Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Κριός 

Θα έχετε μια έκρηξη αδρεναλίνης αυτή την εβδομάδα. Μπορεί να είστε καλεσμένος σε κάτι συναρπαστικό. Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, ο ήλιος στον Τοξότη στον Οίκο της περιπέτειας κάνει εξάγωνο με τον Δία στον Υδροχόο στον Οίκο της φιλίας. Επίσης, η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη. Ένας φίλος μπορεί να σας κάνει μια δελεαστική προσφορά. Ίσως σχεδιάσετε μια περιπέτεια μαζί.

Μπορεί να είναι μια αναρρίχηση σε εξωτερικούς χώρους ή εσωτερική πτώση με αλεξίπτωτο. Θα νιώσετε και πάλι παιδί.. Τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου, ο Ερμής στον Αιγόκερω, στον Οίκο της καριέρας σας τριγωνίζει στον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο των χρημάτων. Μπορεί να λάβετε μετρητά σαν δώρο έκπληξη, ένα εισιτήριο για διακοπές, ένα μπόνους ή να κερδίσετε ένα βραβείο. Κι επειδή αυτή είναι πολύ τυχερή μέρα, η μεταφόρτωση του τελευταίου τραγουδιού σας στο Tik-Tok μπορεί να προσελκύσει πολλούς συνδρομητές στο κανάλι σας, ανοίγοντας νέες ευκαιρίες για εσάς.

Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα, εστιάζετε πολύ στην καριέρα σας. Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, ο ήλιος στον Τοξότη, στον Οίκο των πόρων σας, κάνει εξάγωνο με τον Δία στον Υδροχόο στον Οίκο της καριέρας σας. Επίσης, η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη. Σε μια επικοινωνία σας με έναν φίλο ή έναν πρώην συνάδελφο, ίσως ακούσετε για μια ελεύθερη θέση εργασίας.

Πιθανόν να ήρθατε σε επαφή, ακριβώς την κατάλληλη στιγμή. Απευθυνθείτε στους γνωστούς σας σήμερα και δείτε ποιες πόρτες μπορούν να ανοίξουν για εσάς. Τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου, ο Ερμής στον Αιγόκερω στον Οίκο των ταξιδιών τριγωνίζει τον Ουρανό στο δικό σας ζώδιο. Μπορεί να είστε στο δρόμο σήμερα.. κι ενώ προφανώς θα υπάρχει κίνηση, εσείς θα περάσετε υπέροχα. Θα βρείτε εύκολα θέση για παρκάρισμα, επειδή θα είναι τη στιγμή που έχουν φύγει όλοι για μεσημεριανό! Ή αν πρόκειται να πάρετε κάποιον από το αεροδρόμιο, ίσως χρειαστεί να κάνετε μόνο ένα κύκλο.. και να τον βρείτε να σας περιμένει στο πεζοδρόμιο.

Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα, οι γαμήλιες καμπάνες αντηχούν στα αυτιά σας. Υπάρχει ρομαντισμός παντού γύρω σας. Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, ο ήλιος στον Τοξότη στον Οίκο των σχέσεων, κάνει εξάγωνο με τον Δία στον Υδροχόο στον Οίκο των νομικών σας δεσμεύσεων. Επίσης, η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη. Κάποιος γνωστός σας μπορεί να έχει παντρευτεί πρόσφατα ή ίσως παρευρεθείτε σε έναν γάμο σήμερα. Μπορεί επίσης ένα από τα μεγαλύτερα παιδιά σας, να σας πει ότι σκέφτεται να αρραβωνιαστεί.

Αν θέλετε να δημιουργήσετε σχέση, αυτή είναι μια καλή μέρα για να παρευρεθείτε σε ένα πάρτι ή μια συγκέντρωση, επειδή μπορεί να συναντήσετε κάποιον που αναζητά δέσμευση. Τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου, ο Ερμής στον Αιγόκερω στον Οίκο των επενδύσεων, τριγωνίζει τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο της διαίσθησης. Μπορεί να ξυπνήσετε έχοντας μια ιδέα για αγορές μετοχών στο χρηματιστήριο. Αλλά πριν τολμήσετε την οποιαδήποτε κίνηση, λάβετε υπόψη τον προϋπολογισμό σας. Ο τζόγος με το διαθέσιμο εισόδημα είναι ένα πράγμα… αλλά δεν θέλετε να στοιχηματίσετε τα χρήματα του ενοικίου!

Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα, μπορεί να διαπιστώσετε ότι η λιτότητα είναι πραγματικά διασκεδαστική. Επενδύστε τα χρήματά σας στους στόχους σας. Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, ο ήλιος στον Τοξότη στον Οίκο της εργασίας κάνει εξάγωνο με τον Δία στον Υδροχόο στον Οίκο των χρημάτων από τρίτους. Επίσης, η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη. Σήμερα, έχετε την ευκαιρία να βγάλετε επιπλέον χρήματα. Είναι πιθανό να δουλέψετε υπερωρίες ή αν είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης, να αυξηθούν οι πωλήσεις σας. Κάποιοι μπορεί να σας προτείνουν να πάρετε ρεπό, αλλά το να βγάζετε χρήματα, είναι πιο διασκεδαστικό.

Μπορείτε μάλιστα να ξεπληρώσετε τυχόν χρέη. Τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου, ο Ερμής στον Αιγόκερω στον Οίκο των σχέσεων, τριγωνίζει τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο της φιλίας. Αν ψάχνατε για δημιουργία σχέσης, ίσως η αναζήτησή σας να σταματήσει σε έναν φίλο. Κάποιος που γνωρίζετε εδώ και καιρό μπορεί να ενδιαφέρεται αρκετά για εσάς. Ίσως δεν ήταν ελεύθερος να εκφράσει τα συναισθήματά του στο παρελθόν, αλλά τώρα θα σας εξομολογηθεί την επιθυμία και το πάθος του. Τώρα η μπάλα είναι στο γήπεδο σας.

Λέων

Αυτή την εβδομάδα, μια μεγάλη ευκαιρία μπορεί να φτάσει στην πόρτα σας. Κάποιος σας κάνει ένα δώρο. Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, ο ήλιος στον Τοξότη στον Οίκο του ρομαντισμού, κάνει εξάγωνο με τον Δία στον Υδροχόο στον Οίκο των σχέσεων. Επίσης, η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη. Μια αγάπη από το παρελθόν μπορεί να εμφανιστεί ξαφνικά στην πόρτα σας. Τώρα δεν μπορείτε να βγάλετε αυτό το άτομο από το μυαλό σας.

Αρχίστε να επικοινωνείτε μαζί του και δείτε πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση. Τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου, ο Ερμής στον Αιγόκερω στον Οίκο της εργασίας, κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο της καριέρας σας. Είναι πιθανό ο διευθυντής σας να προχωρήσει σε άλλη δουλειά αφήνοντας ανοιχτή μια θέση πίσω του… ή ίσως θελήσει να σας πάρει μαζί του. Αν είστε ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης, μπορεί να λάβετε κάποια δωρεάν – και αρκετά αποτελεσματική- δημοσιότητα όταν κάποιος με δύναμη επιρροής, αναφέρει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, ακούτε τη μελωδία του Σύμπαντος… και υφαίνετε λίγη μαγεία! Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, ο ήλιος στον Τοξότη στον Οίκο του σπιτιού και της οικογένειας, κάνει εξάγωνο με τον Δία στον Υδροχόο στον Οίκο της οργάνωσής σας. Επίσης, η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη. Ολόκληρη η οικογένεια μπορεί να δραστηριοποιείται, προετοιμάζοντας το σπίτι για την εορταστική περίοδο – πιθανώς και τους καλεσμένους που θα διανυκτερεύσουν. Ίσως δεν έχετε διακοσμήσει εδώ και μερικά χρόνια και τώρα είστε έτοιμοι να βγάλετε όλα τα στολίδια έξω. Ή θα υπάρχουν παιδιά στο σπίτι για πρώτη φορά μετά από καιρό…. που είναι πάντα ένας λόγος για να γιορτάσετε.

Τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου, ο Ερμής στον Αιγόκερω στον Οίκο της ηδονής, κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο της εξ αποστάσεως επικοινωνίας. Σήμερα, ίσως επικοινωνήσετε με κάποιον που είναι μακριά. Αυτός μπορεί να είναι ένας φίλος με τον οποίο δεν έχετε μιλήσει εδώ και καιρό. Μπορεί επίσης να συνδεθείτε με συγγενείς που σας βρήκαν, όταν ερευνούσαν το γενεαλογικό τους δέντρο… και τώρα έχετε περισσότερα δεύτερα ξαδέρφια από ποτέ.

Zυγός 

Αυτή την εβδομάδα, η ερωτική σας ζωή μπορεί να πάρει φωτιά, όταν εμφανιστεί κάποιος από το παρελθόν. Έχετε μια απόφαση να πάρετε! Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, ο ήλιος στον Τοξότη στον Οίκο της επικοινωνίας, κάνει εξάγωνο με τον Δία στον Οίκο του ρομαντισμού και της περιπέτειας. Επίσης, η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη. Έχετε την ευκαιρία να ξαναβρεθείτε με κάποιον από το παρελθόν σας. Πιθανόν αυτό το άτομο να έρχεται στη ζωή σας τώρα, να χτυπά την πόρτα και να περιμένει να το αφήσετε να μπει. Θα σταθμίσετε τα υπέρ και τα κατά για να απαντήσετε σ’ αυτήν την κλήση.

Τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου, ο Ερμής στον Αιγόκερω στον Οίκο του σπιτιού τριγωνίζει τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο των πόρων. Αν χρειάζεστε κάτι για το σπίτι, μπορείτε να το δανειστείτε. Μπορείτε να δοκιμάσετε τη φανταχτερή ηλεκτρική σκούπα με την κυκλική ισχύ απορρόφησης ή το μπλέντερ που περιστρέφεται τόσο γρήγορα, που ζεσταίνει τη σούπα. Επίσης, πριν αποφασίσετε να αγοράσετε κάτι, ρωτήστε αν μπορείτε να το δοκιμάσετε προηγουμένως.

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα, μπορεί να ενημερώσετε τους άλλους για τα μεγάλα σας σχέδια. Ετοιμάζεστε για μια αλλαγή. Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, ο ήλιος στον Τοξότη στον Οίκο των χρημάτων κάνει εξάγωνο με τον Δία στον Οίκο της ακίνητης περιουσίας σας. Σήμερα, μπορεί να μιλήσετε με την οικογένειά σας για ακίνητα. Πιθανώς να πουλήσετε ή να αγοράσετε κάποιο ακίνητο.

Ίσως πάλι διαμορφώσετε ένα χώρο στην πίσω αυλή για τη γιαγιά σας ή το ενήλικο παιδί σας. Υπάρχουν δυνατότητες σήμερα. Τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου, ο Ερμής στον Αιγόκερω στον Οίκο της επικοινωνίας τριγωνίζει τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο των σχέσεων. Ένας ενδιαφέρων άγνωστος σήμερα, μπορεί να σας προτείνει ένα ραντεβού για καφέ. Μπορεί να είναι κάποιος που έχετε ξαναδεί, αλλά δεν είχατε την ευκαιρία να συζητήσετε μαζί του. Και τώρα, στέκεστε στην ουρά στο τοπικό καφέ… και στο κεφάλι σας στριφογυρίζουν ρομαντικές σκέψεις.

Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, όλοι ψάχνουν να σας βρουν. Η δημοτικότητά σας ανεβαίνει. Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, ο ήλιος στον Τοξότη (χρόνια πολλά!) στον Οίκο της αυτοπεποίθησης κάνει εξάγωνο με τον Δία στον Οίκο της επικοινωνίας. Διάφορα άτομα φαίνεται πως κάνουν τα πάντα για να επικοινωνήσουν μαζί σας. Φίλοι από το γυμνάσιο, άτομα που ξέρατε από κάποια κοινοτική ομάδα, συνάδελφοι με τους οποίους συνεργαζόσασταν – ακόμα και εκείνο το αφεντικό με το οποίο δεν τα πηγαίνατε καλά – όλοι φαίνεται πως σας σκέφτονται. Είστε από τους πιο δημοφιλείς ανθρώπους σήμερα.

Τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου, ο Ερμής στον Αιγόκερω στον Οίκο των χρημάτων κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο της εργασίας και των μηχανών εξοικονόμησης έργου. Σήμερα, ψάχνετε να αγοράσετε έναν εξοπλισμό για να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη. Μπορεί να είναι ένας καλύτερος φορητός υπολογιστής, ένας συμπαγής θερμαντήρας χώρου για να τον τοποθετήσετε στο μπάνιο τα κρύα πρωινά ή ένα τηλεχειριστήριο ανάφλεξης για το αυτοκίνητό σας. Έχετε οράματα για μια εύκολη ζωή.

Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, μπορεί να μεταπηδήσετε σε κάτι καινούργιο. Την Κυριακή στις 19 Δεκεμβρίου, ο ήλιος στον Τοξότη στον Οίκο της ψυχικής σας ικανότητας, κάνει εξάγωνο με τον Δία στον Οίκο των οικονομικών σας. Σήμερα, μπορεί να καταβάλλετε χρήματα σε μια επένδυση ή σε ένα εκπαιδευτικό μάθημα για την απόκτηση παθητικού εισοδήματος. Ο ενθουσιασμός σας είναι μεγάλος. Σκεφτείτε προσεκτικά όμως αυτή την απόφαση. Γιατί μόλις «μπείτε στο χορό θα πρέπει να χορέψετε».

Τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου, ο Ερμής στο δικό σας ζώδιο, τριγωνίζει τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο της περιπέτειας, της δημιουργικότητας και της γονιμότητας. Εσείς και το ταίρι σας μπορεί να πειραματιστείτε για να κάνετε κάτι ξεχωριστό. Είναι μια καλή στιγμή να κλείσετε την πόρτα και να ενωθείτε σε μια εστιασμένη προσπάθεια να δημιουργήσετε κάτι νέο. Η γονιμότητα και η δημιουργική ενέργεια είναι αρκετά ισχυρή τώρα… και μπορεί να θέλετε να επωφεληθείτε.

Υδροχόος

Εκτός από ένα ρομαντικό «τρακάρισμα» στο δρόμο, αυτή η εβδομάδα μπορεί να είναι αρκετά ενδιαφέρουσα. Τουλάχιστον δεν θα βαρεθείτε.

Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, ο ήλιος στον Τοξότη στον Οίκο της φιλίας, κάνει εξάγωνο με τον Δία στο δικό σας ζώδιο. Μπορεί να συναντήσετε έναν φίλο που είχατε να δείτε καιρό! Και μέσα σε λίγα λεπτά, θα μιλάτε, θα γελάτε και θα περνάτε υπέροχα. Αυτό μπορεί να συμβεί και μέσω τηλεδιάσκεψης… αλλά είναι καλύτερα από κοντά.

Τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου, ο Ερμής στον Αιγόκερω στον Οίκο της ανάπαυσης και της ανάρρωσης, κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο του σπιτιού και της οικογένειας. Μπορεί να πάρετε άδεια από τη δουλειά αυτήν την εβδομάδα και να ξεκουραστείτε. Επωφεληθείτε παραμένοντας με τις πιτζάμες σας το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, παίζοντας βιντεοπαιχνίδια ή παρακολουθώντας ταινίες. Περάστε καλά και διασκεδάστε όσο μπορείτε.

Ιχθύες

Είναι πιθανές νέες θέσεις εργασίας αυτή την εβδομάδα. Φαίνεται πως ο άγγελός σας, σας προσέχει. Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, ο ήλιος στον Τοξότη στον Οίκο της καριέρας σας, κάνει εξάγωνο με τον Δία στον πνευματικό σας Οίκο. Σήμερα έχετε ευκαιρίες που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Αν θέλετε να αλλάξετε δουλειά, αυτή είναι μια καλή στιγμή να προσευχηθείτε για μια καινούργια ευκαιρία. Αν θέλετε να παραμείνετε στην τρέχουσα δουλειά σας, στείλτε αυτό το μήνυμα στον φύλακα άγγελό σας. Σήμερα, μπορείτε να λάβετε ουράνια βοήθεια για ό,τι χρειάζεστε.

Τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου, ο Ερμής στον Αιγόκερω στον Οίκο της κοινότητάς σας, τριγωνίζει τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο των γειτόνων σας. Μπορεί να συνεργαστείτε με έναν τοπικό οργανισμό για να μοιράσετε παιχνίδια ή τρόφιμα, σε άπορες οικογένειες της περιοχής σας. Μπορεί να βοηθήσετε σε έναν έρανο ή να πουλήσετε χειροτεχνίες για να υποστηρίξετε έναν παιδικό σταθμό. Αν κάνετε γιορτινά ψώνια, αυτή είναι μια καλή στιγμή για να στηρίξετε τις τοπικές επιχειρήσεις.