Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Κριός 

Αυτή την εβδομάδα, τα αστέρια ευθυγραμμίζονται στον έρωτα… και είναι πιθανό ένα ερωτικό ραντεβού. Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου ο Ερμής στον Σκορπιό, στον Οίκο των πόρων και η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, στον Οίκο της καριέρας σας, κάνουν χιαστί με τον Β. Δεσμό στους Διδύμους. Αυτό σχηματίζει ένα yod – δύο πλανήτες σε εξάγωνο μεταξύ τους και σε χιαστί όψη με ένα τρίτο πλανήτη. Βρίσκεστε σε ένα σταυροδρόμι. Ο ένας δρόμος οδηγεί σε οικονομικό όφελος και ο άλλος σε θετική αναγνώριση. Μπορείτε όμως να ακολουθήσετε μόνο έναν δρόμο.

Η απόφασή σας… θα σας πει κάτι για τον εαυτό σας. Την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου, ο Ερμής στον Σκορπιό ενώνει τις δυνάμεις του με τον Άρη κι αυτοί οι δύο πλανήτες κάνουν τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο της φιλίας. Ένας φίλος μπορεί να σας πει πως δεν σας πιστεύει. Μπορεί να σας κατηγορήσουν για κάτι που δεν έχετε κάνει. Μια παρεξήγηση μπορεί να πάρει τεράστιες διαστάσεις. Και η ιδιοσυγκρασία σας είναι ευερέθιστη σήμερα (καλά, πιο ευερέθιστη από το συνηθισμένο). Προσέξτε λοιπόν, πού πατάτε.

Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα, οι γρήγορες μετακινήσεις σας, φέρνουν οφέλη. Επικεντρωθείτε στο να προχωρήσετε. Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου ο Ερμής στον Σκορπιό, στον Οίκο των σχέσεων και η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, στον Οίκο της περιπέτειας κάνουν χιαστί με τον Β. Δεσμό στους Διδύμους. Με τον/την αγαπημένη σας μπορεί να θέλετε την περιπέτεια, αλλά ίσως ορίζετε διαφορετικά τον όρο. Μπορεί το ταίρι σας να θέλει να δοκιμάσει κάτι νέο, ενώ εσείς αγαπάτε το δοκιμασμένο και αυθεντικό. Τώρα έχετε μερικές επιλογές μπροστά σας.

Μπορεί να διαπιστώσετε ότι ο συμβιβασμός είναι ο μόνος τρόπος για να αποφύγετε μια διαφωνία. Την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου, ο Ερμής στον Σκορπιό ενώνει τις δυνάμεις του με τον Άρη και αυτοί οι δύο πλανήτες τετραγωνίζουν τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο της καριέρας σας. Μπορεί να αργείτε να πάρετε μπρος…αλλά μόλις πάρετε, τα πράγματα αρχίζουν να συμβαίνουν. Σήμερα, είναι πιθανό να κινηθείτε ήρεμα κι έξυπνα για να αποκτήσετε μια εργασιακή ευκαιρία. Μπορεί να είναι ένα νέο έργο στην τρέχουσα δουλειά σας, μια νέα θέση που ανοίγει στην εταιρεία σας ή ένα τηλεφώνημα για μια καινούργια δουλειά.

Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα, είστε έτοιμοι για περιπέτεια. Μοιάζει σαν να είναι ήδη γεμάτες οι βαλίτσες σας. Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου ο Ερμής στον Σκορπιό, στον Οίκο της ρουτίνας και η Αφροδίτη στον Αιγόκερω στον Οίκο του ελέγχου, κάνουν χιαστί με τον Β. Δεσμό που βρίσκεται στο ζώδιό σας. Πολλά γεγονότα συγκρούονται για να ανοίξουν μια νέα κατεύθυνση για εσάς. Μπορεί να κοιτάξετε την καθημερινότητά σας και να συνειδητοποιήσετε ότι τίποτα δεν θα αλλάξει μέχρι να κάνετε κάτι δραματικό. Αλλά Δίδυμοι, αυτού του είδους η περιπέτεια… είναι ακριβώς στο δρόμο σας.

Την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου, ο Ερμής στον Σκορπιό ενώνει τις δυνάμεις του με τον Άρη κι αυτοί οι δύο πλανήτες κάνουν τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο των ταξιδιών. Σήμερα μπορεί να συναντήσετε ανθρώπους από ξένες χώρες. Μπορεί να κάνετε αίτηση για να διδάξετε αγγλικά σε άλλη χώρα ή να κάνετε αναζήτηση στο διαδίκτυο για ανταλλαγή σπιτιών για τις διακοπές που θέλατε να κάνετε από καιρό. Θα ερευνήσετε ταξιδιωτικά γραφεία που πηγαίνουν σε εξωτικά μέρη.

Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα, οι οικονομικές ευκαιρίες αφθονούν. Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου ο Ερμής στον Σκορπιό, στον Οίκο του ρομαντισμού και η Αφροδίτη στον Αιγόκερω στον Οίκο των σχέσεων, κάνουν χιαστί με το Β. Δεσμό στους Διδύμους. Αυτή είναι μια προκλητική διαμόρφωση και μπορεί να σημαίνει ότι επικεντρώνεστε σε μια ερωτική σχέση που απαιτεί πολλές προσαρμογές και από τις δύο πλευρές. Ίσως το άτομο με το οποίο είστε ερωτευμένοι είναι ήδη αφοσιωμένο κάπου αλλού ή υπάρχει μεγάλη φυσική απόσταση μεταξύ σας. Ο μόνος δρόμος προς τα εμπρός είναι μέσω συμβιβασμού. Θα χρειαστεί και οι δύο να βρείτε μια μέση λύση.

Την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου, ο Ερμής στον Σκορπιό ενώνει τις δυνάμεις του με τον Άρη και αυτοί οι δύο πλανήτες τετραγωνίζουν τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο των επενδύσεών σας. Υπάρχουν κάποιες ευκαιρίες παθητικού εισοδήματος για εσάς. Μπορεί να είναι κάποιες μετοχές που αποδίδουν εξαιρετικά μερίσματα, ένα γενναιόδωρο πρόγραμμα μάρκετινγκ συνεργατών ή ίσως η σελίδα σας στο Patreon να ανατινάζεται. Σήμερα, κοιτάξτε γύρω σας, καθώς θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε μια πρόσθετη ροή εσόδων.

Λέων

Αυτή την εβδομάδα, οι ρομαντικές σκέψεις θα σας κάνουν να νιώσετε τρελό ενθουσιασμό. Η όλη κατάσταση θα σας φανεί πολύ διασκεδαστική. Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου ο Ερμής στον Σκορπιό, στον Οίκο της οικογένειας και η Αφροδίτη στον Αιγόκερω στον Οίκο της ρουτίνας σας κάνουν χιαστί με τον Β. Δεσμό στους Διδύμους. Δεν υπάρχει τίποτε απόλυτο σήμερα. Όλα είναι θέμα συμβιβασμού. Αυτό μπορεί να είναι λίγο δύσκολο για εσάς, καθώς έχετε πρότυπα και απαιτήσεις. Σήμερα όμως, είναι καλύτερα να βρείτε έναν τρόπο να τους κάνετε όλους χαρούμενους, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει καθυστερήσεις ή αλλαγή σχεδίων.

Την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου, ο Ερμής στον Σκορπιό ενώνει τις δυνάμεις του με τον Άρη και αυτοί οι δύο πλανήτες τετραγωνίζουν τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο των σχέσεων. Είστε πολύ συγκεντρωμένοι σε ραντεβού και συνδέσεις, σε προσωπικό επίπεδο. Ταυτόχρονα, είναι πιθανό κάποιος στο περιβάλλον σας να νιώθει μεγάλο έρωτα για εσάς. Αυτή είναι μια δελεαστική ευκαιρία, αλλά όχι η μόνη σας επιλογή αυτή τη στιγμή. Οι φερομόνες σας, δουλεύουν υπερωρίες!

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, κάνετε θετικές αλλαγές για να ωφελήσετε την υγεία σας. Κάθε μέρα νιώθετε καλύτερα. Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου ο Ερμής στον Σκορπιό, στον Οίκο των συμφωνιών και η Αφροδίτη στον Αιγόκερω στον Οίκο του ρίσκου, κάνουν χιαστί με τον Βόρειο Δεσμό στους Διδύμους. Υπάρχει πιθανότητα για μια νέα δουλειά, αλλά ίσως πιστέψετε πως είναι εκτός των δεξιοτήτων σας. Από την άλλη, το να μένετε εκεί που είστε είναι εξίσου άβολο (αλλά με διαφορετικό τρόπο). Βρίσκεστε σε ένα σταυροδρόμι και θα πρέπει να διαλέξετε.

Την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου, ο Ερμής στον Σκορπιό ενώνει τις δυνάμεις του με τον Άρη και αυτοί οι δύο πλανήτες κάνουν τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο της υγείας και της ευημερίας σας. Είστε φυσικά προσανατολισμένοι στην υγεία και είστε αρκετά καλοί στη φροντίδα του εαυτού σας. Όμως τώρα, η ένταση ανέβηκε περισσότερο. Μπορεί να βρείτε έναν χρήσιμο συνδυασμό βιταμινών. Ή μπορεί να εγγραφείτε για bodybuilding.

Ζυγός 

Αυτή την εβδομάδα, μια σχέση κινείται σε πιο σταθερό έδαφος. Βλέπετε πως υπάρχει σταθερή ανάπτυξη. Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου, ο Ερμής στον Σκορπιό, στον Οίκο των δαπανών σας και η Αφροδίτη στον Αιγόκερω στον Οίκο της οικογένειας, κάνουν χιαστί με τον Β. Δεσμό στους Διδύμους. Σήμερα, μπορεί να κάνετε πολλά ταυτόχρονα για να καλύψετε τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας, χωρίς όμως να έχετε ξεκαθαρίσει τα πράγματα μέσα σας.

Όλα αυτά αφορούν κάποιους συμβιβασμούς, για να βρεθεί μια κοινή λύση. Την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου, ο Ερμής στον Σκορπιό ενώνει τις δυνάμεις του με τον Άρη και αυτοί οι δύο πλανήτες κάνουν ένα τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο του ρομαντισμού σας. Σήμερα, έχετε εστιάσει στην πρόοδο της σχέσης σας. Το ταίρι σας μπορεί να είναι πρόθυμο να σας μιλήσει για την κοινή σας συμβίωση. Σήμερα, Ζυγέ, κάνετε σχέδια… μέσα σε μια δίνη αποφάσεων. Παραδόξως, αυτή η έντονη δράση οδηγεί στην πραγματικότητα… σε ένα ευτυχές αποτέλεσμα!

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα, είστε έτοιμοι να κάνετε κάποιες αλλαγές. Όλα ξεκινούν από το όραμά σας! Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου, ο Ερμής στον Σκορπιό, στον Οίκο της αυτοπεποίθησης και η Αφροδίτη στον Αιγόκερω στον Οίκο της επικοινωνίας, κάνουν χιαστί με τον Β. Δεσμό στους Διδύμους. Σήμερα, βρίσκεστε μεταξύ της ώθησης προς τα εμπρός και της αναμονής για να λάβετε από κάποιον, το πράσινο φως. Σκορπιέ, πρέπει να διαλέξετε πορεία δράσης. Ή προσπαθήστε γι’ αυτό που θέλετε ή αφήστε το στην άκρη και δουλέψτε σε κάτι άλλο καθώς περιμένετε τους υπόλοιπους να σας προλάβουν.

Την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου, ο Ερμής στον Σκορπιό ενώνει τις δυνάμεις του με τον Άρη και αυτοί οι δύο πλανήτες κάνουν τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο του σπιτιού και της οικογένειας. Σήμερα, μπορεί να είστε έτοιμοι να πάρετε μια βαριοπούλα και να γκρεμίσετε τοίχους στο σπίτι σας. Νιώθετε μια «φαγούρα» για να κάνετε κάποιες ανακαινίσεις. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε γρήγορα μετακινώντας έπιπλα ή πετώντας κάποια πράγματα. Όσον αφορά τις πραγματικές ανακαινίσεις, θα πρέπει να γίνουν ορισμένοι συμβιβασμοί σήμερα.

Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, μπορείτε να κάνετε τους άλλους να συμφωνήσουν. Είστε ο κύριος διαπραγματευτής αυτό το διάστημα. Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου, ο Ερμής στον Σκορπιό, στον Οίκο της διαίσθησης και η Αφροδίτη στον Αιγόκερω στον Οίκο των οικονομικών σας, κάνουν χιαστί με τον Β. Δεσμό στους Διδύμους. Μπορεί να ξυπνήσετε νιώθοντας σίγουροι για μια επένδυση, αλλά δυστυχώς το χρηματιστήριο είναι κλειστό. Να είστε όμως προσεκτικοί σήμερα, καθώς αυτή η ενέργεια μπορεί να φέρει πολλές επιλογές… αλλά λίγες, θα είναι οι σωστές.

Την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου, ο Ερμής στον Σκορπιό ενώνει τις δυνάμεις του με τον Άρη κι αυτοί οι δύο πλανήτες κάνουν τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο των συμβολαίων και των συμφωνιών σας. Σήμερα, ίσως συνάψετε μια σύμβαση εργασίας, νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο ή αγοράσετε ένα ακίνητο. Ανεξάρτητα από το είδος του συμβολαίου που έχετε μπροστά σας, πρέπει να το διαβάσετε και να το κατανοήσετε πριν πιάσετε το στυλό στα χέρια σας. Τοξότη, με αυτή την ισχυρή ενέργεια, όχι μόνο μπορείτε να αποκρυπτογραφήσετε αυτή τη συμφωνία, αλλά μπορείτε και να διαπραγματευτείτε για κάτι καλύτερο!

Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, έχετε πολλές νέες ιδέες. Νιώθετε πολύ εμπνευσμένοι! Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου ο Ερμής στον Σκορπιό, στον Οίκο της φιλίας και η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο, κάνουν χιαστί με τον Β. Δεσμό στους Διδύμους. Ίσως χρειαστεί να φιλοξενήσετε έναν φίλο και να παραμερίσετε τις δικές σας ανάγκες. Δεν υπάρχουν αρκετές ώρες μέσα στην ημέρα για να κάνετε όσα θέλετε. Θα χρειαστεί κάποιος συμβιβασμός. Μιλήστε ανοιχτά με το ταίρι σας σχετικά με το πρόγραμμά σας γιατί μόνο έτσι θα κατανοήσει πως ανάγκες του μπορούν να περιμένουν.

Την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου, ο Ερμής στον Σκορπιό ενώνει τις δυνάμεις του με τον Άρη κι αυτοί οι δύο πλανήτες κάνουν τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο των χρημάτων σας. Σήμερα, μπορεί να έχετε μια τεράστια ιδέα για να αποκτήσετε επιπλέον χρήματα. Είναι σαν να ανάβει μια γιγαντιαία λάμπα στο κεφάλι σας. Πρέπει οπωσδήποτε να καταγράψετε αυτές τις ιδέες, καθώς είναι πολύ μεγάλες για να εφαρμοστούν σε ένα 24ωρο. Η ιδιοφυΐα σας είναι μεγάλη!

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, η αυτοπεποίθησή σας έχει αυξηθεί. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε τον κόσμο. Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου ο Ερμής στον Σκορπιό, στον δημόσιο Οίκο σας και η Αφροδίτη στον Αιγόκερω στον Οίκο της ασφάλειας, κάνουν χιαστί με τον Βόρειο Δεσμό στους Διδύμους. Σήμερα, έχετε ένα δίλημμα. Βρίσκεστε ανάμεσα στο να βγείτε στο προσκήνιο ή να παραμείνετε ανώνυμοι. Αυτό μπορεί να αφορά κάτι απλό… όπως το αν θέλετε να βάλετε το πραγματικό σας όνομα στο χειρόγραφό σας ή το αν πρόκειται να δείξετε το πρόσωπό σας στο YouTube. Ήρθε η ώρα να αποφασίσετε αν θα βγείτε στο προσκήνιο ή αν θα είστε αυτός που τραβάει τα νήματα από το παρασκήνιο.

Την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου, ο Ερμής στον Σκορπιό ενώνει τις δυνάμεις του με τον Άρη και αυτοί οι δύο πλανήτες κάνουν τετράγωνο με τον Κρόνο στο δικό σας ζώδιο και στον Οίκο της αυτοπεποίθησής σας. Μπορεί να σηκωθείτε από το κρεβάτι σήμερα, γνωρίζοντας ότι μπορείτε να αντιμετωπίσετε οτιδήποτε ρίχνει στο δρόμο σας το Σύμπαν. Είναι μια μέρα για να στείλετε μήνυμα σε έναν μέντορα ή σε κάποιο άτομο με το οποίο θέλετε να συνεργαστείτε. Σήμερα είναι η ευκαιρία σας. Μη χάνετε χρόνο με άσκοπα πράγματα.

Ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα, το Σύμπαν σας μιλάει. Λαμβάνετε μηνύματα από την πηγή. Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου ο Ερμής στον Σκορπιό, στον Οίκο της συμβατικής σοφίας και η Αφροδίτη στον Αιγόκερω στον Οίκο των ιδεών, κάνουν χιαστί με τον Βόρειο Δεσμό στους Διδύμους. Σήμερα, πρέπει να επιλέξετε: ή μια δοκιμασμένη και αληθινή διαδρομή ή νέες κι εφευρετικές ιδέες. Μπορεί να ταλαντεύεστε μεταξύ της επιδίωξης ενός τετραετούς πτυχίου ή ενός επιταχυνόμενου προγράμματος στο διαδίκτυο, που μπορείτε να ολοκληρώσετε σε μερικούς μήνες. Ίσως αυτό που θα σας δυσκολέψει περισσότερο σήμερα, είναι αυτό που θα πείτε στο είδωλό σας… τον πατέρα σας.

Την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου, ο Ερμής στον Σκορπιό ενώνει τις δυνάμεις του με τον Άρη κι αυτοί οι δύο πλανήτες κάνουν τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο της πνευματικότητας. Μπορεί να νιώσετε καθοδηγούμενοι και ανοιχτοί στο σχέδιο του Σύμπαντος. Όπως το αγόρι στο κλασικό βιβλίο «Ο Αλχημιστής» ακούτε την ψυχή του κόσμου. Να είστε αυθόρμητοι σήμερα. Και επιτρέψτε στα σημάδια του Σύμπαντος, να σας καθοδηγήσουν.