες και τις παντόφλες που σας έκανε δώρο η αδερφή σας. Σήμερα θέλετε να νιώθετε άνετα. Κλείστε το τηλέφωνό σας, απομονωθείτε και ακούστε τι έχει να σας πει το Σύμπαν.

Την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου, ο Άρης στον Τοξότη στον Οίκο της κοινότητας, κάνει χιαστί με τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο της ανατροφής σας. Μπορεί να βγείτε έξω στο κρύο για να βοηθήσετε κάποιους συνανθρώπους σας. Πιθανόν να καταβάλλετε προσπάθειες σήμερα, αλλά θα υπάρχουν περιορισμοί λόγω καιρού ή υλικοτεχνικής υποστήριξης. Με αποτέλεσμα ό,τι κάνετε… να διαρκεί περισσότερο από όσο πιστεύατε. Όμως στο τέλος της ημέρας, θα νιώσετε ικανοποιημένοι και συνδεδεμένοι με τους άλλους, σ’ ένα πιο βαθύ πνευματικό επίπεδο.

Ιχθύες

Ο κόσμος χαίρεται που σας βλέπει αυτή την εβδομάδα. Όπου κι αν πάτε, φέρνετε χαρά. Την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου, ο Ερμής στον Αιγόκερω στον Οίκο της φιλίας, κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στο δικό σας ζώδιο. Μπορεί να έχετε πολλές προσκλήσεις για να δείτε φίλους σήμερα. Μπορεί να ταξιδεύετε από το ένα μέρος στο άλλο και να σας υποδεχτούν με αγκαλιές και φιλιά. Κάποιος φωνάζει το όνομά σας καθώς μπαίνετε στην πόρτα, υπενθυμίζοντάς σας, πόσο ευπρόσδεκτη είναι πραγματικά η επίσκεψή σας.

Την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου, ο Άρης στον Τοξότη στον Οίκο της καριέρας σας, κάνει χιαστί με τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο της γραφειοκρατίας και της επικοινωνίας σας. Μπορεί να κολλήσετε με ένα φάκελο εισερχομένων email… να υπάρχουν ατέλειωτα email για ανάγνωση. Θα θέλατε να πατήσετε το πλήκτρο διαγραφής για ολόκληρη τη στοίβα. Είναι μια καλή μέρα για να βρείτε τρόπους να διαχειριστείτε τα email σας και να καθαρίσετε τα εισερχόμενά σας.