Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Κριός 

Αυτή την εβδομάδα, αφήνοντας το παλιό, καλωσορίζετε το νέο. Το κόλπο είναι, η σύνεση και ο προγραμματισμός. Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου, ο Ερμής στον Ζυγό, στον Οίκο των σχέσεων κάνει χιαστί με τον Ουρανό στον Οίκο των οικονομικών. Μπορεί να θέλετε να πάρετε κάτι υπέροχο για τον/την αγαπημένη σας. Δυστυχώς, όμως δεν το αντέχετε οικονομικά. Ψάξτε στο διαδίκτυο για μερικές υπέροχες ιδέες. Λίγος προγραμματισμός θα βοηθήσει για να δημιουργήσετε μια ρομαντική έκπληξη.

Τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου, ο ήλιος στον Σκορπιό, στον Οίκο των πόρων σας, κάνει χιαστί με τον Βόρειο Δεσμό στον Οίκο της γραφειοκρατίας. Σήμερα είναι μια δύσκολη μέρα καθώς πολύ πιθανόν να ακούσετε τη λέξη «όχι». Αυτό μπορεί να συνδέεται με μια αύξηση δανείου ή πίστωσης που ελπίζατε. Πρέπει να προσαρμόσετε τη σκέψη και την ευελιξία σας, κάνοντας καινούργιες ενέργειες για να κερδίσετε αυτό που θέλετε. Κριέ αλλάξτε τα πράγματα και το Σύμπαν θα σας δώσει ευκαιρίες.

Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα, μπορείτε να κερδίσετε! Βελτιώνετε την ικανότητά σας να εκδηλώνεστε.

Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου, ο Ερμής στον Ζυγό, στον εργασιακό σας Οίκο κάνει χιαστί με τον Ουρανό στο ζώδιό σας. Ίσως αντιμετωπίζετε μια δύσκολη κατάσταση και η αυτοπεποίθησή σας καταρρακώνεται. Οι άνθρωποι που θέλουν να σας βοηθήσουν, δεν φαίνεται να γνωρίζουν τι κάνουν. Αυτό είναι αρκετά απογοητευτικό… αν δεν επιβραδύνετε και δεν κινηθείτε προσεκτικά.

Τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου ο Ήλιος στον Σκορπιό, στον Οίκο των σχέσεων κάνει χιαστί με τον Β. Δεσμό στον οικονομικό σας Οίκο. Μπορεί να προετοιμάζεστε για ένα γάμο ή κάποια άλλη μεγάλη εκδήλωση. Διαπιστώνετε όμως πως τα έξοδα, υπερβαίνουν τον προϋπολογισμό σας. Γενικά είστε πολύ καλοί με τα χρήματα και συχνά είστε οι πρώτοι που ελέγχετε τα πράγματα όταν ξεφεύγουν από τον έλεγχο. Εδώ όμως δυσκολεύεστε, γιατί πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό γεγονός. Θα πρέπει να κάνετε κάποιες προσαρμογές, για να ισορροπήσετε τα πάντα.

Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα η ζωή είναι γεμάτη σκαμπανεβάσματα. Μπορείτε όμως να τη διαχειριστείτε με ενθουσιασμό.

Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου ο Ερμής στον Ζυγό, στον Οίκο του ρομαντισμού κάνει χιαστί με τον Ουρανό στον Οίκο των μυστικών. Ξαφνικά αποκαλύπτεται ένα μυστικό κι αυτό φέρνει τα πάνω κάτω στη σχέση σας. Μπορεί να ανακαλύψετε ότι το άτομο που σας ενδιαφέρει σκέφτεται τον/την πρώην του ή δεν τον άφησε ποτέ. Τώρα πρέπει να επανεξετάσετε τα σχέδιά σας… προτού προχωρήσετε.

Τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου ο Ήλιος στον Σκορπιό, στον εργασιακό σας Οίκο κάνει χιαστί με τον Β. Δεσμό στο δικό σας ζώδιο. Ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσετε το δημιουργικό μυαλό σας για να σκεφτείτε τρόπους ώστε να γίνει η δουλειά σας πιο ενδιαφέρουσα. Δίδυμοι, έχετε εσωτερική ανάγκη για ποικιλία και ανάπτυξη. Το να κάνετε το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά, θα σας κάνει να βαρεθείτε μέχρι δακρύων. Αν έχετε αποφασίσει να παραμείνετε σ’ αυτή τη δουλειά, θα πρέπει να βρείτε έναν τρόπο τουλάχιστον, για να προκαλέσετε τον εαυτό σας.

Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα, οι προσευχές σας θα απαντηθούν. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να ζητήσετε αυτό που επιθυμείτε.

Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου ο Ερμής στον Ζυγό, στον Οίκο του σπιτιού και της οικογένειας, κάνει χιαστί με τον Ουρανό στον Οίκο του μέλλοντος. Σήμερα μπορεί να είστε δυσαρεστημένοι με τις τρέχουσες συνθήκες διαβίωσής σας. Ο χώρος μπορεί να είναι πολύ μικρός, η τοποθεσία λάθος ή δεν σας αρέσει η γειτονιά. Είναι ώρα να βάλετε κάτω τη φαντασία σας και να σκεφτείτε τι πρέπει να συμβεί, για να καλυτερέψουν τα πράγματα.

Τη Δευτέρα στις 25 Οκτωβρίου, ο Ήλιος στον Σκορπιό στον Οίκο του ρομαντισμού και της περιπέτειας, κάνει χιαστί με τον Β. Δεσμό στον Οίκο των μυστικών υποθέσεων. Ίσως διασκεδάζετε με την ιδέα να αποκτήσετε ένα μυστικό ειδύλλιο. Ένα άτομο που γνωρίζετε, σας πρότεινε μια ερωτική περιπέτεια ή ίσως βρήκατε μια εφαρμογή όπου οι άνθρωποι δημιουργούν μυστικές σχέσεις. Προχωρήστε προσεκτικά εδώ, καθώς αυτή η όψη είναι αρκετά δύσκολη σήμερα και ίσως βρεθείτε σε δύσκολη θέση.

Λέων

Αυτή την εβδομάδα, τα πράγματα δεν είναι όλα ή τίποτα. Τώρα οι σταδιακές αλλαγές, θα είναι το κλειδί.

Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου, ο Ερμής στον Ζυγό, στον Οίκο της επικοινωνίας κάνει χιαστί με τον Ουρανό στον Οίκο της καριέρας. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν στέλνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή διάφορα κείμενα σήμερα, καθώς θα πατήσετε λάθος κουμπιά. Μπορεί να γράψετε ένα μήνυμα στο οποίο κατηγορείτε τον εργοδότη σας και προορίζεται για ένα φίλο αλλά κατά λάθος να το στείλετε στον εργοδότη σας. Προσοχή λοιπόν στους παραλήπτες, πριν πατήσετε το κουμπί «αποστολή».

Τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου ο ήλιος στον Σκορπιό, στον Οίκο του σπιτιού κάνει χιαστί με τον Βόρειο Δεσμό στον Οίκο του μέλλοντος. Μπορεί να νιώθετε πως έχετε κολλήσει ανάμεσα σε δύο διαφορετικούς κόσμους. Μπορεί να επιθυμείτε σταθερότητα ή να νιώσετε μια ξαφνική λαχτάρα για μια μετακόμιση ή για διαμονή ακόμη και στο εξωτερικό. Σήμερα σκεφτείτε τρόπους με τους οποίους θα μπορούσατε να έχετε το καλύτερο και από τους δύο κόσμους.

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, θα προχωρήσετε ουσιαστικά, κάνοντας μικρές αλλαγές. Παρθένε, βρίσκεστε ακριβώς στο στοιχείο σας.

Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου, ο Ερμής στον Ζυγό, στον Οίκο των οικονομικών, κάνει χιαστί με τον Ουρανό στον Οίκο της εκπαίδευσης. Σήμερα, μπορεί να είστε απογοητευμένοι με την ακρίβεια των διδάκτρων στο σχολείο. Ίσως αναζητάτε μια μέθοδο χαμηλού κόστους για να αποκτήσετε τις γνώσεις ή το δίπλωμά σας. Ήρθε η ώρα να εξετάσετε τα φοιτητικά δάνεια για να δείτε αν υπάρχουν κυβερνητικά προγράμματα που μπορούν να σας βοηθήσουν.

Τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου, ο Ήλιος στον Σκορπιό, στον Οίκο της επικοινωνίας και των συμβολαίων, κάνει χιαστί με τον Βόρειο Δεσμό στον Οίκο της καριέρας σας. Αν ψάχνετε καινούργια δουλειά, βεβαιωθείτε πως στείλατε μια καλή συνοδευτική επιστολή που εξηγεί γιατί κάνετε την αίτηση και το λόγο που η πραγματική σας εμπειρία θα είναι χρήσιμη για την εταιρεία. Αφιερώνοντας λίγο επιπλέον χρόνο, θα μπορούσατε να βάλετε το πόδι σας στην πόρτα… για μια ονειρική δουλειά.

Ζυγός 

Αυτή την εβδομάδα ο δρόμος μπροστά, είναι λίγο ανώμαλος. Θα πρέπει να κάνετε κάποιους συμβιβασμούς για να ισορροπήσετε την ενέργεια. Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου, ο Ερμής στον Ζυγό στον Οίκο της αυτοπεποίθησης, κάνει χιαστί με τον Ουρανό στον Οίκο των πόρων. Μπορεί να είστε έτοιμοι να ζητήσετε αύξηση ή βοήθεια για ένα έργο. Δυστυχώς όμως σήμερα, δεν υπάρχει συγχρονισμός. Θα ζητήσετε 100 και ίσως πάρετε 40. Θα ζητήσετε βοήθεια και θα σας πούνε πως μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας. Φυλάξτε τα αιτήματά σας για μια άλλη μέρα.

Τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου ο Ήλιος στον Σκορπιό, στον Οίκο της ιδιοκτησίας κάνει χιαστί με τον Βόρειο Δεσμό στον Οίκο των συμβολαίων. Χρειάζονται περισσότερες προσαρμογές σήμερα, καθώς προσπαθείτε να υπογράψετε μια σύμβαση ή να διαπραγματευτείτε μερικά σημαντικά σημεία. Μια λύση που θα ευνοεί και τα δύο μέρη είναι δυνατή, αλλά μόνο με αρκετή προσπάθεια. Είστε όμως από τη φύση σας διαπραγματευτές, επομένως αν κάποιος μπορεί να το κάνει.. είστε εσείς.

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα, σκεφτείτε αυτό που θέλετε να ζήσετε. Θα μπορούσε να σας αποφέρει απροσδόκητα κέρδη.

Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου, ο Ερμής στον Ζυγό, στον Οίκο της ανάκαμψης κάνει χιαστί με τον Ουρανό στον Οίκο των σχέσεων. Μπορεί να θελήσετε να πάρετε ρεπό για να ξεκουραστείτε, όμως το ταίρι σας έχει μια λίστα έτοιμη, με πράγματα που θέλει να κάνετε. Πρέπει να υπάρξει συμβιβασμός ανάμεσά σας. Ίσως μπορέσετε να βρείτε έναν τρόπο να αναθέσετε ορισμένες από αυτές τις ευθύνες σε κάποιον άλλο, τουλάχιστον προσωρινά.

Τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου, ο Ήλιος στον Σκορπιό (χρόνια πολλά!) στον Οίκο της αυτοπεποίθησης, κάνει χιαστί με το Β. Δεσμό στον Οίκο των πόρων σας. Θέλετε να κάνετε ένα τρομερό πάρτι γενεθλίων, αλλά δεν το αντέχετε οικονομικά. Μπορείτε να ζητήσετε από τους φίλους και την οικογένειά σας να μην σας πάρουν δώρα και να συνεισφέρουν στο πάρτι σας.

Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, ίσως χρειαστεί να αλλάξετε κατεύθυνση. Ευτυχώς, αυτό είναι κάτι στο οποίο είστε αρκετά καλοί.

Η εβδομάδα ξεκινά την Κυριακή 24 Οκτωβρίου, με τον Ερμή στον Ζυγό, στον Οίκο των φίλων να κάνει χιαστί με τον Ουρανό στον επαγγελματικό σας Οίκο. Σήμερα, έχετε κάποια προβλήματα προγραμματισμού. Ίσως προσπαθείτε να ισορροπήσετε την επιθυμία να δείτε τους φίλους σας… με μια επαγγελματική υποχρέωση, που πρέπει να ολοκληρωθεί. Ζητήστε από κάποιον να σας βοηθήσει και θα μπορέσετε να βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στις εργασιακές υποχρεώσεις και τις ευχάριστες δραστηριότητες.

Τη Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου, ο Ήλιος στον Σκορπιό, στον Οίκο της ξεκούρασης και της ανάρρωσης, κάνει χιαστί με το Β. Δεσμό στον Οίκο των σχέσεων. Μπορεί να είστε αρκετά αναβλητικοί σήμερα κι αυτό να οφείλεται στην κούραση σας. Αυτό που πραγματικά χρειάζεστε είναι ένα ρεπό απ’ τη δουλειά, για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας για την αυριανή μέρα. Σκεφτείτε να πάρετε μια μέρα άδεια για να φροντίσετε τον εαυτό σας.

Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, τα πράγματα μπορεί να δυσκολέψουν. Ευτυχώς όμως, είστε καλοί με τα δύσκολα.

Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου, ο Ερμής στον Ζυγό, στον Οίκο της καριέρας, κάνει χιαστί με τον Ουρανό στον Οίκο της απόλαυσης. Θα είστε αναποφάσιστοι μεταξύ δουλειάς και διασκέδασης. Αν μείνετε σπίτι θα σκέφτεστε όλη μέρα τη δουλειά σας. Αν πάτε στη δουλειά… θα περάσετε την ημέρα επιθυμώντας να βρισκόσασταν αλλού. Προσπαθήστε να βρείτε μια μέση λύση.

Τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου, ο Ήλιος στον Σκορπιό στον Οίκο της κοινότητας κάνει χιαστί με τον Β. Δεσμό στον Οίκο της καθημερινότητας. Σήμερα, μπορεί να είστε απογοητευμένοι με τους γείτονές σας ή τις ανέσεις της γειτονιάς σας. Μπορεί να ενοχληθείτε που δεν υπάρχουν πεζοδρόμια ή που πρέπει να μετακινήσετε το αυτοκίνητό σας, επειδή έρχονται οι οδοκαθαριστές. Το Σύμπαν ξέρει ότι δεν φαντάζεστε κάτι καλύτερο! Αυτό όμως παύει να ισχύει, αν σας εκνευρίσουν.

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, ίσως χρειαστεί να αλλάξετε κατεύθυνση. Όταν φτάσετε σε μια διασταύρωση, επιλέξτε μια νέα κατεύθυνση.

Η εβδομάδα ξεκινά την Κυριακή 24 Οκτωβρίου, με τον Ερμή στον Ζυγό, στον Οίκο της γνώσης να κάνει χιαστί με τον Ουρανό στον Οίκο του σπιτιού και της οικογένειας. Σήμερα θα βρεθείτε σε έντονη διαμάχη με κάποιον, για θέματα πολιτικής, αθλητισμού ή προσωπικών φιλοσοφιών. Αποφύγετε να τσιμπήσετε το δόλωμα και απλώς υποχωρήστε… παρόλο που μπορείτε να σκεφτείτε ένα σωρό πράγματα για να εκμηδενίσετε το επιχείρημά του.

Τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου, ο Ήλιος στον Σκορπιό, στον Οίκο της καριέρας κάνει χιαστί με τον Β. Δεσμό στον Οίκο της δημιουργικότητας. Μια ιδέα που παρουσιάζετε στο συμβούλιο της εταιρίας, πιθανόν να απορριφθεί από τον διευθυντή. Οι άνθρωποι δεν αναζητούν σήμερα την καινοτομία. Γι’ αυτό καλύτερα αφήστε τους, να ακολουθήσουν τις καθιερωμένες τακτικές τους.

Ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα, όλα είναι ρευστά και συνεχώς αλλάζουν. Ευτυχώς όμως είστε καλοί κολυμβητές.

Η εβδομάδα ξεκινά την Κυριακή 24 Οκτωβρίου, με τον Ερμή στον Ζυγό στον Οίκο των πόρων να κάνει χιαστί με τον Ουρανό στον Οίκο της επικοινωνίας. Μπορεί να αντιμετωπίσετε προκλήσεις, αν ζητήσετε από άλλους να υποστηρίξουν την επιχείρησή σας ή να λάβουν βοήθεια από μια εταιρεία. Επιλέξτε τις μάχες σας προσεκτικά, καθώς δεν θα λυθούν πολλά, σήμερα.

Τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου, ο ήλιος στον Σκορπιό, στον Οίκο της γνώσης, κάνει χιαστί με τον Β. Δεσμό στον Οίκο του σπιτιού και της οικογένειας. Σήμερα, μπορεί να αμφισβητήσετε μια οικογενειακή παράδοση που αφορά τα οικονομικά ή την καριέρα σας. Αυτός είναι ένας τομέας, όπου οι συμβιβασμοί θα είναι δύσκολοι. Για να αποφύγετε έναν καβγά, δεν θα συζητήσετε τα σχέδιά σας.